שאלון קצר!

אני :]

1. שם - אסף ינקו 2. גיל - 16 3. איזור - מאחורי בצפר עין גנים. רחוב המגינים. 4. אייסיקיו - 230123410 מסנג'ר - [email protected] 1. אייקון מואמץ -
,
2. למה דווקא הוא - כי בא לי 3. פורום אהוב - ביייססססבבבבווווולללל 4. אין 5. אין 6. .... 1. קלמנטינה 2. בשר 3. משמש (מזה ליפתן לכל הרוחות?!?!!) 4. עם 5. קיץ 6. קומדיה, למרות שזה תלוי בעיקרון במצב רוח 7. עיר 8. כחול 1. לא נכון 2. לא נכון 3. נכון 4. לא נכון 5. נכון 6. הא?! למה!? לא! 7. נכון...
8. לא נכון 9. פה ושם. לא תמיד ולא, זה לא נחמד.

LuNa MaJnUnA

New member
ליפתן זה פירות משומרים בסירופ.

טוב נו, בערך. רק תזכור שזה טעים.

Sonyush16

New member
כשיש טיולים במחנה

אנחנו מחסלים את זה (אם טל ואסף קסלסי לא מחסלים קודם או משו)
...

Sonyush16

New member
../images/Emo45.gif

אני מתגעגעת לטיול פסח מהמחנה אני חיסלתי די הרבה ליתפן אבל אי אפשר להתחרות עם טל ואסף קסלסי.. אבל קיצר זה דבר שולט אני רוצה טיול מהמחנה או סמינר או משהו :\

bft02

New member
:E

פרטים 1. שם-פז 2. גיל-16 3. איזור-עמישב\הדר גנים (איך שבא לכם) 4. אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל/דבריםבסגנון-אוותר. 5. אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם אם מתחשק. נה.. תפוז 1. אייקון מאומץ- :-\ 2. למה דווקא הוא? (ואם אין, למה?) יש לי משיכה עצבנית לסמיילים עם פה עקום :p 3. פורומים אהובים- כולם מתו... 4. וקומונות- none 5. שם משתמש נוסף שפתחתי פעם- היו איזה 2.. 6. עשיתי את זה כי- שחכתי את הססמא \: וסתם כי בא לי 1. קלמנטינה או תפוז? תפוז 2. בשר או טבעול? בשר 3. ליפתן- אננס או משמש? אננס בהחלט שולט. 4. קפוצ'ון- עם או בלי? שיהיה עם.. 5. חורף או קיץ? קיץ 6. קומדיה או מתח? קומדיה 7. עיר או מושב? מושב 8. כחול או ירוק? כתום בהשראת שאלון 300 (נכון/לא נכון. כל הזכויות שמורות לצה"ל) 1. אני מפחדת מחושך. לא ממש \: 2. הייתי מעדיפה להיות עובדת רצינית ואחראית מאשר לא עקבית ובעלת רעיונות מבריקים מדי פעם. אין לי מושג...אני מניח שלא נכון. 3. גברים חושבים רק על מין. רוב הזמן...אבל לא. 4. אנשים ישקרו תמיד אם הם ירוויחו מזה. נכון 5. לפעמים אני חושבת על דברים שלא כדאי לדבר עליהם. נכון 6. הייתי רוצה להיות מבקרת תיאטרון. חלום שלי מאז שאני זוכר את עצמי. 7. אני מעדיפה לעבוד בחברת נשים. לא נכון 8. אני חשה לפעמים לא בנוח כאשר מספרים בנוכחותי בדיחה גסה.המון זמן לא..אלא אם כן זה עלי X__X 9. אני אוהבת אתגרים. נכון זה לא נחמד :)

Sonyush16

New member
חח אלייך פז

אמרתילך נייס טו מיט יו ..קוראים לי סוניה מאחד העם מי"א1! ברוך הבא אלינו שירשרתי למקסים כדי שלא יווצר פה בלאגן בהודעות

bft02

New member
הבנתי :]

נייס טו מיט יו טו כמו שהזכירו מקודם עמל ב',י"א 3 תודה וחג שמח שיהיה לך :}

למעלה