שאלון קצר

Gizmo16

New member
שאלון קצר../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

1. מדוע העורב שולחן כתיבה אוהב
2. מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה
3. מדוע אתה עוד הולך על הראש
(באמת שאינני מבין מבין, באמת שאינני מבין
)
4. את סומכת עליי
את בוטחת בי
5. (בשמלה אדומה ושתי צמות, ילדה קטנה יחידה ותמה עמדה ושאלה)- למה
6. התואילי בטובך להצטרף אליי לארוחת ערב
7. אמא, את בטוחה שהמים האלה נקי-ים
8. ומה אם יש בהם חיידקים
9. טוק, טוק, מי זה דופק על קליפת הביצה שלי
10. איפה מחבואו הסודי של פיטר פן
מי שיענה את התשובות הקצרות, מעניינות, מקוריות ומצחיקות ביותר יקבל

Misery Of Life

New member
../images/Emo135.gif

1. שולחן עור? הרי הוא עורב, עור אוהב. 2. הזברה יודעת. 3. כדי לשתק את רגליי כמובן. 4. זה שאלות של ישרא בלוג? למה זה בלשון נקבה? 5. אלפקה, לא לאמה. 6. טייק אווי זה לא ארוחת ערב. 7. אני לא אמא שלך, אני הבן דוד של החברה של הכלבה של השכנה. 8. יש חיידקים טובים. אם הם רעים, תסבלי. 9. המקור שלך, אפרוחית מאותגרת שכלית שכמותך. 10. תשאלי את הפרה והסוס, הם יודעים את הסוד הכמוס. טוב, אני יודע שזה לא ממש מצחיק.

אני רוצה גלידה!!|מאוהב במקצת|

1. מדוע העורב שולחן כתיבה אוהב? כדי... לחרבן עליו? |תוהה| 2. מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? תישאלו את הזברה. אה היא לא עונה. טוב אולי כי זה נוח? 3. מדוע אתה עוד הולך על הראש (באמת שאינני מבין מבין, באמת שאינני מבין). כי אז כשיש מים אז מחליקים בלי לעשות שפגעט (ככה כותבים, כן?) 4. את סומכת עליי? את בוטחת בי? אני לא בת... אבל כן קסם, אני סומך עליך ילדתי החביבה ^^ *פרצוף של זקיינה 5. (בשמלה אדומה ושתי צמות, ילדה קטנה יחידה ותמה עמדה ושאלה)- למה?! תראי ילדה. מפנים אותכם כי... כי צריך. זה... לא פשוט. את אולי תקבלי גלידה! (אה אוקיי!) 6. התואילי בטובך להצטרף אליי לארוחת ערב? זאת רמיזה? גיזמו!!! 7. אמא, את בטוחה שהמים האלה נקי-ים? בטח! ילדתי. 8. ומה אם יש בהם חיידקים? אז את תתרגלי. הנה אני שותה. הינה. 9. טוק, טוק, מי זה דופק על קליפת הביצה שלי? נאמי, מישהו עם גלידה 10. איפה מחבואו הסודי של פיטר פן? אינדונזיה. אבל לא סתם אינדונזיה-- הרי החושך שמאלה ימינה ישררררררררררר תראי את זה בא אלייך מתוך האפלה ??? אז זהו זה לא זה את ממשיכה עוד ישררררררררר גומרת מגיעה לדד אנד ואז אם אתמחליטה לפנות ימינה תפני שמאלה אם את מחליטה לפנות שמאלה תפני ימינה את תראי את זה מקסימום תשאלי אנשים

מממ

1. מדוע העורב שולחן כתיבה אוהב? כי על שולחן הכתיבה יש חפצים נוצצים. 2. מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? בגלל הפיגמנטציה של הפרווה שלה. 3. מדוע אתה עוד הולך על הראש? (באמת שאינני מבין מבין, באמת שאינני מבין) כי זה מה שכינים עושות. (גיך גיך) 4. את סומכת עליי? את בוטחת בי? לא, זר, אני לא אכנס למכונית שלך. 5. (בשמלה אדומה ושתי צמות, ילדה קטנה יחידה ותמה עמדה ושאלה)- למה? אמאשל'ך. 6. התואילי בטובך להצטרף אליי לארוחת ערב? בסדר. את מי אוכלים היום? 7. אמא, את בטוחה שהמים האלה נקי-ים? כך נמסר מחברת המים. 8. ומה אם יש בהם חיידקים? סביר להניח שיש בהם, אבל אל תדאג, זה נזק מצטבר, זה לא יהרוג אותך באותו רגע ממש... 9. טוק, טוק, מי זה דופק על קליפת הביצה שלי? הגסטאפו. 10. איפה מחבואו הסודי של פיטר פן? במכנסיים שלי. רוצה שנקרא לו?

אבל אני לא מעניינת מקורית ומצחיקה

טוב נו, נענה בכל זאת
1. מדוע העורב שולחן כתיבה אוהב? כי יש מם בשניהם?
2. מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי בבוקר יום א' הזברה קמה, והחליטה לא לשיר היום. 3. מדוע אתה עוד הולך על הראש (באמת שאינני מבין מבין, באמת שאינני מבין)? כי אם אני לא מעניינת, מקורית ומצחיקה - לפחות משהו. 4. את סומכת עליי? את בוטחת בי? לא. לדעתי אתה אנס סדרתי ורוצח פסיכופת.
5. (בשמלה אדומה ושתי צמות, ילדה קטנה יחידה ותמה עמדה ושאלה)- למה?! נו ב'מת, היא לא יודעת שצמות זה ממש ממש לא IN? 6. התואילי בטובך להצטרף אליי לארוחת ערב? בטח, אם זה על חשבונך. 7. אמא, את בטוחה שהמים האלה נקי-ים?לא. 8. ומה אם יש בהם חיידקים? אז כולנו נמות. 9. טוק, טוק, מי זה דופק על קליפת הביצה שלי ? לא יודעת, תשאל. 10. איפה מחבואו הסודי של פיטר פן? "בקצהההה השמייםםםםם ובסוףףףף המדברררר..." נו, אמרתי לכם שאני לא מעניינת, מקורית או מצחיקה
.

למעלה