עונה נה ../images/Emo141.gif
א. הסרט הכי יפה...אויש היו מלא: 1. אהבה קולומביאנית
2. סוף העולם שמאלה
3. שוקולד
4. קטנטנות 5. להרוג את ביל 6. שיגעון של הישרדות 7. חופשה בשמש (אני חושבת שככה קוראים לזה...לא בטוחה) 8. ירח דבש מטורף 9. הארי פוטר וחדר הסודות
10. הטירה המכושפת 11. אבא באלגן 12. שרק, שרק 2 13. לואי ברייל (זה לא היה סרט, אבל זו הייתה מן הצגה כזו...והיא ריגשה אותי עד נשמתי..אפילו בכיתי.
מתוך כל אלו בחרתי חמישה וסימנתי לידם וי...זה היה קשה כי כולם היו מעולים. נעבור לשאלה הבאה: מה אתם הכי אוהבים לאכול?? המממממממממממממממממ.......... פסטה, חומוס, ומוקפץ..(לא הכל ביחד! כל אחד לחוד...) מה הדבר הכי שנוא עליכם?? פווווווווווווווו......... אממ...שקרנים, מתנשאים, צבועים, סנובים, וחרמנים בצורה דוחה מן הרגיל.. מה אתם הכי אוהבים לעשות בשעות הפנאי?? לרקוד, לשיר, לישון, לעשות קצת ספורט, לרכוב על אופניים, לראות טלווזיה, ללכת לים...וזהו בעיקרון. מה השיר האהוב עליכם?? יש הרבה אבל הכי הכי... under neath your clothes של שאקירה...ת'אמת, אני שונאת את שאקירה כי כמו שרשמתי, אני שונאת סנובים מתנשאים וצבועים...וזה בדיוק מה שהיא..אבל השיר...מה לעשות השיר נפלא. מה הצבע האהוב עליכם?? יש שלושה, תכלת-שזה מסמל על רוגע ושלווה.. כתום-שזה מסמל אנרגיות.. אדום-שזה מסמל רומנטיקה ותשוקה (נגיד).