שאלון רגיל והפוך..

חמוד.. חמוד ביותר../tapuzforum/images/emo13.gif

זה דווקא רעיון טוב לקחת דיסק שעליו צרובים כל השירים היפים, ובעניין המורה זה נשמע כמו שהוא נשלח לאיזה תוכנית של ``אפקט הפחד`` מסכן, עם דגים רקובים וכאילה.. דגים בטח יהיה לו הרבה. דגים טריים מהים, הוא בטח יעביר קצת זמן בדיג.. את יכולה למשל לארגן לו את הבוץ כאוכל וכשתייה: בוץ סמיך בתור אוכל ובוץ מדולל עם המון מים מלוחים מהים שמסביבו בתור שתיה. איכס!!...

anna the best

New member
אהבתי! איזה רעיון מקורי! ../images/Emo13.gif

שאלה ראשונה: בנאדם- ברק, כי אף פעם לא משעמם איתו, הוא חמוד ומצחיק
ספר- הארי פוטר דיסק- משהו נחמד עם שירים בספרדית מאכל- כאילו זה מה שאני אוכל שם כל הזמן??????? מה השאלה בכלל?! ברור ששוקולד
משקה- מים... לא חשבתי על משהו יותר טוב... שאלה שנייה:
אחחחח.... יש כל כך המון אנשים שהייתי זורקת לאי בודד.... ניקח את בר. היא ילדה סנובית, מפונקת, שלא יודעת להסתדר בעצמה, פחדנית ומעצבנת. בתור מישהו שיארח לה חברה ניקח את המורה שלי לפיסיקה ~צחקוק מרושע~
תיאור קצר של המורה לפיסיקה: לא יודעת עברית, מסבירה תוך כדי שהיא צועקת, בעלת פנים של צפרדע, אופי בלתי נסבל ומבטא רוסי כבד. ספר.... הארי פוטר באנגלית. זאת בקושי יכולה לקרוא שורה באנגלית... דיסק... מוסיקת טראנס ברוסית.
מאכל- ת'אמת אין לי מושג איזה מאכל היא לא סובלת, אבל נביא לה עגבנייה. משקה- קטשופ חריף מאוד מדולל במים

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif|אי בודד|

לוקחת בן אדם-אף אחד ספר-"כוחו של התת מודע" דיסק-האחרון של שרית מאכל-אוכל סיני משקה-מים(!) זורקת בן אדם-כל מי שינסה להציק לי באי
ספר-הארי פוטר לדורותיו דיסק-של רוני
מאכל-דגים משקה-פפסי

t0mi

New member
עונה!

בן אדם שהייתי לוקחת איתי: איילת ספר: אממ לא יודעת דיסק: simple plan! מאכל: סיני [: שתייה: מים כבר יש אז....מיץ תפוחים בנאדם שהייתי זורקת: אותו ספר: מואהאה ההיסטוריה של ארץ ישראל [הספר הכי ארוך בספרייה] דיסק: ריטה :p מאכל: בשר שתייה: מיץ עגבניות

2eye

New member
איי וואנט

לוקח... בנאדם:ידידה טובה ספר: ספר מצחיק, שאפשר לקרוא 234 פעמים. דיסק: לא כ"כ משנה, העיקר שתהיה מוזיקה... מאכל: משו שיזכיר את ישראל, חומוס, פלאפל, שווארמה...משו... שתיה: נסטי/אייס קפה. זורק... בנאדם: אחת, קוראים לה דפנה. מישו שיהיה איתו: אממ, אחת בשם עלמה... ספר: מרפי, שתמיד יזכיר להם שכשרע, תמיד יכול להיות יותר גרוע
דיסק: דיסק לדיוידי, משו טוב, חבל שלא יהיה להם DVD
מאכל:סטייק יקר (צמחוניות |סטן||סטן|) שתיה: קפה שחור?
(הן לא אוהבות)

למעלה