שאלון "קצר"

שאלון "קצר" ../images/Emo3.gif

סתם בשביל להכיר אותכם יותר טוב... בבקשה תענו...
איזה פרסומת את/ה הכי אוהב/ת? את/ה חושב/ת שאת/ה מאושר/ת כרגע? את/ה אוהב/ת מישהו/מישהי כרגע? בגדת פעם? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מה הכי מושך אותך אצל אנשים: על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תועילו בטובכם להתגורר? בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית? הבנאדם הכי יפה שראית: איזה צילצול יש לך בפלאפון? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? מתי פעם אחרונה התקלחת? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שם: מקום מגורים (לא חובה): גיל: תאריך לידה: כינוי: סגנון לבוש: צבע עיינים: צבע שיער: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: משקה אהוב: משקה שנוא: דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אוכל אהוב: אוכל שנוא: מספר מזל: המוטו שלי: מקום בילוי: מספר אחים: דעתי על הפורום: באיזה עוד פורומים אתה: תאר את עצמך: פתגם אהוב: אני אשתדל לענות אח"כ אין לי כוח עכשיו:)

טוב אז לפחות אני אענה...

איזה פרסומת את/ה הכי אוהב/ת? הפרסומת של פלאפון עם רוני אל תלכי...
את/ה חושב/ת שאת/ה מאושר/ת כרגע? ממממממ אולי את/ה אוהב/ת מישהו/מישהי כרגע? יאפ
בגדת פעם? בחיים לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לע מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מממממ לא עולה לי כרגע
מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין אצלי סיבות טפשיות
אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? מממממ בערך
אם כן, אתם אוהבים אותו? ממממ בערך
והוא, אוהב אתכם? ממממ בערך
איך הכרתם? הוא אח של ידיד טוב שלי מה אתם הכי אוהבים בו? את העניים
מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? שאני בקשר איתו..
סתם.. רק הכרנו.. אתם רבים? רק הכרנו.. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? לע האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? לע האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לע האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לע יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לע האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? יאפ תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: ממממ אני מושלמת..
סתם.. הייתי רוצה להיות פחות רגישה.. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מממ לא עולה לי מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? חברה טובה צ'לי אחי ואמא
מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? ממממ לא עולה לי מה הדבר שהכי פוגע בך? שקרים
איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? שקרן
מה הכי מושך אותך אצל אנשים: העניים
על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מממ לא יודעת מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? גל (חברה צ'לי) התכוונת לזה? כה
מתי שיקרת? מממ לא עולה לי מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא בגדתי למה? כי לא בגדתי מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לפני חודש
למי אתם הכי מתגעגעים? מממממ לאפחד איזה מקצוע לעתיד תרכשו? לא יודעת איפה תועילו בטובכם להתגורר? בגוש קטיף
בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? מממ 4.. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? מממ כשזה יגיע
האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? כמה שיותר רחוק חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? דתי
איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? לא מכירה אפחד. לא אוהבים אותי פה
מה הכי חשוב לך בחיים? אמא
מה הרגש שהכי חסר לך? שנאה
מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? רגישות מהו הפרי האהוב עליך? אפרסקקקקקקקק
מה לא תעשה לעולם? לקפוץ בנג'י האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? טסתי פעמיים עם ההורים ללונדון ולצרפת. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שאני אחנק
שוקו\\תה\\קפה? שוקווווווו
את מי בא לך לחבק עכשיו? יוני (מישהו)
למי בא לך להרביץ עכשיו? יוני
ממה הכי נמאס לך בחיים? מהחיים
מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי
מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? לונדון מה הדבר האחרון ששתית? קולה הבנאדם הכי יפה שראית: יוני
איזה צילצול יש לך בפלאפון? ארים ראשי הקול הכי יפה ששמעת? יוני
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי ושומר מסך? מממ לא יודעת איך הייתה הנשיקה הראשונה? הייתה..
עם מי? חבר צ'לי לשעבר לשעבר.. מתי פעם אחרונה התקלחת? היום בבוקר מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? על זה שאני רוצה להמשיך לישון
שם: נועה מקום מגורים (לא חובה): ירושלים גיל: 17 תאריך לידה: וועע כינוי: נוני סגנון לבוש: ממממ מה זו השאלה הזו?
צבע עיינים: כחול צבע שיער: שחור מקצוע אהוב: מתמטיקה מקצוע שנוא: ספורט משקה אהוב: קולה משקה שנוא: מים דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: שקרים..
אוכל אהוב: פלאפל אוכל שנוא: שווארמה
מספר מזל:3 המוטו שלי: יהיה טוב
מקום בילוי: מממ בבית מספר אחים: 2 דעתי על הפורום: מממ נחמד.. באיזה עוד פורומים אתה: טלנובלות תאר את עצמך: משועממת פתגם אהוב: יהיה טוב (זה פתגם?) ווועעעעעעעעעעעעע זה היה ארוך!!! רררר לא שמישהו יקרא

בחיי שאת מתוסבכת.....

התשובה היא לא, אני (ואני מניחה שאני לא היחידה) לא מתכוונת לשבת פה חצי שעה ולשפוך את חיי הפרטיים ואת הפרטים הכי אינטימיים בפני מישהי שהיא אולי נורא נחמדה אבל היא חדשה פה ואני לא מכירה אותה ואמא שלי לא מרשה לי לדבר עם זרים........

אני עונה על מה שאני רוצה לענות..

איזה פרסומת את/ה הכי אוהב/ת?לא אוהב פרסומות בכלל במיוחד בערוץ 2 את/ה חושב/ת שאת/ה מאושר/ת כרגע?מאוד מאושר במיוחד אחרי מה שהיה לי היום :) את/ה אוהב/ת מישהו/מישהי כרגע?מאוד אוהב מישי :) בגדת פעם?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?כן אם כן, אתם אוהבים אותו?כן והיא, אוהבת אתכם?כן אתם רבים? לפעמים ובעיקר על שטויות האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:שאני אדבר יותר לפעמים אני פשוט משתתק מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?החברה והחברים מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?חברה שלי :) מה הכי מושך אותך אצל אנשים: על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?זה שאני תמיד מוכן לעזור לדוגמא: מישי ביקשה ממני היום שיחה מהפלא פון ונתתי לה היא דיברה אזה 5 דקות עם אחת שקוראים לה דנהלה מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?חברה שלי לפני כמה שעה התכוונת לזה? ברור מתי שיקרת?בחיים לא אמרתי למישי שאני אוהב אותה וזה היה שקר כי אמרתי רק לבחורה אחת איפה תועילו בטובכם להתגורר?י-ם אבל חברה שלי רוצה ת"א יש לה דירה שם בעע באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?25 האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?לא קרוב ולא רחוק חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?הייתי רוצה לחזור לאנגליה לתקופה איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? דתי לפי דעתי זה החינוך הכי טוב איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?את גיל אני רואה כל מוצ"ש בעיר חח חוץ ממנו אני לא ממש מכיר אבל הייתי רוצה מהו הפרי האהוב עליך?אגסססססססססססססססססססססססססס האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן?נולדתי באנגליה הייתי באמריקה פעמיים והייתי גם באנגליה עם 2 חברים היה טיול בסט שוקו\\תה\\קפה?שוקו חם עם קצפתתתתתתתתתת הממ יאמי את מי בא לך לחבק עכשיו? את חברה שלי למי בא לך להרביץ עכשיו?לאריק שרון ממה הכי נמאס לך בחיים?מהמאבטחים באוטובוסים הם מחרפנים אותי מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?האופי אצלי היופי אצל החברה :) מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?יש הרבה החרמון היה ממש יפה הייתי בבניין התאומים זכרונו לברכה זה היה מדהים ומדאם טוסו בלונדון מה הדבר האחרון ששתית?קוקה קולה הבנאדם הכי יפה שראית: חברה שלי איזה צילצול יש לך בפלאפון? יש לי פלא פון MP3 אז יש לי רימיקס של DMX ושל USHER ממש חמוד הקול הכי יפה ששמעת? וויטני יוסטון איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? נמר חמוד ושומר מסך? אין לי איך הייתה הנשיקה הראשונה?מדהימה!! עם מי?עם החברה מתי פעם אחרונה התקלחת?בבוקר מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? עוד כמה זמן אני יוכל להמשיך לישון שם:אלי מקום מגורים (לא חובה):י-ם גיל:20 כינוי:בעע אבל אוהב את השם דידי סגנון לבוש:בגדים רחבים משקה אהוב:סמירנוף אייס משקה שנוא:מיץ עגבניות בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך:שהמשטרה נותנת דוחות זה ממש מעצבן אוכל אהוב:המבורגררר שולט בורגרס בר או דלי בר או ברי בורגר אוכל שנוא:פטריות מספר מזל:69 מקום בילוי:זוליס או כיכר ציון דעתי על הפורום:אחלה פורום חסר קצת השקעה באיזה עוד פורומים אתה:פורום הפועל י-ם בכדורסל פורום כדורגל ופורום 24 תאר את עצמך:גבוה ורזה פתגם אהוב:תנו חיוך הכל לטובה\חייכת שרפת קלוריה

במבה000

New member
טוב נו נענה....../images/Emo154.gif

סתם בשביל להכיר אותכם יותר טוב... בבקשה תענו... איזה פרסומת את/ה הכי אוהב/ת? הממ של במבה את/ה חושב/ת שאת/ה מאושר/ת כרגע?ברור את/ה אוהב/ת מישהו/מישהי כרגע? לא בגדת פעם?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא היה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?נודניק מה הכי מושך אותך אצל אנשים: על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?הממ אמא שלי ? התכוונת לזה? בטח מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? למי אתם הכי מתגעגעים? לילדות איזה מקצוע לעתיד תרכשו?גרפיקה ממוחשבת איפה תועילו בטובכם להתגורר?דא בירושלים בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?אין לי מושג באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?שאלה קשה האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?תלוי חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?אין כמו הארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי?חילוני-מסורתי איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? סבבה מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך?תות מה לא תעשה לעולם?ל האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן?כן לפארג פעם אחת מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה? שוקו את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?האופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית?ניתוח באצבע של כף הרגל... הבנאדם הכי יפה שראית: איזה צילצול יש לך בפלאפון? סתם צילצול הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? מתי פעם אחרונה התקלחת? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?על נס קפה שם:במבה מקום מגורים (לא חובה): גיל:שאחרי צבא תאריך לידה:5/10/82 כינוי:במבה סגנון לבוש:לפי האופנה צבע עיינים: צבע שיער: מקצוע אהוב:מחשבים מקצוע שנוא:מתימטיקה משקה אהוב:קולה משקה שנוא:מים דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך:מדברים שטויות אוכל אהוב:סוגי מרקים,סלטים,עוף,פטריות ועוד אוכל שנוא:סטייק מספר מזל: המוטו שלי: מקום בילוי:פאבים, מספר אחים:1 דעתי על הפורום:אחלה באיזה עוד פורומים אתה: תאר את עצמך: פתגם אהוב:אם אין אני לי מי לי עניתי על מה שבא לי......

../images/Emo187.gif

איזה פרסומת את/ה הכי אוהב/ת? כרגע של אורנג' עם הילדה המקסימה הזאת ששרה את/ה חושב/ת שאת/ה מאושר/ת כרגע? כה את/ה אוהב/ת מישהו/מישהי כרגע? כה בגדת פעם? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אישי מידי מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הוא היה הומו
אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? בטח האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן וזה הצליח יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? כרגע לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:אומץ לעשנות דברים, בטחון עצמי גבוה, מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?
מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אחותי דרורי ועדסיט מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? |זנגויל| מה הדבר שהכי פוגע בך? שאני מרגישה קטנה (לא בגיל אלה שאני מרגישה לא יעליה וכאלה) איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? צביעות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: עניים וכפות רגליים מבחינה חיצונית ואופי זה כבר משו אחר על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? אופטמיות מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? סיוונואלי
התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? לוזוכרת מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? ביום שני למה? כי הבטחתי משהו שלא עמדתי בו מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אתמול למי אתם הכי מתגעגעים? לתומר ולמרוני איזה מקצוע לעתיד תרכשו? ליודעת איפה תועילו בטובכם להתגורר? או בירושלים או בצפון בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? אללה יודע באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? בלעעעע האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? רחוק חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? שיהיו ילדים נדבר איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? בסדר מה הכי חשוב לך בחיים? שיהיו חיים מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? עצב מהו הפרי האהוב עליך? אפרסק מה לא תעשה לעולם? ליודעת האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? אני לא אפרט לאן אבל טסתי מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שאני אמות או שמיהו שקרוב אלי ימות שוקו\\תה\\קפה? תה את מי בא לך לחבק עכשיו? את שמוליק למי בא לך להרביץ עכשיו? לאחיינית שלי ממה הכי נמאס לך בחיים? מהשכנים שלי מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? חומות ירושלים בשקיעה מה הדבר האחרון ששתית? קולה הבנאדם הכי יפה שראית: נטי איזה צילצול יש לך בפלאפון? סינדרלה רוקפלה הקול הכי יפה ששמעת? של סיוונואלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? החתול במגפיים ושומר מסך? של תמונות מצויירות איך הייתה הנשיקה הראשונה? מוזרה עם מי? מורן מתי פעם אחרונה התקלחת? לפני שעה מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מה השעה שם: מורי מקום מגורים (לא חובה): ירושלים כאילו דהה גיל:24 תאריך לידה:8/3/81 כינוי: מוריאל סגנון לבוש: רגיל צבע עיינים: חום ירוק צבע שיער: בלונד משקה אהוב: קוקה קולה משקה שנוא: פפסי דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: דוחפים בתור לאוטובוס אוכל אהוב: שניצל של אמא אוכל שנוא: טונה מספר מזל:204 המוטו שלי: תן חיוך הכל לטובה מקום בילוי: בבית מספר אחים:3 דעתי על הפורום:
באיזה עוד פורומים אתה: עברי לידר,גלעד שגב,בנות מקלאוד,ערוץ24,ירמי קפלן פתגם אהוב: תן חיוך הכל לטובה

יואב ק.

New member
שיהיה

איזה פרסומת את/ה הכי אוהב/ת? מנסה להתעלם מפרסומות... את/ה חושב/ת שאת/ה מאושר/ת כרגע? כן את/ה אוהב/ת מישהו/מישהי כרגע? תלוי באיזה סוג אהבה מדובר, אני אוהב את המשפחה שלי אבל כמובן שזו אהבה אחרת. מבחינה רומנטית כרגע לא. בגדת פעם? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אין אכזבה מסוימת מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק (אני בארה"ב והיא בארץ) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא (מאותה סיבה) אם כן, אתם אוהבים אותה? אהבה בין ידידים. והיא, אוהבת אתכם? גם כאן אהבה בין ידידים. איך הכרתם? הכרנו מילדות מה אתם הכי אוהבים בו? מאחר וזה לא קשר רציני נקפוץ על השאלות האלה מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהי רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא אהבה כזאת האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא, צריך להמשיך הלאה האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אפילו אני לא מכיר את עצמי
מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? הפעם האחרונה שהייתי בארץ מה הדבר שהכי פוגע בך? עצלנות איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרב אליו? מה הכי מושך אותך אצל אנשים: על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? שנה שעברה למי אתם הכי מתגעגעים? לחברים ולמשפחה בארץ איזה מקצוע לעתיד תרכשו? כבר יש לי, מהנדס תוכנה איפה תועילו בטובכם להתגורר? מעלה אדומים בע"ה בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? כמה שיבואו - טוב באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? נראה כשיגיע קשר רציני האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני עם זיקה לדת איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? מה הכי חשוב לך בחיים? משפחה מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? אינספור, אם אני אתחיל זה לא ייגמר מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? לא נכנס פה לפוליטיקה שוקו\\תה\\קפה? שוקו את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? ירושלים
מה הדבר האחרון ששתית? מים הבנאדם הכי יפה שראית: איזה צילצול יש לך בפלאפון? בקרוב זה יהיה "אני לא זמין", כרגע זה סתם משהו שבא על הפלאפון (החדש) הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אי טרופי ושומר מסך? תמונות מהביקור האחרון בארץ איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? מתי פעם אחרונה התקלחת? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שם: יואב מקום מגורים (לא חובה): כרגע ניו יורק, אוטוטו ניו ג'רזי, בעתיד בחזרה בארץ (מקווה שזה יהיה עתיד די קרוב) גיל: 23 תאריך לידה: 10.12 כינוי: סגנון לבוש: צבע עיינים: ירוק צבע שיער: שטני מקצוע אהוב: גמרתי עם בצפר, אוניברסיטה, הכל מקצוע שנוא: ראה מקצוע אהוב משקה אהוב: בירה (מכל הצבעים) משקה שנוא: מיץ תות דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אוכל אהוב: אוכל שנוא: מספר מזל: 7 המוטו שלי: חיה ותן לחיות מקום בילוי: אין מקום קבוע מספר אחים: אחות אחת דעתי על הפורום: חביב, אבל עדיין עוד לא קלטתי מה בדיוק קורה פה באיזה עוד פורומים אתה: כדורגל תאר את עצמך: פתגם אהוב: פתגם סיני עתיק: אם אין לך מה לומר, אמור פתגם סיני עתיק

eliormagick

New member
מזה השאלון המפחיד הזה?

איזה פרסומת את/ה הכי אוהב/ת?לא סובל פרסומות אבל אם כבר אז של TNT את/ה חושב/ת שאת/ה מאושר/ת כרגע?50 אחוז כן 50 אחוז לא את/ה אוהב/ת מישהו/מישהי כרגע?לא בגדת פעם?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?לא היה אהבה עדיין מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?זה לה התאים בנינו אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו?לא והוא, אוהב אתכם?כן איך הכרתם?בבית צפר מה אתם הכי אוהבים בו?כלום מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?כלום אתם רבים? כל יום האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?כן האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:מספיק לי התכונות שיש לי מסתפק במה שיש לי ולא רוצה שום דבר של אף אחד אחר מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?השלג שלא ירד בירושלים מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?אמא שלי ידידה ואני מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?עדיף שלא תידעו מה הדבר שהכי פוגע בך?שקרים בגידות איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?שקרן ערס פרחה מה הכי מושך אותך אצל אנשים:בזזים חחח על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?על הכל לא הייתי מוותר מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?לא אמרתי לאף בן אדם מילה כזו התכוונת לזה? ושוב אותה תשובה למעלה מתי שיקרת?עכשיו חצי ממה שכתבתי שקר.... סתם חחח לא זכור לי ששיקרתי בזמן האחרון מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?לא בגדתי אף פעם למה?אותה תשובה למעלה מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?לפני חודש למי אתם הכי מתגעגעים?לידידה שלי איזה מקצוע לעתיד תרכשו?לא יודע עדיין איפה תועילו בטובכם להתגורר?ניו יורק בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?2 גג באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?אף פעם לא נראה לי שזה יהיה האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?כמה שיותר רחוק יותר טוב חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?ארד ממנה לתקופה מסוימת אבל אחזור לגדל את הילדים שלי פה איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי?לא יודע מה יהיה בעוד 400 שנה איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?נחמד מאוד מה הכי חשוב לך בחיים? להיות שמח או מאושר רצוי שתיהם ביחד מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן? עצבות מהו הפרי האהוב עליך?תותים מה לא תעשה לעולם? אני אשתדל לעשות הכל האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן?לא מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?להתגיס שוקו\\תה\\קפה?תה את מי בא לך לחבק עכשיו?את אחינית שלי למי בא לך להרביץ עכשיו? למי שחיבר תשאלון הזה ממה הכי נמאס לך בחיים?לימודים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? כל מיני אבל בבקעה כזאת בגליל התחתון מה הדבר האחרון ששתית? מים הבנאדם הכי יפה שראית: אני כמובן איזה צילצול יש לך בפלאפון? לא זוכר איך קוראים לו הקול הכי יפה ששמעת? הקול של אונסנס ואבריל לאבין איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של ברק ושומר מסך? אין לי איך הייתה הנשיקה הראשונה?לא זוכר עם מי?במסיבה עם כל מיני מתי פעם אחרונה התקלחת?אתמול מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?פיי כוס עמק איזה יום עמוס מחכה לי שם:אליאור דההההה מקום מגורים (לא חובה):עזה הרחוקה גיל:18 תאריך לידה:מכפת לכם? כינוי:אליאורמגיק סגנון לבוש:גינס מתרחב חולצה צמודה צבע עיינים:חום צבע שיער:שטני מקצוע אהוב:אנגליץ מקצוע שנוא:מתמטיקה משקה אהוב:מיץ תותים משקה שנוא:סודה דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך:לשקר ולרמות אוכל אהוב:פלאו אוכל שנוא:בצל מספר מזל:5 המוטו שלי:רצון רצון רצון מקום בילוי:איפה שבא לי אין מקום ספציפי מספר אחים:לא ממש אכפת לכם דעתי על הפורום:פורום מצוין באיזה עוד פורומים אתה:להרגיש טוב תאר את עצמך:לכו למעבר חציה תסתכלו על האיש בתמרור שחוצה את המעבר.. זה אני פתגם אהוב:אם תרצה אין זה אגדה

שאלון זוגיות (וגם אישיות)

שלום רב, במסגרת הכשרתי למוסמך בפסיכולוגיה קלינית באוניברסיטת תל אביב, אני עורך מחקר בנושא זוגיות. אחד השאלונים שישתתפו במחקר זקוק לתיקוף סטטיסטי ולצורך כך אני זקוק לכמה שיותר משתתפים/ות או זוגות הנמצאים בקשר מעל שנתיים, ושמוכנים להקדיש עשר דקות מזמנם כדי למלא אותו. השאלון אנונימי וכל הפרטים שמקדימים את המילוי הם חלק מהנתונים הסטטיסטיים שנחוצים למטרת התיקוף. לא ייעשה בהם כל שימוש לכל עניין מעבר לזה שצוין כאן. מאחר ויש צורך במספר רב מאוד של משתתפים ומשתתפות, אשמח אם תעבירו קישור זה (לאחר שתמלאו את השאלון) לכמה שיותר זוגות שאתם מכירים ושנמצאים בקשר זוגי מעל שנתיים. השאלון נמצא באתר 'המדגם', אתר חדש וניסיוני אשר כולל, מעבר לשאלון הזוגיות, גם שאלון אישיות וסקר עמדות בנושאים חברתיים. בכל שאלה ועניין הקשורים למילוי שאלון הזוגיות, אשמח לעמוד לרשותכם במייל: [email protected] באתר עצמו יש גם דרך ליצור קשר עם כותב האתר וזה לבעיות או קשיים הקשורים לגלישה עצמה ולמילוי השאלונים. תודה, שחר

למעלה