שאלון קצר:)

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

Dug E

New member
שאלון קצר:)

משהו נחמד, כל המשועממים- שתפו פעולה כללי: שם- חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות בימים הקרובים- חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות אבל אין לך כסף לזה- שלושה דברים שהיית רוצה לקנות, אבל אי אפשר לקנות אותם בכסף- לאיזו כיתה את עולה? באיזו מגמה את? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? היית בים? היית בבריכה? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת לזה? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היית אסירת תודה למישהו/י?[למי?] היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?

משועמם שכמוני

משהו נחמד, כל המשועממים- שתפו פעולה כללי: שם- חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות בימים הקרובים- מגבר לגיטרה, צבע לחדר, ארטיק מנגו,ספר למדעי המחשב, ומנורה לחדר חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות אבל אין לך כסף לזה- אבסולושיין, מחשב, כרטיס להופעה של אביב גפן אולי. שלושה דברים שהיית רוצה לקנות, אבל אי אפשר לקנות אותם בכסף- נמנמ. הייתי משלם הרבה כדי לראות את כל הפינק פלויד מופיעים לאיזו כיתה את עולה? י' באיזו מגמה את? בנתיים מדעי המחשב- עד שיימאס מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? ב4 ורבע בערך חיבקת מישהו/י? לא זוכר מישהו/י חיבק/ה אותך? בצהריים עישנת? נוור שתית משקה אלכוהולי? יום שבת בקטנה עם ההורים השתכרת? עוד לא שכבת עם מישהו/י? עוד לא היית במועדון? לעולם לא היית בים? לפני שבועיים היית בבריכה? לפני חודש לבשת חצאית? אולי חיפשו אותי לסקוטי בגיל 2 אבל לא ידוע לי על משהו נוסף קנית בגד? חולצות בצפר נחשב? כי שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכר אבל לא מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת לזה? כנ"ל (בנאדם כנה שכמותי) הקדישו לך שיר? אף פעם שיפרו לך את המצברוח? שלשום היית אסירת תודה למישהו/י?[למי?] לא זכור לי היום: באיזו שעה התעוררת? 7 ורבע בעזרת שעון מעורר מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני מניח ש "שמישהו יכבה כבר את הדבר הזה" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את המאוור שלי ששכחתי לכבות בלילה מה היה השיר הראשון ששמעת? וולקם טו דה ג'נגל- במערכת כריזה בית ספרית מה אכלת? יוגורט, סלט, בורקסים, שתי לחמניות, תפוחי אדמה, פתיתים, טבעול, ארטיק, שזיף, גבינה צהובה, סלט, עוגה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כמה הצגות אני אצתרך לעשות כדי לעבור כיתה

Stansfield

New member
הנה ../images/Emo3.gif

שם- לירון חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות בימים הקרובים- חולצות, שוברי תשובה, מכנסיים, IPOD, בולים
חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות אבל אין לך כסף לזה- כרטיס טיסה + כרטיס להופעה של מיוז חח שלושה דברים שהיית רוצה לקנות, אבל אי אפשר לקנות אותם בכסף- קריירה מוצלחת לאיזו כיתה את עולה? לאוניברסיטה באיזו מגמה את? אני אלמד קולנוע מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? מזמממן חיבקת מישהו/י? שלשום מישהו/י חיבק/ה אותך? שלשום עישנת? יום רביעי שעבר שתית משקה אלכוהולי? יום רביעי שעבר השתכרת? יום רביעי שעבר חח שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? מזמן, לא אוהבת מועדונים היית בים? מזמן, לא אוהבת ים
היית בבריכה? כנ"ל לבשת חצאית? פחח לא לובשת חצאיות.. פעם שעברה לדעתי הייתה לפני קצת יותר משנה קנית בגד? כמה חודשים טובים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? כמה שנים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת לזה? אף פעם הקדישו לך שיר? לא חושבת שאי פעם הקדישו לי שיר שיפרו לך את המצברוח? לפני כמה שעות היית אסירת תודה למישהו/י?[למי?] שבוע שעבר, לחברה שלי מאנגליה שבאה לראות אותי היום: באיזו שעה התעוררת? 3 אחרה"צ מה/מי העיר אותך? העובדה שהיה 3 אחרה"צ מה היה הדבר הראשון שאמרת? "פאק, כבר 3 אחרה"צ" מה היה הדבר הראשון ששמעת? STARLIGHT מה היה השיר הראשון ששמעת? כנ"ל מה אכלת? אורז וירקות איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? המכתב המזעזע שכתבתי למיוז

Dug E

New member
יענבהמהנצבחהמה

כללי: שם- צחר גיל- 17 מיקום- פ"ת כיתה- יב' תמונה- מהפורים האחרון חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות בימים הקרובים- ספרים לביה"ס חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות אבל אין לך כסף לזה- כרטיסים להופעות של רמי בזאפה,ריטה בראשון,אינפקציה בבארבי כפ"ס,רמקולים לMP3 שלושה דברים שהיית רוצה לקנות, אבל אי אפשר לקנות אותם בכסף- חופשיות עם אנשים מסויימים וכמה דברים לשנות באופי שלי. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? שישי חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? לפני שעתיים שתית משקה אלכוהולי? חמישי השתכרת? - שכבת עם מישהו/י? שישי היית במועדון? שנים
היית בים? לפני חודש וחצי היית בבריכה? המוןןן זמן לבשת חצאית? שהתחפשתי לבת בגן קנית בגד? קנו לי ליומולדת לפני כמה ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת לזה?אתמול הקדישו לך שיר? רביעי שיפרו לך את המצברוח? שלשום היית אסירת תודה למישהו/י?[למי?] - היום: באיזו שעה התעוררת? 8 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אני מתעורר" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "קום כבר!!" מה היה השיר הראשון ששמעת? בדרך לבי"ס- Rock The Casbah של דה קלאש מה אכלת? טבעול איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "להתפלח או לא?" הודגש באמצעות מדגישומטיק

Dug E

New member
השאלון שופץ טיפה בפורום היהודים

אז מה שעניתי שם,עניתי גם פה:)

Soul Kitchen

New member
גמאני הייתי פה פעם:)

שם- אפרת חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות בימים הקרובים- משקפיים,2 מחזות ללימודי תאטרון,עטים, לא יודעת מה עוד. חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות אבל אין לך כסף לזה- מיטה,מחשב,חיים..סתם,אין לי מושג שלושה דברים שהיית רוצה לקנות, אבל אי אפשר לקנות אותם בכסף- אהבה,מיוז,ואושר..(כמה פלצני מצידי:)) לאיזו כיתה את עולה? יא' באיזו מגמה את?תאטרוןומד"ח מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לפני חודש ומשהו חיבקת מישהו/י?היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת? עוד לא עישנתי שתית משקה אלכוהולי? ממזמן...אולי יום העצמאות.. השתכרת? בדצמבר שכבת עם מישהו/י? אממ,עוד לא יצא לי לנסות. היית במועדון?למעשה,אתמול:) היית בים? בל"ג בעומר היית בבריכה? שבוע,שבועיים לבשת חצאית? לא זוכרת קנית בגד? לפני כמה ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני חודש וחצי-חודשיים ככה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת לזה? אותו דבר כמו למעלה הקדישו לך שיר? הממ..לא זוכרת.. שיפרו לך את המצברוח? אתמול:) היית אסירת תודה למישהו/י?[למי?] אממ...לא זוכרת... היום: באיזו שעה התעוררת? 7 ועשרה. מה/מי העיר אותך? הפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת... מה היה הדבר הראשון ששמעת?שעון מעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? Warning sign של קולדפליי מה אכלת? תפוח איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? על מישהו מסויים

NiKi†a

New member
הנה =)

כללי: שם- שירן חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות בימים הקרובים- לא צריכה לקנות כלום..אבל אולי נקנה משהו לעופר, נראה
חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות אבל אין לך כסף לזה- אממ שלושה דברים שהיית רוצה לקנות, אבל אי אפשר לקנות אותם בכסף- יופי
לאיזו כיתה את עולה? נור מור ביצפר פור מי. באיזו מגמה את? הייתי בפסיכו-סוציו וביולוגיה מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? יום שבת =( חיבקת מישהו/י? שבת מישהו/י חיבק/ה אותך? שבת עישנת? לפני שבוע ומשהו [נרגילה] שתית משקה אלכוהולי? לפני כמה חודשים השתכרת? בנשף שכבת עם מישהו/י? נממ
בסופ"ש היית במועדון? מזמן היית בים? לפני 3 שבועות היית בבריכה? לפני 3 שבועות לבשת חצאית? לפני 3 שבועות קנית בגד? לפני חודש ומשהו אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום :] אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת לזה? היום הקדישו לך שיר? היום XD שיפרו לך את המצברוח? היום היית אסירת תודה למישהו/י?[למי?] אני לא אסירה של אפחד :S היום: באיזו שעה התעוררת? 10:22 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת, חצי ישנתי. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא מה היה השיר הראשון ששמעת? משו שעופר שר לי
מה אכלת? אמממממ...שוקולד P: איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שאני רוצה לראות את עופר =[

jordan bellamy

New member
אני...

שם-ירדן חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות בימים הקרובים-חגורה, מנוי ל"גאגא",בגד גוף,נעליים עקב שחורות,משהו של אדידס. חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות אבל אין לך כסף לזה-כרטיס טיסה לניו יורק,כרטיס להופעה של מיוז,כרטיס להופעה של רדיוהד,מנוי ל"גאגא",להשכיר דירה בת"א! שלושה דברים שהיית רוצה לקנות, אבל אי אפשר לקנות אותם בכסף-הייתי רוצה לקנות את מת'יו!!! וגם את מיוז,נראה לי שאי אפשר לקנות אהבה והצלחה ...באסה. לאיזו כיתה את עולה?ממממ...כבר סיימתי לפני המון זמן ביה"ס. באיזו מגמה את? הייתי במגמת מחול,ואומנות. באוקטובר אני מתחילה ללמוד בסמינר הקיבוצים הוראת מחול. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?שנה + חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי? אתמול!!!! יין אדום משובח של ירדן. השתכרת? ממממ...לא זוכרת שכבת עם מישהו/י? לא זוכרת היית במועדון? לא יוצאת למועדונים, הייתי לפני איזה שנה וקצת במימד החמישי בספיישל מיוז. היית בים? הייתי בים לפני שבוע,אבל זה היה בערב -ישבתי עם חברים ב"פלאיה" בחוף ראשון. היית בבריכה? לא זוכרת לבשת חצאית? יש לי חצאית מדליקה שקניתי בקמדן-טאון בלונדון,לבשתי אותה לפני חודש בהופעת מחול של "בת שבע". קנית בגד? לפני שבוע קניתי שמלה לחתונה של אחותי. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא אמרתי עוד את המשפט הזה. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת לזה? """", הקדישו לך שיר? לא הקדישו לי שיר...אבל אקס שלי קנה לי דיסק,זה נחשב? שיפרו לך את המצברוח?יכול להיות לא זוכרת את זה. היית אסירת תודה למישהו/י?[למי?] למישהי שאני לא מכירה,היא החליפה אותי במשמרת בעבודה. היום: באיזו שעה התעוררת? 2 בצהריים מה/מי העיר אותך? טלפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? "הלו"?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה היה הדבר הראשון ששמעת? צלצול מעצבן של טלפון. מה היה השיר הראשון ששמעת? "סקסי-בק" של ג'סטין טימברלייק....שיר ענק! מה אכלת? שתיתי רק קפה. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? היום אני לא אוכלת! היום אני לא אוכלת!

NiKi†a

New member
למה שלא תאכלי? :(

לא בריא! סתם על מי אני עובדת, גם אני אומרת את זה לעצמי P:

למעלה