שאלון ראש השנה

שאלון ראש השנה

1-ראש השנה הגיע! - ו...? - נו יופי! יש חופש! - איזה כיף! אני כבר מכחה לארוחה עם המשפחה! "בראש השנה בראש השנה..." 2-אמממ תפוח בדבש זה טעים? - לא... איכס שונא/ת תפוחים ושונא/ת דבש! - אמממ ככה ככה - ברור! אפילו בלי ראש השנה אני אוכל/ת את זה! 3-ראש השנה או סוכות? - אף אחד... חגים עושים לי כאב ראש - וואלה שתיהם! חופש! בלי בצפר! - אמממ חגי ישראל הם חגים שנכתבו או לא נכתבו בתנ"ך לכן אי אפשר להבדיל בינהם! 4-ת'הסטוריה של ראש השנה אתת יודע? - חחח.... למי איכפת מזה? - אפשר לומר - "את ראש השנה התחילו לחגוג בשנת......" 5-וואלה אתמול שמעתי מבטלים ת'חג - אני אמור/ה לשמוח...? להיות עצוב/ה... או משו? - אמממ אוקי חבל... - לאאא!!! איך נפתח את השנה החדשה בברכה ובשמחה?!??! 6-השירים של ראש השנה או השירים של פסח? - של אף אחד... - אמממ.... שתיהם זה בסדר - שירי חג שונים אחד מהשני אי לכך ובהתאם לזאת אי אפשר לשאול מה עדיף! 7-רימון, מה משמעותו בראש השנה? - שנהיה אדומים? - שנהיה הרבה... אין לי מושג... - שנתרבה כמספר הגרעינים שבו! 8-את אבעת המינים אתה יודע? - זכר, נקבה, הומואים, לסביות (לא שאני נגד הומואים ולסביות!) - חציל, כרפס ,אתרוג וחסה - ברור! אתרוג, לולב, הדס וערבה! 9-ארוחה עם המשפחה! היום ב-7! - בעעע.... לא נראה לי שאני אגיע... - סבבה - יש! אני מביא/ה ראש של דג! 10-נגמר החג! עוד מעט יום כיפור! - יש... - באסה... חוזרים ללמוד... - אוף! כל כך רציתי שזה לא יגמר!

יששש../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif../images/Emo9.gif

1-ראש השנה הגיע! - ו...? - נו יופי! יש חופש!
- איזה כיף! אני כבר מכחה לארוחה עם המשפחה! "בראש השנה בראש השנה..." 2-אמממ תפוח בדבש זה טעים? - לא... איכס שונא/ת תפוחים ושונא/ת דבש! - אמממ ככה ככה
- ברור! אפילו בלי ראש השנה אני אוכל/ת את זה! 3-ראש השנה או סוכות? - אף אחד... חגים עושים לי כאב ראש - וואלה שתיהם! חופש! בלי בצפר!
- אמממ חגי ישראל הם חגים שנכתבו או לא נכתבו בתנ"ך לכן אי אפשר להבדיל בינהם! 4-ת'הסטוריה של ראש השנה אתת יודע? - חחח.... למי איכפת מזה?
- אפשר לומר - "את ראש השנה התחילו לחגוג בשנת......" 5-וואלה אתמול שמעתי מבטלים ת'חג - אני אמור/ה לשמוח...? להיות עצוב/ה... או משו? - אמממ אוקי חבל...
- לאאא!!! איך נפתח את השנה החדשה בברכה ובשמחה?!??! 6-השירים של ראש השנה או השירים של פסח? - של אף אחד... - אמממ.... שתיהם זה בסדר
מה זאת השאלה הזאתי? - שירי חג שונים אחד מהשני אי לכך ובהתאם לזאת אי אפשר לשאול מה עדיף! 7-רימון, מה משמעותו בראש השנה? - שנהיה אדומים? - שנהיה הרבה... אין לי מושג... - שנתרבה כמספר הגרעינים שבו!
קראתיעכשיו בגלל זה אני יודעת
8-את אבעת המינים אתה יודע? - זכר, נקבה, הומואים, לסביות (לא שאני נגד הומואים ולסביות!) - חציל, כרפס ,אתרוג וחסה - ברור! אתרוג, לולב, הדס וערבה!
גם קראתי עכשיו ואני יודעת
9-ארוחה עם המשפחה! היום ב-7! - בעעע.... לא נראה לי שאני אגיע... - סבבה
(
) - יש! אני מביא/ה ראש של דג! 10-נגמר החג! עוד מעט יום כיפור! - יש... - באסה... חוזרים ללמוד...
- אוף! כל כך רציתי שזה לא יגמר! שאלון חמוד

עונה

1-ראש השנה הגיע! - נו יופי! יש חופש! 2-אמממ תפוח בדבש זה טעים? - אמממ ככה ככה 3-ראש השנה או סוכות? - וואלה שתיהם! חופש! בלי בצפר! 4-ת'הסטוריה של ראש השנה אתת יודע? - חחח.... למי איכפת מזה? 5-וואלה אתמול שמעתי מבטלים ת'חג - אמממ אוקי חבל... 6-השירים של ראש השנה או השירים של פסח? - אמממ.... שתיהם זה בסדר - 7-רימון, מה משמעותו בראש השנה? - שנתרבה כמספר הגרעינים שבו! 8-את אבעת המינים אתה יודע? - ברור! אתרוג, לולב, הדס וערבה! 9-ארוחה עם המשפחה! היום ב-7! - סבבה 10-נגמר החג! עוד מעט יום כיפור! - יש...

מיקמיק 1

New member
עונהה..

-ראש השנה הגיע! - ו...? - נו יופי! יש חופש! - איזה כיף! אני כבר מכחה לארוחה עם המשפחה! "בראש השנה בראש השנה..."
חיחיחי... 2-אמממ תפוח בדבש זה טעים? - לא... איכס שונא/ת תפוחים ושונא/ת דבש! - אמממ ככה ככה
- ברור! אפילו בלי ראש השנה אני אוכל/ת את זה! 3-ראש השנה או סוכות? - אף אחד... חגים עושים לי כאב ראש - וואלה שתיהם! חופש! בלי בצפר!
- אמממ חגי ישראל הם חגים שנכתבו או לא נכתבו בתנ"ך לכן אי אפשר להבדיל בינהם! 4-ת'הסטוריה של ראש השנה אתת יודע? - חחח.... למי איכפת מזה? - אפשר לומר
- "את ראש השנה התחילו לחגוג בשנת......" 5-וואלה אתמול שמעתי מבטלים ת'חג - אני אמור/ה לשמוח...? להיות עצוב/ה... או משו? - אמממ אוקי חבל...
- לאאא!!! איך נפתח את השנה החדשה בברכה ובשמחה?!??! 6-השירים של ראש השנה או השירים של פסח? - של אף אחד... - אמממ.... שתיהם זה בסדר - שירי חג שונים אחד מהשני אי לכך ובהתאם לזאת אי אפשר לשאול מה עדיף!
7-רימון, מה משמעותו בראש השנה? - שנהיה אדומים? - שנהיה הרבה... אין לי מושג... - שנתרבה כמספר הגרעינים שבו!
- טוב, נו אני יודעת את זה. 8-את אבעת המינים אתה יודע? - זכר, נקבה, הומואים, לסביות (לא שאני נגד הומואים ולסביות!) - חציל, כרפס ,אתרוג וחסה - ברור! אתרוג, לולב, הדס וערבה!
- יש! אני מביא/ה ראש של דג! 10-נגמר החג! עוד מעט יום כיפור! - יש... - באסה... חוזרים ללמוד...
- אוף! כל כך רציתי שזה לא יגמר!

אני

1-ראש השנה הגיע! - ו...?
- נו יופי! יש חופש! - איזה כיף! אני כבר מכחה לארוחה עם המשפחה! "בראש השנה בראש השנה..." 2-אמממ תפוח בדבש זה טעים? - לא... איכס שונא/ת תפוחים ושונא/ת דבש! - אמממ ככה ככה
- אמממ חגי ישראל הם חגים שנכתבו או לא נכתבו בתנ"ך לכן אי אפשר להבדיל בינהם! 4-ת'הסטוריה של ראש השנה אתת יודע? - חחח.... למי איכפת מזה?
- אפשר לומר - "את ראש השנה התחילו לחגוג בשנת......" 5-וואלה אתמול שמעתי מבטלים ת'חג - אני אמור/ה לשמוח...? להיות עצוב/ה... או משו?
- אמממ אוקי חבל... - לאאא!!! איך נפתח את השנה החדשה בברכה ובשמחה?!??! 6-השירים של ראש השנה או השירים של פסח? - של אף אחד...
- אמממ.... שתיהם זה בסדר - שירי חג שונים אחד מהשני אי לכך ובהתאם לזאת אי אפשר לשאול מה עדיף! 7-רימון, מה משמעותו בראש השנה? - שנהיה אדומים? - שנהיה הרבה... אין לי מושג... - שנתרבה כמספר הגרעינים שבו!
8-את אבעת המינים אתה יודע? - זכר, נקבה, הומואים, לסביות (לא שאני נגד הומואים ולסביות!) - חציל, כרפס ,אתרוג וחסה - ברור! אתרוג, לולב, הדס וערבה!
[לא הייתי יודעת לבד
] 9-ארוחה עם המשפחה! היום ב-7! - בעעע.... לא נראה לי שאני אגיע... - סבבה
- יש! אני מביא/ה ראש של דג! 10-נגמר החג! עוד מעט יום כיפור! - יש... - באסה... חוזרים ללמוד...

../images/Emo110.gif

1-ראש השנה הגיע
- נו יופי! יש חופש! 2-אמממ תפוח בדבש זה טעים
- לא... איכס שונא/ת תפוחים ושונא/ת דבש! 3-ראש השנה או סוכות
- וואלה שתיהם! חופש! בלי בצפר! 4-ת'הסטוריה של ראש השנה אתת יודע
- אפשר לומר 5-וואלה אתמול שמעתי מבטלים ת'חג -לאאא!!! איך נפתח את השנה החדשה בברכה ובשמחה?!??! 6-השירים של ראש השנה או השירים של פסח
- אמממ.... שתיהם זה בסדר 7-רימון, מה משמעותו בראש השנה
אפחת מהתשובות
זה שיתרבו זכויותנו כרימון
מחר יש לי חידון על זה
8-את אבעת המינים אתה יודע
- ברור! אתרוג, לולב, הדס וערבה! 9-ארוחה עם המשפחה
היום ב-7
- סבבה 10-נגמר החג
עוד מעט יום כיפור
- באסה... חוזרים ללמוד...

עונה...

1-ראש השנה הגיע! - ו...? - נו יופי! יש חופש!
- איזה כיף! אני כבר מכחה לארוחה עם המשפחה! "בראש השנה בראש השנה..." 2-אמממ תפוח בדבש זה טעים? - לא... איכס שונא/ת תפוחים ושונא/ת דבש! - אמממ ככה ככה
- אמממ חגי ישראל הם חגים שנכתבו או לא נכתבו בתנ"ך לכן אי אפשר להבדיל בינהם! 4-ת'הסטוריה של ראש השנה אתת יודע? - חחח.... למי איכפת מזה? - אפשר לומר
- "את ראש השנה התחילו לחגוג בשנת......" 5-וואלה אתמול שמעתי מבטלים ת'חג - אני אמור/ה לשמוח...? להיות עצוב/ה... או משו?
- אמממ אוקי חבל... - לאאא!!! איך נפתח את השנה החדשה בברכה ובשמחה?!??! 6-השירים של ראש השנה או השירים של פסח? - של אף אחד... - אמממ.... שתיהם זה בסדר
- שירי חג שונים אחד מהשני אי לכך ובהתאם לזאת אי אפשר לשאול מה עדיף! 7-רימון, מה משמעותו בראש השנה? - שנהיה אדומים? - שנהיה הרבה... אין לי מושג... - שנתרבה כמספר הגרעינים שבו!

CAM1LA

New member
שאלון חמוייד ביותייר

1-ראש השנה הגיע! - נו יופי! יש חופש! 2-אמממ תפוח בדבש זה טעים? - אמממ ככה ככה 3-ראש השנה או סוכות? - וואלה שתיהם! חופש! בלי בצפר! 4-ת'הסטוריה של ראש השנה אתת יודע? - חחח.... למי איכפת מזה? 5-וואלה אתמול שמעתי מבטלים ת'חג - אמממ אוקי חבל... 6-השירים של ראש השנה או השירים של פסח? - של אף אחד... 7-רימון, מה משמעותו בראש השנה? - שנתרבה כמספר הגרעינים שבו! 8-את אבעת המינים אתה יודע? - זכר, נקבה, הומואים, לסביות (לא שאני נגד הומואים ולסביות!) 9-ארוחה עם המשפחה! היום ב-7! - בעעע.... לא נראה לי שאני אגיע... 10-נגמר החג! עוד מעט יום כיפור! - באסה... חוזרים ללמוד...

ady18

Well-known member
תשובות

-ראש השנה הגיע!שתים - ו...? - נו יופי! יש חופש! - איזה כיף! אני כבר מכחה לארוחה עם המשפחה! "בראש השנה בראש השנה..." 2-אמממ תפוח בדבש זה טעים?ברוא - לא... איכס שונא/ת תפוחים ושונא/ת דבש! - אמממ ככה ככה - ברור! אפילו בלי ראש השנה אני אוכל/ת את זה! 3-ראש השנה או סוכות?שניהם - אף אחד... חגים עושים לי כאב ראש - וואלה שתיהם! חופש! בלי בצפר! - אמממ חגי ישראל הם חגים שנכתבו או לא נכתבו בתנ"ך לכן אי אפשר להבדיל בינהם! 4-ת'הסטוריה של ראש השנה אתת יודע? - חחח.... למי איכפת מזה? - אפשר לומר - "את ראש השנה התחילו לחגוג בשנת......" 5-וואלה אתמול שמעתי מבטלים ת'חג - אני אמור/ה לשמוח...? להיות עצוב/ה... או משו? - אמממ אוקי חבל... - לאאא!!! איך נפתח את השנה החדשה בברכה ובשמחה?!??! 6-השירים של ראש השנה או השירים של פסח?פסח - של אף אחד... - אמממ.... שתיהם זה בסדר - שירי חג שונים אחד מהשני אי לכך ובהתאם לזאת אי אפשר לשאול מה עדיף! 7-רימון, מה משמעותו בראש השנה?שנתרבה - שנהיה אדומים? - שנהיה הרבה... אין לי מושג... - שנתרבה כמספר הגרעינים שבו! 8-את אבעת המינים אתה יודע?ברור - זכר, נקבה, הומואים, לסביות (לא שאני נגד הומואים ולסביות!) - חציל, כרפס ,אתרוג וחסה - ברור! אתרוג, לולב, הדס וערבה! 9-ארוחה עם המשפחה! היום ב-7!סבבה - בעעע.... לא נראה לי שאני אגיע... - סבבה - יש! אני מביא/ה ראש של דג! 10-נגמר החג! עוד מעט יום כיפור!אוף - יש... - באסה... חוזרים ללמוד... - אוף! כל כך רציתי שזה לא יגמר!

ייאייייי נייססססס... אניי

1-ראש השנה הגיע! - נו יופי! יש חופש! 2-אמממ תפוח בדבש זה טעים? - אמממ ככה ככה 3-ראש השנה או סוכות? - וואלה שתיהם! חופש! בלי בצפר! 4-ת'הסטוריה של ראש השנה אתת יודע? - אפשר לומר 5-וואלה אתמול שמעתי מבטלים ת'חג - אמממ אוקי חבל... 6-השירים של ראש השנה או השירים של פסח? - של אף אחד... 7-רימון, מה משמעותו בראש השנה? - שנתרבה כמספר הגרעינים שבו! 8-את אבעת המינים אתה יודע? - ברור! אתרוג, לולב, הדס וערבה! 9-ארוחה עם המשפחה! היום ב-7! - סבבה 10-נגמר החג! עוד מעט יום כיפור! - באסה... חוזרים ללמוד... (למרות שיש לנו גשר כך שאנחנו לא לומדיםם יאייייי)

coullette

New member
^_^

1-ראש השנה הגיע! - ו...?
- נו יופי! יש חופש! - איזה כיף! אני כבר מכחה לארוחה עם המשפחה! "בראש השנה בראש השנה..." 2-אמממ תפוח בדבש זה טעים? - לא... איכס שונא/ת תפוחים ושונא/ת דבש! - אמממ ככה ככה
- ברור! אפילו בלי ראש השנה אני אוכל/ת את זה! 3-ראש השנה או סוכות? - אף אחד... חגים עושים לי כאב ראש
- וואלה שתיהם! חופש! בלי בצפר! - אמממ חגי ישראל הם חגים שנכתבו או לא נכתבו בתנ"ך לכן אי אפשר להבדיל בינהם! 4-ת'הסטוריה של ראש השנה אתת יודע? - חחח.... למי איכפת מזה?
- אפשר לומר - "את ראש השנה התחילו לחגוג בשנת......" 5-וואלה אתמול שמעתי מבטלים ת'חג - אני אמור/ה לשמוח...? להיות עצוב/ה... או משו?
- אמממ אוקי חבל... - לאאא!!! איך נפתח את השנה החדשה בברכה ובשמחה?!??! 6-השירים של ראש השנה או השירים של פסח? - של אף אחד...
- אמממ.... שתיהם זה בסדר - שירי חג שונים אחד מהשני אי לכך ובהתאם לזאת אי אפשר לשאול מה עדיף! 7-רימון, מה משמעותו בראש השנה? - שנהיה אדומים? - שנהיה הרבה... אין לי מושג... - שנתרבה כמספר הגרעינים שבו
8-את אבעת המינים אתה יודע? - זכר, נקבה, הומואים, לסביות (לא שאני נגד הומואים ולסביות!) - חציל, כרפס ,אתרוג וחסה - אתרוג, לולב, הדס וערבה
9-ארוחה עם המשפחה! היום ב-7! - בעעע.... לא נראה לי שאני אגיע...
- סבבה - יש! אני מביא/ה ראש של דג! 10-נגמר החג! עוד מעט יום כיפור! - יש...
- באסה... חוזרים ללמוד... - אוף! כל כך רציתי שזה לא יגמר!

../images/Emo42.gif

1-ראש השנה הגיע! - נו יופי! יש חופש! 2-אמממ תפוח בדבש זה טעים? - לא... איכס שונא/ת תפוחים ושונא/ת דבש! 3-ראש השנה או סוכות? - וואלה שתיהם! חופש! בלי בצפר! 4-ת'הסטוריה של ראש השנה אתת יודע? - חחח.... למי איכפת מזה? 5-וואלה אתמול שמעתי מבטלים ת'חג - אני אמור/ה לשמוח...? להיות עצוב/ה... או משו? 6-השירים של ראש השנה או השירים של פסח? - של אף אחד... 7-רימון, מה משמעותו בראש השנה? - שנהיה אדומים? 8-את אבעת המינים אתה יודע? - זכר, נקבה, הומואים, לסביות (לא שאני נגד הומואים ולסביות!) - זה מה שהייתי עונה לכם שנה שעברה..
השנה אני יודעת
[או שלא?
] - חציל, כרפס ,אתרוג וחסה 9-ארוחה עם המשפחה! היום ב-7! - בעעע.... לא נראה לי שאני אגיע... 10-נגמר החג! עוד מעט יום כיפור! - באסה... חוזרים ללמוד...

בלבוש1

New member
../images/Emo185.gifיהה! ראש השנה../images/Emo3.gif

1-ראש השנה הגיע! - נו יופי! יש חופש!
2-אמממ תפוח בדבש זה טעים? - ברור! אפילו בלי ראש השנה אני אוכל/ת את זה!
3-ראש השנה או סוכות? - וואלה שתיהם! חופש! בלי בצפר!
4-ת'הסטוריה של ראש השנה אתת יודע? - אפשר לומר
5-וואלה אתמול שמעתי מבטלים ת'חג - אמממ אוקי חבל...
6-השירים של ראש השנה או השירים של פסח? - אמממ.... שתיהם זה בסדר
7-רימון, מה משמעותו בראש השנה? - שנהיה הרבה... אין לי מושג...
8-את אבעת המינים אתה יודע? - חציל, כרפס ,אתרוג וחסה
9-ארוחה עם המשפחה! היום ב-7! - סבבה
10-נגמר החג! עוד מעט יום כיפור! - באסה... חוזרים ללמוד...

../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo76.gif חג שמח לכולם!

1-ראש השנה הגיע! - נו יופי! יש חופש! 2-אמממ תפוח בדבש זה טעים? - אמממ ככה ככה 3-ראש השנה או סוכות? - וואלה שתיהם! חופש! בלי בצפר! 4-ת'הסטוריה של ראש השנה אתת יודע? - "את ראש השנה התחילו לחגוג בשנת......" 5-וואלה אתמול שמעתי מבטלים ת'חג - אמממ אוקי חבל... 6-השירים של ראש השנה או השירים של פסח? - של אף אחד... 7-רימון, מה משמעותו בראש השנה? - שנתרבה כמספר הגרעינים שבו! 8-את אבעת המינים אתה יודע? - ברור! אתרוג, לולב, הדס וערבה! 9-ארוחה עם המשפחה! היום ב-7! - סבבה 10-נגמר החג! עוד מעט יום כיפור! - באסה... חוזרים ללמוד...

../images/Emo75.gif עונה

1-ראש השנה הגיע! - נו יופי! יש חופש!
2-אמממ תפוח בדבש זה טעים? - אמממ ככה ככה
3-ראש השנה או סוכות? - וואלה שתיהם! חופש! בלי בצפר!
4-ת'הסטוריה של ראש השנה אתת יודע? - אפשר לומר
5-וואלה אתמול שמעתי מבטלים ת'חג - אמממ אוקי חבל...
6-השירים של ראש השנה או השירים של פסח? - אמממ.... שתיהם זה בסדר
7-רימון, מה משמעותו בראש השנה? - שנתרבה כמספר הגרעינים שבו!
אהאאא!! אני חכמה ואתם לאא
8-את אבעת המינים אתה יודע? - ברור! אתרוג, לולב, הדס וערבה!
9-ארוחה עם המשפחה! היום ב-7! - סבבה
10-נגמר החג! עוד מעט יום כיפור! - באסה... חוזרים ללמוד...

יyלושקי

New member
כי גמני עונה ../images/Emo3.gif

1-ראש השנה הגיע! - איזה כיף! אני כבר מכחה לארוחה עם המשפחה! "בראש השנה בראש השנה..." [אוכללל
] 2-אמממ תפוח בדבש זה טעים? - ברור! אפילו בלי ראש השנה אני אוכל/ת את זה! 3-ראש השנה או סוכות? - וואלה שתיהם! חופש! בלי בצפר! 4-ת'הסטוריה של ראש השנה אתת יודע? - חחח.... למי איכפת מזה? 5-וואלה אתמול שמעתי מבטלים ת'חג - לאאא!!! איך נפתח את השנה החדשה בברכה ובשמחה?!??! 6-השירים של ראש השנה או השירים של פסח? - של אף אחד... 7-רימון, מה משמעותו בראש השנה? - שנתרבה כמספר הגרעינים שבו!
8-את אבעת המינים אתה יודע? - זכר, נקבה, הומואים, לסביות (לא שאני נגד הומואים ולסביות!)
9-ארוחה עם המשפחה! היום ב-7! - יש! אני מביא/ה ראש של דג! 10-נגמר החג! עוד מעט יום כיפור! - באסה... חוזרים ללמוד...

adi121

New member
שנה טובה../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo60.gif

1-ראש השנה הגיע! - ו...? - נו יופי! יש חופש! - איזה כיף! אני כבר מכחה לארוחה עם המשפחה! "בראש השנה בראש השנה..." 2-אמממ תפוח בדבש זה טעים? - לא... איכס שונא/ת תפוחים ושונא/ת דבש! - אמממ ככה ככה - ברור! אפילו בלי ראש השנה אני אוכל/ת את זה! 3-ראש השנה או סוכות? - אף אחד... חגים עושים לי כאב ראש - וואלה שתיהם! חופש! בלי בצפר! - אמממ חגי ישראל הם חגים שנכתבו או לא נכתבו בתנ"ך לכן אי אפשר להבדיל בינהם! 4-ת'הסטוריה של ראש השנה אתת יודע? - חחח.... למי איכפת מזה? - אפשר לומר - "את ראש השנה התחילו לחגוג בשנת......" 5-וואלה אתמול שמעתי מבטלים ת'חג - אני אמור/ה לשמוח...? להיות עצוב/ה... או משו? - אמממ אוקי חבל... - לאאא!!! איך נפתח את השנה החדשה בברכה ובשמחה?!??! 6-השירים של ראש השנה או השירים של פסח? - של אף אחד... - אמממ.... שתיהם זה בסדר - שירי חג שונים אחד מהשני אי לכך ובהתאם לזאת אי אפשר לשאול מה עדיף! 7-רימון, מה משמעותו בראש השנה? - שנהיה אדומים? - שנהיה הרבה... אין לי מושג... - שנתרבה כמספר הגרעינים שבו! 8-את אבעת המינים אתה יודע? - זכר, נקבה, הומואים, לסביות (לא שאני נגד הומואים ולסביות!) - חציל, כרפס ,אתרוג וחסה - ברור! אתרוג, לולב, הדס וערבה! 9-ארוחה עם המשפחה! היום ב-7! - בעעע.... לא נראה לי שאני אגיע... - סבבה - יש! אני מביא/ה ראש של דג! 10-נגמר החג! עוד מעט יום כיפור! - יש... - באסה... חוזרים ללמוד... - אוף! כל כך רציתי שזה לא יגמר!

D o o S h a

New member
../images/Emo132.gif../images/Emo36.gifסתאם כי הוא מאמי

קצת שיינת תשובות...
-ראש השנה הגיע! - נו יופי! יש חופש! ושנה חדשה 2-אמממ תפוח בדבש זה טעים? - ברור! אבל בלי ראש השנה אני לא אוכל/ת את זה! 3-ראש השנה או סוכות? - וואלה שניהם! חופש! בלי בצפר! 4-ת'הסטוריה של ראש השנה אתת יודע? - חחח.... למי איכפת מזה? 5-וואלה אתמול שמעתי מבטלים ת'חג - לאאא!!! איך נפתח את השנה החדשה בברכה ובשמחה?!??! 6-השירים של ראש השנה או השירים של פסח? - אמממ.... שניהם זה בסדר 7-רימון, מה משמעותו בראש השנה? - שנתרבה כמספר הגרעינים שבו 8-את אבעת המינים אתה יודע? אתרוג, לולב, הדס וערבה! 9-ארוחה עם המשפחה! היום ב-7! - סבבה 10-נגמר החג! עוד מעט יום כיפור! - יש!! אני אוהבת יום כיפור!

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונההההה

1-ראש השנה הגיע! - נו יופי! יש חופש! (מהבסיס) 2-אמממ תפוח בדבש זה טעים? - אמממ ככה ככה 3-ראש השנה או סוכות? - וואלה שתיהם! חופש! בלי בצפר! (בסיס) 4-ת'הסטוריה של ראש השנה אתת יודע? - חחח.... למי איכפת מזה? 5-וואלה אתמול שמעתי מבטלים ת'חג - אני אמור/ה לשמוח...? להיות עצוב/ה... או משו? 6-השירים של ראש השנה או השירים של פסח? - אמממ.... שתיהם זה בסדר 7-רימון, מה משמעותו בראש השנה? - שנהיה הרבה... אין לי מושג... 8-את אבעת המינים אתה יודע? - זכר, נקבה, הומואים, לסביות (לא שאני נגד הומואים ולסביות!) 9-ארוחה עם המשפחה! היום ב-7! - סבבה 10-נגמר החג! עוד מעט יום כיפור! - באסה... חוזרים ללמוד...(לבסיס)

למעלה