שאלון קצר...

inbal287

New member
שאלון קצר...

1. איזה דיסק של אטומיק אתם הכי אוהבים? 2. איזה שיר של אטומיק אתם הכי אוהבים? 3. איזה קליפ של אטומיק אתם הכי הכי אוהבים? 4. אם הבנות לא היו לוקחות הפסקה איזה שיר הייתם רוצים שיהיה הסינגל הבא שלהן? 5. מי מהבנות אתם הכי אוהבים? 6.מתי התחלתם להעריץ אותם,איך ולמה אתם עדיין אוהבים אותן? 7. האם התחלתם לאהוב את אטומיק בגלל השירים או בגלל המראה של הבנות? 8. אם היו אומרים לכם שאתם יכולים להפגש רק עם אחת הבנות <הלוואי...> מי הייתם בוחרים ולמה? 9. מה אתם חושבים על הפסק זמן שהבנות החליטו לקחת? 10.האם אתם באמת חושבים שהן יחזרו ב2005 עם אלבום חדש? תודה מראש לכל מי שעונה...בבקשה לא לסבך את החיים עם תשובות באורך מגילת אסתר!

AKitten

New member
תשובות שלי...

1. איזה דיסק של אטומיק אתם הכי אוהבים? Ladies night 2. איזה שיר של אטומיק אתם הכי אוהבים? I won't be there 3. איזה קליפ של אטומיק אתם הכי הכי אוהבים? The tide is high 4. אם הבנות לא היו לוקחות הפסקה איזה שיר הייתם רוצים שיהיה הסינגל הבא שלהן? I wont be there 5. מי מהבנות אתם הכי אוהבים? ליז 6.מתי התחלתם להעריץ אותם,איך ולמה אתם עדיין אוהבים אותן? מהשיר eternal flame פשוט כי הן מושלמות עם שירים מדהימים !!! 7. האם התחלתם לאהוב את אטומיק בגלל השירים או בגלל המראה של הבנות? שירים 8. אם היו אומרים לכם שאתם יכולים להפגש רק עם אחת הבנות <הלוואי...> מי הייתם בוחרים ולמה? ליז , כי היא מותק (גם האחרות) 9. מה אתם חושבים על הפסק זמן שהבנות החליטו לקחת? גם להם מותר... 10.האם אתם באמת חושבים שהן יחזרו ב2005 עם אלבום חדש? אני בטוחה !!!(למרות שאני רוצה שבדיסק החדש יהיה גם את השיר i wont be there ושזה יצא). ATOMIC KITTEN RULEZ!!!

ד נ ד ו ש

New member
תשובות :)

1. הדיסק האהוב עליי שלהן הוא: הדיסק הראשון- Right Now. 2. השיר האהוב עליי שלהן הוא: Cradle. 3. הקליפ האהוב עליי שלהן הוא: Love Doesn't Have To Hurt. 4. אם הן לא היו לוקחות הפסקה, הייתי רוצה שהסינגל הבא שלהן יהיה Nothing In The World. 5. אני הכי אוהבת את נטאשה. 6. התחלתי להעריץ אותן בזמן שהן הוציאו את הסינגל הראשון (Whole Again, כמובן) כי מאוד אהבתי את השיר ואני עדיין אוהבת אותן כי יש להן שירים מאוד יפים והן שרות יפה. 7. התחלתי לאהוב אותן בגלל השירים. 8. אילו הייתי יכולה הייתי נפגשת עם ליז, כי היא נראית לי הבנאדם הכי אינטליגנטי מהלהקה. 9. אני חושבת שזה מצויין שהן לקחו פסק זמן, כי אחרי הכל נטאשה צריכה להיות עם הבן שלה וזה יהיה נורא אם היא לא תהיה איתו, אבל אני חושבת שאין טעם שהן יחזרו ולא כי אני לא רוצה אלא כי הן לא יצליחו כמו עד עכשיו, אם בכלל. זה לא יהיה אותו הדבר. 10. כן, אני חושבת שהן באמת יחזרו ב- 2005 עם אלבום חדש.

n a d i n e 7

New member
תשובות..

1. איזה דיסק של אטומיק אתם הכי אוהבים? feels so good 2. איזה שיר של אטומיק אתם הכי אוהבים?cradle 3. איזה קליפ של אטומיק אתם הכי הכי אוהבים?I want your love 4. אם הבנות לא היו לוקחות הפסקה איזה שיר הייתם רוצים שיהיה הסינגל הבא שלהן? אין לי מושג... אני לא יודעת מה לבחור... 5. מי מהבנות אתם הכי אוהבים? ליז 6.מתי התחלתם להעריץ אותם,איך ולמה אתם עדיין אוהבים אותן?התחלתי להעריץ אותן לפני שקארי עזבה.. ואני אוהבת אותן, כי הן שרות ממש יפה והן נראות ממש טוב... 7. האם התחלתם לאהוב את אטומיק בגלל השירים או בגלל המראה של הבנות?ת'אמת... בגלל קארי.. (הערצתי גם את ווסטלייף, למי שלא יודע...) אבל גם מאוד אהבתי את השירים שלהן.. 8. אם היו אומרים לכם שאתם יכולים להפגש רק עם אחת הבנות <הלוואי...> מי הייתם בוחרים ולמה? ליז... היא נראית הכי נחמדה למעריצים, ובכלל היא נראית חמודה.. 9. מה אתם חושבים על הפסק זמן שהבנות החליטו לקחת? בסדר גמור, נטאשה צריכה להיות קצת עם המשפחה שלה.. ואני ממש מבינה אותה.. 10.האם אתם באמת חושבים שהן יחזרו ב2005 עם אלבום חדש? אני ממש מקווה..

necky

New member
שלייייי

1. feels so good 2. eternal flame 3. the tide is high 4. i won't be there 5. נטאשה אשתי ואהובתי 6. מהשיר הענק eternal flame ואני עדיין אוהב אותם בגלל שאני מאוהב בהם ובגלל השירים הענקים שלהם 7. השירים 8. נטאשה בגלל שאני מאוהב בה 9. מגיע להם לקחת זמן עם המשפחה במיוחד לנטאשה עם הבן שלה 10. אם הייתם שואלים אותי לפני חצי שנה הייתי אומר שלא יחזור בגלל מה שקרה עם הלהקות DESTINY'S CHILD אן סינק ובקסטריט אבל עכשיו שאני רואה שהלהקות האלה עובדות על אלבום חדש ובאמת חזרו כפי שהבטיחו אז אני מאמין שהבנות יחזרו וסליחה על התשובה הארוכה

Miss Kitty

New member
שלי../images/Emo13.gif

1. איזה דיסק של אטומיק אתם הכי אוהבים? Feels so good 2. איזה שיר של אטומיק אתם הכי אוהבים? The last goodbye 3. איזה קליפ של אטומיק אתם הכי הכי אוהבים? The last goodbye 4. אם הבנות לא היו לוקחות הפסקה איזה שיר הייתם רוצים שיהיה הסינגל הבא שלהן? I won't be there 5. מי מהבנות אתם הכי אוהבים? ליז 6.מתי התחלתם להעריץ אותם,איך ולמה אתם עדיין אוהבים אותן? מתי? הממ.. לפני שנה בערך.. נראה לי.. אולי יותר.. אני עדיין אוהבת אותן כי.. 1. ליז
. 2. השירים.
7. האם התחלתם לאהוב את אטומיק בגלל השירים או בגלל המראה של הבנות? שניהם
8. אם היו אומרים לכם שאתם יכולים להפגש רק עם אחת הבנות <הלוואי...> מי הייתם בוחרים ולמה? ליז. חוצמזה שאני אוהבת אותה, היא נראית הכי נחמדה.. 9. מה אתם חושבים על הפסק זמן שהבנות החליטו לקחת? אם הן מרגישות את הצורך, שיהנו
אולי ההפסקה תעשה להן טוב..
10.האם אתם באמת חושבים שהן יחזרו ב2005 עם אלבום חדש? כן

C honey

New member
שלי=): ../images/Emo79.gif

1.feels so good (וזה גם היחיד שיש לי, לצערי..) 2.מממ.., קשה.., אולי: walking on the water 3.לא זוכרת.., אבל נראה לי: be with you 4. walking on the water 5.לייייייייייייייייז!!! (ליז..) 6.כי הן מתוקות, יש להן שירים טובים, והתחלתי.., לא יודעת, אני פשוט אוהבת את השירים שלהן!!!.. 7.בגלל השירים!!.. 8.ושוב, עם ליז, כי אני הכי אוהבת אותה והיא הכי מותקקק בעיניי!!! 9.לדעתי, הן לא היו צריכות לקחת את ההפסקה הזאת, למה להן?!, יש להן עוד הרבה פוטנציאל, והן צעירות.., והן טובות!!, אז למה לא להמשיך?! 10.אני ממש מקווה, ואני לא יודעת מה אני אעשה להן אם הן לא יחזרו!!!.., כי יש להקות (שלצערנו..) לא חוזרות בסוף..
חחח.., תודה לך!!!

למעלה