שאלון קצר...

שאלון קצר...

1. איזה מזל הכי מושמץ/ שנוא לדעתך בקרב אנשים? 2. איזה מזל הכי אהוב על אנשים לדעתך? 3. ליז גרין בספרה יחסים מתארת את הצמד אורנוס ונפטון כאוטוריטה עליונה ורוחנית של דמות גברית ונשית בהתאמה. איזה כוכב מהשניים יותר מדבר אליך?

ענבר70

New member
תשובות

1. המזל הכי שנוא על אנשים בעיני הוא עקרב, למרות שזה סתם מחוסר פתיחות 2. המזל הכי אהוב הוא מאזניים (גם זה לדעתי מתוך בורות. בתור מאזניימית זה מזל מאוד קריר בסך הכל) 3. אני מעדיפה את אורנוס 4.הכוכב הכי "שנוא" עלי : אני חושבת שיופיטר, ולא להרים גבה בבקשה. הוא פשוט דופק לי את המפה, ממלא אותי באופטימיות יתר ושובר לי את הלב. 5. הכוכב הכי אהוב עלי הוא אורנוס, יותר נכון הכי מתחרת אליו

היי ענבר ../images/Emo13.gif

מה נשמע?
שנים! לאן נעלמת? מקווה שהכל טוב בתחום היצירה

אחלה על השאלון :]

1. איזה מזל הכי שנוא בקרב אנשים? נראה לי עקרב .. 2. איזה מזל הכי אהוב על אנשים? נראה לי או שור או מאזניים או דגים כי הם מוותרים, פשרניים, לא אנוכיים, עוזרים לאחרים (אבל אולי אני טועה...) 3. מי יותר מדבר אלי? נראה לי נפטון 4. כוכב לכת השנוא עלי? סטורן.. למרות שהוא מלמד אותנו דברים חשובים .. 5. כוכב לכת אהוב? ונוס - טוב ברור, כי זה כוכב הלכת השולט על המזל שלי :] וגם כי הוא מדבר על אהבה :)

טוב אז גם אני אענה ../images/Emo13.gif

1. כמובן עקרב - למרות שאני חושב שאנשים גם לא אוהבים את מזל בתולה ברמות כאלו או אחרות - בעיקר מתלונות ששמעתי מבני המזל. אני מידי פעם שומע תלונות גם על גדי אבל הכי הרבה על עקרב ובתולה. 2. אני מהמר על מאזניים וקשת 3. נפטון יותר מדבר אליי אבל אורנוס נראה לי יותר מדליק מנפטון 4. השנוא עליי - שבתאי, אבל יש כאלו שיבואו ויגידו שכוכבים אחרים הרסו להם את המפה. האמת שאצלי יחסית שבתאי לא מהותי אבל בכל אופן הוא גורם ללא מעט בעיות. 5. ונוס אהובה עליי מכל ובין היתר היא גם שליטה של שני ארכיטיפים שאהובים עליי: מאזניים ושור.

למעלה