שאלון קצר

שאלון קצר../images/Emo9.gif

על היפ הופ וג'אז..כי הרי אין פה מספיק עליהם
ככה אמרו פה לא
היפ הופ או ג'אז או שניהם
פרטו
למה היפ הופ לדעתכם לא תופס מקום בארץ כמו הבלט הקלאסי
מה אתם מעדיפים לראות- מופע היפ הופ או ג'אז
יש להקת היפ הופ/ג'אז שאתם אוהבים
(אם קיימות כאלה..)
את שחקי אותה מותק ראיתם
מה דעתכם על הסרט
האם הוא מספיק משקף את ההיפ הופ ה"אמיתי" בחיים שלנו
מי פה רוקד היפ הופ
מי פה רוקד ג'אז
לסיכום- מה אתם חושבים על היפ הופ ועל ג'אז
תהנו

עונה../images/Emo9.gif

היפ הופ או ג'אז או שניהם
שניהם. לדעתי שניהם סוגים מדהימים של ריקוד, ושונים- וזה גם תלוי במורה.
כי בתי-ספר כמו "תלמה ילין" וכל הבתי ספר לריקוד מתעקשים להשאר עם רק קלאסי ומודרני...ועוד הרבה מקומות ככה. אנשים פחות פתוחים לדברים שהם לא הבסיס שבבסיס..
תלוי במצברוח שלי
אממ להקת היפ הופ לא יצא לי לראות..להקת ג'אז ראיתי באירוע אחד שהרקידה והופיעה "ז'טריקס" נדמה לי..והם היו ממש חביבים
את שחקי אותה מותק ראיתם מה דעתכם על הסרט האם הוא מספיק משקף את ההיפ הופ ה"אמיתי" בחיים שלנו
בערך..זה מראה חלקית את העבודה. מתעלמים שמה לחלוטין מהבסיס שצריך להיות להני- הבלט הקלאסי. וזה חבל
..
מי פה רוקד היפ הופ
מי פה רוקד ג'אז
אני חושבת שאלה 2 סוגי ריקוד קצביים. ההיפ הופ משקף המון דברים שבאים מהרחוב כי כמו שידוע ההיפ הופ בא מהרחוב. הוא סוג ריקוד סופר קופצני ומוציא אנרגיות ואני מתה עליו. ג'אז זה מאוד חד וישר וכל התנועות צריכות להיות ברורות פחות מההיפ הופ שבא הרי מהרחוב..אני אוהבת מאוד את הג'אז, במיוחד עם המורה שיש לי. בקיצור 2 סוגי ריקוד מדהימים
חבל שהם לא כאלה מפותחים בארץ..

Vitamin Chick

New member
שאלון מעולההה ../images/Emo13.gif

היפ הופ או ג'אז או שניהם פרטו? ממ יותר היפ הופ וסטריט ג'אז - כי ג'אז רגיל זה יותר כל המחזות זמר האלה לא...? למה היפ הופ לדעתכם לא תופס מקום בארץ כמו הבלט הקלאסי? ממ האמת? בגלל כל הפלצנים שטוענים שהיפ הופ זה לא נקרא לרקוד...! מה אתם מעדיפים לראות- מופע היפ הופ או ג'אז? היפ הופ יש להקת היפ הופ/ג'אז שאתם אוהבים (אם קיימות כאלה..)? מממ לא מכירה חחח את שחקי אותה מותק ראיתם מה דעתכם על הסרט האם הוא מספיק משקף את ההיפ הופ ה"אמיתי" בחיים שלנו? ראיתי... הוא לא מספיק משקף אבל זה רק סרט! צריך להכניס בו דברים שיעניינו את כל הצופים לא רק רקדנים - לא? מי פה רוקד היפ הופ? אני מי פה רוקד ג'אז? אני לסיכום- מה אתם חושבים על היפ הופ ועל ג'אז? אני מעדיפה בהרבההה מבל ומודרני ומחכה רק לשיעורים האלה!

netushit

New member
עונההההה.... :)

קודם כל, כל הכבוד לך על היוזמהההה ועל הבאת ההיפ הופ והג'אז לאיזשהו מקום יותר טוב פה בפורום :):):) סוף סוף...תודה...
היפ הופ או ג'אז או שניהם
פרטו
שניההםםם ברור כי מצד אחד אני חולה בטירוף על היפ-הופ- אחד היפים.. ומצד שני ג'אז זה הסגנון שאני רוקדת וזה מהמםםם!!!
לא דעת אבל זה עצוב :( כי זה ממש סגנון יפהההה... אולי כי רוב האוכלוסיה בארץ שרוקדת לא מכירה מספיק תסגנון כי הוא הגיע לפה ממש לאחרונה לעומת בארה"ב ומקומות אחרים יותר מפותחים בעניין הזה ואים מספיק סטודיויים שפותחים קבוצות של זה בארץ..
שניהם...ממש!!! כי כמו שאמרתי בהתחלה ההיפ הופ הוא סגנון שאני ממש אוהבת ואפילו יודעת הרבה דברים ממנו...והג'אז זה הסגנון שאני יותר רוקדת אותו ואני ממש אוהבת אותו...
(אם קיימות כאלה..) לא יודעת לא מכירה ממש... כמו שאמרתי זה לא סגנון ריקוד ממש מפותח בארץ ואין ממש להקות וכאלה.. אאולי יש את זוז במחול שהם רוקדים הרי ממש ג'אז וקצת היפ הופ... וגם אותנו !! :) הלהקה שלי... חיחי..
את שחקי אותה מותק ראיתם
מה דעתכם על הסרט
ראיתי תסרט הסרט יפה ואפילו מאוד...אך יש סרט שאני מכירה יותר חזק בעניין ההיפ הופ וקוראים לו "you got served" סרט חזק וטוב!! ממליצה!!
לא כל כך הבנתי תשאלה.. לפי דעתי הוא משקף את הסגנון מאוד טוב... למרות שאצלנו בארץ הוא לא כזה טוב ומפותח כמו אצלם בארה"ב והלוואי שהיינו מגיעים לרמה שלהם...
מי פה רוקד היפ
אניייי.. חחח
הופ מי פה רוקד ג'אז
אנייי גםם... חחח
סגנונות ריקוד מדהימים ואני הכי אוהבת אותם בעולם!! מאוד מהנים מקפיצים והכלללל!!

netushit

New member
חחח רק הרגע שמתי לב שרשמתי פה סיפור

חחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק!!!

Vitamin Chick

New member
../images/Emo45.gif YOU GOT SERVED

רציתי לכתוב עליו אבל שכחתי תשם!!! תודה שהזכרת לי!! חחח בקיצור סרט היפ הופ מצויין!!!!!!!!!!!!!

אנחנו לא ממש רוקדים היפהופ..../images/Emo110.gif

במקרה ישלי את המורה שלך שיותר מלמדת היפהופ.. אבל זה לא שיש חוג כזה שלומדים רק היפהופ.. זה תלוי במורה.

ליזיגי

New member
גמני רוצה ../images/Emo3.gif

היפ הופ או ג'אז
או שניהם
פרטו
אני יותר אוהבת לרקוד ג'אז, אבל אני יותר אוהבת לראות היפ הופ.. אני ממש לא טובה בהיפ הופ, ואני גם לא אוהבת את זה... אני יותר אוהבת ג'אז. אבל הכי הרבה קלאסי
לדעתי קלאסי יותר תופס כי זה יותר מפותח, זה יותר בסיסי, ובלי קלאסי לדעתי אי אפשר לרקוד כלום. כלומר אפשר, אבל זה נראה הרבה יותר טוב ברגע שיש לך טכניקה... לדעתי אם טובים בקלאסי, אפשר להיות טובים גם בהיפ הופ. אבל זה ממש תלוי בבנאדם והסגנון שמתאים לו.
כמו שאמרתי היפ הופ אני יותר אוהבת לראות.. אבל זה גם תלוי בלהקה, ובריקודים. כי למשל אצלנו, זה נקרא ג'אז, אבל יש גם קטעים של ג'אז מודרני, לפעמים ממש קצת קלאסי.. אז זה תלוי בלהקה
(אם קיימות כאלה..) לא שידוע לי..
את שחקי אותה מותק ראיתם
מה דעתכם על הסרט
ראיתי, בטח שראיתי
סרט מדהים לדעתי.. אבל מכיוון שאני יותר אוהבת קלאסי, אז לדעתי מרכז הבמה הרבה הרבה הרבה יותר מדהים
ולדעתי זה לא ממש משקף את ההיפ הופ בארץ..
מי פה רוקד היפ הופ
לא אוהבת את זה.. במיוחד לא את המורה שלנו- סובר
חעחע לפני שכל אוהבות הסובר פה למיניהן צועקות עלי. מי פה רוקד ג'אז
אני אני אני
לדעתי סגנונות יפים, אבל זה תלוי בכואוגרפיה ובלהקה...

ליזיגי

New member
אוי גד, סובר ../images/Emo123.gif

האמת, יצא לי להיות בשיעור שלו פעם אחת וקשה להגיד שלא נהנתי, כי תכלס היה כיף.. אבל הוא די סנוב, ושיעורים אצלו זה יותר משהו שאני ארצה לעשות פעם ב...
ולא קבוע
בקיצור.. חח אני רוקדת במרכז למחול שהם.. אגב אני ממש אהבתי את רז, הוא חמוד

עונה..

היפ הופ או ג'אז או שניהם פרטו? שניהם... פשוט כייף לרקוד גם את זה וגם את זה... למה היפ הופ לדעתכם לא תופס מקום בארץ כמו הבלט הקלאסי? אממ שאלה טובה... יכול להיות כי זה יותר "אגרסיבי" וזה לא הכי מתאים לארץ.. לכו תבינו... מה אתם מעדיפים לראות- מופע היפ הופ או ג'אז? היפ הופ... הכי כייף יש להקת היפ הופ/ג'אז שאתם אוהבים (אם קיימות כאלה..)? אממ אל מכירה... את שחקי אותה מותק ראיתם מה דעתכם על הסרט האם הוא מספיק משקף את ההיפ הופ ה"אמיתי" בחיים שלנו? ראיתי כמובן, משקף.. אממ לא יודעת.. אפשר להגיד שכן, למרות שבארץ אני בספק אם זה דבר כזה יקרה... מי פה רוקד היפ הופ? הלוואי והיה לי איפה.. לא שמעתי על משו באזור שלי... מי פה רוקד ג'אז? רוקדת... כמובן.. מכיתה ה' לסיכום- מה אתם חושבים על היפ הופ ועל ג'אז? הריקודים שהכי כייף לרקוד.. חח... אוהבת מאוד מאוד מאוד.. אוהבת גם לראות כמובן..

עונה.

היפ הופ או ג'אז או שניהם פרטו ג'ז.... היפ הופ יותר מדי קצבי וגם הישרים לא הכי יפים בעולם... למה היפ הופ לדעתכם לא תופס מקום בארץ כמו הבלט הקלאסי כי הוא לא הבסיס.... מה אתם מעדיפים לראות- מופע היפ הופ או ג'אז ג'ז... יש להקת היפ הופ/ג'אז שאתם אוהבים (אם קיימות כאלה..) לא ממש מכירה... את שחקי אותה מותק ראיתם מה דעתכם על הסרט האם הוא מספיק משקף את ההיפ הופ ה"אמיתי" בחיים שלנו לא ראיתי מי פה רוקד היפ הופ אני לא ממש מחשיבה את זה.... מי פה רוקד ג'אז אני
לסיכום- מה אתם חושבים על היפ הופ ועל ג'אז נחמד...

עונה...../images/Emo9.gif../images/Emo104.gif

היפ הופ או ג'אז או שניהם
פרטו
ג'אז כי אני והיפ הופ לא מסתדרים טוב
לא יודעת, אבל אני יותר מעדיפה בלט
ג'אז
יש להקת היפ הופ/ג'אז שאתם אוהבים (אם קיימות כאלה..)
לא
את שחקי אותה מותק ראיתם
לא מה דעתכם על הסרט האם הוא מספיק משקף את ההיפ הופ ה"אמיתי" בחיים שלנו
לא ראיתי
מי פה רוקד היפ הופ
אני קצת כי זה חלק מהחוג
מי פה רוקד ג'אז
אני אישית מעדיפה יותר ג'אז כי היפ הופ זה כזה "רחוב" ואני לא כל כך מסתדרת עם זה, ג'אז זה כאילו טכניקה, לא יודעת היפ הופ זה לא ההסגנון ריקוד שלי..

תשובות

ג'אז. כי אני יותר מתמחה ומכירה את זה טוב, זה ממש עושה כיף לרקוד ג'אז כי זה קצבי וזה... אין לי מושג.. פשוט החליטו יותר להשקיע בקלאסי כי זה יותר בונה את הגוף. אמ.. ת'אמת שקצת לא נעים לי להגיד אבל אני לא יודעת במדויק מה זה ריקוד היפ הופ, ג'אז אני רואה הרבה מופעים... אף-פעם לא ראיתי מופע היפ הופ. אין להקה שאני מכירה.. אני מכירה בעיקר להקות מחול וריקודי עמים וכאלה.. ראיתי, ואפילו רקדתי על השיר הזה. ויש קטע כזה ממש קצבי בשיר שם ומורה לג'אז של חברה שלי לימדה אותם קטע על השיר הזה גם עם קטע היפ הופ בקטע הקצבי.... משהו מגניב לאללה.... אני רודת ג'אז- שנה חמישית. היפ הופ זה יפה אבל ג'אז טיפה יותר מפותח בארץ וגם ג'אז יפה... שניהם לדעתי יפים... (בהתחשב שאני יודעת מה זה היפ הופ- אני משערת...

למעלה