שאלון קרן

ady18

Well-known member
שאלון קרן../images/Emo11.gif

נגנב מפורום יהודית רביץ שגנבו מפורום רונה קינן, שבטח שגנבנו את השאלון הזה למישהו אחר .. ) איזה שיר של קרן.. 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? 5.איזה שורה משיר של קרן תכתב על הקבר שלכם? איך אתם מעדיפים את קרן שלכם? 1. שרה ומנגנת? על פסנתר? או רק שרה? 2. כמלחינה או ככותבת? 3 )באלבומים או בהופעות חיות? אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים לקרן 2. אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר קרן הייתה עולה לבמה? 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מקרן בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...)

shir828

New member
בו../images/Emo11.gif

איזה שיר של קרן.. 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? "רכבת באירופה" נראלי. 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? "מבול" 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? אין לי מושג. 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? "מבול"? 5.איזה שורה משיר של קרן תכתב על הקבר שלכם? "לזכור אותך הרבה, אבל בסוף לשכוח" רררר.. מתוך "מבול" איך אתם מעדיפים את קרן שלכם?
עשויה טוב ועסיסיתXDDD משני הצדדים><" 1. שרה ומנגנת? על פסנתר? או רק שרה? העיקר שתשיר... 2. כמלחינה או ככותבת? כמלחינה. יש לה את הלחן היחודי שלה שקשה לחקות. 3. באלבומים או בהופעות חיות? הופעות
אם היתה לכם אפשרות... יש לי. לא?
1. מה הייתם אומרים לקרן? שהיא מדהימה ואין דבר שמשתווה אליה או לכתיבה שלה. 2. אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר קרן הייתה עולה לבמה? שאלה קשה. זה לא כל כך משנה לי. העיקר שכל השירים יהיו בהופעה.. 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? כנ"ל.. 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? אני לא רוצה לשיר><" הייתי שרה איתה.. לרוץ לרוץ? היא אומרת לרוץ אחד ואני את השני
5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? ממ... עם ביט69! לא. סתם, סתם.. עם סקעת אולי.. לא? זה יהיה מעניין. או אולי.. עם איה. זה גם יכול להיות מעניין. עם מירי זה כבר קבוע אז אני לא אגיד את מירי
6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מקרן בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) שתיהיה לידי ותשיר לי כשארצה ואיזה שיר שארצה

כמה צפוי שזה יהיה גם פה

הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם?שיהיה לנו בית/אלייך שר 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם?אם אלה החיים 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם?מבול 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם?זאת שבמקומי 5.איזה שורה משיר של קרן תכתב על הקבר שלכם?במי את מתעטפת בלילות הכי קרים(בתכריכים
) שמעון השכן נפטר לפני שלושה ימים ממש בפתח של הבית חולים (וגם אני
) ואם במקרה ומדובר בהתאבדות
רק ללחוץ על ההדק, לסגור את הסדק
איך אתם מעדיפים את קרן שלכם? 1. שרה ומנגנת? על פסנתר? או רק שרה?שרה ומנגנת (מה זה משנה, גיטרה, פסנתר) 2. כמלחינה או ככותבת?כמלחינה וככותבת 3 )באלבומים או בהופעות חיות?שניהם. אבל אין על הופעות אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים לקרן- את כל מה שיש לי להגיד, אומרת לה אחרי הופעה 2. אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר קרן הייתה עולה לבמה? עוד יום 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה?אלייך שר/שלום לאמונות / ככלות הקול והתמונה 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד?מבול/רצה הביתה 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה?הבנות נחמה או אפרת גוש 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מקרן בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...)שתכתוב עלי שיר, שתקדיש לי שיר, שתבוא להופיע ביהוד( אם אפשר הופעה פרטית בחדרי
)

ady18

Well-known member
עונה

איזה שיר של קרן.. 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם?ואת 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם?שוכחת אותך 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם?אם אלה החיים\לרוץ לרוץ \עוד יום 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם?שיהיה לנו בית\מבול 5.איזה שורה משיר של קרן תכתב על הקבר שלכם?"אם אלה החיים נחיה" איך אתם מעדיפים את קרן שלכם? 1. שרה ומנגנת? על פסנתר? או רק שרה?גם וגם 2. כמלחינה או ככותבת?ככותבת 3 )באלבומים או בהופעות חיות?בהופעות אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים לקרן 2. אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר קרן הייתה עולה לבמה?איתי\ככלות הכול והתמונה 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה?רכבת באירופה\פסק זמן 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד?איתי\שיהיה לנו בבית 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה?שלומי שבן 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מקרן בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...)

khvh5

New member
אמרתי שלא יהיה לי חבר עד גיל 30 ..

אז איך כבר הגעתם לחתונה!!! [ולא , זה לא הסכם זה פשוט שלא מצאתי אף אחד שהוא לא ערס..] איזה שיר של קרן.. 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? אממ.. רכבת באירופה לכבוד הירח דבש? 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? אביתר.. 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? מבול 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? מבול!! 5.איזה שורה משיר של קרן תכתב על הקבר שלכם? "אם אלה החיים, נחיה" איך אתם מעדיפים את קרן שלכם? 1. שרה ומנגנת? על פסנתר? או רק שרה? גם וגם וגם. 2. כמלחינה או ככותבת? גם וגם. דוגמא "יום אחרון" לא אהבתי את הלחן. אבל נו טוב היא לפחות כתבה. 3 )באלבומים או בהופעות חיות? גם וגם. אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים לקרן: לא הייתי אומרת כלום. הייתי חוטפת שוק.. [כרגיל] ואז אולי הייתי ממלמלת משהו שאף אחד לא הבין. ואז הייתי מתבכיינת על זה שלא אמרתי לה כלום. 2. אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר קרן הייתה עולה לבמה? מנמנ "לרוץ לרוץ" בגלל שיש את המשפט " האולם מתמלא שהאור יעלה.." וזה שיר שמתאים לפי דעתי. 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? מנמנמנמנ "אם אלה החיים" 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? מנמנ לא יודעת =__= 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? מנמנמנ .... יש לי רעיון!! עם ביט 69 ואז הם יתחילו לזייף באמצע ואז אני יקום ואגיד " נווו איפה מעריב לנועררר כמו שלך?! כמו שלך?! עם קול כמו של קרן?!" מנמנמנ או שעם עברי לידר נשמע מעניין.. 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מקרן בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...): קרן תכתבי איתי שיר .=__=

עונה

איזה שיר של קרן.. 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? אל אישך תשוקתך 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? יותר מדי 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? לרוץ לרוץ 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? זמנים משוגעים 5.איזה שורה משיר של קרן תכתב על הקבר שלכם? "אם אלה החיים, לאן כולם רצים" איך אתם מעדיפים את קרן שלכם? 1. שרה ומנגנת? על פסנתר? או רק שרה? שרה ומנגנת 2. כמלחינה או ככותבת? ככותבת 3 )באלבומים או בהופעות חיות? בהופעות חיות אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים לקרן - כמה שהיא מדהימה וכמה אני מעריכה את כל מה שהיא עושה 2. אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר קרן הייתה עולה לבמה? כמו עכשיו - רצה הביתה 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? אם אלה החיים 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? אל אישך תשוקתך 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? עם מירי 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מקרן בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) שתכתוב לי שיר

עונה

איזה שיר של קרן.. 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם?לשם 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם?שמעון השכן נראה לי הכי מתאים 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם?זמנים משוגעים 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם?אם אלה החיים 5.איזה שורה משיר של קרן תכתב על הקבר שלכם?"אם אלה החיים, נחיה" איך אתם מעדיפים את קרן שלכם? באלבומים או בהופעות חיות אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים לקרן-אמרתי לה כבר כל מה שרציתי ובעיקר שהיא גאונה במוזיקה בעייני. 2. אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר קרן הייתה עולה לבמה? 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה?"זאת שבמקומי" 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד?"זמנים משוגעים" 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה?אמיר פיי גוטמן כמובן
6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מקרן בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? שתכתוב ותלחין שיר עליי

נעה 124

New member
אני עונה../images/Emo13.gif

איזה שיר של קרן.. 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? שיהיה לנו בית 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? אם אלה החיים 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? מבול 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? אין 5.איזה שורה משיר של קרן תכתב על הקבר שלכם? "אני בחופש, יש לי אותי לאט וטוב לי" איך אתם מעדיפים את קרן שלכם? 1. שרה ומנגנת? על פסנתר? או רק שרה? שרה ומנגנת 2. כמלחינה או ככותבת? שניהם 3 )באלבומים או בהופעות חיות? בהופעות, כמובן אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים לקרן? שהיא מדהימה ומוכשרת ומעולה... בקיצור מלא מחמאות... 2. אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר קרן הייתה עולה לבמה? רצה הביתה, כמו שזה עכשיו 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? לשם 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? על שפת הכנרת 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? עברי לידר 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מקרן בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) שתופיע בעדי (כן, ברור, זה גם יקרה..) ושתקדיש לי שיר

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo207.gif

תמונה של קרן מהמצלמה של חברה שלי

LEEkm

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo151.gif

איזה שיר של קרן.. 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם?'שיהיה לנו בית'. עם כמה שהוא עצוב הוא פשוט מדהים. 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם?'לרוץ לרוץ'
סתם לא, הממ אני חושבת שאת 'יותר מדי'. 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם?'זמנים משוגעים' או 'מבול'. 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם?'אל אישך תשוקתך' או 'רצה הביתה'. 5.איזה שורה משיר של קרן תכתב על הקבר שלכם? 'וכל האנשים שמחכים שאפול ולא אקום'. הראשונה שעלתה לי לראש לפחות. איך אתם מעדיפים את קרן שלכם? 1. שרה ומנגנת? על פסנתר? או רק שרה? אני אוהבת את קרן [שלי] בכל מצב
2. כמלחינה או ככותבת? וואו, קשה. שניהם, אבל אני חושבת שככותבת כי אני אישית מתחברת לליריקה יותר מאשר למנגינה. 3 )באלבומים או בהופעות חיות? עעע אני לא יכולה לענות על זה
הופעות, אני חושבת... אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים לקרן? יש לי אפשרות
חח, הייתי שואלת אותה אם ב'רצה הביתה' זה "להשיב את עצמך לעצמך מנשימותיו' או 'מנשימות האהבה'.
2. אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר קרן הייתה עולה לבמה?'רכבת באירופה'. 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה?'אם אלה החיים' שטכנית איתו היא מסיימת את ההופעה, אבל אחרי זה יש הדרן אז... 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד?הייתי מתפגרת מהתרגשות ולא מסוגלת לשיר. אבל עקרונית אני חושבת שמבול. או אביתר
. או רכבת. נו, כל שיר
5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה?איתי פרל ><
6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מקרן בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) לגור איתה!

Red Daniel

New member
עונה!!!

1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם?את ההתחלה של זמנים משוגעים 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם?שמעון השכן
3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם?אם אלה החיים 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם?אביתר 5.איזה שורה משיר של קרן תכתב על הקבר שלכם?ובסוף לאן אתה חוזר איך אתם מעדיפים את קרן שלכם? 1. שרה ומנגנת? על פסנתר? או רק שרה?כל מצב!!!!!! 2. כמלחינה או ככותבת?שניהם...אבל אם להיות לרגע רציניים אז כותבת (ולפי דעתי הלחן של קרן זה הדבר הכי יפה בעולם, אבל הכתיבה ביקום
) 3 )באלבומים או בהופעות חיות?הופעות חיות, אין ספק אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים לקרן? כבר כמה פעמים דיברתי איתה, הייתי אומר לה שהיא הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים 2. אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר קרן הייתה עולה לבמה?ת'אמת רצה הביתה לא רע בכלל, אבל הייתי הולך על איתי\שמעון, כדי קצת לחמם את האווירה עם שירים מוכרים 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה?מבול, הדובדבן שבקצפת 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד?דווקא לשיר אני לא משהו...אבל הייתי הולך על ואת 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה?רוני!!! 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מקרן בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...)לחן לשיר שאני כתבתי וזכה במקום טוב בתחרות לעל יסודיים (בואו לא נכנס לפרטים), וכמובן שהייתי מבקש ממנה בלונדה קטנה עם כשרון שירה! (אני די בטוח שהסיכוי שכל אחד מהם יתגשם שואף ל-0)

למעלה