שאלון קצר

D o o S h a

New member
שאלון קצר

סתם כי זה מעניין אותי. שעונים *מיועד לכאלה שלובשים שעונים* עונדים שעון? למה? על יד ימין או שמאל? יש לזה סיבה ? אתם צריכים לדעת כל הזמן מה השעה? השעון שלכם מכוון בדיוק? או מקדים\מאחר בכמה דקות? למה? תארו את השעון שלכם: זהו

D o o S h a

New member
עונע לעצמי

עונדים שעון? כן למה? כי זה נוח ועוזר על יד ימין או שמאל? שמאל יש לזה סיבה ? כיאני ימנית, וזה יותר נוח לי אתם צריכים לדעת כל הזמן מה השעה? כן חח השעון שלכם מכוון בדיוק? או מקדים\מאחר בכמה דקות? אני מקווה שהוא מכוןן. למה? כיאני רוצה שהוא יהיה מדויק תארו את השעון שלכם: יש לי 2. אז חד מהם ורוד ולבן. שרק המספריםף 12, 3, 6, 9, כתובים, והשאר בנקודות. והוא די גדול. השני- תכלת. וירקרק. ממש יפה. לא יודעת איך לתאר נו

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה

שעונים *מיועד לכאלה שלובשים שעונים* עונדים שעון?כן למה?כובעע.. סתםם.. כי אני חייבת לדעת מה השעה בשיעור על יד ימין או שמאל?שמאל יש לזה סיבה ?לא אתם צריכים לדעת כל הזמן מה השעה?רק כשאני מתפוצצת משיעמום השעון שלכם מכוון בדיוק? או מקדים\מאחר בכמה דקות?מכוון בדיוקק.. אבא'שלי מכוון לי למה?כי זה טוב להיות דייקן תארו את השעון שלכם:בייבי ג'י לבן & תכלת

בלבוש1

New member
../images/Emo185.gifעונהה../images/Emo133.gif

עונדים שעון? כן
למה? כי זה ממש כיף ועוזר גם.. על יד ימין או שמאל? שמאל יש לזה סיבה ? שמאל כי עם יד ימין אני כותבת וזה וזה פחות נוח שהשעון יהיה עליה.. אתם צריכים לדעת כל הזמן מה השעה? אממ לא כל הזמן.. אבל לפעמים
השעון שלכם מכוון בדיוק? או מקדים\מאחר בכמה דקות? נראלי שהוא מדוייק.. לאדעת
למה? -- תארו את השעון שלכם: אממ שעון מחוגים בצבע לבן שהרצועות שלו (או איך שלא קוראים להל
) בצבע ורוד

מיקמיק 1

New member
עונההה

סתם כי זה מעניין אותי. שעונים *מיועד לכאלה שלובשים שעונים* עונדים שעון?כו למה?כי זה נחמד..וגם כדי לדעת מה השעה.. על יד ימין או שמאל?שמאל יש לזה סיבה ?כן, כי אני ימינית ואני כותבת ביד ימין אז יותר נוח שזה יהיה ביד שמאל. אתם צריכים לדעת כל הזמן מה השעה?לא.. לפעמים. השעון שלכם מכוון בדיוק? או מקדים\מאחר בכמה דקות?מכוון בדיוק למה?כדי שאני יידע בדיוקק מה השעה.. תארו את השעון שלכם:שעון יפה כזה..איך אני יתאר... זהו

עונה..../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif../images/Emo6.gif

שעונים *מיועד לכאלה שלובשים שעונים* עונדים שעון? עכשיו לא... למה? כי אין לי כוח יש לי 800 שעונים בבית, כשאני אצא אני אענוד
את השעון! על יד ימין או שמאל? שמאל יש לזה סיבה ? לאדעת... אתם צריכים לדעת כל הזמן מה השעה? לפעמים השעון שלכם מכוון בדיוק? או מקדים\מאחר בכמה דקות? בדיוקקק!!!! למה? כי אם אני רוצה לדעת את השעה אני רוצה שהוא יהיה מדויק!! תארו את השעון שלכם: יפה חח!!
לא יודעת איך לתאר אותו..!!!! חחחחח איזה שאלוןןןן

KillER SmiLEY

New member
ממ..

שעונים *מיועד לכאלה שלובשים שעונים* עונדים שעון? כע למה? מה למה?!?!? כדי לדעת מה השעה!! [!!!!!!] על יד ימין או שמאל? שמאל [עכשיו תשאלו למה!] יש לזה סיבה ? כי אני ימנית!! אתם צריכים לדעת כל הזמן מה השעה? כע השעון שלכם מכוון בדיוק? או מקדים\מאחר בכמה דקות? אין לי מושג למה? מה למה?!?! כי אני לא יודעת!! תארו את השעון שלכם: כחול

A Radcliffe

New member
ME!../images/Emo129.gif

עונדים שעון?כה למה?כי צריך לדעת מה השעה... על יד ימין או שמאל?שמאל יש לזה סיבה ?כה... אני כותבת ביד ימין אתם צריכים לדעת כל הזמן מה השעה?כה..... השעון שלכם מכוון בדיוק? או מקדים\מאחר בכמה דקות?אולי ממהר/מאחר בכמה שניות... למה?... תארו את השעון שלכם:גדול מאוד,עם דוגמא צבאית,דיגיטלי,והיום מדדתי והוא 61 גרם....

עונההההההההה

שעונים *מיועד לכאלה שלובשים שעונים* עונדים שעון? לפעמים למה? ככה על יד ימין או שמאל? כמקובל, שמאל. חחח יש לזה סיבה ? כן כי ככה זה מקובל!! אתם צריכים לדעת כל הזמן מה השעה? לא השעון שלכם מכוון בדיוק? או מקדים\מאחר בכמה דקות? מאחר/מקדים בכמה דקות למה? ככה תארו את השעון שלכם: שעון יפה, לך יש יותר יפה~

עונה../images/Emo9.gif

שעונים *מיועד לכאלה שלובשים שעונים* עונדים שעון?כן
למה?כדי להסתכל מה השעה
על יד ימין או שמאל?שמאל.. יש לזה סיבה ?אממ..לא יודעת
אתם צריכים לדעת כל הזמן מה השעה?
השעון שלכם מכוון בדיוק? או מקדים\מאחר בכמה דקות?בדיוק..חחח למה?למה לא?חחחח תארו את השעון שלכם:י=פ=ה

sapi1212

New member
עונה

עונדים שעון? אני לא יכולה בלי
למה? כי זה נוח ואני כל הזמן חייבת לדעת מה השעה.. על יד ימין או שמאל? ימין יש לזה סיבה ? זה יותר נוח... אתם צריכים לדעת כל הזמן מה השעה? כן השעון שלכם מכוון בדיוק? או מקדים\מאחר בכמה דקות? יש כאלה ויש כאלה למה? ככה תארו את השעון שלכם: יש לי הרבה...

האממ../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif

אני לא עונדת שעון אבל אני מתכוונת לקנות..עוד לא מצאתי שעון יפה אבל אני יודעת מה אני מחפשת.. עונדים שעון?עוד לא למה?כי עוד לא מצאתי על יד ימין או שמאל?על יד שמאל יש לזה סיבה ?אני כותבת ביד ימין אז אני רגילה לשים שעון עם יד ימין, ס'תומרת שזה יוצא על יד שמאל כי אני לא יכולה לקשור את השעון על יד ימין עם יד ימין,קפיש?
אתם צריכים לדעת כל הזמן מה השעה?כן. השעון שלכם מכוון בדיוק? או מקדים\מאחר בכמה דקות?כנראה שהוא יאחר באיזה דקה עד כדי כך מדוייק?
למה?כי ככה. תארו את השעון שלכם:אני רוצה או שעון ורוד גדול,או ג'ינס,או כסף או משו שמתאים לכל דבר..

Shani276

New member
אאאני

עונדים שעון?אכן למה?כדי לראות טלוויזיה.נו במת,כדי לדעת מה השעה על יד ימין או שמאל?ימין,למרות שאני ימנית יש לזה סיבה ?כי זה לא נוח בשמאל אתם צריכים לדעת כל הזמן מה השעה?כן!במיוחד בבצפר,כדי שהזמן יעבור;[ השעון שלכם מכוון בדיוק? או מקדים\מאחר בכמה דקות?כבר אינלי מושג.כל פעם זה משו אחר למה?אמה תארו את השעון שלכם:דק,עם רצועה בגווני כחול תכלת וטורקיז.

coullette

New member
^^()^^

שעונים *מיועד לכאלה שלובשים שעונים* עונדים שעון? כה למה? כדי לדעת מה השעה על יד ימין או שמאל? שמאל יש לזה סיבה ? אני ימנית אתם צריכים לדעת כל הזמן מה השעה? לא השעון שלכם מכוון בדיוק? או מקדים\מאחר בכמה דקות? נראה לי מכוון למה? תארו את השעון שלכם: השעון שלי הוא שעון מיוחד.זה כמו שיש את הפרח הזה שתולשים לו את העלים ושואלים "אוהב אותי,לא אוהב" אז זה בדיוק אותי דבר.שהשעון מחולק לעלים, וכשלוחצים על השעון המחוגים מתחילים לזוז ונעצרים על אחת מהאפשרויות.וזה כתוב בצרפתית.נגיד אם המחוגים נעצרים על JE T'AIME אז זה אומר שהוא אוהב אותך,אם זה נעצר על pas du tout זה אומר בכלל לא.

למעלה