שאלון קצר!

LuNa MaJnUnA

New member
שאלון קצר!

קרדיט ל-2 Mיכל
כפרעליה
פרטים
1. שם- 2. גיל- 3. איזור- 4. אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל/דבריםבסגנון- 5. אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם אם מתחשק.
תפוז
1. אייקון מאומץ- 2. למה דווקא הוא? (ואם אין, למה?) 3. פורומים אהובים- 4. וקומונות- 5. שם משתמש נוסף שפתחתי פעם- 6. עשיתי את זה כי-
וסתם כי בא לי
1. קלמנטינה או תפוז? 2. בשר או טבעול? 3. ליפתן- אננס או משמש? 4. קפוצ'ון- עם או בלי? 5. חורף או קיץ? 6. קומדיה או מתח? 7. עיר או מושב? 8. כחול או ירוק?
בהשראת שאלון 300 (נכון/לא נכון. כל הזכויות שמורות לצה"ל)
1. אני מפחדת מחושך. 2. הייתי מעדיפה להיות עובדת רצינית ואחראית מאשר לא עקבית ובעלת רעיונות מבריקים מדי פעם. 3. גברים חושבים רק על מין. 4. אנשים ישקרו תמיד אם הם ירוויחו מזה. 5. לפעמים אני חושבת על דברים שלא כדאי לדבר עליהם. 6. הייתי רוצה להיות מבקרת תיאטרון. 7. אני מעדיפה לעבוד בחברת נשים. 8. אני חשה לפעמים לא בנוח כאשר מספרים בנוכחותי בדיחה גסה. 9. אני אוהבת אתגרים. תגידו שזה לא נחמד!

אניP:

-=פרטים=- שם: מקסים גיל: 16 איזור:...מאיפה לי? איי שם ברוטשילד אייסי: 214683028 מסנג'ר: [email protected] תמונה: אולי....בעצם למה אתם כבר ראיתם אותי :) אני אדלג על הקטע של "תפוז" -=סתם כי בא לי=- תפוז (אלה מה?!) בשר! מה זה ליפתן? לא הבנתי מה עם ומה בלי בקפוצינו... חורף קומדיה מושב ירוק -=בהשראת שאלון 300 (נכון/לא נכון. כל הזכויות שמורות לצה"ל)=- לא ממש נכון לפעמים (יותר נכון לעיתים קרובות) נכון גם נכון לא...ממש לא לא הייתי מתנגד...אבל לא בגזמה... מה פתאום?! כן...מאוד! היה כיף אבל...למה את לא מילית אותו?!

טוב נו אני אשים את התמונה שלי....

כי הפורום ביישן מאוד...וצריך קצת להיות פתוח ופחות ביישן.. קבלו:

שאניה

New member
נחמד מאוד! עונה../images/Emo26.gif

1. שם-
שני 2. גיל-
16 3. איזור-
פ"ת?.. 4. אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל/דבריםבסגנון-
לא הבנתי ת'שאלה 5. אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם אם מתחשק.
לא מתחשק תפוז 1. אייקון מאומץ-
אין לי 2. למה דווקא הוא? (ואם אין, למה?)
כי אין לי זיכרון טוב חחח, אני אשכח לשים.. 3. פורומים אהובים-
זה והפורום של פ"ת 4. וקומונות-
ACV ישראל, בננות בע"מ, מא"ז 5. שם משתמש נוסף שפתחתי פעם-
אין 6. עשיתי את זה כי-
לא עשיתי וסתם כי בא לי 1. קלמנטינה או תפוז?
תפוז 2. בשר או טבעול?
בשר 3. ליפתן- אננס או משמש?
משמש 4. קפוצ'ון- עם או בלי?
עם 5. חורף או קיץ?
חורף!! 6. קומדיה או מתח?
קומדיה 7. עיר או מושב?
תלוי. מושב. 8. כחול או ירוק?
ירוק בהשראת שאלון 300 (נכון/לא נכון. כל הזכויות שמורות לצה"ל) 1. אני מפחדת מחושך.
2. הייתי מעדיפה להיות עובדת רצינית ואחראית מאשר לא עקבית ובעלת רעיונות מבריקים מדי פעם..
3. גברים חושבים רק על מין.
4. אנשים ישקרו תמיד אם הם ירוויחו מזה.
5. לפעמים אני חושבת על דברים שלא כדאי לדבר עליהם.
6. הייתי רוצה להיות מבקרת תיאטרון.
7. אני מעדיפה לעבוד בחברת נשים.
8. אני חשה לפעמים לא בנוח כאשר מספרים בנוכחותי בדיחה גסה.
9. אני אוהבת אתגרים.
היה ממש כיף!

שאניה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חשבתי שאני במקום אחר
טוב - אזור - כפ"ג והפורומים זה פ"ת

Sonyush16

New member
אני ../images/Emo3.gif

פרטים אישיים שם : סוניה גיל :16.5 איזור: כפר גנים (איפה ברח' האורים מי שמכיר).. אייסי- 224296916 מסן [email protected] תמונה - יש -תפוז- אייקון- המדוזה למה? כי זה קשור לבובספוג פורומים - פ",ת וקולדפליי קומונה- קומונת בובספוג -סתם כי בא לי- תפוז!! טבעול!! אננס! קפוצ'ון שולט! קיץ וגם חורף..תלוי אני אוהבת את כל הסרטים מושב כחוללל -נכון לא נכון- כן לא לא לא (לגבי כי אני לא שקרנית) כן כן לא כן כן

Bardug0

New member
ממממ...

פרטים 1. שם- גבע הילזנרט 2. גיל- 19 3. איזור- רח' לוחמי הגטו (כפר גנים) 4. אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל/דבריםבסגנון- 310919, בקושי במסנג'ר... 5. אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם אם מתחשק. טוב, מלפני כמה חודשים עוד מימי כלובש מדים..
תפוז 1. אייקון מאומץ-
2. למה דווקא הוא? (ואם אין, למה?) מיאווווו. 3. פורומים אהובים- מתופפים. 4. וקומונות-אין. 5. שם משתמש נוסף שפתחתי פעם- אין. 6. עשיתי את זה כי- ככה. וסתם כי בא לי 1. קלמנטינה או תפוז? תפוז. 2. בשר או טבעול? בשר. 3. ליפתן- אננס או משמש? אננס. 4. קפוצ'ון- עם או בלי? בלי. 5. חורף או קיץ? קיץ. 6. קומדיה או מתח? קומדיה. 7. עיר או מושב? מושב. 8. כחול או ירוק? כחוך. בהשראת שאלון 300 (נכון/לא נכון. כל הזכויות שמורות לצה"ל) - ברר.. צה"ל. 1. אני מפחד מחושך.
2. הייתי מעדיף להיות עובד רציני ואחראי מאשר לא עקבי ובעל רעיונות מבריקים מדי פעם.
3. גברים חושבים רק על מין.
4. אנשים ישקרו תמיד אם הם ירוויחו מזה.
5. לפעמים אני חושב על דברים שלא כדאי לדבר עליהם.
6. הייתי רוצה להיות מבקר תיאטרון.
7. אני מעדיף לעבוד בחברת נשים.
8. אני חשה לפעמים לא בנוח כאשר מספרים בנוכחותי בדיחה גסה.
9. אני אוהבת אתגרים.
תגידו שזה לא נחמד!

Ana1 9

New member
../images/Emo39.gif גם אני אשים תמונה:

סתם .. מה פתאום! רק רציתי שתיכנסו פשוט :) (סיכוי קלוש שבטח מישהו נכנס) אז ככה: פרטים 1. שם- א.ש.ב 3. איזור- אי שם בחור באמצע הארץ פ"ת. 4. אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל/דבריםבסגנון- אייסי ומסינג'ר. העדפה למסיינג'רים. 5. אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם אם מתחשק->
תפוז 1. אייקון מאומץ-
2. למה דווקא הוא? (ואם אין, למה?) כי לב=אהבה 3. פורומים אהובים- פ"ת 4. וקומונות- עדיין לא הבנתי מה זה.. 5. שם משתמש נוסף שפתחתי פעם- אין 6. עשיתי את זה כי- אין לי וסתם כי בא לי 1. קלמנטינה או תפוז? תפוז שולט! (בטעם) 2. בשר או טבעול? טבעול
3. ליפתן- אננס או משמש? איכס שונאת אננס. משמש עדיף. 4. קפוצ'ון- עם או בלי? בלי בלי 5. חורף או קיץ? חורף.... 6. קומדיה או מתח? קומדיה ומתח-אימה אוהבת באותה הרמה. 7. עיר או מושב? מושב עם הרבה ירוק וחיות מסביב. 8. כחול או ירוק? כחול וירוק. בהשראת שאלון 300 (נכון/לא נכון. כל הזכויות שמורות לצה"ל) 1. אני מפחדת מחושך. ממש לא, הסביבה הטבעית שלי. 2. הייתי מעדיפה להיות עובדת רצינית ואחראית מאשר לא עקבית ובעלת רעיונות מבריקים מדי פעם. לא 3. גברים חושבים רק על מין. כן!! 4. אנשים ישקרו תמיד אם הם ירוויחו מזה. כן, ככה לפחות התרשמתי. 5. לפעמים אני חושבת על דברים שלא כדאי לדבר עליהם. כן.. 6. הייתי רוצה להיות מבקרת תיאטרון.לא 7. אני מעדיפה לעבוד בחברת נשים. ממשששש לא! 8. אני חשה לפעמים לא בנוח כאשר מספרים בנוכחותי בדיחה גסה. לא 9. אני אוהבת אתגרים. לא

למעלה