שאלון רכבות

ל א ק י

New member
שאלון רכבות ../images/Emo175.gif

יצא לכם לנסוע פעם ברכבת? באיזו תדירות אתם נוסעים בה? מאיזה תחנה לאיזה תחנה? כמה עולה הכרטיס? יצא לכם לנסוע פעם בלי כרטיס? קרה לכם שקניתם כרטיסים במכונה וקיבלתם יותר כסף ממה שהכנסתם? [+ כרטיס] איחרה לכם פעם הרכבת? בכמה זמן? התבלבלתם פעם ברכבות? יצא לכם להיתקע ברכבת? הייתם פעם ברכבת מלאה אנשים, ולא היה לכם איפה לשבת? אם כן, מה עשיתם? יצא לכם לשבת ליד דלת היציאה מהרכבת פעם? יש לכם סיפור כלשהו שקשור ברכבת [שקרה לכם, שסיפרו לכם..]? אתם נהנים לנסוע ברכבות?

CrazyYoYo

New member
כפרה!

יצא לכם לנסוע פעם ברכבת? כן באיזו תדירות אתם נוסעים בה? פעם בחודש;[ מאיזה תחנה לאיזה תחנה? הרצליה לעזריאלי בדרך כלל כמה עולה הכרטיס? 7.50 נראלי
יצא לכם לנסוע פעם בלי כרטיס? לא
קרה לכם שקניתם כרטיסים במכונה וקיבלתם יותר כסף ממה שהכנסתם? [+ כרטיס] אני לא קונה במכונות
איחרה לכם פעם הרכבת? בכמה זמן? 10 דקות:| התבלבלתם פעם ברכבות? לא:$ יצא לכם להיתקע ברכבת? לא הייתם פעם ברכבת מלאה אנשים, ולא היה לכם איפה לשבת? כן, אבל אחרי כמה תחנות התפנה מקום אז לא נורא;[ אם כן, מה עשיתם? בנתיים ישבתי על המדרגות יצא לכם לשבת ליד דלת היציאה מהרכבת פעם? לא יש לכם סיפור כלשהו שקשור ברכבת [שקרה לכם, שסיפרו לכם..]? הגעתי לרכבת באיחור של חצי דקה ובדיוק שעליתי על הרציף היא סגרה דלתות:| הייתי צריך לחכות 25 דקות לרכבת הבאה, אבל היא איחרה, אז זה בעצם היה 35 דקות. יופי אתם נהנים לנסוע ברכבות? כשיש מקום, כשהיא לא מאחרת, כשאני לא צריך לחכות לה כמעט 40 דקות - כן
הודגש באמצעות מדגישומטיק

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gif../images/Emo65.gif

יצא לכם לנסוע פעם ברכבת?כע באיזו תדירות אתם נוסעים בה?בחופשות מאיזה תחנה לאיזה תחנה?חוף הכרמל>ת''א השלום כמה עולה הכרטיס?44.50 יצא לכם לנסוע פעם בלי כרטיס?לא אבל יצא לי לעלות על רכבת עם כרטיס בלי תוספת של ישירה ולא היה עלי כסף כדי להוסיף לישירה:| קרה לכם שקניתם כרטיסים במכונה וקיבלתם יותר כסף ממה שהכנסתם? [+ כרטיס]לא אבל יצא לי לשלם על כרטיס אחד וקיבלתי 2 איחרה לכם פעם הרכבת? בכמה זמן? 7 דקות התבלבלתם פעם ברכבות?לא יצא לכם להיתקע ברכבת?כע הייתם פעם ברכבת מלאה אנשים, ולא היה לכם איפה לשבת?כע אם כן, מה עשיתם?ישבתי על המדרגות יצא לכם לשבת ליד דלת היציאה מהרכבת פעם?כע
יש לכם סיפור כלשהו שקשור ברכבת [שקרה לכם, שסיפרו לכם..]?נסעתי עם לאקי ברכבת ולא היה מקום אז ישבנו על המדרגות של דלת היציאה והיו שם המון אנשים
אתם נהנים לנסוע ברכבות?כע זה נחמד לפעמים

אין אני../images/Emo69.gif

יצא לכם לנסוע פעם ברכבת?כן באיזו תדירות אתם נוסעים בה?פעם בחצי שנה בערך מאיזה תחנה לאיזה תחנה?יבנה לעזריאלי כמה עולה הכרטיס?25 הלוך חזור יצא לכם לנסוע פעם בלי כרטיס?לא קרה לכם שקניתם כרטיסים במכונה וקיבלתם יותר כסף ממה שהכנסתם? [+ כרטיס]לא איחרה לכם פעם הרכבת? בכמה זמן?אממ לא ממש..דקה שתיים התבלבלתם פעם ברכבות?כמעט יצא לכם להיתקע ברכבת?לא הייתם פעם ברכבת מלאה אנשים, ולא היה לכם איפה לשבת?כן
אם כן, מה עשיתם?לא ישבתי
יצא לכם לשבת ליד דלת היציאה מהרכבת פעם?כן יש לכם סיפור כלשהו שקשור ברכבת [שקרה לכם, שסיפרו לכם..]?4 פוסתמות התחילו למלמל לי ולחברות שלי כל מיני שטויות אתם נהנים לנסוע ברכבות?מאוד

coullette

New member
^_^

יצא לכם לנסוע פעם ברכבת?
כן באיזו תדירות אתם נוסעים בה?
פעם בשנה מאיזה תחנה לאיזה תחנה?
מראשון לתל אביב כמה עולה הכרטיס?
נראה לי 12.5 יצא לכם לנסוע פעם בלי כרטיס?
לא קרה לכם שקניתם כרטיסים במכונה וקיבלתם יותר כסף ממה שהכנסתם? [+ כרטיס]
לא איחרה לכם פעם הרכבת? בכמה זמן?
כן.10 דקות התבלבלתם פעם ברכבות?
כן יצא לכם להיתקע ברכבת?
לא הייתם פעם ברכבת מלאה אנשים, ולא היה לכם איפה לשבת?
לא אם כן, מה עשיתם?
יצא לכם לשבת ליד דלת היציאה מהרכבת פעם?
לא יש לכם סיפור כלשהו שקשור ברכבת [שקרה לכם, שסיפרו לכם..]?
פעם רציתי להגיע לבאר יעקב ועליתי על רכבת שנוסעת ללוד.והייתי צריכה לרדת בתחנה בלוד ולחכות עם כל מיני אנשים שגם התבלבלו ובסוף מישהו לקח אותנו במכונית שלו לרמלה ומשם לקחתי מונית שירות לראשון.זה היה מעייף.. אתם נהנים לנסוע ברכבות?
כן

Ligeiro

New member
:$

יצא לכם לנסוע פעם ברכבת? אולי. בחו"ל. o_O באיזו תדירות אתם נוסעים בה? לא נוסע מאיזה תחנה לאיזה תחנה? - כמה עולה הכרטיס? מאיפה לי :$ יצא לכם לנסוע פעם בלי כרטיס? לא. וגם לא עם כרטיס. קרה לכם שקניתם כרטיסים במכונה וקיבלתם יותר כסף ממה שהכנסתם? [+ כרטיס] - איחרה לכם פעם הרכבת? בכמה זמן? - התבלבלתם פעם ברכבות? - יצא לכם להיתקע ברכבת? - הייתם פעם ברכבת מלאה אנשים, ולא היה לכם איפה לשבת? - אם כן, מה עשיתם? - יצא לכם לשבת ליד דלת היציאה מהרכבת פעם? - יש לכם סיפור כלשהו שקשור ברכבת [שקרה לכם, שסיפרו לכם..]? - אתם נהנים לנסוע ברכבות? -

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif עונה! ../images/Emo9.gif

יצא לכם לנסוע פעם ברכבת? יס!
באיזו תדירות אתם נוסעים בה? אממ.. לא יותר מפעם בחודשיים שלושה
מאיזה תחנה לאיזה תחנה? לא יכולה להגיד כל כך
כמה עולה הכרטיס? כרגע לא זוכרת
יצא לכם לנסוע פעם בלי כרטיס? נופ.
קרה לכם שקניתם כרטיסים במכונה וקיבלתם יותר כסף ממה שהכנסתם? לא לי, כנראה לאבא שלי קרה..
איחרה לכם פעם הרכבת? לאבא שלי..
בכמה זמן? 40 דקות בערך
התבלבלתם פעם ברכבות? לא
יצא לכם להיתקע ברכבת? לאניראלי
יצא לכם לשבת ליד דלת היציאה מהרכבת פעם? מול היצאיה יש לכם סיפור כלשהו שקשור ברכבת [שקרה לכם, שסיפרו לכם..]? לא.. אני בקושי נוסעת ברכבת אתם נהנים לנסוע ברכבות? כן
זה כיף, זה נוח, זה מהיר אז.. למה לא?

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

יצא לכם לנסוע פעם ברכבת? בטח. באיזו תדירות אתם נוסעים בה? פעם-פעמיים בחודש, לפעמים יותר. פשוט יש אוטובוסים למקומות היותר חשובים בשבילי, ומכוניות. מאיזו תחנה לאיזה תחנה? כלמיני. כמה עולה הכרטיס? כל פעם מחיר אחר. יצא לכם לנסוע פעם בלי כרטיס? רציתי, ו-וויתרתי בסוף. קרה לכם שקניתם כרטיסים במכונה וקיבלתם יותר כסף ממה שהכנסתם? חצי שקל. איחרה לכם פעם הרכבת? בכמה זמן? שלש דקות על השעון. התבלבלתם פעם ברכבות? כן!~ יצא לכם להיתקע ברכבת? לא. הייתם פעם ברכבת מלאה אנשים, ולא היה לכם איפה לשבת? לא. פעם היה כמעט מלא, אבל שמרו לי מקום בקרון האחרון. אם כן, מה עשיתם? - יצא לכם לשבת ליד דלת היציאה מהרכבת פעם? כן. הרבה. יש לכם סיפור כלשהו שקשור ברכבת [שקרה לכם, שסיפרו לכם..]? אמ, סתם פספסתי את הרכבת? אה, ולפני כמה זמן גיליתי כשנסעתי שגם כלבים צריכים כרטיס. זה היה מרתק. אתם נהנים לנסוע ברכבות? כן, נקי שם ויש ריח של רכבת.

PennyLaneM

New member
שאלון מצחיק :]

יצא לכם לנסוע פעם ברכבת? כן באיזו תדירות אתם נוסעים בה? כמה פעמים בחודש. לא יודעת.. מאיזה תחנה לאיזה תחנה? מהעיר שלי,לת"א השלום. כמה עולה הכרטיס?14 נדמה לי יצא לכם לנסוע פעם בלי כרטיס? לא קרה לכם שקניתם כרטיסים במכונה וקיבלתם יותר כסף ממה שהכנסתם? [+ כרטיס] לא.. איחרה לכם פעם הרכבת? בכמה זמן?כן! בחצי שעה.. התבלבלתם פעם ברכבות?כן.. יצא לכם להיתקע ברכבת?לא.. הייתם פעם ברכבת מלאה אנשים, ולא היה לכם איפה לשבת?לא.. אם כן, מה עשיתם? יצא לכם לשבת ליד דלת היציאה מהרכבת פעם?לא.. יש לכם סיפור כלשהו שקשור ברכבת [שקרה לכם, שסיפרו לכם..]?לא.. אתם נהנים לנסוע ברכבות?כן!

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gifעונהה!

יצא לכם לנסוע פעם ברכבת? כן באיזו תדירות אתם נוסעים בה? לעיתים רחוקות מאוד מאוד מאיזה תחנה לאיזה תחנה? פעם לת"א, פעם לראש העין, פעם לחיפה.. משתנה בקיצור כמה עולה הכרטיס? לא זוכרת יצא לכם לנסוע פעם בלי כרטיס? לא קרה לכם שקניתם כרטיסים במכונה וקיבלתם יותר כסף ממה שהכנסתם? [+ כרטיס]לא איחרה לכם פעם הרכבת? בכמה זמן? לא זוכרת התבלבלתם פעם ברכבות? לא חח יצא לכם להיתקע ברכבת? לא הייתם פעם ברכבת מלאה אנשים, ולא היה לכם איפה לשבת? לא אם כן, מה עשיתם? יצא לכם לשבת ליד דלת היציאה מהרכבת פעם? לא יש לכם סיפור כלשהו שקשור ברכבת [שקרה לכם, שסיפרו לכם..]? לא אתם נהנים לנסוע ברכבות? כן מלא מלא זמן לא נסעתי ברכבת, וגם זה בקושי...

סינטטית

New member
תשובות ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

יצא לכם לנסוע פעם ברכבת? ברור באיזו תדירות אתם נוסעים בה? פעם-פעמיים בחודש מאיזה תחנה לאיזה תחנה? נתניה-ת"א, נתניה-חיפה, תלוי איפה סינרגיה מופיעים
כמה עולה הכרטיס? לת"א 12 וחצי , לחיפה 23... יצא לכם לנסוע פעם בלי כרטיס? לא קרה לכם שקניתם כרטיסים במכונה וקיבלתם יותר כסף ממה שהכנסתם? [+ כרטיס] לא איחרה לכם פעם הרכבת? בכמה זמן? כן! בשניה, הגעתי, והיא נסעה, מול העיניים! :( התבלבלתם פעם ברכבות? לא יצא לכם להיתקע ברכבת? לא הייתם פעם ברכבת מלאה אנשים, ולא היה לכם איפה לשבת? כן בדרך לניצנים! אם כן, מה עשיתם? עברנו את כל האמאמאמאמאא כל הרכבת, בסוף מצאנו מקום חח יצא לכם לשבת ליד דלת היציאה מהרכבת פעם? כן יש לכם סיפור כלשהו שקשור ברכבת [שקרה לכם, שסיפרו לכם..]? ידיד שלי שאל "איך הרכבת מסתובבת"
חחח איזה טמבל אתם נהנים לנסוע ברכבות? מאוד

Seret Shel Sex

New member
יא, רכבות ../images/Emo99.gif

יצא לכם לנסוע פעם ברכבת? כאילו כן
באיזו תדירות אתם נוסעים בה? הרבה
כל חודש בערך.. אולי יותר מאיזה תחנה לאיזה תחנה? בד"כ לת"א כמה עולה הכרטיס? 12.5 או יותר..
יצא לכם לנסוע פעם בלי כרטיס? לא, אבל עליתי פעם על רכבת לא נכונה עם כרטיס אחר. אופס.
קרה לכם שקניתם כרטיסים במכונה וקיבלתם יותר כסף ממה שהכנסתם? [+ כרטיס] כןןןן!!! קניתי הרבה במכונה והייתי כזה בשוק
איחרה לכם פעם הרכבת? בכמה זמן? מלא
פעם באיזה 20 דקות.. התבלבלתם פעם ברכבות? כן
יצא לכם להיתקע ברכבת? יצא שהיא עצרה למלא זמן ומישו חיכה לי בקריית גת, והיא איחרה וזה והיה לא נעים
הייתם פעם ברכבת מלאה אנשים, ולא היה לכם איפה לשבת? כן
אם כן, מה עשיתם? עמדתי? יצא לכם לשבת ליד דלת היציאה מהרכבת פעם? כן
יש לכם סיפור כלשהו שקשור ברכבת [שקרה לכם, שסיפרו לכם..]? כן פעם נסעתי והיה מפוצץץץץץ אנשים וחיילים וזה [יום ראשון] אז ישבתי ליד איזה זוג זקנים, והאישה קראה ספר ולאט לאט הראש שלה התקרב לשולחן ובסוף הוא נחת על השולחן והיא כזה לא זזה ושאלתי אותה "את מתה?" וזה היה מפדח LOL
אתם נהנים לנסוע ברכבות? לפעמים...

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

יצא לכם לנסוע פעם ברכבת? כן באיזו תדירות אתם נוסעים בה? פעם בחמש שנים מאיזה תחנה לאיזה תחנה? מתל אביב לחיפה[?] כמה עולה הכרטיס? יצא לכם לנסוע פעם בלי כרטיס? לא קרה לכם שקניתם כרטיסים במכונה וקיבלתם יותר כסף ממה שהכנסתם? [+ כרטיס] לא איחרה לכם פעם הרכבת? בכמה זמן? לא יודעת התבלבלתם פעם ברכבות? יצא לכם להיתקע ברכבת? הייתם פעם ברכבת מלאה אנשים, ולא היה לכם איפה לשבת? אם כן, מה עשיתם? יצא לכם לשבת ליד דלת היציאה מהרכבת פעם? יש לכם סיפור כלשהו שקשור ברכבת [שקרה לכם, שסיפרו לכם..]? ישבתי ליד מישהי ממש כוסית, ואני חושדת שזו הייתה עדי נוימן. חשוב לציין שבכל הפעם שנסעתי הייתי מאוד צעירה, אז אנערף על כל הפאקינג שאלות!
אתם נהנים לנסוע ברכבות? כן
כיום לא נראה לי שאני אהנה מזה

NiKi†a

New member
אהא

יצא לכם לנסוע פעם ברכבת? כן באיזו תדירות אתם נוסעים בה? פעם-פעמיים בשבועיים. מאיזה תחנה לאיזה תחנה? בית יהושוע- רחובות כמה עולה הכרטיס? 45 בערך יצא לכם לנסוע פעם בלי כרטיס? לא קרה לכם שקניתם כרטיסים במכונה וקיבלתם יותר כסף ממה שהכנסתם? [+ כרטיס]-לא איחרה לכם פעם הרכבת? בכמה זמן? כן, חצי שעה. התבלבלתם פעם ברכבות? לא יצא לכם להיתקע ברכבת? כן הייתם פעם ברכבת מלאה אנשים, ולא היה לכם איפה לשבת? כן אם כן, מה עשיתם? ישבתי על המדרגות. יצא לכם לשבת ליד דלת היציאה מהרכבת פעם? כן יש לכם סיפור כלשהו שקשור ברכבת [שקרה לכם, שסיפרו לכם..]? כן אתם נהנים לנסוע ברכבות? כן :]

meangirl123

New member
עונה

. שם: בתאל 2. גיל:14 3. מיקום בארץ:צפון האם אתה- 4. מאחר הרבה? כןןןןןן 5. עובד?כן 6. אוהב את המשפחה שלך?מאוד! 7. אוכל מילקי?לא... שונאת את השוקולד... 8. יש לך אובססיה\סטייה? אני אוהבת להרגיש שאוהבים אותי..
9. אוהב חורף? כה 10. מבריז הרבה מביצפר? ממש לא!! 11. מדבר הרבה בטלפון? שעות!!! 12. מקבל ציונים טובים? סבירים.. 13. כותב שירים\סיפורים? אני גרועה בזה... 14. משתדל לאכול בריא? כמה שאפשר אבל אם יש בורקס או מלוואח מול העניים לא יכולה להתאפק... 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי במה... 16. חוסך כסף? כה.. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? איכס לאאאאאאאאאא 19. קונה מתנות? כה.. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? תלוי למי.. האם אי פעם.. 21. שיקרת?כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן 25. ישנת עם רדיו דלוק?כן 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?בטחחח 28. היית במחשב כל הלילה?כן 29. היית בחו"ל?לאאאאא אוף!!! 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? מקומי זה נחשב?? 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כה.. חח.. בספורט.. 34. גנבת משהו?כה... ומתביישת בזה... 35. תפסת טרמפ? בחיים לא!! 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכס לא!! 37. הלכת לאיבוד? כה.. כשהייתי קטנה... 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לאאא איך אפשר?? 39. נשברה לך שן? נראה לי שכשהייתי קטנה 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? גלידה!! הקטנים האלה עם הוניך!! 42. שקנית?אם... לא זוכרת... 43. ספר אחרון שקראת? בורות 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? אם... שוב לא זוכרת... 45. הופעה אחרונה שהיית?שרית חדד לפני שמונים שנה!! 46. דיסק אחרון ששמעת? מעורב.. אני צורבת... 47. שיר אחרון ששמעת? טרמפנטוני.. חח.. לא מוותרת... 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?2.. חתול רחוב ותנו לו צ'אנס.. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? וואלה לא זוכרת.. שמתם לב שאני לא זוכרת כלום?! 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?הבלוג של לאקי.. 51. אדם אחרון שראית? ידיד שלי... 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?שוב ידיד שלי(אותו אחד.. היום...) 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חח שוב!! ידיד שלי..! 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אתם לא מוותרים הא?? אותא אחד..! 55. אדם אחרון שצעקת עליו? לא צועקת.. אהובים- 56. צבע אהוב? כתום או סגול.. מתלבטת... 57. סרט אהוב?סיפור אהבה בלתי נשכח 58. ספר אהוב?נ.ב אני אוהב אותך 59. זמר\ת\להקה אהובה? אין... 60. דיסק אהוב? מיקס שאני מכינה.. 61. שיר אהוב?לא עניתי על זה כבר??? הא לא.. חתול רחוב.. 62. תוכנית טלווזיה אהובה?מכושפות 63. מאכל אהוב?שוקולד!! 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? לא סגורה על זה... 65. מקצוע אהוב? מדעים! 66. זמן ביום? לילה... יעני לא שינה... פשוט לילה.. 67. ממתק\חטיף אהוב? מסטיק?! 68. אתר אהוב באינטרנט?פורום טיפוח ויופי!! 69. ערוץ אהוב? 3 70. קליפ אהוב? DONT FUNK WITH MY HART העדפות- 71. אביב או סתיו?סתיו 72. קפה או תה?נס קפה.. 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?פלאפון ככה אחותי לא יכולה להקשיב... 75. סלקום או אורנג'? אורנג' אבל יש לי סלקום.. 76. שוקולד מריר או חלב?מריר 77. שיער אסוף או פזור?פזור 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?ספרייט 80. קור או חום?קור חח יש מי שיחמם אותי... 81. אילת או חרמון?אילת (מה?? יש טיילת?!!!) 82. עיינים ירוקות או כחולות?ירוקות 83. קרמבו או גלידה?גלידה!! בעעעעע קרמבו!! 84. לילה או יום?לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית.. אם אנחנו לא נשמע מי כן?! 87. השיר שלנו או מיכאלה?השיר שלנו!! איזה שאלה?! 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לסדר... ניקיון אין כח.. יש אמא.. חח.. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?טלפון ככה אני לא נבוכה אם זה משו אישי.. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם.. 92. פסטיגל או פיטר פן?פיטר פן שולט!! 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית.. 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?צבא!!! ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? השיר שלנו או מיכאלה!! 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? אותו דבר... 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא.. אני אוהבת לענות... 99. האם נהנת לענות עליו?היה נחמד.. 100. תן ציון לשאלון. 85

rozalinda22

New member
יא! רכבת../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

יצא לכם לנסוע פעם ברכבת? פעם אחת
הרבה יותר
באיזו תדירות אתם נוסעים בה? הממ..כמה פעמים בחודש
מאיזה תחנה לאיזה תחנה? בדר"כ זה מנהריה לאחת מהתחנות בת"א ולהפך ומנהריה ללב המפרץ להפך. כמה עולה הכרטיס? ללב המפרץ -12.5 לכל כיוון ולת"א- 68.5 הלוך ושוב. יצא לכם לנסוע פעם בלי כרטיס? לא. קרה לכם שקניתם כרטיסים במכונה וקיבלתם יותר כסף ממה שהכנסתם? [+ כרטיס] לא
איחרה לכם פעם הרכבת? בכמה זמן? אחרה
כמעט תמיד הרכבת שלי מאחרת
הממ...בפעם האחרונה היא אחרה ב-20 דקות:| הייתה איזושהי בעייה
לא'געת. התבלבלתם פעם ברכבות? לא, לשמחתי הרבה. יצא לכם להיתקע ברכבת? להתקע
מה ז"א?
הייתם פעם ברכבת מלאה אנשים, ולא היה לכם איפה לשבת? כן. סיוט. שונאת. אם כן, מה עשיתם? עמדתי
אפילו על הרצפה לא היה מקום לשבת. בקושי לעמוד היה מקום
. יצא לכם לשבת ליד דלת היציאה מהרכבת פעם? כן
יש לכם סיפור כלשהו שקשור ברכבת [שקרה לכם, שסיפרו לכם..]? המממ..בטוחה שיש, לא זוכרת. אתם נהנים לנסוע ברכבות? כן. יש אנשים משעשעים ובסה"כ נחמד לסוע עליהן. בזמן האחרון משום מה פחות נעים...יותר מדי אנשים
ורכבות עמוסות זה אף פעם לא כיף
אבל בכללי זו הדרך הכי נוחה בשבילי להגיע למרכז.

Ssu

New member
עונה

יצא לכם לנסוע פעם ברכבת?ברור.. באיזו תדירות אתם נוסעים בה?מממ.. פעם בכמה זמן.. מאיזה תחנה לאיזה תחנה?מצפון ת"א לעכו.. כדי להגיע לכרמיאל.. כמה עולה הכרטיס?כמעט 70 הלוך חזור.. יצא לכם לנסוע פעם בלי כרטיס?לא.. קרה לכם שקניתם כרטיסים במכונה וקיבלתם יותר כסף ממה שהכנסתם? [+ כרטיס]לא.. איחרה לכם פעם הרכבת? בכמה זמן?לא.. התבלבלתם פעם ברכבות?כמעט.. יצא לכם להיתקע ברכבת?לא.. ברוך השם.. הייתם פעם ברכבת מלאה אנשים, ולא היה לכם איפה לשבת?לא.. אם כן, מה עשיתם? יצא לכם לשבת ליד דלת היציאה מהרכבת פעם?לא אוהבת.. הרבה רעש.. יש לכם סיפור כלשהו שקשור ברכבת [שקרה לכם, שסיפרו לכם..]?מממממממ.. אתם נהנים לנסוע ברכבות?כן..

עונה:

צא לכם לנסוע פעם ברכבת?ח המון פעמים!!!!!! באיזו תדירות אתם נוסעים בה?פעם בחודש.. מאיזה תחנה לאיזה תחנה?מרמלה להגנה,מלוד לחיפה כל מיני... כמה עולה הכרטיס?10-מרמלה להגנה ולא זוכרת .. יצא לכם לנסוע פעם בלי כרטיס?לא קרה לכם שקניתם כרטיסים במכונה וקיבלתם יותר כסף ממה שהכנסתם? [+ כרטיס]-לא איחרה לכם פעם הרכבת? בכמה זמן?חחח 15 דק. התבלבלתם פעם ברכבות?לא תודה. יצא לכם להיתקע ברכבת?לא הייתם פעם ברכבת מלאה אנשים, ולא היה לכם איפה לשבת?כן אם כן, מה עשיתם?עמדתי... יצא לכם לשבת ליד דלת היציאה מהרכבת פעם?חחחחחחח כן!!!!!!11 יש לכם סיפור כלשהו שקשור ברכבת [שקרה לכם, שסיפרו לכם..]?חח עזבו פאדיחה... אתם נהנים לנסוע ברכבות?כן

למעלה