שאלון קצר

soofgania

New member
שאלון קצר

האם תסכימו לקיים יחסים עם כל אחד/אחת?
מה מושך אתכם בבחור/ה?
מה עשוי לדחות אתכם?
האם חוויתם בעבר דחיה מבחור/ה? איך הרגשתם וכיצד התמודדתם?
האם אתם בעצמכם דחיתם,אם כן מהי הסיבה?

gilriv

New member
אני יענה

{1 אני שוקל את האפשרות הזות באחלת ?כודם כל יש רלוונטיות איך היא נראית אני מתכוון האם היא חמודה וחתיכה מאוד !בעיני אלו התכונות העיקריות שמושך אותי לבחורה {ברור שאני רוצה או מעדיף להיות עם בחורה {אבל מצד שני אני בטח יביא קונדומים {ומזה יש לי ראש כחול כשמדובר על הפעם הראשונה ,,אפילו < {2 הכול היא צריכה לפחות לאהוב מה שאני שומע כל הזמן מטאל כבד {על השאלה מה עשוי לדחות אותי
שלא תהייה כזות פריז'ת. {כמו שאומרים באמריקנית . -דחיה מצד הבחורה ? זה כאילו חלס אני עצוב בדיכאון ובא לי למות { 5 . לא

שומילו

New member
תשובון קצר (לכבוד חג פורים שליט"א../images/Emo197.gif)

האם תסכימו לקיים יחסים עם כל אחד/אחת? בפוטנציאל כן אבל רק אם "נתפסתי" ברגע הנכון ולכן זה לא. בעצם אולי התשובה האמיתית היא אולי. מה מושך אתכם בבחור/ה? בבחור-שדיים חצופים וזקופים עם פטמות קשות שאוכל לנגוס קלות בין שיני הצחורות בבחורה-זין יפה גדול ועומד שאוכל ללקק ולמצוץ להנאתי המרובה כן אני עדיין תקוע בשלב האורלי של חיי כדאי לחכות לשבוע הבא אז אגיע לשלב האנלי . . . יהיה מעניין . . כדאי לבוא לבקר שוב מה עשוי לדחות אתכם? פוווווו קצרה היריעה מלתאר את מה שדוחה אותי מצד שני פוווווו קצרה היריעה מלתאר את מה שמושך אותי כך שבעצם זה תיקו (עם יתרון קל לקבוצה הביתית-52 מיליון יא מנאייק) האם חוויתם בעבר דחיה מבחור/ה? איך הרגשתם וכיצד התמודדתם? פעם ביקשתי מדוד שלי (דווקא בחור נחמד) הלוואה והוא דחה אותי האמת שלא התמודדתי עם זה וסתם התבאסתי אבל יצאתי מזה מהר מאוד בכל זאת 52 מליון
האם אתם בעצמכם דחיתם,אם כן מהי הסיבה? כן אבל זה לחג הבא אז תזכרו לאכול רק כשר לפורים וחג שמיייייח אגב למה יש רק אייקון חרדי ואין חרדית? מה זה השושביניזמים הזה?

שמוצקין

New member
סבבה ../images/Emo13.gif

האם תסכימו לקיים יחסים עם כל אחד/אחת? לא מה מושך אתכם בבחור/ה? יש הרבה דברים אחד מהם זה תחת גדול מה עשוי לדחות אתכם? קשה להגדיר ... בחורות לא נחמדות האם חוויתם בעבר דחיה מבחור/ה? איך הרגשתם וכיצד התמודדתם? ברור מי לא ? היה קשה האם אתם בעצמכם דחיתם,אם כן מהי הסיבה? כן השתדלתי להתחמק בעדינות. הסיבה היתה או שהבחורות היו משוגעות מידי או שלא נמשכתי אליהן פיזית.

למעלה