שאלון קצר

לילשוש

New member
שאלון קצר../images/Emo181.gif

היכנסו ל"פורום אקראי". לאן הגעתם? האם אתם חושבים שתוכלו להשתלב בפורום הזה? האם אתם קשורים באיזושהי דרך לפורום הזה?
אתר הבית שלכם? האם הקמתם אתר פעם? האם הקמתם בלוג פעם? האם הקמתם קומונה?

SpinZ

New member
עונה

הגעתי לסקס לנוער אמ אממ בסופו של דבר אממ, אני נוער[?] אתר הבית שלי כן כן כן

SpinZ

New member
מתחת למסרים

יש אישי, רשימה כזאת שנפתחה, זה שם

Thade

New member
שאלון

היכנסו ל"פורום אקראי". לאן הגעתם? פורום "חופש" (העוסק בכפייה דתית). האם אתם חושבים שתוכלו להשתלב בפורום הזה? כן,יש לי הרבה מה לספר על כפייה דתית (אתם יודעים-מביה''ס,למשל
). האם אתם קשורים באיזושהי דרך לפורום הזה? כן,כופים עליי את הדת במסגרת שיעורי תנ''ך בבצפר
אתר הבית שלכם? msn האם הקמתם אתר פעם? לא. האם הקמתם בלוג פעם? כן,בישרא. האם הקמתם קומונה? ניסיתי,אבל לא היה לי מב לכתוב שם-אז מחקתי אותה.

../images/Emo110.gif

היכנסו ל"פורום אקראי". לאן הגעתם
סקרים ושאלונים
האם אתם חושבים שתוכלו להשתלב בפורום הזה
כן
האם אתם קשורים באיזושהי דרך לפורום הזה
מן הסתם
אתר הבית שלכם
תפוז האם הקמתם אתר פעם
כע האם הקמתם בלוג פעם
כע האם הקמתם קומונה
כע

עונה

היכנסו ל"פורום אקראי". לאן הגעתם? כלי נגינה משהו כזה האם אתם חושבים שתוכלו להשתלב בפורום הזה? לא נראה לי האם אתם קשורים באיזושהי דרך לפורום הזה? לא אתר הבית שלכם? YNET האם הקמתם אתר פעם? ניסיתי חח האם הקמתם בלוג פעם? לא האם הקמתם קומונה? לא

moshit1

New member
../images/Emo26.gifאני-

היכנסו ל"פורום אקראי". לאן הגעתם? פורום פאנק האם אתם חושבים שתוכלו להשתלב בפורום הזה? כה... האם אתם קשורים באיזושהי דרך לפורום הזה? לא אתר הבית שלכם? וואלה האם הקמתם אתר פעם? פעם האם הקמתם בלוג פעם? כן האם הקמתם קומונה? לא.

חחחחח מצחיק

היכנסו ל"פורום אקראי". לאן הגעתם? תרבויות סקנדינביה
חחחחח האם אתם חושבים שתוכלו להשתלב בפורום הזה? לא ממש האם אתם קשורים באיזושהי דרך לפורום הזה? לא חח אתר הבית שלכם? יש לי וירוס, אין לי אתר בית
האם הקמתם אתר פעם? לא האם הקמתם בלוג פעם? כן, אבל לא כאן. האם הקמתם קומונה? לא תרבויות סקנדינביה חחחחחח

CrazyYoYo

New member
תשובות

היכנסו ל"פורום אקראי". לאן הגעתם? הראל סקעת האם אתם חושבים שתוכלו להשתלב בפורום הזה? כן.. האם אתם קשורים באיזושהי דרך לפורום הזה? לא אתר הבית שלכם? תפוז האם הקמתם אתר פעם? כן האם הקמתם בלוג פעם? http://blog.tapuz.co.il/CrazyYoYo האם הקמתם קומונה? כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

Ssu

New member
תשובות

היכנסו ל"פורום אקראי". לאן הגעתם?"הפרוייקט של עידן רייכל".. האם אתם חושבים שתוכלו להשתלב בפורום הזה?יש מצב.. האם אתם קשורים באיזושהי דרך לפורום הזה?שומעת את השירים..? אתר הבית שלכם?MSN האם הקמתם אתר פעם?כן.. בשביל עבודה באנגלית.. האם הקמתם בלוג פעם?לא.. האם הקמתם קומונה?לא..

עונה

היכנסו ל"פורום אקראי". לאן הגעתם? אופנועים - לגעת בסאגה האם אתם חושבים שתוכלו להשתלב בפורום הזה? לא האם אתם קשורים באיזושהי דרך לפורום הזה? אממ.. לא אתר הבית שלכם? מה איתו ? האם הקמתם אתר פעם? חחח כמה
האם הקמתם בלוג פעם? כן האם הקמתם קומונה?כן

light angel

New member
../images/Emo13.gif

הגעתי לפורום בר אילן- החוג המשולב
איזה פורום משונה... מאשש את הטענה שלי שלכל דבר בעולם יש פורום בתפוז. לא אשתלב, עוד לא התגייסתי אפילו... מה אוניברסיטה עכשיו. לא קשורה. אתר הבית- גוגל ישראל. לא. כן. לא.

למעלה