שאלון...ראש השנה

sivan1207

New member
שאלון...ראש השנה

ראש השנה להתארח או לארח? הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה? תפוח עם דבש או בלי? מה אתם לובשים לערב חג? המאכל הכי ראש השנתי? שנה חדשה איך התחילה לכם השנה? מה הציפיות לשנה החדשה? מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"? מחכים לחופש של סוכות? איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי? מחכים לחורף? מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי? איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו? מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם? איך אתם מסכמים את השנה שעברה? לכמה הופעות הלכתם השנה? איזה הייתה הכי טובה? איזה התחלות חדשות היו לכם? איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה? מתחילים ברגל ימין או שמאל? מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה ולסיים את הקודמת? ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא? ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי?

sivan1207

New member
עונה..

ראש השנהלהתארח או לארח? אמממ להתארח אחרי זה אמא לא מסנג'רת אותיהדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה? דבש!? :Sתפוח עם דבש או בלי? יאככ שונאת תפוחמה אתם לובשים לערב חג? ז"א אומרת מה לבשתי..מכנס שחור סטרפלז חום עם חגרוה עבה חומה וסנדל עקב חוםהמאכל הכי ראש השנתי? נראה לי שתפוח בדבש למרות שאני לא סובלת..שנה חדשהאיך התחילה לכם השנה? בכיףף!!מה הציפיות לשנה החדשה? לסיים י"ב!!!מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"? ללמוד למבחנים?!מחכים לחופש של סוכות? בטח!!!איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי? אמא שלי בחו"ל אז אני בטח כל היום יהיה עם חברותמחכים לחורף? כן!!!מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי? סוכות (חופש הכי ארוך!)איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו? אהבה קטנה? לא בגלל שהוא קשור בגלל שהוא כל היום מתנגן לי כאןמה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם? לעשות קורס צילום! אבל בערת השםאיך אתם מסכמים את השנה שעברה? הייתה יכולה להיות יותר טובה... סתםם השנה הכי מצחיקה בחיים שלי אני חושבת..אבל גם הכי עצובה..לכמה הופעות הלכתם השנה? אממממ וואי המון...תספרו אותם...שלמה ארצי, מאיה בוסקילה, שירי מימון, אייל גולן, היהודים, כוכב נולד אמממ היו עוד כמה ! בחוף שאני לא זוכרתאיזה הייתה הכי טובה? כאילו דהה...מאיושש ואחרי זה שירי מימון..איזה התחלות חדשות היו לכם? כיתה י"ב חח!! אחותי עזבה לאילת זאת התחלה בשבילי!? חח כי אני לבד עכשיו! איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה? מה שיהיה אני אסתפק חח מתחילים ברגל ימין או שמאל? ימין!!מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה ולסיים את הקודמת? וואלה הטיול שנתי הזה עשה אחלה סיכום של שנה נפלאה.ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא? אאאאאאמממממממממאאאאאאאאא ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי? האיחול שלי זה בתמונה ...

sivan1207

New member
אמאאאאא מה קרה פה עונה שוב

ראש השנה להתארח או לארח? אמממ להתארח אחרי זה אמא לא מסנג'רת אותי הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה? דבש!? :S תפוח עם דבש או בלי? יאככ שונאת תפוח מה אתם לובשים לערב חג? ז"א אומרת מה לבשתי..מכנס שחור סטרפלז חום עם חגרוה עבה חומה וסנדל עקב חום המאכל הכי ראש השנתי? נראה לי שתפוח בדבש למרות שאני לא סובלת.. שנה חדשה איך התחילה לכם השנה? בכיףף!!מה הציפיות לשנה החדשה? לסיים י"ב!!! מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"? ללמוד למבחנים?! מחכים לחופש של סוכות? בטח!!! איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי? אמא שלי בחו"ל אז אני בטח כל היום יהיה עם חברות מחכים לחורף? כן!!! מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי? סוכות (חופש הכי ארוך!) איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו? אהבה קטנה? לא בגלל שהוא קשור בגלל שהוא כל היום מתנגן לי כאן מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם? לעשות קורס צילום! אבל בערת השם איך אתם מסכמים את השנה שעברה? הייתה יכולה להיות יותר טובה... סתםם השנה הכי מצחיקה בחיים שלי אני חושבת..אבל גם הכי עצובה.. לכמה הופעות הלכתם השנה? אממממ וואי המון...תספרו אותם...שלמה ארצי, מאיה בוסקילה, שירי מימון, אייל גולן, היהודים, כוכב נולד אמממ היו עוד כמה ! בחוף שאני לא זוכרת איזה הייתה הכי טובה? כאילו דהה...מאיושש ואחרי זה שירי מימון.. איזה התחלות חדשות היו לכם? כיתה י"ב חח!! אחותי עזבה לאילת זאת התחלה בשבילי!? חח כי אני לבד עכשיו! איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה? מה שיהיה אני אסתפק חח מתחילים ברגל ימין או שמאל? ימין!! מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה ולסיים את הקודמת? וואלה הטיול שנתי הזה עשה אחלה סיכום של שנה נפלאה. ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא? אאאאאאמממממממממאאאאאאאאא ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי? האיחול שלי זה בתמונה ...

עונה ../images/Emo8.gif

ראש השנה להתארח או לארח
להתארח, שהבלאגן לא יהיה אצלי בבית
הדבר הראשון שעולה לי לראש כשאומרים ראש השנה
תחילת החגים תפוח עם דבש או בלי
ברור שאם!!
מה אתם לובשים לערב חג
השנה עשינו בבית ואחיות שלי באו עם חברים שלהן, אז לבשתי סתם מכנס קצר וחולצה. המאכל הכי ראש השנתי
עוגת דבש שנה חדשה איך התחילה לכם השנה?
בינתיים בסדר... מה הציפיות לשנה החדשה?
לסיים בהצלחה את התיכון עם כל הבגרויות מה אתם מתכננים לעשות אחרי החגים?
בעזרת השם שנגיע לאחרי החגים ואז נדבר.. מחכים לחופש של סוכות?
מאוד!! מחכה לפגוש מישהי מדהימה!! איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי?
להעביר בנעימים עם המשפחה מחכים לחורף?
ברורררררררר!!! אני מתה על החורף!!!!
איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו?
" לאן שלא תלכי" של שירי מימון...לא שהוא מסמל לי את התקופה פשוט אני מתה על השיר הזה ועל שירי המדהימה!! ושומעת אותו המון מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם?
הספקתי הכל...נראה לי
איך אתם מסכמים את השנה שעברה?
אמממ...שכחתי אין לי כוח לסוף...חחחחחח אז זהו

עונהההה

ראש השנה להתארח או לארח?===>להתארח הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה?===>חופש תפוח עם דבש או בלי?===>עם דבש מה אתם לובשים לערב חג?===>ג'ינס וחולצה לבנה המאכל הכי ראש השנתי?===>דבשש שנה חדשה איך התחילה לכם השנה?===>בינתיים עד עכשיו הכל היה טוב נקווה שגם זה ימשיך חחחח מה הציפיות לשנה החדשה?===> לסיים את השנה אחרונה שלי בשלום ועם בגרות מלאה מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"?===>לא מתכננת דברים מחכים לחופש של סוכות?===>בטחחחחחחח איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי?===>להעביר את החגים בכמה שיותר כיף , להנות , לבלות עם המשפחה ועם חברים מחכים לחורף?===>לא , אני אוהבת את הקיץץץץ איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו?===> יאאאא כמו אמורה חחח ללא ספק "לאן שלא תלכי" של שירי מימון , כל היום אני שומעת את השיר הזה מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם?===> בינתיים כל מה שרציתי לעשות , הספקתי איך אתם מסכמים את השנה שעברה?===>בסדר! לכמה הופעות הלכתם השנה?===> לא זוכרת חחח אולי 6 או 7 אין לי מושג איזה הייתה הכי טובה?===>של מאיה בוסקילה בעפולה חחח מתחילים ברגל ימין או שמאל?===> ימין ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא?===> של אמא ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי?===> שהשנה החדשה תהיה יותר טובה משנה שעברה , את זה אני מאחלת לכל עם ישראל אחלה שאלון!!!!1111

sapiroooosh

New member
עונה... =]

ראש השנה להתארח או לארח?==> להתארח! הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה? חופששש תפוח עם דבש או בלי? עם חולה על דבשש מה אתם לובשים לערב חג? אממ לבשתי ג'ינס וגופיה בורדו... המאכל הכי ראש השנתי? תפוח בדבש... שנה חדשה איך התחילה לכם השנה? סבבה בנתיים... מה הציפיות לשנה החדשה? שאני יסיים אותה עם ציונים הראבה מאיות... :) מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"? ללמוד למבחנים... :( מחכים לחופש של סוכות? ברור!! איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי? לעשות הרבה כיף.. להנות... לישון... ולבלות אותם עם אנשים שאני אוהבת! מחכים לחורף? אממ.. רק בגלל השימכת פוך שלי... =] מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי? סוכות... החופש הכי גדול... איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו? אממ בכל מקום של שירי מיימון ובסוף העולם של נינט... (שומעת אותם המון בזמן האחרון...) מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם? אממ.. דוגרי.. לשבת ולדבר עם מאיה שאין עוד אנשים... איך אתם מסכמים את השנה שעברה? שנה נוראית... =/ לכמה הופעות הלכתם השנה? אממ לא ספרתי... אבל היו בעך 7 או 8... איזה הייתה הכי טובה? של מאיה בשפיים... =] איזה התחלות חדשות היו לכם? אממ.. להתחיל את כיתה י' איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה? שיהייה יותר טוב מהשנה!! מתחילים ברגל ימין או שמאל? ימין!!! מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה ולסיים את הקודמת? לא יודעת... ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא? אמא... ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי? שתיהיה שנה מדהימה!!! ואני מאחלת את זה לכולם!!!!

הנה..

להתארח או לארח? לארח הכי כיף שבאים אלינו אנשים כי אמא שלי מכינה את האוכל הכי טעיםם..
הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה? חופש..!! תפוח עם דבש או בלי? עם דבשש יאמייייייייי מה אתם לובשים לערב חג? זאת אומרת לבשתיי... חולצה לבנה סטרפלז ומכנס לבן ונעל של נייק פצצההההההה.. המאכל הכי ראש השנתי?תפוח בדבששש שנה חדשה איך התחילה לכם השנה? בסדרר כיתה ז' קשהההה!! מה הציפיות לשנה החדשה? אני מצפה מעצמי שאני יצליח בלימודיםםם וגם שיהיה לי די הרבה חברוותתת!! ושמאיוש תופיעעע הרבההההההההה מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"? ת'אמת אין לי מושגגגג......!! מחכים לחופש של סוכות? כן.. חופש ארוך הייתי צריכה לנסוע לאילת אבל אין מקום במלון באסההה איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי? אין לי מושג.ג..! מחכים לחורף? מאודד מתה על החורףףףףףף
מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי? חנוכה זה נחשבב אין לי מושג אם זה חג תשרייי אם לא, אז סוכות..! איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו? "איתך" של מאיהה כי אני מאוהבתת
מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם? הספקתי הכלל (אני חושבת)..
איך אתם מסכמים את השנה שעברה? שנה כיפיתת אין לי מושג איך לסכםם לא טובה בזההה חחחח. לכמה הופעות הלכתם השנה? 3 הופעות של מאיהה..! איזה הייתה הכי טובה? כולן היו טובותתת!! איזה התחלות חדשות היו לכם? היה התחלה של כיתה ז' עם בצפר חדש ומוזררר איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה? אין לי מושג..! מתחילים ברגל ימין או שמאל? ימיןןןן מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה ולסיים את הקודמת? אין לי מושגגגגג ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא? בצד של אבא כי יש הרבה נכדים ואצל אמא שלי יש רק אותי ואת אח שלי אז משעמםםםםם ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי? אני מאחלת לכל הפורום המושלם הזה חג שמחחח ושנה טובהההההההההה ושיהיה הרבה אהבההה
(כמו שאני רוצה שיהיה לעצמייי חיחייייייי)

עונההה=]

ראש השנה להתארח או לארח?להתארח
הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה?חופש
תפוח עם דבש או בלי?עםם ברור
מה אתם לובשים לערב חג?חצאית מיני
וחולצת קשירה
המאכל הכי ראש השנתי?תפוח בדבש
שנה חדשה איך התחילה לכם השנה?מצוין..ושתמשיך
מה הציפיות לשנה החדשה?שיעבירו אותי כיתה כברר
מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"?להמשיך ללמוד..מ'זתמרת
מחכים לחופש של סוכות?מן הסתםםם
אני טסה לשוויץ..
איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי?עם המשפוחהה
מחכים לחורף?לעעע
מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי?וואלה לא יודעתת
איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו?"אותך" של שירי מימון
אין עליו
מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם?כל מיני...
איך אתם מסכמים את השנה שעברה?נחמדה
לא יותר
לכמה הופעות הלכתם השנה?של מאיה
או בכללי
איזה הייתה הכי טובה?של מאיה
איזה התחלות חדשות היו לכם?התחלות חדשות
לא זוכרת
איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה?לפגוש את מאיה שוב
ולשמוע אתה הדיסק שלה כבררררררר
מתחילים ברגל ימין או שמאל?ימין דהה
מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה ולסיים את הקודמת?לפגוש את מאיה..
זה הכי מסכםם
חחח
ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא? אמאא
ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי?שהיה לכולנו שנה קסומה מלאה הפתעות וחיוכים מפגשים והמון המון כיף חיים
מלודי
נ.ב אחלה שאלון

למעלה