שאלון,*קצת* פחות חופר.

שאלון,*קצת* פחות חופר.

כי הגעתי למסקנה שההוא חפר יותר מידי,ועל זה בטוח יותר יענו,והוא גם ממצה וחמוד כזה. שם: ניקניים בנט: שמות חיבה וכינויים למיניהם: סרט אהוב: המשקה האהוב עליי: חטיף אהוב: הממתק הכי טעים שיש: מאכל אהוב: מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: שיר אהוב במיוחד: צבע אהוב: מספר מזל: מקום מועדף בבית: איפה אני רוצה להיות עכשיו: עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: בזמן האחרון היה לי מצב רוח: מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: פורומים שאני כותב/ת בהם: חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? יש חבר/ה? אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? מה אתה מתכנן לעשות בחופש? מוזיקה שאתם הכי אוהבים: זמר/ת אהוב/ה: להקה: אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? עונה שאני הכי אוהב/ת: בר שאני בחיים לא אעשה: פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: דמות דיסני אהובה: האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: מודל החיקוי שלי: הסגנון לבוש שלי: הייתי רוצה שיקראו לי: אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: כמה זמן אני בפורום: כל הניקים שהיו לי בתפוז: האייסיקיו שלי: מסנג'ר: מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: ארץ אהובה: מקצוע אהוב בבית ספר: מה שלומך? אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: יש לי אוסף של: מה אני עושה כשמשעמם לי? אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? ספרו לי בדיחה: הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: את/ה אדם רציני בד"כ? האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? חולשה: הפחד הגדול ביותר: חג מועדף: אני מתגעגע/ת ל: תכונות טובות שיש בי: תכונות רעות שיש בי: התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: אני מזל: הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: דברים שמכעסים אותי: דברים שאני שונא/ת: הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: מוטו בחיים: דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: יש לי מזל כי: האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? *נלקח מפורום אהבה בגיל ההתבגרות שלקח מפורום שאלונים וסקרים או שיט אחר.*

4hilla4

New member
לא...

ממבית הספר שלי זה מ-א עד ח'... אין לגבעתיים בית ספר ביניים רק לז' וח'

My Immortal2

New member
עונהנהנה P:

שם: אביטל ניקניים בנט: אני לא אתחיל להגיד עכשיו את כולם יש איזה 10 לפחות
שמות חיבה וכינויים למיניהם: אביטלטל D:, ביטל, ביטלי,אביגלגלי סרט אהוב: יש הרבה. המשקה האהוב עליי: קולה
חטיף אהוב: במבה. הממתק הכי טעים שיש:מממ.. יש הרבה D: מאכל אהוב: צ'יפס ופרגיות P: מה הסיפור מאחוריי הניק שלי? נכון הלהקה אוונסנס? אז יש להם שיר מיי אימורטל.. אם אתם לא מכירים תורידו
מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה:מאיפה לי D: שיר אהוב במיוחד: יש הרבה צבע אהוב: אדום,שחור,ירוק,תכלת ולבן P: מספר מזל: 5 מקום מועדף בבית: החדר שלי איפה אני רוצה להיות עכשיו: בתל אביב D: עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: לא יודעת הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: אם יתבטל שיעור באנגלית XD בזמן האחרון היה לי מצב רוח: מעולה מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: אמ.................................. שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: שמפו האנדנשולדרס משהו כזה XD וקונדישינר הוואי פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: אין לי משתמשים סמויים בפורומים. פורומים שאני כותב/ת בהם: הארי פוטר הספר D: , היה ראש גדול.. אמ.. סמויה בהארי פוטר הסרט, מחשבות פליליות חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: מוסיקה,אולסטאר,הארי פוטר,חברים,משפחה שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: את הMP, חברים ו.. את פרד D: תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? את החתול, את הMP, את הפלאפון+המטען של הפלאפון, את כל האולסטאר, את כל הספרים של הארי פוטר. יש חבר/ה? לא. אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? ברור
מה אתה מתכנן לעשות בחופש? לבלות בת"א D: מוזיקה שאתם הכי אוהבים: McFly, אוונסנס, נייטוויש[אהמעדיאהמ], אבריל לאבין, סינרגיה, ועוד הרבה>< זמר/ת אהוב/ה: נמנמנמנמנמ... אבריל לאבין להקה:סינרגיה, מקפליי, אוונסנס MCR אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי או לפעמים עם עונה שאני הכי אוהב/ת: חורף
בר שאני בחיים לא אעשה: >< פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: יהיו? אמ.. לא יודעת>< מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: זמרת דמות דיסני אהובה: הו! מיקי- מיני,פו-חזרזיר וזאתי ממכושפת XD האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: יש הרבה.. מודל החיקוי שלי:אמ.. אחותי? הסגנון לבוש שלי: תראו אותי ותגידו איך זה נראה לכם D: הייתי רוצה שיקראו לי: איימי אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: אוי הרבה כמה זמן אני בפורום: מממ.. מהעמוד ה5 XDD כל הניקים שהיו לי בתפוז:
האייסיקיו שלי: 123456789 לא
מסנג'ר: בפרטי מי שרוצה >< מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: כל הדברים שאני שונאת, אבל גבינה אייייכס ארץ אהובה: ארה"ב מקצוע אהוב בבית ספר: שיעור חופשי מה שלומך? טוב אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: דמות מהארי פוטר D: יש לי אוסף של: ספרים של הארי פוטר, קלטות, פוסטרים. בלהבלהבלה. מה אני עושה כשמשעמם לי? קוראת. אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?לפעמים. ספרו לי בדיחה: זה לא היה מתישהו? הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: הספרים של הארי. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: לא יודעת את/ה אדם רציני בד"כ? כן האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא חולשה: קולה הפחד הגדול ביותר: עכבישים חג מועדף: פסח,סוכות,חנוכה אני מתגעגע/ת ל: מממ.. תכונות טובות שיש בי: מצחיקה? D: ויודעת להקשיב P: תכונות רעות שיש בי: מממ.. התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: העיקר שיהיו כמו שהם אני מזל: שור הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: עיניים XD דברים שמכעסים אותי: יש הרבה דברים שאני שונא/ת: גם יש הרבה הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: אם זברה היא שחורה עם פסים לבנים או לבנה עם פסים שחורים. ואני עד עכשיו לא יודעת. מוטו בחיים: להלהלה. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: ..... יש לי מזל כי: מי אמר שיש לי? האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: אמ.. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: עיניים לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור?עדי,מאי הילה בקיצור כל מי שבקשר איתי P:

adida33

New member
חופר הכי מגניב|אף| עונהP:

שם: עדי ניקניים בנט: עדידה? שמות חיבה וכינויים למיניהם: .... סרט אהוב: יש המון... המשקה האהוב עליי: קולה, מיץ ענבים, שוקו
. חטיף אהוב: בייגלה (מלח
) הממתק הכי טעים שיש: שוקולדP: מאכל אהוב: מקרוני בולונז. מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? אין סיפור
. מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: אנערף>< שיר אהוב במיוחד: יש המון
צבע אהוב: שחור, אדום, כחול כהה, סגול כהה. מספר מזל: 3 מקום מועדף בבית: החדר שלי, הסלון. איפה אני רוצה להיות עכשיו: בלונדון. עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: עם ריד
הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: שריד יבוא לפה
. בזמן האחרון היה לי מצב רוח: >< מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: ... שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: אני מחליפה כל הזמן.. פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: לא סמויה בשום פורום. פורומים שאני כותב/ת בהם: נמלטים, מחשבות פליליות
, גיבורים, ווית'ין טמפטיישן, השבט ועוד כמה.. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: לא יודעת.. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: מחשב, טלוויזיה, פלאפון
. תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? כשזה יקרה אני אודיע לכם מה לקחתי
. יש חבר/ה? לא. אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? אם יהיה. מה אתה מתכנן לעשות בחופש? לישון. מוזיקה שאתם הכי אוהבים: רוק ומטאל. זמר/ת אהוב/ה: איימי לי, טאריה, שארון... להקה: Evanescence, Breaking Benjamin, Iron Maiden, Nightwish, Mettalica ועוד המון
. אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי. עונה שאני הכי אוהב/ת: סתיו. בר שאני בחיים לא אעשה: הא?
פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: הליקס וכמה חורים רגילים באוזניים.. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: לא יודעת.. דמות דיסני אהובה: אלאדין
. האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: מאי
! (פחחח) מודל החיקוי שלי: אין לי
. הסגנון לבוש שלי: לא יודעת>< הייתי רוצה שיקראו לי: סוזן/איימי/קיילן. אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: אלאדין
כמה זמן אני בפורום: משלושה ימים אחרי שהוא נפתחP: כל הניקים שהיו לי בתפוז: רק זה. האייסיקיו שלי: אין. מסנג'ר: תבקשו בפרטיP: מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: סושי
ארץ אהובה: אנגליה
מקצוע אהוב בבית ספר: פסיכולוגיה סציולוגיה. מה שלומך? הכל טוב..?
אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: איימי לי
יש לי אוסף של: אין
. מה אני עושה כשמשעמם לי? שומעת מוזיקה/רואה טלוויזיה. אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? תלוי איזה ואם כן אני לא מתעמקת.. ברפרוף כזהD: ספרו לי בדיחה: ..... הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: הגופה בארון. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: דיג'ימוןP:, שליטיאל קוואק והמומיניםXD את/ה אדם רציני בד"כ? לא יודעת.. לא נראה לי. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא. חולשה: רידXD (חח סתם, לא יודעת.) הפחד הגדול ביותר: חושך
.. חג מועדף: אין. אני מתגעגע/ת ל: רוני
. תכונות טובות שיש בי: >< תכונות רעות שיש בי: >< התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: לא יודעת
.. את מאי על התמימות שלה....
אני מזל: קשת. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: לא יודעת.. נראה לי עיינים וחיוךP: דברים שמכעסים אותי: נחמל'ה.. דברים שאני שונא/ת: מזרחית. הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: להיות או לא להיות? מוטו בחיים: לא להשתמש בסכין גילוחXD דבר או אדם שמאוד השפיע עליי:
יש לי מזל כי: אין לי מזל
האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: הומ... עיניים (הצבע..), שיער.. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: לא יודעת.. לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? לכולם
.. מאי, רוני, אביטל, הילה (די לאמילי
), יובלושP: חח לא יודעתXD

הופה O: ../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

שם: מאי. ניקניים בנט: The Girl Who Lived שמות חיבה וכינויים למיניהם: :X סרט אהוב: הממ... רק ידידים, הארי פוטר ומסדר עוף החול, חותכי הורידים
. המשקה האהוב עליי: שייקים מגניבים כאלה למיניהם, שוקו, בירצפת
. חטיף אהוב: החטיפים המגניבים האלו P: נו, עדי תבין D: הממתק הכי טעים שיש: ש-ו-ק-ו-ל-ד!
מאכל אהוב: פסטה בשמנת, שרימפס, קלמארי, הממ...הכל. מה הסיפור מאחוריי הניק שלי? השפעת יתר מהארי פוטר. מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: "The Girl Who Lived, and Died"
! שיר אהוב במיוחד: יש המון
. הממ, ניתן להקות: נייטוויש, אוונסנס, מטאליקה, ברייקינג בנג'מין, פלסיבו, איירון מיידן, ווית'ין טמפטיישן, ו...עוד כמה D: צבע אהוב: שחור, אדום, כתום, סגול כהה. מספר מזל: 4. מקום מועדף בבית: החדר שלי, והחדר אמבטיהXD איפה אני רוצה להיות עכשיו: במיטה, עם דניאל רדקליף
עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: דניאל רדקליףXD הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: דניאל רדקליף.מיטה.
. בזמן האחרון היה לי מצב רוח: מוזר :S מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: "יו", "כ"כ". שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: הווו, יש המון O: פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: נעע, אני כבר לא סמויה. פורומים שאני כותב/ת בהם: מחשבות פליליות, ה"פ הספר, ווית'ין טמפטיישן ו...קומונת הסגידה לוולדי. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: אוכל, שינה, חברים, מוזיקה, הארי פוטר. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: דניאל רדקליף, מיטה, וקונדום
. תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? את החתול, את הפלאפון, את הספרים של הארי פוטר (או לפחות את השביעי, כי יהיה קשה לסחוב את כולם >< ), ואת הלפטופ. יש חבר/ה? לא. אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? כשתארגנו אחד, כן
. מה אתה מתכנן לעשות בחופש? איזה חופש?
. מוזיקה שאתם הכי אוהבים: רוק, רוק גותי, פאנק, מטאל..? זמר/ת אהוב/ה: :X להקה: יש כמה, וכבר ציינתי קודם
. אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בד"כ בלי, עם רק אם ממש קר D: עונה שאני הכי אוהב/ת: חורף 3> דבר שאני בחיים לא אעשה: עגיל בדגדגן. איכ. פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: יש: הליקס (אני לא מחשיבה את השלושה בימין ושניים בשמאל D: ), יהיו: אינדרסטיאל (איך אומרים את זה?!
), עגיל בגבה, סיידליפ, עוד הליקס, נזם. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: מנתחת/פרופיילרית (נו מה? תנו לי לחלום P: ) דמות דיסני אהובה: היפהפייה הנרדמת
. האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: הממ.. מודל החיקוי שלי: קלסו
(שנות ה70 D: ). הסגנון לבוש שלי: ג'ינס, חולצה
. הייתי רוצה שיקראו לי: קייטלין
אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: פוקהונטס. היא ממש מגניבה P: (בסרט הראשון. בשני היא כבר שרמוווווטה.) כמה זמן אני בפורום: כמה חודשים..? כל הניקים שהיו לי בתפוז: "מאי רדקליף" (WTF?!
), "קייטלין מונטגומרי", "פרופסור מונטגומרי", וזה. האייסיקיו שלי: אין. מסנג'ר: [email protected] מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: קישואים, חצילים. ארץ אהובה: בריטניה :) מקצוע אהוב בבית ספר: פיזיקה. מה שלומך? לא רע. אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: איימי לי. יש לי אוסף של: ברביות o_O מה אני עושה כשמשעמם לי? עיזים. אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? אהא P: ספרו לי בדיחה: לא רוצה. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: הממ...פסל של קנטאור. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: בעבר! פוקימון לנצח
. את/ה אדם רציני בד"כ? לא
. אבל זה ממש תלוי מתי/איך/עם מי/איזה מצב רוח יש לי. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? רק אם הוא היה ממש ממש רוצה
. חולשה: חושך. הפחד הגדול ביותר: דבורים, חושך. חג מועדף: פורים P: אני מתגעגע/ת ל: ימים בהם היה לי שכל. תכונות טובות שיש בי: אומץ?XD תכונות רעות שיש בי: הממ...יש הרבהP:. אני שקרנית, אני רעה, אני נפגעת בקלות, ו...עוד שאר דברים לבביים. התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: אנשים שעומדים על שלהם, אנשים שלא נגררים, אנשים שאפשר לצחוק איתם אבל גם לדבר איתם על דברים רציניים, אנשים נאמנים, אנשים מגניבים P:. אני מזל: טלה. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: פרצוף, אופי. דברים שמכעסים אותי: ההורים שלי. דברים שאני שונא/ת: קישואים :S הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: האם לבגוד בעדי, או לא לבגוד בה. מוטו בחיים: אוכל זה טעים. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: אוונסנס, הארי פוטר. יש לי מזל כי: רדו מזה, אין לי מזל
. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: הכל חוץ מהכפות ידייםXD האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: כפות ידיים+ציפורניים D: לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? כל מי שרוצה אותי
(כולם
).

adida33

New member
מאי! את יודעת שעושים סרט על דבורים?

ראיתי את הפרסומת בקולנוע אתמול וזה נראה ממש חמוד!

yuval 153

New member
עונה

שם: יובל ניקניים בנט:yuval 153 שמות חיבה וכינויים למיניהם: סרט אהוב: יש הרבה המשקה האהוב עליי:נסטי אפרסק חטיף אהוב: בייגלה הממתק הכי טעים שיש: חמצוץ ירוק מאכל אהוב: פיצה מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? אין מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: בואו בקרוב שיר אהוב במיוחד:יש הרבה צבע אהוב: שחור מספר מזל: אין מקום מועדף בבית: הממ"ד איפה אני רוצה להיות עכשיו: לונה פארק עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: עם חברים הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:יתנו לי 100 שקל בזמן האחרון היה לי מצב רוח:רגיל מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: קללות למיניהם שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: מה שאחותי/אמא שלי קונות פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: איירון מיידן פורומים שאני כותב/ת בהם: מחשבות פליליות חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: אהבה הנאה שמחה יומולדת לונה פארק שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: mp3 הרבה בטריות מחשב עם אינטרנטואימיול תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? דיסקים מחשב יש חבר/ה? לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? מפגשי פורום? ממתי מה אתה מתכנן לעשות בחופש? לבהות מוזיקה שאתם הכי אוהבים: רוק כבד זמר/ת אהוב/ה: גיימ'ס הטפילד להקה:מטאליקה אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי עונה שאני הכי אוהב/ת: חורף בר שאני בחיים לא אעשה: פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: לא חשבתי על זה דמות דיסני אהובה: פלוטו האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: אין מודל החיקוי שלי: אין הסגנון לבוש שלי: רגיל הייתי רוצה שיקראו לי: יובל אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: פלוטו כמה זמן אני בפורום: מתי הקימו אותו? כל הניקים שהיו לי בתפוז: yuval153 האייסיקיו שלי: אין מסנג'ר:[email protected] מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: פול ארץ אהובה: ישראל מקצוע אהוב בבית ספר:אין מה שלומך? הכול טוב ואיתך אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?:דונאלד דאק יש לי אוסף של: אין מה אני עושה כשמשעמם לי? שומע מוזיקה אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?כן ספרו לי בדיחה: חהחהחה הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: הציור קיר סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: לוני טונס את/ה אדם רציני בד"כ? לא האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא חולשה: משפחה הפחד הגדול ביותר: מוות חג מועדף: אין אני מתגעגע/ת ל: סבתא שלי תכונות טובות שיש בי: נחמד תכונות רעות שיש בי: לא נחמד התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..:השוני אני מזל: שור הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: עיניים דברים שמכעסים אותי: אנשים מפגרים דברים שאני שונא/ת: אנשים מפגרים הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: לא זוכר מוטו בחיים: מי שאוכל לבד אוכל יותר דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: אחותי יש לי מזל כי: אין לי האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי:כף רגל האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: האצבאות שלי לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור?כולם

LeRanch

New member
עונה../images/Emo3.gif

שם: אורָן
ניקניים בנט: oran17 בכל מיני אתרי הורדות ו-Twisted במסנג'ר שמות חיבה וכינויים למיניהם: חחחחחחח פדיחה עזבו
סרט אהוב: הסרט עם פול ווקר והכלבים. 8 מתחת לאפס נראה לי.. המשקה האהוב עליי: מיץ ענבים חטיף אהוב: במבה הממתק הכי טעים שיש: במבה
מאכל אהוב: פיצה מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? אין
מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: טפו טפו טפו למה לחשוב על זה?
שיר אהוב במיוחד: אין משהו מיוחד צבע אהוב: כחול וירוק מספר מזל: 5 מקום מועדף בבית: החדר שלי איפה אני רוצה להיות עכשיו: ארה"ב עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: משפחה? הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: יודיעו שהורידו חומר מהבגרויות השנה כי לא יספיקו ללמד הכל
או שנשיא אירן מת
בזמן האחרון היה לי מצב רוח: נחמד מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: אין משהו ספציפי שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: הד אנד שולדרס פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: חחחחחחח בכל פורום אני כותב (בחלק יותר, בחלק פחות) פורומים שאני כותב/ת בהם: אבודים, על טבעי, מחשבות פליליות, חדשות המדיה, טלוויזיה-רייטינג, האוס, ערוצי יס סטארס, קלי קלארקסון, סמולוויל, הישרדות, דקסטר. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: משפחה, מוזיקה, טלוויזיה, אוכל והחתולה שלי
שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: טלוויזיה, מחשב ואוכל
תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? החתולה שלי, ת'מחשב
וכל מה שאני אוכל להחזיק
יש חברה? לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? איי דונט טינק סו.. מה אתה מתכנן לעשות בחופש? איזה חופש? מהרגע שנחזור לבצפר המילה "חופש" תימחק לי מהלקסיקון
מוזיקה שאתם הכי אוהבים: אין סוג מועדף.. זמר/ת אהוב/ה: ריהאנה, קלי קלארקסון, קרי אנדרווד, ג'ון מאייר להקה: בלאק אייד פיז, מארון 5 אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בחורף עם, בקיץ בלי.. עונה שאני הכי אוהב/ת: חורף דבר שאני בחיים לא אעשה: אכנס לתיבה מלאה בחרקים
פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: אין ולא יהיו
מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: חי דמות דיסני אהובה: שרק!
האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: יש הרבה מודל החיקוי שלי: אין הסגנון לבוש שלי: המממ
לא יודע.. הייתי רוצה שיקראו לי: אני בא לבד לא צריך לקרוא לי.. אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: מה האובססיה לדיסני?
כמה זמן אני בפורום: הזה? מאז שהוא נפתח.. כל הניקים שהיו לי בתפוז: רק זה.. האייסיקיו שלי: אין מסנג'ר: [email protected] מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: אין משהו מיוחד.. ארץ אהובה: יותר מתאים - יבשת אהובה: אירופה
מקצוע אהוב בבית ספר: לא קיים כזה מה שלומך? טוב, תודה
אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: אנערף יש לי אוסף של: אין מה אני עושה כשמשעמם לי? משוטט באינטרנט או רואה טלוויזיה האם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? כשזה קצר, כן. ספרו לי בדיחה: לא מתחשק לי הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: אין כזה סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: בובספוג, ארתור, מסביב לעולם ב-80 יום, היתקליף החתול, פיטר פן.. את/ה אדם רציני בד"כ? כן האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא חולשה: דברים טעימים
הפחד הגדול ביותר: למות חג מועדף: חנוכה אני מתגעגע/ת ל: הרבה דברים ואנשים תכונות טובות שיש בי: משעשע, אחראי.. תכונות רעות שיש בי: מתעצבן בקלות התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: -- אני מזל: שור הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: אממ. הפנים? דברים שמכעסים אותי: אפליות דברים שאני שונא/ת: שמתעסקים לי במחשב! הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: זה לא נשמע רציני אבל הבחירת מקצועות לי"א. בחיי זה היה מתסכל.. מוטו בחיים: קוואבנגה! דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: אין יש לי מזל כי: אין לי ממש מזל האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: האגודל
האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: הזרת
לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? נו וואן..

LeRanch

New member
בפעם האחרונה שבדקתי - כן../images/Emo3.gif

הייתי פה מאז שהפורום נפתח, וכשנגמרה העונה ונהיה קצת שומם התחלתי להיכנס לעיתים רחוקות יותר.. עכשיו אני פה קצת יותר כי יש גם ת'ש.ח והפורום מראה סימני חייםXD

למעלה