שאלון קצר..

vejita

New member
שאלון קצר..

טוב הפורום לא ממש זז בזמן האחרון אז שאלון קצר מה לדעתכך הכי טוב... 1) מה הסרט שהכי אהבתם? 2) מה הסרט שהכי פחות אהבתם? 3) איזה סאגה אתם הכי אוהבים? 4) באיזה סרט יש הכי הרבה דם? 5) מי הדמות האהובה עליכם? 6) מי הדמות הכי מטומטמת לדעתכם? 7)מה הפיוז'ן שתרצו לראות(כמו טיאן וטרנקס כאלה) 8)מי לדעתכם יותר חזק קיד בוו או ברולי? תענו על התשובות ותגיבו בין הפותרים ראשונה יחולק בקבוק שמפנייה בין מאה שנה

vejita

New member
שלי:

1) הסרט ה9 וה12 הכי יפים לדעתי. 2) הסרט הראשון די מעצבן 3)סאגת פיוז'ן 4)בסרט אם בוג'אק 5)וג'יטה 6)יאמצ'ה הוא לא עשה שום דבר מועיל!! 7)ברולי וקיד בו וואי זה יכול ליהיות אדיר!!! 8)לדעתי ברולי כי הוא "הסופר סאייה האגדי" אה ויש לי עוד שאלה: למה לברולי השיער ירוק כי הוא הסופר סאיין האגדי אבל וג'יטה אומר כל הזמן "איך הוא הפך לסור סאייה האגדי???"

pertal

New member
יש לי כמה שאלות אליכם שקשורות

האם בוו הוא לא הלוחם הכי חזק בסדרה? (גם בגיטי?) הרי רק פיוזן הרג אותו. ברולי- הוא הגיע רק לסופר סאיין 1 או 2, לא?? זתומרת שבאותה רמת סופר סאיין הוא יותר חזק מגוקו, לא?? ואם הוא היה מתאמן אז הוא היה מגיע גם ל4? ושאלה קטנה על טראנקס וגוטן- הם מאורים להיות הרבה יותר חזקים מגוקו שהם יהיו גדולים, לא?? וגם מגוהן, האם כשהם מגיעים לגיל של גוהן אם זה לתיכון או כשהוא הרג את סל, האם הם יהיו יותר חזקים ממה שהוא היה?? (רואים אותם הרי בגיל 16 בגיטי, לא?? לאיזה רמה הם הגיעו?)

ashkeloni

New member
נענה מתוך שיעמום ^_^

1. סרט 12 2. הממ, הסרט הראשון היה דיי מגוכח... 3. סל גיימס 4. מי שם לב לדברים האלה? O.O 5. טראנקס/ וג'יטה 6. גוקו 7. אין, מה שהם עשו בסידרה בהחלט מספיק 8. קיד בוו, לא לוקחים בחשבון כמה שברולי יכל להתחזק, קיד בוו יותר חזק, נקודה.

vegeta2

New member
התשובות שלי

1) הלידה המחודשת של הפיוז'ן 2) האיש החזק בעולם 3) מסאגת סאיימן עד קיד בוו (אבל בעצם אני אוהב כל פרק בסדרה) 4) אני לא שם לב לזה 5) וג'יטה 6) שיאצו 7) וג'יטאנקס (יש את זה בעונת וי המזויפת, וג'יטה וטראנקס) 8) ברולי (כי הוא לא התאמן אף פעם והכוחות של בוו התחזקו במשך שנים כי הוא היה בתרדמת, אם ברולי היה מתאמן הוא היה הכי חזק - אבל הוא לא התאמן אז קיד בוו הכי חזק).

Brolly

New member
אוקיי...

1) סרט 8 או 10(אני מעדיף את 8) 2) הסרט עם המדען הזה בגוף של הרובוט, זה היה סרט פשוט משעמם 3) סל גיימס 4) אם אתה מתכוון בסרט באנימה אז לדעתי בפיסט אוף די נורת' סטאר או נינג'ה סקרול, בדי בי זי אין כל כך הרבה דם בסרטים(אולי רק בסרט 8 יש קצת הרבה) 5) ברולי בסרטים, בסדרה וג'יטה 6) הסמוראי השמן שכל הזמן עם החתול הלבן שמגדל את האפוני כח 7) תמיד הייתי רוצה לראות פיוז'ן וידל עם ברה
8) קיד בוו חזק מברולי בהרבה

vejita

New member
יש לי עוד כמה שאלות..

יש לי גם שאלות אמריקאיות... 9) מה היה השם של ג'ננבה לפני שהוא ניהיה ג'ננבה א. ביג בוי ב. תאנק בוי ג. פאט בוי ד. באד בוי 10) איזה סרט הכי מצחיק אותכם (זה גם יכול ליהיות קטע שקרע אותכם) 11) מי יותר חזק (איפה שארוץ הילדים משדר עכשיו) טראנקס או גוהן? 12) איזה עונה הכי אהבתם? 13) האם ראיתם את כל הסרטים? 14) האם פאן יותר חזקה מוידל? אין לי עוד שאלות בנתיים...

עוד אחת

New member
9. תאנק בוי, אם אני זוכרת נכון. 10:

הכי מצחיק אותי הסרט השני, כשגוהן שר לפיקולו. 11. גוהן הרבה יותר חזק. 12. DB הכי אהבתי. 13. לא ראיתי את כל הסרטים. 14. תגיד מה, אתה עושה צחוק? מה אתה שואל אם פאן יותר חזקה מוידל?!!! מה אתה חושב, שהיא לא ירשה משהו מהגנים של גוהן?!!! בגיל חמש היא עפה מסביב לכדור-הארץ במשך איזה חצי שעה כדבר שבשגרה!!! והיא ניצחה בטורניר את גוטן (לא, לא יכול להית שהוא ויתר לה. הוא כמו אבא שלו, רוצה לנצח בכל מחיר). לדעתי פאן הרבה יותר חזקה מאנדרואידית 18!!! ואם היוצרים של GT לא היו שוביניסטיים - היא גם היתה הופכת לסופר סאיינית בלי שום בעיות! איך אתה יכול לשאול שאלה כל-כך חצופה?!!!

Brolly

New member
אוקיי

9) אין לי שום מושג, אני אלך על ג' 10) הסרט הכי מצחיק.... התלבטות בין 1 כשגוהאן משתין על קרילין או 11 עם הקטעים בין ברולי לצ'יבי טראנקס 11) אם זה כשהם ילדים קטנים אז טראנקס טיפה יותר חזק 12) שאלת כבר נראה לי, סל גיימס 13) אכן כן 14) פאן יותר חזקה מוידל כי היא יכולה לירות כדורי אנרגיה, וידל לא יכולה

URNFS

New member
יווווש

1. 8 או 12 2. 11 3. גרייטו סאיאמן ^.^ 4. זה יותר עניין של סטטיסטיקה מאשר דיעה אישית,לא? 5. אין 6. ימצ'ה

^^;;

1) ההיסטוריה של טראנקס 2) הסרט הראשון 3) סל גיימס 4) ...Oro? 5) וג'יטה, וטראנקס. 6) המממ, גוקו 7) בולמה וצ'יצ'י P= 8) קיד בוו נדמה לי ולגבי השמפניה- אני בגמילה ^^;;

vejita

New member
ברור שוידל יכולה לירות כדורי אנרגיה

זה הדבר הראשון שגוהן לימד אותה. ואני מדבר על עונה לא סאגה

vejita

New member
ברור שוידל יודעת לירות!!

זה הדבר הראשון שגוהן לימד אותה!!! ואני מדבר על עונה לא סאגה!

למעלה