שאלון קצר

אלמה 3

New member
שאלון קצר

שם: גיל: מאמינ/ה בגלגול נשמות: איזה חיה היית רוצה להיות: מה את/ה רוצה להיות בעתיד: חפץ שאת/ה לא יכול לחיות בלעדיו: בן אדם מיותר בחיים שלך: רגע שיא: רגע שפל: סוג מוזיקה שאת/ה שונא:

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifראשונההה

שם: עדן גיל: 20 וחצי מאמינ/ה בגלגול נשמות: כן איזה חיה היית רוצה להיות: אריה מה את/ה רוצה להיות בעתיד: לא יודעת... חפץ שאת/ה לא יכול לחיות בלעדיו: פלאפון בן אדם מיותר בחיים שלך: איזו מן שאלה זאת? רגע שיא: כשהייתי בצבא רגע שפל: עכשיו, כשאני אחרי שירות צבאי ומחוסרת עבודה סוג מוזיקה שאת/ה שונא: טראנסים

ady18

Well-known member
תשובות

שם:יעל גיל:21 מאמינ/ה בגלגול נשמות:לא איזה חיה היית רוצה להיות:דולפין מה את/ה רוצה להיות בעתיד:מדריכה בפנימיה חפץ שאת/ה לא יכול לחיות בלעדיו:אממ מחשב בן אדם מיותר בחיים שלך:היה ונגמר עכשיו אין מיותר למזלי ומקווה שלא יהיה רגע שיא:סיום התיכון עם בגרות מלאה רגע שפל:הדרך שבה נפרדתי מידיד שלי סוג מוזיקה שאת/ה שונא:קלאסית

Hiroshima

New member
אני

שם: ליאת גיל: 26 לא החלטתי אם אני מאמינה בגלגול נשמות או לא חיה שהייתי רוצה להיות: נמר חפץ שאני לא יכולה בלעדיו: הסיגריות המסריחות שלי בן אדם מיותר: אני בעצמי רגע שיא:כשהבנתי לראשונה שאני מאוהבת רגע שפל: כשנולדתי סוג מוזיקה שאני שונאת: ג'ז, קלאסי, טראנס

תשובות

שם: באדי גיל: 36 מאמינ/ה בגלגול נשמות: לא איזה חיה היית רוצה להיות: שפן מה את/ה רוצה להיות בעתיד: מתנדבת לילדים חפץ שאת/ה לא יכול לחיות בלעדיו: מחשב בן אדם מיותר בחיים שלך: הבוס שלי רגע שיא: לידת ילדיי רגע שפל: מעדיפה לא לפרט סוג מוזיקה שאת/ה שונא: שחורה

My self and i

New member
עונה. ../images/Emo203.gif

שם: שרית
מאמינ/ה בגלגול נשמות: כן
איזה חיה היית רוצה להיות: דולפין
מה את/ה רוצה להיות בעתיד: עורכת דין/שחקנית
חפץ שאת/ה לא יכול לחיות בלעדיו: מחשב
בן אדם מיותר בחיים שלך: כמה וכמה אנשים שפשוט מזיקים לסביבה
רגע שיא: כשילד מהכיתה שלנו השתגע והפך שולחן
רגע שפל: איך שנפרדתי מחבר שלי
סוג מוזיקה שאת/ה שונא: דיכאון

../images/Emo203.gifעונה../images/Emo13.gif

שם:רונה
גיל:באפריל 12 מאמינ/ה בגלגול נשמות:לא איזה חיה היית רוצה להיות:חמוס מה את/ה רוצה להיות בעתיד:עורכת דין
חפץ שאת/ה לא יכול לחיות בלעדיו:מחשב וטלויזיה
בן אדם מיותר בחיים שלך:כל מיני אנשים
רגע שיא:מלאאאאא רגע שפל:אין אני חושבת סוג מוזיקה שאת/ה שונא:מזרחית ודיכאון

.

שם: שיר גיל: 14 וקצת מאמינ/ה בגלגול נשמות: כן איזה חיה היית רוצה להיות: אף חיה מה את/ה רוצה להיות בעתיד: פסיכולוגית או עובדת סוציאלית חפץ שאת/ה לא יכול לחיות בלעדיו: פלאפון בן אדם מיותר בחיים שלך: אין כזה דבר. לכל דבר יש סיבה רגע שיא: לאדעת רגע שפל: סוג מוזיקה שאת/ה שונא: כל מיני.. כמו צרחות אפלות שפשוט מוציאים את הגרון שם או רעש בליווי צעקות..

עונההה

שם: יהודית גיל: 13 מאמינ/ה בגלגול נשמות: כן איזה חיה היית רוצה להיות: חתול או אריה מה את/ה רוצה להיות בעתיד: שחקנית חפץ שאת/ה לא יכול לחיות בלעדיו: פלאפון בן אדם מיותר בחיים שלך: אנדריי רגע שיא: לא יודעת רגע שפל: לא יודעת סוג מוזיקה שאת/ה שונא: מטאל

22mishmishit

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo204.gifעונה

שם:תום גיל:12 מאמינ/ה בגלגול נשמות: כן איזה חיה היית רוצה להיות: ציפור מה את/ה רוצה להיות בעתיד: שחקנית חפץ שאת/ה לא יכול לחיות בלעדיו: אם... הרבה בן אדם מיותר בחיים שלך: יש... |חסוי| רגע שיא:? רגע שפל:? סוג מוזיקה שאת/ה שונא: מזרחי

dana re3

New member
עונהה

שם:דנה גיל:14 מאמינ/ה בגלגול נשמות:כן איזה חיה היית רוצה להיות:אמממ לא יודעת אולי ברדלס מה את/ה רוצה להיות בעתיד:וטרינרית חפץ שאת/ה לא יכול לחיות בלעדיו:פלאפון/מחשב בן אדם מיותר בחיים שלך:
רגע שיא: רגע שפל: סוג מוזיקה שאת/ה שונא:מזרחית

CAM1LA

New member
עונה..!

שם: חסוי גיל: 15 מאמינ/ה בגלגול נשמות: אכן איזה חיה היית רוצה להיות: ציפור או דולפין מה את/ה רוצה להיות בעתיד: שחקנית חפץ שאת/ה לא יכול לחיות בלעדיו: פלאפון בן אדם מיותר בחיים שלך: רבקה רגע שיא: כשהוא ואני התנשקנו רגע שפל: תקופת הדיכאון שלי סוג מוזיקה שאת/ה שונא: מזרחית

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifאני../images/Emo13.gif

שם:אירנה גיל:באפריל 13 מאמינ/ה בגלגול נשמות:לא איזה חיה היית רוצה להיות:שום חיה מה את/ה רוצה להיות בעתיד:עורכת דין חפץ שאת/ה לא יכול לחיות בלעדיו:הרבה בן אדם מיותר בחיים שלך:כנ"ל רגע שיא:לאיודעת.. רגע שפל:כנ"ל סוג מוזיקה שאת/ה שונא:מזרחית

למעלה