שאלון קצר

coullette

New member
שאלון קצר../images/Emo26.gif

תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? בלי להסתכל נחש מה השעה? עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר?

ירדנדן

New member
את המצאת את זה?

תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם!חלם חלומות מטרידים על ממסדרונות ארוכים (מהארי פוטר) תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון?מחשב בלי להסתכל נחש מה השעה?14:35 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?14:41 תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?שקית זבל תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? ארון

וואי מקורי ביותר!!!!

תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם:" עם קריאת הגבר חבש מנצור את סוסתו שארו לקח את עביתו וכפייתו חרבו ורחמו..." חחחחחחחחח ספר מגוון לכיתות ח' שהיה מונח לי על השידה- מוכן ומזומן לעבור לבן דוד שלי.... תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? בטלפון.. בלי להסתכל נחש מה השעה? 18:55 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?18:53 תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? צמיד ניטים מפלסטיק חחח תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? ארטיק(ביד שלי) חיחיחי

cryptic Nina

New member
תשובות:../images/Emo185.gif

1. עמ' 18 שורה 4 :"שבריר שנייה אחר כך היה כאב אופייני של העולם הזה" (מתוך"ורוניקה מחליטה למות"-פאולו קואלו) 2.המחשב הנייד שלי מצד שמאל למחשב הזה. 3. השעה המנוחשת 15:55 השעה האמיתית 15:57 4.עיפרון שפיצים 5.אגרטל כחול שקוף שממוקם בחדר שלי מעל הכונן של המחשב. חחח אחלה שאלון..

MoRaN SaShA

New member
אוקיי אז ככה:

אוקיי הספר הקרוב אליי עמוד 18 שורה 4: "השכבתי את הראש על השלחן והתחשק לי לבכות. היה לי כל כך רע." מתחתי ואני נוגעת ביומן בצפר שלי חח לנחש? אממ.. 4 ורבע והשעה 4 ו-4 דקות חח.. הדבר הירוק... טוש.. ארגונית. היומן בצפר שלי חחח

תשובות שלי:

1. ואז היה שוכב ער או ער למחצה.. 2. במקל של סוכריה..חח... 3. 16:30 4. 16:45 5. המכנסיים שלי..חח.. 6. אפרסק...

גיגי123

New member
וואי איזה מגניבבבבבב תודה.. עונה

פתחתי בריטניקה:"הוא(פילון) היה בן למשפחה עשירה ומיוחסת בקהילה היהודית של אלכסנדריה" חחח אני נוגעת בטלפון עוד מעט חמש טוש ירוק! אבטיח

sHiReLuSh

New member
אוקיי אז ככה !

1. "מרכיב המארג הספרותי, ומתוך מערכת הנורמות המובלעת בהם. 2. מסך המחשב. 3. 16:45 4. 16:51 5. מפה. 6. ארונית .

liana2004

New member
עונה:

1)ספר: "קירות שלא רואים" ציטוט: "האיש הולך ומתרחק. טוב שלא חייכתי." 2)רמקול 3)16:34 4)16:55 5)כוס 6)ארון

Ivan Pedroso

New member
חחחחחחחח למה לא ../images/Emo13.gif

1) בחר לסיים את השיחה, כשהוא מוסיף שתקוותו כי כולם ייהנו מהערב. הונכחים 2) קופסת דיסקים 3) 16:30 4) 17:15 5) קלסר עם העבודה שלי בהיסטוריה בכיתה י' 6) אוטוביוגרפיה של בקהאם

גיגי123

New member
כייף לך...

חחח לא הבנתי... (משיעמום אני קוראת את כל מה שכתבו בפורום..לוקחת ת'זמן)

גיגי123

New member
חח בקשה חמוד

כייף כייף
אין לך לימודיםםםםםםםם הייתי מתחלפת איתךךךךך

תשובות (איזה רעיון מגניב! חח..)

1. רציני כזה. שאפשר היה למות ממנו. כבר אז בקושי חייך.הוא היה.. (חחחח.. יצא גרוע..!) 2. סלסלה.. 3. 5:20 חח.. השעה 5:19 ובאמת לא הסתכלתי!! חח.. 4. ה- "התחל" במחשב.. חח.. זה נחשב?? אם לא אז ספר אחד.. טחח.. 5.ארונית.. חחחחחחח... איזה קול
שווה..

תשובות שלי.... ../images/Emo107.gif

.....עמ' 18 שורה 4 מה כתוב שם?"עקשנותם של הורי והטיפולים הרפואיים בלי סוף, לא הביאו לכבושים..." תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? כלום ...נחש מה השעה? 17:30 ...מה השעה? 17:25 ...הדבר הירוק שבסביבתך...?המסגרת של המילה התחל במסך של המחשב... ...דבר שמתחיל באות א'...? אלוורה..... זה נשמע די דפוק התשובות שלי אבל הן נכונות...

למעלה