שאלון קצר

מיוש94

New member
שאלון קצר

*מפורום סקרים ושאלונים ~ יש לכם ש"ב לחופש? ~ במה? ~ עשיתם אותם? ~ אתם מתכננים לעשות אותם? ~ למה? ~ פעם עשיתם ש"ב לחופש? ~ פעם לא עשיתם? ~ מה קרה לכם? ~ התגלה כשימושי? ~ עזר לכם?

עוננה

~ יש לכם ש"ב לחופש? כןן ואני מעתיקה אותם DD: ~ במה? מתמטיקה והיסטוריה בעעעע ~ עשיתם אותם? חצי העתקתי במתמטיקה ~ אתם מתכננים לעשות אותם? לא ~ למה? כי אני מעתיקהה .. חחח כמה פעמים אמרתי את זה חחחחחחח ~ פעם עשיתם ש"ב לחופש? כן ~ פעם לא עשיתם? כן ~ מה קרה לכם? כלום D: ~ התגלה כשימושי? כן ~ עזר לכם? כן

מיוש94

New member
עונה

~ יש לכם ש"ב לחופש?לא ~ במה?בלעשות כלום ~ עשיתם אותם?עשיתי ואני עדיין עושה ~ אתם מתכננים לעשות אותם?כבר התחלתי ואני ממשיכה ~ למה?כי זה כיף ~ פעם עשיתם ש"ב לחופש?לא ~ פעם לא עשיתם?כן ~ מה קרה לכם?כלום...המורה אפילו לא זכרה שהיא נתנה ~ התגלה כשימושי?כן ~ עזר לכם?מאוד

עונה [ :

יש לכם ש"ב לחופש? סוג של חח ~ במה? לשון ~ עשיתם אותם? אחותי ניסתה לעשות לי D: ~ אתם מתכננים לעשות אותם? לא ~ למה? כי זה חרטה D: ~ פעם עשיתם ש"ב לחופש? כן ~ פעם לא עשיתם? כן ~ מה קרה לכם? בעיות D: ~ התגלה כשימושי? כן ~ עזר לכם? לא D:

roey406

New member
עונה

~ יש לכם ש"ב לחופש? לצערי הרב ~ במה?טמטומתיקה ואנגלית ~ עשיתם אותם?אנגלית סיימתי ומתמטיקה התחלתי השבוע ~ אתם מתכננים לעשות אותם?כן נראה לי ~ למה?ככה ~ פעם עשיתם ש"ב לחופש?לא נראה לי ~ פעם לא עשיתם?כן ~ מה קרה לכם?כלום ~ התגלה כשימושי?מה?זה שלא עשיתי?לא ממש זה היה לפני כיתה ב' או ג' אז לא מתייחסים לזה שם ~ עזר לכם?מה עזר?

עונה

~ יש לכם ש"ב לחופש? לא ~ במה? לא ~ עשיתם אותם? אין ~ אתם מתכננים לעשות אותם? ממממ ~ למה? ממממ ~ פעם עשיתם ש"ב לחופש? פעם , כשהיה. כבר אין מכיתה ח' ~ פעם לא עשיתם? ~ מה קרה לכם? ~ התגלה כשימושי? ~ עזר לכם?

למעלה