שאלון קצר!

Ana1 9

New member
../images/Emo6.gif

Y o u R M a N

New member
טוב אז ככה...

1.גבי 16.2 (עוד חודש בדיוק!!) 3.מ... לא יודע תגידו אתם... 298-952-864.4, [email protected] 1.מה זה? 2.תגידי מה זה? 3.זה הפורום היחיד שאני מכיר... 4.לא יודע מה זה... 5.לא פתחתי אף פעם... 6.לא עשיתי כי אני לא משועמם לפתוח שני משתמשים.. 1.תפוז זה הגדול? אם כן אז זה זה.. 2.בשר אלא מה חשבתם!? 3.אננס 4.עם או בלי מה? 5.בין זה לזה... 6.קומדיה ברור! 7.מושב.. יותר מעניין.. 8.לא זה ולא זה... 1.פעם עכשיו כבר לא ממש חחח 2.כן יש מצב.. 3.לא כולם .... אני למשל לא ... לפעמים... מדי פעם... 4.נכון 5.נכון 6.תלוי איזה הצגות יש שם... 7.אני בגברים לא נשים חח.. אבל אני רוצה שזה יהיה משני המינים... 8.נכון 9.נחמד!!! אחלה שאלון אהבתי!

NYMets Man

New member
אם אתה מוצא את מוצארט כבחור מושך

אז אני בטוח שזו מחמאה אבל מוצארט? תשמע... אין להגיד לך את זה... לא!

LuNa MaJnUnA

New member
יש לכם את אותן גבות..

ותתקן את החתימה.. אני כל הזמן קוראת את זה ''יש המאמינים באהבה ממחבת ראשון''...

Y o u R M a N

New member
טוב לא פלה

שיש לך בעיות רעייה וקריאה... ואם יש לך ירידות עליי אז כדאי שתגידי לי את זה בפנים לא מול כולם אלא אם כן את רוצה שאני אגיד דברים עלייך שלא כדאי שכולם יקראו את זה...

Y o u R M a N

New member
אוי ממש מאיימים פה בפורום

אני מתחיל לפחד... שלא ארטיב בלילות מהסיוטים שעשיתם לי.. כנסו לפורום האייומים נראה אותכם שם מאיימים על מישהו!

lihi r

New member
תשובות תשובות

פרטים 1. שם-ליהי 2. גיל-18 3. איזור- סודי ביותר
4. אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל/דברים בסגנון- 263798115 תפוז 1. אייקון מאומץ-
2. למה דווקא הוא? (ואם אין, למה?) סתם בלי סיבה 3. פורומים אהובים- פ"ת והמסע לפולין 4. וקומונות- אין 5. שם משתמש נוסף שפתחתי פעם- אין וסתם כי בא לי 1. קלמנטינה או תפוז? תפוז 2. בשר או טבעול? גם וגם
3. ליפתן- אננס או משמש? אננס 4. קפוצ'ון- עם או בלי? עם 5. חורף או קיץ? חורף 6. קומדיה או מתח? קומדיה
7. עיר או מושב? עיר 8. כחול או ירוק? כחול בהשראת שאלון 300 (נכון/לא נכון. כל הזכויות שמורות לצה"ל) 1. אני מפחדת מחושך. לא 2. הייתי מעדיפה להיות עובדת רצינית ואחראית מאשר לא עקבית ובעלת רעיונות מבריקים מדי פעם. נכון 3. גברים חושבים רק על מין. לא 4. אנשים ישקרו תמיד אם הם ירוויחו מזה. נכון 5. לפעמים אני חושבת על דברים שלא כדאי לדבר עליהם. נכון 6. הייתי רוצה להיות מבקרת תיאטרון. ממש ממש לא 7. אני מעדיפה לעבוד בחברת נשים. לא 8. אני חשה לפעמים לא בנוח כאשר מספרים בנוכחותי בדיחה גסה. לא 9. אני אוהבת אתגרים. נכון

LuNa MaJnUnA

New member
עכשיו אני, נכון?

פרטים 1. שם- השירי 2. גיל- 15 3. איזור- צפון העיר 4. אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל/דבריםבסגנון- אין לי כח 5. אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם אם מתחשק. הוספה. תפוז 1. אייקון מאומץ-
2. למה דווקא הוא? (ואם אין, למה?)- סתם חיפשתי משהו נחמד. אבל אני כבר לא שמה אותה. עצלות טהורה. 3. פורומים אהובים- יש המונים. 4. וקומונות- הארי פוטר. 5. שם משתמש נוסף שפתחתי פעם- 12 בערך. 6. עשיתי את זה כי- חלק כי שעמם לי וחלק כי לא רציתי שיזהו אותי אם שאלתי משהו וכאלה.. וסתם כי בא לי 1. קלמנטינה או תפוז? קלמנטינה! 2. בשר או טבעול? תלוי איזה 3. ליפתן- אננס או משמש? אננס רולז
4. קפוצ'ון- עם או בלי? עם עם 5. חורף או קיץ? אביב 6. קומדיה או מתח? קומדיה! תמיד! 7. עיר או מושב? אין העדפה.. 8. כחול או ירוק? כחול. או ירוק. בהשראת שאלון 300 (נכון/לא נכון. כל הזכויות שמורות לצה"ל) 1. אני מפחדת מחושך.
2. הייתי מעדיפה להיות עובדת רצינית ואחראית מאשר לא עקבית ובעלת רעיונות מבריקים מדי פעם.
3. גברים חושבים רק על מין.
4. אנשים ישקרו תמיד אם הם ירוויחו מזה.
5. לפעמים אני חושבת על דברים שלא כדאי לדבר עליהם.
6. הייתי רוצה להיות מבקרת תיאטרון.
7. אני מעדיפה לעבוד בחברת נשים.
וזה פשוט כי אין העדפה 8. אני חשה לפעמים לא בנוח כאשר מספרים בנוכחותי בדיחה גסה. לפעמים
9. אני אוהבת אתגרים.

למעלה