שאלון רגיל והפוך..

שאלון רגיל והפוך..

סתם בשביל הפאן.. יש את השאלה הזאת של מה הייתם לוקחים איתכם לאי בודד.. אז אני שואלת כאן שאלה דומה בשתי צורות. השאלה הראשונה היא: אם היו שמים אותכם עכשיו על אי בודד אז איזה בנאדם אחד הייתם לוקחים איתכם, איזה ספר אחד, איזה דיסק אחד, איזה מאכל אחד ואיזה משקה אחד. תכתבו מה ומדוע -תשובות כאילה מקוריות.. והחלק השני ההפוך הוא אם הייתם יכולים עכשיו לזרוק לאי בודד מישהו אחד את מי הייתם זורקים ומדוע? וכמובן גם בשביל אותו אדם אתם צריכים לבחור אדם אחד שיהיה איתו שם וימאיס עליו את הזמן.. ספר אחד, דיסק אחד, מאכל אחד ומשקה אחד. תבחרו להם כמובן דברים מעאפנים כי זה אמור להיות מישהו מעצבן שדוחפים איתו לאי הבודד דברים הכי מבעסים שאפשר. חה..חה..חה.. יאללה, תתחילו לחשוב מקורי ולכתוב. גם אני עכשיו אתחיל לחשוב..

נעה 124

New member
עונה

הייתי לוקחת... בנאדם: יערית ספר: מארלי ואני דיסק: אם אלה החיים- קרן [פלס..] מאכל: תלוי לכמה זמן זה... עוגת שכבות , אבל אחרי יום כבר ממש תכאב לי הבטן מזה.. משקה: קולה הייתי זורקת: בנאדם: בשמת. ילדה מהכיתה שלי ספר: לא יודעת.. דיסק: נינט
מאכל: בשר. הרבה יותר קל להיות צמחונית אם כולם מסביבי צמחוניים... משקה: מיץ ענבים

איזה עוגת שכבות??/tapuzforum/images/emo3.gif

את צריכה להיות שם נגיד איזה חודש!.. העוגה תימס לך אחרי שעתיים. את צריכה משהו שיחזיק מעמד. איזה שימורים של טונה או משהו.. בעצם דגים לא צריכים כי אפשר אולי לתפוס שם. הרי זה אי ויש סביבו ים אז בטח דגים לא יחסרו שם..

טוב, אז חשבתי והנה התוצאות../tapuzforum/images/emo151.gif

הבנאדם שהייתי לוקחת איתי לאי הבודד הוא אחותי הקטנה בגלל שהיא תמיד תמיד לצידי ובעדי ותמיד עושה הכל כדי שיהיה לי כיף. אני מעדיפה לקחת אותה יותר מאשר את אמא שלי או החבר שלי. ספר שהייתי לוקחת זה אולי ספר הדרכה של הישרדות בתנאי שטח או משהו.. דיסק אחד הייתי לוקחת את הדיסק האחרון של שלמה ארצי )וזה גם יוצא טוב בגלל שהאחות שהייתי לוקחת איתי מאוד אוהבת את הדיסק הזה ככה שזה יתאים לשתינו!!(. מאכל אחד שהייתי לוקחת.. וואו, לא יודעת.. משהו שיתאים לי ולה.. אולי תפוחים? זה פרי כזה נייטרלי ולא מתקלקל מהר.. משקה אחד הייתי מעדיפה פאנטה אבל היא לא שותה כאילה דברים אז יאללה, שיהיה מים. מה לעשות.. ועכשיו לחלק ההפוך.. חה..חה..חה.. האמת היא שיש לי כמה אנשים על הכוונת אבל צריך אחד אז ניקח את מי שהיה עד לא מזמן חבר שלי ונזרוק אותו לאי הזה ונקווה שזה לא אי טרופי אלא מקום מחורבן עם כל מיני חרקים ויתושים.. הייתי שמה איתו שם את.. ואללה לא יודעת את מי.. טוב נו.. נגיד את ה``אלטע זאכן`` הבן זונה שצועק כאן כל בוקר ומפריע לישון, כדי שיצעק לו שם וירעיש לו. ספר אחד הייתי נותנת לו נגיד דפי זהב של ירושלים- ככה שיעבור על הרשימה בשעות הפנאי.. דיסק אחד הייתי נותנת לו נגיד דיסק של מרגלית צנעני )הייתי בוחרת משהו עם הרבה סילסולים וקולולולולו( בגלל שהוא ממוצא רוסי ושונא כל מה שישראלי או מזרחי. מאכל אחד הייתי שולחת לו צנצנת סחוג חריף במיוחד, גם בגלל שהוא לא אוכל חריף וגם בגלל שיש לו אולקוס.. משקה אחד )וזה ממש מתבקש כאן:( בקבוק עראק. שישרוף לו את החריפות ממקודם.. איי! איזה קטע.. זה די משעשע האמת..

anna the best

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה פשוט ענק!! איך אהבתי לשלוח לו ת'אלטע זאכן שלא יתן לו לישון.... ודפי זהב של ירושלים... זה כזה כיף לקרוא את זה נגיד כשאת עצבנית- אפשר פשוט לדמיין שאת שולחת ת'בנאדם לאי בודד ולהרכיב לו "תוכנית עינויים"...

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif צ'ובפ.

הייתי לוקחת.. בן אדם- זה היה ילד שאני ממש אוהבת. הוא גם ידיד ממש טוב שלי ואף פעם לא משעמם איתו, והכי כיף לי איתו בעולם.. או את נועה החברה הכי טובה שלי. ספר- לא יודעת, ספר השרדות בשטח ^^ דיסק- אה נייט אט דה אופרה של קווין. כאלה שירים יפים שמזכירים לי דברים כל כך טובים. מאכל- ספגטי נראה לי.. משקה- קולה דיאט. הייתי זורקת.. בן אדם- ילדה אחת.. ספר- הארי פוטר S: דיסק- משהו של דיכאון או מזרחית.. מאכל- עגבניות וקטשופ. משקה- מיץ עגבניות.

יפה.. רעיונות חמודים../tapuzforum/images/emo13.gif

אבל מה העניין עם העגבניות?.. וואו, את לא אוהבת עגבניות? אני לא מאמינה שמישהו לא אוהב כזה ירק מדהים!.. אבל את צריכה לוודא שגם זאתי שתזרקי לאי לא אוהבת עגבניות. אני למשל הייתי מאוד מאושרת עם בחירה כזאת. חה..חה..חה.. טוב, בקשר לשתייה אני חייבת להסכים איתך.. אני אפילו הייתי סוחטת קצת מיץ לימון על המיץ עגבניות והיייתי שמה לה כזה מקל של סלרי לקישוט..

mafakit

New member
נשמע נחמד..../images/Emo3.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

לוקחת איתי: אה.. וואי.. קשה.. חשבתי מישו מהחברים.. ממ.. מישו שיכול לדעת לשרוד ולעזור.. חשבתי על עמית כי אנחנו ממש מסתדרים מצויין ביחד..
אבל אני לא רואה אותו מקים מחנה מעצים וכאלה של דקל..XD אז יובל..
הוא עובד כזה.. ואין לי בעיה לדמיין אותו בונה מחנה..
ספר: אה..משו כזה שמסביר איך שורדים במקום הזה.. [גנבתי את הרעיון..
] דיסק: המ.. הייתי לוקחת של סימפל..את סטיל נוט גטינג אני..או את אנדר מיי סקין של אבריל..אבל לא נראה לי שיובל היה מסתדר איתם..XD אז זה או אחד מהם או אחד של פנטרה.. [לא משנה לי איזה..
] מאכל: שניצלים של אמא שלי..XD כי הם הכי טעימים בעולם!!!
וגם יובל אהב אותם..
משקה: מים! הכי טוב. זורקת מישו: המ..לאדעת.. אין מישו ספציפי..האמת הייתי זורקת את כל הפרחות-פקאצות והערסים בשכבה שלי..
אבל צריך אחד.. אז.. רועי סויסה [הערס של השכבה..
] הוא כזה מרגיז ומיותר.. ספר: אלגברה חלק צ סופית!!! חחח..XDD שילמד משו..
דיסק: ממ..הוא שומע מזרחית.. וכל הסלסולים האלה.. אז.. ממ.. חשבתי או על מרילין מנסון..XD או על בריטני ספירס.. מאכל: הוא תימני.. אני אתן לו גפילטע פיש..XDD משקה:
שימות בצמא.
חחח..
XDD אה.. לאדעת מה הוא שונא.. המ.. מיץ עגבניות..

רעיון טוב המחנה../tapuzforum/images/emo8.gif

בתקווה כמובן שזה מישהו שיהיה נחמד גם להעביר איתו את הזמן על האי.. יכול להיות מישהו שהוא מקים מחנות מצויין אבל קרצייה באופן כללי.. סתאאאם.. אהבתי גם את הרעיון לדיסק של מרלין מנסון!! חה..חה..חה!! זה יהיה טוב! בתקווה שיש שם מצב לפול ווליום.. וגם הרעיון של הגפילטע פיש!.. אפשר אפילו לארגן לו איזה אוכל מחנות רוסית. בשביל תימנים זה יהיה יותר גרוע. ועוד בכלל שזה לא כשר וכל זה!..

../images/Emo42.gifחחחח../images/Emo6.gifרועי סויסה איך ישר שומעים שהוא

ערס
מרלין מנסון
הרגת אותיי!#@

דנטל

New member
אי

בנאדם אחד: החבר הכי טוב שלי איזה ספר אחד: המאהב של א.ב. יהושע איזה דיסק אחד: האור מציון של סאבלימינל איזה מאכל אחד: סטייק לבן איזה משקה אחד: מים את מי הייתם זורקים ומדוע? החבר של אמא שלי, בעיקר בשביל להפטר מפגישות עם המשפחה שלו לבחור אדם אחד שיהיה איתו שם וימאיס עליו את הזמן? אשתו כשהיא היתה חיה ספר אחד? משהו מודרני דיסק אחד: דום מטאל מאכל אחד: לימון (הוא חולה על זה, אבל אסור לו) משקה אחד: לימונדה

Choco Girl

New member
עונה ;]../images/Emo210.gif../images/Emo211.gif

הייתי לוקחת...
בנאדם: ידיד שלי שאני אוהבת =] או את החברה הכי טובה שלי =] כי כיפלי איתם D:
ספר: משו על צמחים =] כי אם אני אמצא שם איזה צמח טוב למחלות או לתה ?! O:
דיסק: משו היפי וקופצני כזה..בוב מארלי אולי..חח..
מאכל: מסטיק. צריך ריח טוב בפה אם לא מצחצחים שיניים !!
שתיה: תפוזים D:
הייתי זורקת..
בנאדם: הילדה שאני כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ שונאת.
מישו שיהיה איתו: ילד שאני כ"כ כ"כ כ"כ שונאת. וגם היא לא אוהבת אותו במיוחד.
ספר: משו על מישו שנקלע לצרה ומת בסוף...חח..
דיסק: משו על מישו אבוד =] או סתם דיסק ריק שאין בו כלום.
מאכל: משהו מגעיל.
שתיה: משהו מגעיל. חחח איזו רעה יצאתי
לא מאחלת מוות לאפ'חת גם אם אני כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ שונאת אותו =]

יפה.. מקורי../tapuzforum/images/emo13.gif

את חושבת בהיגיון על הרעיון של הצחצוח שיניים וריח טוב מהפה.. כל הכבוד. והספר על הצמחים גם יעיל מאוד ללמוד אפילו איזה צמחים משמשים לרפואה או לעזרה ראשונה, והדיסק של בוב מארלי דווקא יתאים שם לכל העסק בתקווה שזה איזה אי טרופי עם עצי בננה וקוקוס..

עונה../images/Emo9.gif

אני בנאדם? אחי ספר? הארי פוטר דיסק? משו שאני צרבתי שיש שם את כל השירים שאני אוהבת מאכל? פסטה משקה? לימונדה אנשים רעים מי? ומדוע? המורה למתמטיקה כי הוא זבל מי שיהיה איתו? רוח רפאים ספר? על התאבדויות דיסק? דיכאון מאכל? דג מסריח משקה? בוץ

למעלה