*שאלון קצר*

מלאכית16

New member
אוווווו../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif|קר|

אני חולה על התבשיל סצ'ואן של טבעול
|מזיל ריר| אהההה...וגם על רובין וויליאמס
מאוהב|
אחלה טעם יש לך
...גם באוכל וגם בשחקנים..

עוד אחד?!?../images/Emo54.gif

לפחות קצר, נו מילא.... 1. שם: מאיה 2. גיל:19 וחצי 3. כיתה:עוד שנה משתחררת 4. מסנג'ר:אין 5. אייסיקיו:תסתכלו בכרטיסישי 6. מאכל אהוב:בשר=אוכל, גלידה 7. מאכל שנוא:סושי 8. צבע אהוב:הכל, לא יכולה לבחור. 9. אייקון אהוב בתפוז:
10. שחקן קולנוע אהוב:נו באמת, אלן יקירינו... 11. סרט אהוב:שיער 12. סרט מועדף של אלן:נמל אפל 13. סרט מועדף של ג'ייסון (אייזקס):פיטר פן, לתפוס את ג'ק 14. סרט מועדף מסדרת סרטי הארי פוטר:לאמתה, אבל אם כבר אז 3 15. ספר אהוב של הארי פוטר:3+5 16. דמות אהובה מספרי הארי פוטר:השחור הרציני(סיריוס בלק) 17. דמות שנואה מספרי הארי פוטר:פרסי מה זהו?!?!?

שניש

New member
חזרתיייייי...../images/Emo56.gif

הילה- צפי לצלצול מחר בשמונה בבוקר
שם- שני גיל-16.5 כיתה-י"א מסנג'ר-לא קיים אייסיקיו-193843400 מאכל אהוב-מממ...תפוח
מאכל שנוא-אפרסק
צבע- כתום אייקון בתפוז-
\
\
- השניים הראשונים רציתי שיהיו האייקונים שלי...השלישי פשוט שימושי
,רואים
שחקן קולנוע אהוב-טום הנקס. סרט אהוב-הנערה מהבית ממול,או משהו כזה...אני לא יודעת אם זה אפילו הגיעה כבר לארץ...ראיתי בחו"ל
סרט מועדף של אלן-דוגמא סרט מועדף של ג'ייסון-אני אוהבת אותו בתור לוצי
סרט מועדף בהארי פוטר- השלישי. ספר מועדף בהארי פוטר- השלישי
דמות אהובה מהאר פוטר- דמבלדור,סנייפ ומקגונגל. דמות שנואה-הארי פוטר
קורנליוס פאדג'...פדמה ופארווטי...

tribe spirit

New member
שלי..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

1. שם:נדיה 2. גיל:חמששרה וכמעט תשעה חודשים.. 3. כיתה:עולה לי"א 4. מסנג'ר:אין 5. אייסיקיו:333495495 6. מאכל אהוב:קצפת...יאמ!גלידה 7. מאכל שנוא:כל דבר עם בשר/דגים/ג'לטין..
8. צבע אהוב:סגול ירוק כתום ורוד ושחור 9. אייקון אהוב בתפוז:
10. שחקן קולנוע אהוב:אוו..אלן ריקמן,ג'וני דפ.. 11. סרט אהוב:מועדון ארוחת הבוקר 12. סרט מועדף של אלן:love actualy 13. סרט מועדף של ג'ייסון (אייזקס):אה? 14. סרט מועדף מסדרת סרטי הארי פוטר:בללעעע...הראשון. 15. ספר אהוב של הארי פוטר:חדר הסודות 16. דמות אהובה מספרי הארי פוטר:הרמיוני סנייפ סיריוס 17. דמות שנואה מספרי הארי פוטר:דולורס אמברידג',קורנליוס פאדג'

tribe spirit

New member
שכחתי!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

סרט אהוב של ריקמן:גם רובין הוד...
ובסרטי הארי פוטר-הראשון זה בחסד..כולם די חרא...

מלאכית16

New member
יאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif|קר|

קצפתתתתתתתתתתת
גם לך יש טעם טוב באוכל ושחקני קולנוע...ג'וני
|מזיל ריר| חחחחחח *משועשעת*

DARK ANGEL14

New member
שלי../images/Emo122.gif../images/Emo26.gif../images/Emo15.gif

1. שם:עדי
2. גיל:14.5 3. כיתה:עולה לט' 4. מסנג'ר:[email protected] 5. אייסיקיו:267147488 6. מאכל אהוב:עוגת שוקולד של אמא (יאמי
) 7. מאכל שנוא:פירות ודגים
8. צבע אהוב:שחור
9. אייקון אהוב בתפוז:
,
10. שחקן קולנוע אהוב:אלן ריקמן...דא.
11. סרט אהוב:טיטניק...כ"כ עצוב
12. סרט מועדף של אלן:אוי יש הרבה...טוב אז שיהיה אוהב אותך בטירוף וגם דוגמה
13. סרט מועדף של ג'ייסון (אייזקס):פיטר פן
, משעשע
14. סרט מועדף מסדרת סרטי הארי פוטר:אם חייבים אז, השלישי 15. ספר אהוב של הארי פוטר:האסיר מאזקבאן
16. דמות אהובה מספרי הארי פוטר:סנייפ כמובן, סיריוס 17. דמות שנואה מספרי הארי פוטר:הארי ואמברידג'

מלאכית16

New member
איכס טיטאניק../images/Emo5.gif../images/Emo110.gif|קר|

בקטע שלאונרדו דיקקפריו טבע כולם הבנות באולם בכו..ורק אני ישבתי ונקעתי מצחוק...

DARK ANGEL14

New member
הוא עצוב,../images/Emo15.gif

אומנם הוא קצת מפגר אבל
... אז מה
אני אהפתי

black dog angel

New member
וויפי! שאלון!

1. שם:שירלי 2. גיל:14 וחצי 3. כיתה:עולה ל-ט' 4. מסנג'ר:אין 5. אייסיקיו:228469727 6. מאכל אהוב:צ'יפס...נדוש אבל טעים 7. מאכל שנוא:דגים... 8. צבע אהוב:סגול 9. אייקון אהוב בתפוז:
10. שחקן קולנוע אהוב:אלן וג'וני 11. סרט אהוב:שר"הט,ה"פ(הם פשוט מצחיקים!!),שודדי הקאריביים 12. סרט מועדף של אלן:כל אחד שראיתי.אבל אם לבחור אז ה"פ(בגלל ההתאמה המושלמת לתפקיד ובגלל שיש גם את הספרים והפייקים.יאמ!) 13. סרט מועדף של ג'ייסון (אייזקס):ראיתי רק אחד (ה"פ) וברוך השם סוף סוף אני יודעת איך קוראים לשחקן הזה! 14. סרט מועדף מסדרת סרטי הארי פוטר:השלישי-לא הפסקתי לצחוק לרגע 15. ספר אהוב של הארי פוטר:3 16. דמות אהובה מספרי הארי פוטר:סנייפ,לופין וסירי 17. דמות שנואה מספרי הארי פוטר:אמברידג' ופרסי

t h u m p e r

New member
חזרתי ובגדול!!!

1. שם:מיכל 2. גיל:14 וחצי 3. כיתה:עולה ל-ט' 4. מסנג'ר:- 5. אייסיקיו:272158624 6. מאכל אהוב:עוגת שוקולד חמה! 7. מאכל שנוא:פלפלים ממולאים 8. צבע אהוב:כחול 9. אייקון אהוב בתפוז:
10. שחקן קולנוע אהוב:ישראלי? שמיל בן ארי, ליאור אשכנזי... 11. סרט אהוב:lion king 12. סרט מועדף של אלן:מהסיבה שראיתי רק אחד אז... אהבה זה כל הסיפור 13. סרט מועדף של ג'ייסון (אייזקס):לא ראיתי אותו בפעולה... 14. סרט מועדף מסדרת סרטי הארי פוטר:ראיתי רק אחד... הראשון! 15. ספר אהוב של הארי פוטר:לא קראתי
16. דמות אהובה מספרי הארי פוטר:- 17. דמות שנואה מספרי הארי פוטר:-

למעלה