שאלון קצר

roger4x4

New member
שאלון קצר../images/Emo220.gif../images/Emo175.gif

היי, אני צריך קצת עזרה בעבודת מחקר קטנה, אז אם תוכלו לענות על השאלון הקצר הבא, זה יהיה נחמד. תודה
מה קורה לדעתכם אחרי שמתים
מה הייתם רוצים שייקרה לאחר המוות
מהי התאוריה הכי מופרכת ששמעת עד כה (לגבי השאלות הקודמות)
מהי מידת אמונתכם באלוהים
ואם לא אכפת לכם, אז אולי גם גיל
תודה לעונים

אענה לך../images/Emo9.gif

מה קורה לדעתכם אחרי שמתים>לדעתי פשוט מתים ונקברים מתחת לאדמה,מצטער אבל העולם הבא וגלגול נשמות,זה שטויות
מה הייתם רוצים שייקרה לאחר המוות-אחרי המוות לדעתי כבר אין יומולדת.
מהי התאוריה הכי מופרכת ששמעת עד כה (לגבי השאלות הקודמות)-שהמשיח יבוא ומי שהיה דתי או רב גדול,יקום לתחיה:|
מהי מידת אמונתכם באלוהים>האמונה הכי גדולה שלי,היא אלוהים
גילי:
עוד מעט 13.

sukrazit

New member
עונה לך...

מה קורה לדעתכם אחרי שמתים? אני מאמינה ברוחות רפאים...אז זה מה שקורה לפי דעתי! מה הייתם רוצים שייקרה לאחר המוות? כלום... מהי התאוריה הכי מופרכת ששמעת עד כה (לגבי השאלות הקודמות)אממ על גלגול נשמות מהי מידת אמונתכם באלוהים? אני מאמינה באלוהים. נגיד מאחד עד עשר אז עשר ואם לא אכפת לכם, אז אולי גם גיל ? 14

^^

מה קורה לדעתכם אחרי שמתים? לדעתי הנשמה עוברת למקום ביניים <תקראו לזה גן-עדן וגיהנום אם תרצו> ובסופו של דבר עוברת לגוף חדש. אני דווקא כן מאמינה בגלגול נשמות [משום-מה P:] מה הייתם רוצים שייקרה לאחר המוות? לא ממש איכפת לי מה יהיה אחרי המוות ^^ מהי התאוריה הכי מופרכת ששמעת עד כה (לגבי השאלות הקודמות)? אני כבר לא יודעת. הכל נשמע טיפשי כ"כ שאין לי מושג למה להאמין ולמה לא. יש תקופות שאני חושבת שהתשובה הראשונה שלי טיפשית ביותר ותקופות בהן אני חושבת "הי, זה דווקא הגיוני..." מהי מידת אמונתכם באלוהים? נייטרלית במקצת. ואם לא אכפת לכם, אז אולי גם גיל? 18.

deen35

New member
התשובות הריאליות שלי

מה קורה לדעתכם אחרי שמתים? כלום. מת זה מת. מה הייתם רוצים שייקרה לאחר המוות? חיים חדשים..? מהי התאוריה הכי מופרכת ששמעת עד כה (לגבי השאלות הקודמות)? להולכים לגן עדן. כל תאוריית יום כיפור מצחיקה עד גיחוך. מהי מידת אמונתכם באלוהים? אלוהים שווה בערכו למייקל לואיס בעיניי. אופס.. מייקל לואיס יותר שווה. ואם לא אכפת לכם, אז אולי גם גיל: 19

טוב, נו.

מה קורה לדעתכם אחרי שמתים? גלגול נשמות. מה הייתם רוצים שייקרה לאחר המוות? חיים חדשים. מהי התאוריה הכי מופרכת ששמעת עד כה (לגבי השאלות הקודמות)? לא יודעת אם מופרכת, אבל אני פשוט לא מאמינה בזה- גן עדן- למי שהיה טוב, וגיהנום- למי שהיה רע. מהי מידת אמונתכם באלוהים? חחח (זה אומר- לא מאמינה). ואם לא אכפת לכם, אז אולי גם גיל? 17+. אדיוס.

מתוקה777

New member
תשובות שלי... :)

מה קורה לדעתכם אחרי שמתים? הולכים לעולם הבא? גלגול נשמות? אם אני אגיע לאנשהו אחרי זה אני אספר לך מה הייתם רוצים שייקרה לאחר המוות? להגיע למקום טוב יותר מהי התאוריה הכי מופרכת ששמעת עד כה (לגבי השאלות הקודמות)? שאחרי המוות אתה חוזר בתור חייה או משהו כזה מהי מידת אמונתכם באלוהים? יש לי אמונה גדולה שיש שם מישהו בשמים ומשגיח על הכל ואם לא אכפת לכם, אז אולי גם גיל?הגיל שלי? 16 וחצי

Hellena

New member
../images/Emo13.gif

מה קורה לדעתכם אחרי שמתים? נרקבים. הא, ויש גילגול נשמות. זה הכי הגיוני שאפשר למצוא. מה הייתם רוצים שייקרה לאחר המוות? גילגול נשמות. מהי התאוריה הכי מופרכת ששמעת עד כה (לגבי השאלות הקודמות)? המ, כל הקטע של גן עדן וגיהנום-בולשיט. מהי מידת אמונתכם באלוהים? עזבו אלוהים. ואם לא אכפת לכם, אז אולי גם גיל. 19.

ester6

New member
../images/Emo129.gif

היי, אני צריך קצת עזרה בעבודת מחקר קטנה, אז אם תוכלו לענות על השאלון הקצר הבא, זה יהיה נחמד. תודה
יש אנשים שחושבים שזה מוזר ובולשיט, אבל אני מאמינה מאוד שאחרי שמתים הנשמה עוברת לעולם הבא-גן עדן/גהינום- זה ממש תלוי איך כל אחד חי את החיים שלו עד שמת, ואני גם מאמינה שבעתיד יביא היום והמשיח יבוא וכל המתים בגן עדן יחזרו לתחייה! מה הייתם רוצים שייקרה לאחר המוות
הייתי רוצה לעבור למקום טוב יותר. מהי התאוריה הכי מופרכת ששמעת עד כה (לגבי השאלות הקודמות)
בגלל שאני מאמינה מאוד ב-ה' מה שכתבתי קוגם נראה לי מאוד הגיוני, למרות שיש אנשים שחושבים שזה בולשיט, אני לא חושבת שאחרי המוות האדם פשוט נרקבב קבר שלו, אני חושבת שיש עולם הבא. מהי מידת אמונתכם באלוהים
אני מאמינה מאוד ב-ה' ואני גם דתייה. ואם לא אכפת לכם, אז אולי גם גיל
14 וחצי.

MiChELLey

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifעונהה../images/Emo9.gif

מתחיל הגילגול הבא עם חיים אחרים.
מה הייתם רוצים שייקרה לאחר המוות
שיתחילו חיים חדשים ושונים.
מהי התאוריה הכי מופרכת ששמעת עד כה (לגבי השאלות הקודמות)
כת השטן...שטויות.
מהי מידת אמונתכם באלוהים
מתוך 100? 100%. |קופסא|ואם לא אכפת לכם, אז אולי גם גיל: 11 וחצי

d r o r y

New member
עונה.(ואשמח סתם לדעת איזה מחקר זה):

היי, אני צריך קצת עזרה בעבודת מחקר קטנה, אז אם תוכלו לענות על השאלון הקצר הבא, זה יהיה נחמד. תודה מה קורה לדעתכם אחרי שמתים?אני נוטה להאמין שיש איזה שהוא גלגול נשמות.כלאמר,הנשמה עדיין נשארת בחיים,אך חיה חיים אחרים ממה שחיתה קודם וחיה בגוף אחר מן הסתם. מה הייתם רוצים שייקרה לאחר המוות?אני אתן את התשובה הכי פשוטה ואמיתית:חיים מושלמים.פשוט חיים שבהם אוכל להגשים כל משאלה ולעשות כל מה שרציתי ולא יכלתי לעשות לפני כן,כיד הדמיון.ממש כמו שקורה בחלום צלול(למי שמכיר את התופעה). מהי התאוריה הכי מופרכת ששמעת עד כה (לגבי השאלות הקודמות)?אמממ....היו הרבה תאוריות מופרכות ששמעתי.למשל,שחלק מהרשעים כשהם מתים אז הנשמה שלהם נשארת כאן בעולם הזה ופשוט נודדת לה ממקום למקום בלי שום תחליט.או עוד דוגמא ששמעתי שאלו שעולים לגן עדן לומדים תורה שם כל הזמן.זה רק ממה שאני זוכר! מהי מידת אמונתכם באלוהים?דיי מאמין,אם כי לא באופן מוחלט ועיוור ואם לא אכפת לכם, אז אולי גם גיל:24 תודה לעונים בבקשה!

roger4x4

New member
תודה שוב לכולם ../images/Emo13.gif../images/Emo220.gif../images/Emo175.gif

ולגבי השאלה, אני כותב סיפור בפרקים שמדבר על עלילות מישהו שעובר לעולם הבא. אז לדעתי פשוט היה כדאי לעשות מחקר

d r o r y

New member
אה...וואלה.רעיון נהדר!

בהצלחה עם הסיפור.גם אני כותב סיפורים.וזה דבר פשוט מדהים.תהנה.

roger4x4

New member
תודה../images/Emo13.gif../images/Emo220.gif../images/Emo175.gif

אם אתה רוצה לקרוא, הפרק הראשון יופיע ב-30 לחודש בבלוג שלי. להתראות

may17g

New member
אני

מה קורה לדעתכם אחרי שמתים? כנראה שיש סוג של גלגול נשמות או מעבר לעולם אחר...לא סגורה על זה.. מה הייתם רוצים שייקרה לאחר המוות? שיהיה גלגול נשמות, אבל כל אחד ייבחר להיות מה הוא רוצה להיות (שולחן, חתול או בנאדם, מה שבא) ושיהיה אפשר גם לבחור תכונות (איך תיראה, מה יהיה הכשרונות שלך וכו') יענו, שכל אחד ייצור את הייצור המושלם בעיניו, ויהיה היצור הזה. מהי התאוריה הכי מופרכת ששמעת עד כה (לגבי השאלות הקודמות)? וואלה לא שמעתי הרבה.......הגן עדן-גיהנום נשמעת לי די מוזרה.. מהי מידת אמונתכם באלוהים? 5- ואם לא אכפת לכם, אז אולי גם גיל? 17 וחצי
מאי

Fergie7

New member
../images/Emo181.gif

מה קורה לדעתכם אחרי שמתים? כלום.
מה הייתם רוצים שייקרה לאחר המוות? שאני אחזור לחיות אבל בגוף אחר.
מהי התאוריה הכי מופרכת ששמעת עד כה (לגבי השאלות הקודמות) ל'דעת.
מהי מידת אמונתכם באלוהים המון.
ואם לא אכפת לכם, אז אולי גם גיל? מה גיל?

pluplup

New member
עונה עם צמיד אדום על היד../images/Emo3.gif

מה קורה לדעתכם אחרי שמתים?הולכים לגן-עדן או לגיהינום (גן-עדן מקום יפה וקסום, גיהינום נשמע מגניב!)(אני פאווריסט) מה הייתם רוצים שייקרה לאחר המוות?אממ... לפגוש את אלוהים? מהי התאוריה הכי מופרכת ששמעת עד כה? (לגבי השאלות הקודמות) שחוזרים בתור חיה מהי מידת אמונתכם באלוהים?מ1 עד 10? 10 ואם לא אכפת לכם, אז אולי גם גיל? 14 ברביעי לאוגוסט היה כיף!!!!!!!!!!

למעלה