שאלון קצר....

שאלון קצר....

משעמם לי אז החלטתי לעשות שאלון קצר..
1.מה הסרט הכי יפה שראיתם?? 2.מה אתם הכי אוהבים לאכול?? 3.מה הדבר הכי שנוא עליכם?? 4.מה אתם הכי אוהבים לעשות בשעות הפנאי?? 5.מה השיר האהוב עליכם?? 6.מה הצבע האהוב עליכם?? תענו

עונההההה

1.הסרט הישראלי הכי טוב שראיתי: סוף עולם שמאלה וגם אהבה קולמבינית יפה..... הסרט הלא ישראלי חח הכי טוב שראיתי: שר הטבעות,שודדי הקריבים 2.שוקולד!!! 3.השיר שלהם......בעעעעע! 4.להיות בפורום! 5.פיבר!!!!!!!מעניין גם למה חחח!איזה ביצועעעעעעע-אישששששש אפרת איזה שלמות!!!!!!
6.כחול!

תשובות שילי...

1.הישראלי:סוף העולם שמאלה.. ומחו"ל:תעביר את זה הלאה-סרט חובהה! 2.אני הכי אוהבת לאכול מקדונל'ס.. יאמייי 3.לנקות..!!!! 4.לראות את חבר שילי..:) 5.לעוף-שיר שולטט..! מעניין למה? חחח 6.כחול-נתן הכי אוהב ת'צבע הזה..!

תשובות שילי...

1.הישראלי:סוף העולם שמאלה.. ומחו"ל:תעביר את זה הלאה-סרט חובהה! 2.אני הכי אוהבת לאכול מקדונל'ס.. יאמייי 3.לנקות..!!!! 4.לראות את חבר שילי..:) 5.לעוף-שיר שולטט..! מעניין למה? חחח 6.כחול-נתן הכי אוהב ת'צבע הזה..!

עונההההההה../images/Emo13.gif

1.ממ זה קשה ראיתי הרבה יפים
אולי..טוב בזמן האחרון: שישי הפוך 2. מה שאני הכי אוהבת לאכול- סנדוויץ'!
לא משנה עם מה
3. הכי שנוא עליי שלא מגיבים לי בפורום! ולצערי זה קורה הרבה!!!
4. לראות מיכאלה ללכת למסיבותת לחברות ולדבר במסנג'ר ולהיות פה
5. ממ..וואוץ' ה קשה לא הכנתי את עצמי..
טוב הכל
6. תכלת

גיגי123

New member
עונהההההההה ../images/Emo98.gif

1.מה הסרט הכי יפה שראיתם?? 50 דייטים ראשונים
2.מה אתם הכי אוהבים לאכול?? צ'יפס ואמבורגר..וממתקים!!!
3.מה הדבר הכי שנוא עליכם?? אני שונאת ילדים צבועים!!!!! 4.מה אתם הכי אוהבים לעשות בשעות הפנאי?? אממ...להכנס לפורום?!
לשחק במחשב,לראות טלוויזיה,להפגש עם חברות,ללכת למסיבות,לראות כדורגל
, לשחק כדורעףףף ועוד.......... 5.מה השיר האהוב עליכם?? אוקיי...יש מלא שירים,לכן אני לא יפרט! 6.מה הצבע האהוב עליכם?? כחול צהוב!!!דהההה (מכבי ת"א)

תשובות שלי:.........

מה הסרט הכי יפה שראיתם? סוף העולם שמאלה מה אתם הכי אוהבים לאכול? פתיתים (מזכיר מישהו לא?
) מה הדבר הכי שנוא עליכם? יש כמה: *אנשים שחושבים את עצמם *כוסיות ממין זכר (גם זה מזכיר מישהי....חחח....) *ודברים מעצבנים בתכלית....נו, השכן ששם לכם את הזבל ליד השער בבית, ואלו שלא הולכים לישון עד מאוחר ושומעים מוזיקה בקולי קולות וזה מפריע לכם לישון.... מה אתם הכי אוהבים לעשות בשעות הפנאי? להיות במחשב ולראות טלוויזיה בו זמנית מה השיר האהוב עליכם? דקה אחת/יובל לוריא מה הצבע האהוב עליכם? ירוק וכחול עניתי

עונה נה ../images/Emo141.gif

א. הסרט הכי יפה...אויש היו מלא: 1. אהבה קולומביאנית
2. סוף העולם שמאלה
3. שוקולד
4. קטנטנות 5. להרוג את ביל 6. שיגעון של הישרדות 7. חופשה בשמש (אני חושבת שככה קוראים לזה...לא בטוחה) 8. ירח דבש מטורף 9. הארי פוטר וחדר הסודות
10. הטירה המכושפת 11. אבא באלגן 12. שרק, שרק 2 13. לואי ברייל (זה לא היה סרט, אבל זו הייתה מן הצגה כזו...והיא ריגשה אותי עד נשמתי..אפילו בכיתי.
מתוך כל אלו בחרתי חמישה וסימנתי לידם וי...זה היה קשה כי כולם היו מעולים. נעבור לשאלה הבאה: מה אתם הכי אוהבים לאכול?? המממממממממממממממממ.......... פסטה, חומוס, ומוקפץ..(לא הכל ביחד! כל אחד לחוד...) מה הדבר הכי שנוא עליכם?? פווווווווווווווו......... אממ...שקרנים, מתנשאים, צבועים, סנובים, וחרמנים בצורה דוחה מן הרגיל.. מה אתם הכי אוהבים לעשות בשעות הפנאי?? לרקוד, לשיר, לישון, לעשות קצת ספורט, לרכוב על אופניים, לראות טלווזיה, ללכת לים...וזהו בעיקרון. מה השיר האהוב עליכם?? יש הרבה אבל הכי הכי... under neath your clothes של שאקירה...ת'אמת, אני שונאת את שאקירה כי כמו שרשמתי, אני שונאת סנובים מתנשאים וצבועים...וזה בדיוק מה שהיא..אבל השיר...מה לעשות השיר נפלא. מה הצבע האהוב עליכם?? יש שלושה, תכלת-שזה מסמל על רוגע ושלווה.. כתום-שזה מסמל אנרגיות.. אדום-שזה מסמל רומנטיקה ותשוקה (נגיד).

Atza

New member
תשובובוובובות

מה הסרט הכי יפה שראיתם?? ----סיפור אהבה בלתי נשכח , קסם מעשי , שודדי הקאריביים . מה אתם הכי אוהבים לאכול??---מקדונלס חחח אני דובי מה הדבר הכי שנוא עליכם??----כללי ? או אוכל
? חיחי .. אמממ שקרים צביעות הכל בסגנון .. מה אתם הכי אוהבים לעשות בשעות הפנאי?? -להיות בפורום המקסים ולראות טלוויזיה מה השיר האהוב עליכם??----בעדינות , cry , לוקה דה אמור , ו learning to breathe מה הצבע האהוב עליכם?? --- כחול .. ואז כתום

גיגי123

New member
מזההההה דניייי ../images/Emo98.gif

את ממש דוביייייייי מה אני יגיד לךך....שיא!!!! טחחחחחחחחח

Atza

New member
חחחחח עוד לא ראית אותי ../images/Emo6.gif

אני כל היום במקדונלדס ... יש לכל מוכר שם חיבה שהמצאתי לו....ברצינות ...
יש לי שולחן מועדף
אני מעריצה

גיגי123

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo98.gif

ראיתי אותך!!!!! תסתכלי בחלון!!ואני למטה עושה לך עכשיו שלום!!! חחח

גיגי123

New member
חחח כן... ../images/Emo98.gif

אני גרה בתל אביב פה... לידי..אז עברתי לבניין שלךךך

Atza

New member