שאלון קצר

התשובה הראשונה זה מספר...../images/Emo107.gif

מתוך הספר: אני אתגבר שעליו אני ממליצה בחום!!!! (אם עדיין מוכרים אותו, כי הספר שיש לי הוא של דודה שלי משנת תשמ"ז...אני קראתי את ההקדשה של הסופרת דברוה עומר לדודה שלי כל כך הרבה פעמים אז זה חרוט לי במוח...) מי שימצא ויקרא: תהנו!!!!!!!!!!וזה הכי חשוב...

יוני דר

New member
תשובה

תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?הגוף שלו צנח על המיטה ללא רוח חיים תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? מצלמת אינטרנט בלי להסתכל נחש מה השעה?18:10 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?17:42 תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?מפתח תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אסקה

תשובות

1. חרישי. המילים אינן מהוססות,היא רק לא רוצה להפריע; כך היא 2. מסך המחשב 3. 18:30 4. 18:10 5. כפתור ה- start במסך המחשב. חחח

הנה =>>

בעמ 18 שורה 4 רשום "שירבבה את החדק שלה מבעד לסורגע החלון , תפסה את המפתח" ניחשתי 6 וחצי =>> השעה 6 ועשרה הדבר הירוק =>> תיק אות א' =>> אתרים מה זה עושה??

Dark Force

New member
תשובות...../images/Emo56.gif|פגרה|

1. "והמהוקצע היה למעלה מכוחו על אף חוכמתו. עתה הסתכל כרוכב...." 2. מסך מחשב. 3. 18:00. 4. השעה עכשיו 18:39, דאמנ... 5. מנורת שולחן. 6. אריזת קופסאת משחק של "הארי פוטר והאסיר מאזקבאן"

תשובות שלי../images/Emo26.gif

"אם חולה מקבל סם אופיואידי מספר פעמים ביום,כדי להקל על כאב לאחר ניתוח,יהיה זה אפשרי,על ידי שימוש בחומר שפעולתו נוגדת את פעולם הסם.." מתוך הספר:התמכרות-תופעות,בעיות ותשובות.
בחלון.
7 וחמישה בערך..
עץ.שאני רואה דרך החלון.
אח שלי.

1פומה

New member
חח תפסתי מדריך שירותים- כנסוו

אממ מתוך הספר 1. רוני ומירי אייזנשטיין- 039653389 רחוב הקב"ה 21 חח זה היה דפי זהב 2. במודם של המחשב שלי שעה מנוחשת: 23:00 שעה אמיתית: 18:59 (אני חי בסרט) הדבר הירוק הראשון שאני רואה קלטת של הכבש השישה עשר דבר שמתחיל ב א': אינפוזיה.... אני גר עם סבתא חחח סתם תאמת דבר שמתחיל בא': ארונית

mary17

New member
יפה השאלון-תשובות

1. "שלום שמי הוא לידי היא אמרה"-היפיפיה והיחפן קראתי לבני דודים שלי 2.בפיה שלי 3. 19:00 4. 19:03 5. הפייה שלי-לא אותה אחת 6. אלבום תמונות שלי

Cutee

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifתשובווות!

תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "ויתרתי.וסמדר אמרה:"מה את רוצה!? שמחר יתחילו לרכל עלי על כוס קפה בחדר המורים??,תאמיני לי שיותר נורא לספוג את מבטי הרחמים האלה.."
תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? במשקפי שמש שלי
בלי להסתכל נחש מה השעה? 19:08
עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 19:14
תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? עיפרון מכני(!?)
תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? ארנק

נשממי

New member
עונה!!!

1. "...הכתום של אמא.הראיתי לסבא איך דלי אוהב שמאכילים אותו" 2. בתיק כזה של דיסקים. 3. שבע ורבע. 4. שבע ו-12 דקות!!!!! 5. דיסק. 6. אייסיקיו חחחחחחח... חידון נחמד....

KiShKooSh

New member
עונה../images/Emo3.gif

1. 4 ביפ-ערוץ הצחוק(זה מדריך הערוצים של הוט
כל הספרים ארוזים) 2.בקיר
3.שבע וחצי 4. 19:30
5.הקיר שלי(אבל לא כולו
אפקטים
[מצרפת תמונה]) 6. ארונית כוורת

גלושש

New member
תשובותי...

חחחחחח אוקי: "ראה תחנות דלק----210" חחח ספר טלפונים תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? ממ רבע לשמונה? 19:47 פשש הייתי קרובה... פסלון קטן של צפרדע... אני חהחהחהח

HaDaRoSh

New member
....

אין ספר לידי וככה הכי טוב טישו
20:30 20:31 פששש
פרסומת של מלגה
ארון
ואני מכירה את זה

למעלה