עונה בדיליי../images/Emo13.gif
1. האם את/ה אוהב/ת את הז'אנר של תוכניות הריאליטי?כן זה נורא נחמד 2. באלו תוכניות ריאליטי את/ה צופה/צפית באופן קבוע פחות או יותר?כוכב נולד(רק הראשון
),נולד לרקוד,היפה והמרובע
ועוד כמה שאני לא זוכרת
3. מה תוכנית הריאליטי הכי טובה שראית?כוכב נולד הראשון! 4. מה תוכנית הריאליטי הכי גרועה שראית?שראיתי? אז השגריר...אם שלא ראיתי אז יש המון
5. באלו תוכנית ריאליטי היית שוקל/ת להשתתף?יש מצב כוכב נולד (אבל משתתפת זה הולכת לאודישנים לא עולה כן?
) 6. באלו תוכנית ריאליטי לא היית משתתפ/ת גם אם היו משלמים לך?סוף הדרך... אני ממש אהבתי את התוכנית (תוסיפו לרשימה מקודם) אבל לצערי יש לי פחד גבהים ואני לא מסוגלת לעשות דברים כאלה גם בשביל כסף... 7. באלו תוכנית ריאליטי לא היית צופה גם אם היו משלמים לך?אין!מה אכפת לי לשבת מול הקופסא השחורה ושישלמו לי כסף?
8. מי כוכב/ת הריאליטי שהכי זכור/ה לך? האם הוא/היא זכור/ה לך לטובה או לרעה?נינט (ודנד כנראה שכולנו אהבנו אותה פעם...
) והאמת שדיי לרעה כי היא יכלה להיות זמרת מדהימה והיא עברה למשחק...
וכמובן שגם שירי
והיא לטובה (היא הוציאה דיסק ואז עברה למשחק
) 9. אלו תכונות צריכ/ה מועמד/ת כדי לזכות בתוכניות שכאלו?אמ...הרבה פעמים בתוכניות כאלה המראה דיי קובע...אבל צריך גם להיות חמודים וכמובן שגם פרוטקציות
10. אילו היית יכול/ה לפתח תוכנית ריאליטי, מה היה טבעה? אוי יש לי מלא רעיונות לתוכניות ראליטי והאמת שלא קשה למצוא
אין אחת ספציפית אבל האמת שאני מעדיפה לפתח תוכנית עם יותר תוכן... (*אהמ*חייםשלמדרגה*אהמ*)