שאלון ריאליטי

שאלון ריאליטי

1. האם את/ה אוהב/ת את הז'אנר של תוכניות הריאליטי? 2. באלו תוכניות ריאליטי את/ה צופה/צפית באופן קבוע פחות או יותר? 3. מה תוכנית הריאליטי הכי טובה שראית? 4. מה תוכנית הריאליטי הכי גרועה שראית? 5. באלו תוכנית ריאליטי היית שוקל/ת להשתתף? 6. באלו תוכנית ריאליטי לא היית משתתפ/ת גם אם היו משלמים לך? 7. באלו תוכנית ריאליטי לא היית צופה גם אם היו משלמים לך? 8. מי כוכב/ת הריאליטי שהכי זכור/ה לך? האם הוא/היא זכור/ה לך לטובה או לרעה? 9. אלו תכונות צריכ/ה מועמד/ת כדי לזכות בתוכניות שכאלו? 10. אילו היית יכול/ה לפתח תוכנית ריאליטי, מה היה טבעה?

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifהוו השאלון בשבילי!עונה../images/Emo3.gif

1. האם את/ה אוהב/ת את הז'אנר של תוכניות הריאליטי?כן!מתה על זה.בכולן צפיתי כי באמת אהבתי אותן
רק את הדוגמניות ראיתי רק כדי לראות איך הבנות משפילות שם את עצמן.זה משעשע. 2. באלו תוכניות ריאליטי את/ה צופה/צפית באופן קבוע פחות או יותר?פרוייקט מסלול,הטופ מודל הבאה,אהבה או כסף,הדוגמניות והעונה הראשונה של השגריר. 3. מה תוכנית הריאליטי הכי טובה שראית?פרוייקט מסלול והטופ מודל הבאה. 4. מה תוכנית הריאליטי הכי גרועה שראית?השגריר.לחלוטין
5. באלו תוכנית ריאליטי היית שוקל/ת להשתתף?אם הייתי יודעת לעצב אז פרוייקט מסלול.או אהבה או כסף...שזאת הייתה אחת מהאהובות עליי
6. באלו תוכנית ריאליטי לא היית משתתפ/ת גם אם היו משלמים לך?רצים לדירה או מה שזה לא יהיה.זוועה. 7. באלו תוכנית ריאליטי לא היית צופה גם אם היו משלמים לך? 8. מי כוכב/ת הריאליטי שהכי זכור/ה לך? האם הוא/היא זכור/ה לך לטובה או לרעה?בטופ מודל הבאה - הזוכה של העונה השלישית
אווה הדיווה!וברור שלטובה..היא מלכה|צטונה|
9. אלו תכונות צריכ/ה מועמד/ת כדי לזכות בתוכניות שכאלו?זה תלוי בכל תוכנית...נגיד בטופ מודל צריך הרבה כישרון...צריך לעבור מסך,לדעת איך להצטלם,איך ללכת על מסלול וכאלה
10. אילו היית יכול/ה לפתח תוכנית ריאליטי, מה היה טבעה?ואוו.לא יודעת.
עשו בערך את הכל|

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifשכחתי לענות על 7../images/Emo12.gif

אז - לא יודעת
לא יצא לי עדיין לראות ריאלטי שבאמת גרם לי לסגור את הטלוויזיה.

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifועוד משהו../images/Emo122.gif

|צטונה|=
איך הגעתי לזה - אל תשאלו אותי
העייפות כותבת מתוכי.

אממממ טוב נו ../images/Emo3.gif

1. האם את/ה אוהב/ת את הז'אנר של תוכניות הריאליטי? ממש אבל ממש לא, מצד שני אני נהנת לצחוק על התהליך- זה כן 2. באלו תוכניות ריאליטי את/ה צופה/צפית באופן קבוע פחות או יותר? אני אוהבת את שלב האודישנים של כוכב נולד, הדוגמניות עונה ראשונה, ואפילו פרויקט הוילה ביס - כל אלא מאששים את הטענה שלי בשאלה 1
3. מה תוכנית הריאליטי הכי טובה שראית? טוב וריאליטי לא מסתדר באותה שורה, אבל אם נלך עם תורת היחסיות אז אממממ (יוו נשבעת לכן שזה קשה
) אולי הדוגמניות, רק כי אני מאוד מעריכה את הגרסה האמריקאית
ונולד לרקוד, כי אני אהבת
4. מה תוכנית הריאליטי הכי גרועה שראית? כולן??? זה אפילו יותרקשה מהשאלה הקודמת
אממ אם להתחשב בתוצאה אז כוכב נולד
תחשבו ככה היה נחסכת מאיתנו תופעת נינט טייב ואיתה השיר שלנו, יהודה לוי ועוד המון פרשות שמעיקות עלינו ועל עולם הרכילות.
5. באלו תוכנית ריאליטי היית שוקל/ת להשתתף? אמממ בכל תוכנית שהסיכויים שלי לזכיה היו טובים והזכיה היתה כוללת מעל 100 אלף דולר ואוטו. כל שאר הפרטים ממש לא משנים לי.
(יוו אני בטח מצטיירת כתואבת בצע הא?
)
6. באלו תוכנית ריאליטי לא היית משתתפ/ת גם אם היו משלמים לך? ראה ערכים הפוכים לשאלה הקודמת
ואם לומר בכנות אז בלרדת בגדול- אני פשוט הייתי מתאבדת הרבה לפני שהייתי במצב להגיע לתוכנית כזאת
7. באלו תוכנית ריאליטי לא היית צופה גם אם היו משלמים לך? אני לא צופה כפייתית כשמעמם לי אני תופה וכשלא משעמםלי לא צופה, אין לי סלידות מיוחדות כמו שאין לי העדפות מיוחדות 8. מי כוכב/ת הריאליטי שהכי זכור/ה לך? האם הוא/היא זכור/ה לך לטובה או לרעה? אני חושבת שעניתי על זה כבר נינט - היה טוב לכולנו בלעדיה. סמכו עליי- וכמובן לרעה 9. אלו תכונות צריכ/ה מועמד/ת כדי לזכות בתוכניות שכאלו? תאבת בצע ועוד איזה תחביב תלוי בצורך
10. אילו היית יכול/ה לפתח תוכנית ריאליטי, מה היה טבעה? |אמרתי לכם כבר- תוכנית ריאליטי למנהלים בתפוז- מי נועץ הכי מהר, מי חוסם הכי מהר ומי הכי לא מתנשא מעל שאר חברי הפורום. משעמם לא? אם ככה זה מתאים אחלה שאלון

../images/Emo26.gif

1. האם את/ה אוהב/ת את הז'אנר של תוכניות הריאליטי? מחבבת 2. באלו תוכניות ריאליטי את/ה צופה/צפית באופן קבוע פחות או יותר? אממממ נולד לרקוד היה נחמד..זה נחשב לריאליטי לא? וחוץ מזה...כלום 3. מה תוכנית הריאליטי הכי טובה שראית? ''טובה''
4. מה תוכנית הריאליטי הכי גרועה שראית? לא זוכרת
5. באלו תוכנית ריאליטי היית שוקל/ת להשתתף? לרדת בגדול
6. באלו תוכנית ריאליטי לא היית משתתפ/ת גם אם היו משלמים לך? השאלה היא כמה משלמים
7. באלו תוכנית ריאליטי לא היית צופה גם אם היו משלמים לך? כמו שכתבתי למעלה, כמה משלמים לי
8. מי כוכב/ת הריאליטי שהכי זכור/ה לך? האם הוא/היא זכור/ה לך לטובה או לרעה? נינט
ופעם אהבתי אותה
(וידוי
) עכשיו, שתתן לאביב גפן לשיר את השירים שלו
9. אלו תכונות צריכ/ה מועמד/ת כדי לזכות בתוכניות שכאלו? קשרים, ולא בשיער 10. אילו היית יכול/ה לפתח תוכנית ריאליטי, מה היה טבעה? להזכיר לכם?
''לקחנו את ט. ושמנו אותה בתוך וילה ללא יין וויסקי וודקה ומשקאות חריפים אחרים, בכניסתה לוילה היא נסתה להביא בתוך בקבוקי מים, ספרייט ותפוחים, אך ללא הצלחה. במשך השבוע תצטרך ט. לראות המון טלוויזיה, לקרוא מגזינים וכמובן אנשי הברנזה יבקרו פעם ביום לארח לה חברה, ואיך לא, היא תצטרך להיכנס לפורום מדיי יום ולענות לשאלות הגולשים (אל תשכחו מי עשה אותה.... את התכנית!!). כעבור שבוע נשחרר אותה מהוילה ונראה איך היא מגיבה לסביבה...'' בעקבות התוכנית הוצאו פלאיירים- תנו לט. לשתות! אילן מחכה לך בבית, וגם יש שמועות שמאחורי השיחים חפשי אותו וכמובן יצא יומן שנטלי ואיך אפשר ללא משחק המחשב ט. והשתיה הקסומה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1386&msgid=78562144

עונה

1. האם את/ה אוהב/ת את הז'אנר של תוכניות הריאליטי? לא במיוחד. אבל יש כמה שאני חושבת שהן די טובות. 2. באלו תוכניות ריאליטי את/ה צופה/צפית באופן קבוע פחות או יותר? הטופ מודל הבאה, אפקט הפחד, השרדות עונה שנייה-רביעית... זהו, נראה לי. אה, ובחטיבה הייתי רואה הרבה ריקי לייק, זה היה משודר אז בצהריים בדיוק כשחזרתי מבי"ס אז ראיתי. 3. מה תוכנית הריאליטי הכי טובה שראית? הן מהנות, קשה לי להגדיר אותן כטובות
4. מה תוכנית הריאליטי הכי גרועה שראית? פרוייקט מסלול שיעמם אותי. 5. באלו תוכנית ריאליטי היית שוקל/ת להשתתף? אף אחת. ממש לא בשבילי העסק הזה. 6. באלו תוכנית ריאליטי לא היית משתתפ/ת גם אם היו משלמים לך? בכולן. בעצם, אפקט הפחד אולי, אבל יש לי בעיה עם המשימה השנייה - לא הייתי אוכלת משהו חי גם בשביל 50 אלף דולר. 7. באלו תוכנית ריאליטי לא היית צופה גם אם היו משלמים לך? מה, רק לצפות? כל אחת. 8. מי כוכב/ת הריאליטי שהכי זכור/ה לך? האם הוא/היא זכור/ה לך לטובה או לרעה? חצי מהמשתתפים של השרדות עונה שנייה, שמאוד אהבתי. יש אפילו משפט משם שאני זוכרת
"my hair is falling down!!" של אליזבת'. אממ מהטום מודל שנדי זכורה לי לטובה, חיבבתי אותה וריחמתי עליה. 9. אלו תכונות צריכ/ה מועמד/ת כדי לזכות בתוכניות שכאלו? חוזק נפשי. צביעות. תחמנות. לא תכונות טובות במיוחד, באופן כללי. 10. אילו היית יכול/ה לפתח תוכנית ריאליטי, מה היה טבעה? הבטחתי לידיד שלי להפיק תוכנית ריאליטי שהוא ועוד 20 כוסיות על יככבו בה, אז אותה
וברצינות - לא הייתי מפיקה אחת כזו.

../images/Emo207.gif יש עכשיו בהוט בידור

מצעד - הרעבים לכותרות זה רק אני או שזה המצעד היחידי שאין מצב למצוא שם איזשה איזכור לטלי ?
מה שבטוח זה שאורי מקבל אתאחד הדירוגים הגבוהים. למה? תחושת בטן

what's so real about reality shows?

1. האם את/ה אוהב/ת את הז'אנר של תוכניות הריאליטי? לא. אני חושבת שהוא מזעזע בתור רעיון. מעציב אותי שהוא תפס כזאת תאוצה (מה שלא אומר שאני לא צופה בו מדי פעם). 2. באלו תוכניות ריאליטי את/ה צופה/צפית באופן קבוע פחות או יותר? צפיתי ב-4 העונות הראשונות של "הישרדות" (עד שזה עבר ל-YES), ב-4 העונות שהיו של הטופ מודל הבאה. צפיתי בעונה 1 של "היפה והחיה" ובעונה ה-2 של "כוכב נולד". אני בטוחה שיש עוד כמה שהדחקתי. 3. מה תוכנית הריאליטי הכי טובה שראית? "הישרדות" היתה די טובה בעיניי. 4. מה תוכנית הריאליטי הכי גרועה שראית? נו, ההיא שסיפרתי לכם, עם כל מיני כוכבי עבר שגרים יחד בדירה. איך קראו לזה? הקיצר, הייתי מזועזעת. גם המקבילה הגברית של הטופ מודל הבאה, עם כרמן אלקטרה, היתה מזעזעת. 5. באלו תוכנית ריאליטי היית שוקל/ת להשתתף? אף אחת. ברצינות. 6. באלו תוכנית ריאליטי לא היית משתתפ/ת גם אם היו משלמים לך? ההיא שאמרתי שהיתה גרועה וכל דבר מגעיל או מסוכן. 7. באלו תוכנית ריאליטי לא היית צופה גם אם היו משלמים לך? טוב, אולי אם היו משלמים לי הרבה הייתי יושבת מול הטלוויזיה ומנסה לדמיין דברים אחרים. אבל יש כמה תוכניות ממש גרועות. 8. מי כוכב/ת הריאליטי שהכי זכור/ה לך? האם הוא/היא זכור/ה לך לטובה או לרעה? אני לא מצליחה לחשוב על אדם אחד. היו הרבה שעשו עלי רושם רע או טוב. 9. אלו תכונות צריכ/ה מועמד/ת כדי לזכות בתוכניות שכאלו? זה משתנה מתוכנית לתוכנית אבל מה שמשותף לכולן, לדעתי, זו יכולת טובה בקריאת אנשים ומצבים. יכולת להיות בולט מספיק מעל השאר כדי להיות מיוחד מספיק כדי להישאר אבל לא לבלוט יותר מדי כדי לא להיתפס כאיום ולהישלח הביתה. 10. אילו היית יכול/ה לפתח תוכנית ריאליטי, מה היה טבעה? משהו עם חיות. בכל שבוע מי שיודח ייטרף על ידי נמר. אפשר גם "סופר נולד", "עיתונאי נולד", "שחקן נולד", "רופא נולד" וכו'. הודגש באמצעות מדגישומטיק

רופא נולד

חחחחחחחחחחחחחחחחח רק זה מה שחסר לנו לא מספיק אנשים מתים פה ברשלנות
חחחחחחחחחחחחח

עונה:

1. האם את/ה אוהב/ת את הז'אנר של תוכניות הריאליטי? זה נחמד 2. באלו תוכניות ריאליטי את/ה צופה/צפית באופן קבוע פחות או יותר? פרוייקט מסלול, מתי שהיה הטופ מודל,אפקט הפחד 3. מה תוכנית הריאליטי הכי טובה שראית? או הטופ מודל הפרוייקט מסלול אפקט הפחד חחח 4. מה תוכנית הריאליטי הכי גרועה שראית? השגריר 5. באלו תוכנית ריאליטי היית שוקל/ת להשתתף? לא שוקלת 6. באלו תוכנית ריאליטי לא היית משתתפ/ת גם אם היו משלמים לך?מממ...אפקט הפחד 7. באלו תוכנית ריאליטי לא היית צופה גם אם היו משלמים לך? הייתי צופה בכולם 8. מי כוכב/ת הריאליטי שהכי זכור/ה לך? האם הוא/היא זכור/ה לך לטובה או לרעה? אוסטין! זכור לטובה ואת יואנה גם זכורה לטובה ואווה שזכורה לרעה 9. אלו תכונות צריכ/ה מועמד/ת כדי לזכות בתוכניות שכאלו? לא יודעת 10. אילו היית יכול/ה לפתח תוכנית ריאליטי, מה היה טבעה? לא הייתי מפתחת

danit1234

New member
עונה ../images/Emo3.gif

1. האם את/ה אוהב/ת את הז'אנר של תוכניות הריאליטי? תלוי איזה , יש כאלו שנראות לי מטומטמות ומשעממות אותי ויש כאלו שהן פשוט ממכרות. 2. באלו תוכניות ריאליטי את/ה צופה/צפית באופן קבוע פחות או יותר? הדוגמניות [לא יודעת למה לא יצא לי לראות הטופ מודל הבאה], פרויקט מסלול [העיפו את אוסטין
],אהבה או כסף, ולא זכור לי עוד משו
3. מה תוכנית הריאליטי הכי טובה שראית?טובה לא יודעת הן לא הכי איכותיות הן בעיקר ממכרות אבל אהבתי הדוגמניות 1 [שהזמנתי את כל העונה בVOD ] ובעיקרו של עניין גם כל השאר כי אני רואה רק מה שאני אוהבת. 4. מה תוכנית הריאליטי הכי גרועה שראית?אז זהו שהיו כאלו כמו רצים לדירה, סוף הדרך, והשגריר שפשוט די משעממות אותי
5. באלו תוכנית ריאליטי היית שוקל/ת להשתתף?אין לי שמץ אבל אם היה לי חלום מסוים שהיו עושים עליו ריאליטי והייתי מעוניינתלצבור ידע ובפרסס אולי הייתי משתתפת . 6. באלו תוכנית ריאליטי לא היית משתתפ/ת גם אם היו משלמים לך? אין לי שמץ אולי רצים לדירה הם אכלו שם דברין מגעילים 7. באלו תוכנית ריאליטי לא היית צופה גם אם היו משלמים לך? אם היו משלמים לי הייתי צופה בהכל
סתם לא יודעת פשוט מה שאני לא רוצה אני לא רואה
8. מי כוכב/ת הריאליטי שהכי זכור/ה לך? האם הוא/היא זכור/ה לך לטובה או לרעה? מהדוגמניות 1-ליאת בלו מאהבה או כסף אני זוכרת את זאת שזכתה ארין מפרויקט מסלול את ג'יי, קארה ואוסטין
9. אלו תכונות צריכ/ה מועמד/ת כדי לזכות בתוכניות שכאלו?בטחון עצמי ולא להפגע יותר מידי מביקורות שיש לו את היכולות המתאימות בשביל התוכנית כמובן ולקחת את זה באיזי לדעת שזה לא מה שיקבע לך תחיים 10. אילו היית יכול/ה לפתח תוכנית ריאליטי, מה היה טבעה?תאמת אין לי שמץ

../images/Emo176.gifעונה../images/Emo70.gif

1) האם את/ה אוהב/ת את הז'אנר של תוכניות הריאליטי? כן אני אוהבת אבל לא יותר מידי 2) באלו תוכניות ריאליטי את/ה צופה/צפית באופן קבוע פחות או יותר? השגריר,הדוגמניות,כוכב נולד 1,כוכב נולד 2, כוכב נולד 3 3) מה תוכנית הריאליטי הכי טובה שראית? השגריר 4) מה תוכנית הריאליטי הכי גרועה שראית? לא היתה כזו 5) באלו תוכנית ריאליטי היית שוקל/ת להשתתף? כוכב נולד 6) באלו תוכנית ריאליטי לא היית משתתפ/ת גם אם היו משלמים לך? פרוייקט Y הפקט הפחד 7) באלו תוכנית ריאליטי לא היית צופה גם אם היו משלמים לך? פרוייקט Y 8) מי כוכב/ת הריאליטי שהכי זכור/ה לך? האם הוא/היא זכור/ה לך לטובה או לרעה? מהרטה עדי כהן שיתהן זכורות לי לטובה אני חושבת שהם היו מעולות 9) אלו תכונות צריכ/ה מועמד/ת כדי לזכות בתוכניות שכאלו? שליטה במהלך כל התוכנית דבקות במטרה, יכולות טובות של התחום שהיא טובה בו... 10) אילו היית יכול/ה לפתח תוכנית ריאליטי, מה היה טבעה? לא יודעת לא חשבתי על זה אף פעם

../images/Emo214.gifעונה../images/Emo27.gif

1. האם את/ה אוהב/ת את הז'אנר של תוכניות הריאליטי? בעקרון כן אבל אני פשוט לא סובלת שיוצאים מהתכניות האלה כל שני וחמישי כוכבים חדשים.. אין להם שום ידע או כישרון חוץ ממראה [וגם זה לא בטוח
] ותוקעים אותם בכל חור! 2. באלו תוכניות ריאליטי את/ה צופה/צפית באופן קבוע פחות או יותר? הדוגמניות קצת והשגריר..אפקט הפחד, קחי אותי שרון [פעםם
] הטופ מודל הבאה ועוד.. 3. מה תוכנית הריאליטי הכי טובה שראית? ממממ אני נורא אוהבת את אפקט הפחד
4. מה תוכנית הריאליטי הכי גרועה שראית? קחי אותי שרון
אה וגם פרוייקט Y..דבילי! 5. באלו תוכנית ריאליטי היית שוקל/ת להשתתף? אני לא בעד לעשות מעצמי צחוק
6. באלו תוכנית ריאליטי לא היית משתתפ/ת גם אם היו משלמים לך? אפקט הפחד! אני פשוט נהנית לראות איך אנשים אחרים סובלים
7. באלו תוכנית ריאליטי לא היית צופה גם אם היו משלמים לך? אם היו משלמים לי הייתי צופה בכל דבר
8. מי כוכב/ת הריאליטי שהכי זכור/ה לך? האם הוא/היא זכור/ה לך לטובה או לרעה? הכי לרעה זאת כמובן שרון אילון..שאין בה כלום! היא אפילו מכוערת
לטובה? ממממ אני נוראה אהבתי את נטלי מהדוגמניות! 9. אלו תכונות צריכ/ה מועמד/ת כדי לזכות בתוכניות שכאלו? שלא יהיה אכפת לך מה חושבים עליך...זה בעקרון אחד הדברים החשובים ביותר! כי אם אכפת לך כל התכנית מאבדת את האופי.. 10. אילו היית יכול/ה לפתח תוכנית ריאליטי, מה היה טבעה? קחי אותי טלי
סתם..לא הייתי מפתחת תכנית ריאלטי

שירוש1989

New member
לה לי לה לה לה לה לה לי לו

למה ללמוד כשאפשר לענות על שאלונים? מכורה או לא\= 1. האם את/ה אוהב/ת את הז'אנר של תוכניות הריאליטי? עד גבול מסוים כן 2. באלו תוכניות ריאליטי את/ה צופה/צפית באופן קבוע פחות או יותר? ראיתי ת'עונה הראשונה וחלק מהשניה שלכוכב נולד, כמה עונות של השרדות ויפה אפקט הפחד(כן תהרגו אותי) אה והטופ מודל הבאה והדוגמניות 3. מה תוכנית הריאליטי הכי טובה שראית? הישרדות אחת העונות הראשונות 4. מה תוכנית הריאליטי הכי גרועה שראית? אפקט הפחד\ הדוגמניות\כוכב נולד 3 5. באלו תוכנית ריאליטי היית שוקל/ת להשתתף? כוכב נופל, ולא בגלל הטלויזיה רק בגלל בנאדם אחד 6. באלו תוכנית ריאליטי לא היית משתתפ/ת גם אם היו משלמים לך? אפקט הפחד, שזה גם ריאליטי וגם "אם היו משלמים לך"
7. באלו תוכנית ריאליטי לא היית צופה גם אם היו משלמים לך? אין לי שימציאדה 8. מי כוכב/ת הריאליטי שהכי זכור/ה לך? האם הוא/היא זכור/ה לך לטובה או לרעה? נינה והזוכה בהישרדות 1(?) שתיהן ככה ככה 9. אלו תכונות צריכ/ה מועמד/ת כדי לזכות בתוכניות שכאלו? כל התכונות שאין לי 10. אילו היית יכול/ה לפתח תוכנית ריאליטי, מה היה טבעה? הייתי מנס לשלב פריקים פקאצות חנות וערסים בחברה. הזוכה המאושר יזכה בתהילת עולם. בחברה המסריחה שלנו זה שיזכרו את השם שלך זה מספיק.

בעונה הראשונה זכה גבר

ריצ'רד נדמה לי... עונה שנייה זכתה בחורה. טינה. אליה התכוונת?

למעלה