שאלון רפואה

mahmoud212

New member
שאלון רפואה

שלום:)
איך היה לפי דעתכם השאלון היום?
וכמה הספקתם לפתור שאלות..
מעוניין לשמוע הרבה דעות...

Jordan232

New member
לא הספקתי שאלה אחת..

את השאר הספקתי. אני מרגיש שהשקעתי די הרבה בשאלות הראשונות, וזה מה שגרם לכך שבשאלות האחרונות נשאר לי פחות זמן. אני, בכל אופן, שלם עם ההחלטה.

Run for a Fall

New member
היו רק 13 שאלות במור, נכון?

משום מה היה נדמה לי שזה מעט יחסית לשנים קודמות ויצאתי בתחושה שפספתי כמה שאלות... מאוד מקווה שלא

mahmoud212

New member
...

נכון שהיו רק 13 שאלות, אך נדמה לי שהרמה שלהן היתה גבוהה, במיוחד החוויות.
מה דעתך?

Run for a Fall

New member
מסכים

למרות שהתכוננתי המון למבחן עדיין היו כמה שאלות שהצליחו להפתיע אותי... השאלות גם היו מורכבות מאוד מבחינת הסיטואציות שהציגו, וכללו יחסית הרבה תתי סעיפים.

לצערי זה באמת מבחן שאי אפשר לדעת מה תהיה התוצאה הסופית... כלומר אין לי דרך לדעת האם החוויות שלי בחיים יספקו את הבוחנים או לא חח

כל מה שנשאר זה לקוות לטוב...

רפואה2

New member
לי אישית היה טוב.. הספקתי הכל:)

מאוד הופתעתי לראות רק 13 שאלות, אמרו שיהיו יותר
בהצלחה לכולם :)

mahmoud212

New member
נכון

זה נכון גם אני הופתעתי,
ובנוסף לכך גם סגנון השאלות לגבי העבודה וההתנדבות היה חדש ולא הגבילו אותנו בחמש השאלות הראשונות, וזה לדעתי יתרון.
בהצלחה גם לך:)

reutz7

New member
הרושם שלי

בהרגשה שלי השאלות היו יותר כבדות ומורכבות משנה שעברה, וגם יותר ספציפיות - ע"ע 'תאר מקרה בו הפרת נוהל שקומם אותך והדבר פגע בך'. לשם השוואה, בשנה שעברה סיימתי את כל השאלות (כמה היו, 19?) בשעתיים בערך, והשנה עניתי על 12 מתוך ה-13 בכל הזמן שניתן. יכול להיות כמובן שהשקעתי יותר בכל תשובה (אני מקווה לפחות), אבל אני חושבת שזה עדיין מעיד על משהו.

Jordan232

New member
אגב, בנוגע לפרטים בסוף השאלון

אתם יודעים לשם מה הם צריכים את המספר האישי שלי בצבא? יש להם זכות לברר עליי פרטים באמצעות המידע הזה?

אסתי155

New member
מניחה שכן, תל אביב החתימו על הצהרות בריאות...

בטפסים שך ההרשמה לתל אביב היה בערך ויתור על זכויות אדם להבנת בתי :)
אני מניחה שרוצים לראות פרופיל אישי בצבא ושאכן סיימת שירות בהתאם למה שכתבת.

רפואה2

New member
הם לא בודקים את כולם.. לוקחים מדגם של אנשים

באקראי ובודקים אמינות.

רפואה2

New member
ממ אני לא יודעת בדיוק אבל ממה שהבנתי

מאנשים בודקים נניח אם כתבת שהתנדבת בארגון מסוים- אז יכולים לבדוק אמינות האם אכן התנדבת שם.
זה לא אמור להדאיג אותך.. זה על אותו משקל של חתימת ויתור על סודיות רפואית.
מי שהיה כנה ולא המציא לעצמו סיפור חיים יכול להיות רגוע !:)

mahmoud212

New member
...

היה רשום בהתחלת הטופס שיש סיכוי שהאונברסיטה תבדוק את מה שכתבנו כדי לבדוק אמינות, יש דבר כזה, למשל להתקשר למקום העבודה או מקום ההתנדבות?

mahmoud212

New member
...

היה רשום בהתחלת הטופס שיש סיכוי שהאונברסיטה תבדוק את מה שכתבנו כדי לבדוק אמינות, יש דבר כזה, למשל להתקשר למקום העבודה או מקום ההתנדבות?

Ayachii

New member
מסתייגת ממה שנאמר פה

בסביבות ה800-1000 אנשים נבחנים במו"רקם, ברור שלא הולכים ובודקים אחד-אחד בכל המקומות שהמועמד ציין שהיה פעיל בהם.

ייתכן שיש מדגם, אבל גם זה נראה לי לא סביר במיוחד...
לא חושבת שלמכון הערכה/אוניברסיטה/המרכז הארצי יש איזשהו SAY בצבא. בכל זאת בטחון מידע, פרטיות וכו'.
אגב אני אישית ניסיתי להיזכר במספר האישי שלי, והצלחתי רק את ה3 ספרות הראשונות (בכל זאת עברו איזה שנתיים וחצי מאז השחרור). אז כתבתי "----575 לא זוכרת".

אני יותר מאמינה שזה נועד להיות צעד מרתיע לאנשים כדי שלא ימציאו וישקרו.
לדעתי צעד יותר חכם במובן הזה יהיה לנסח שאלות שהן לא סופר-סופר-ספציפיות באופן כזה שהסבירות שלכווווולם יש מקרים שבדיוק באורח פלא עונים על כל הקריטריונים היא לא גבוהה.
בשנה שעברה כאשר ניגשתי לשאלונים ואנשים אמרו לי "מלא משקרים בזה" הייתי מזועזעת ולא העזתי להעלות בדעתי את האופציה הזו, ולכן היו שאלות שפשוט השארתי ריקות. ציוני, אם כי לא גרוע, היה בהתאם.
ובאמת שמעתי, אפילו מחברים שלי, ששיקרו במצח נחושה וקיבלו ציונים מטורפים.
השנה אמרתי שאין מצב שאני חוזרת על הטעות שעשיתי. לא שיקרתי, אבל כן ניסחתי מחדש מקרים שקרו לי כדי שיתאימו לבקשות המאוד מסוימות שלהם. מקווה שזה לא יתנקם בי, עוד נראה.

רפואה2

New member
לגבי הצבא אני בהחלט מסכימה איתך, זה היה מוזר

ובאמת נראה כמשהו להרתעה בלבד.
אבל המנהל של מס"ר אמר בפירוש ביום פתוח שהם כן בודקים באקראי אנשים
עד כמה זה באמת נכון ואם זה קרה למישהו- אין לי מושג !!!

למעלה