*שאלון קצר*

Silly LoveSong

New member
*שאלון קצר* ../images/Emo13.gif

נכון שהיו כאן כבר כמה שאלונים ארוכיייים ארוכים, ואני מניחה שלא רבים מאיתנו קראו את כל התשובות של כל אחת ואחת (אני כן!), אז גנבתי שאלון קצר מהפורום "הארי פוטר - הסרט"
ושיניתי אותו לטעמי האישי.
יש בפורום גם שתי ריקמנהוליות חדשות, ככה גם נכיר אותן קצת יותר טוף.
ולהלן השאלות: 1. שם: 2. גיל: 3. כיתה: 4. מסנג'ר: 5. אייסיקיו: 6. מאכל אהוב: 7. מאכל שנוא: 8. צבע אהוב: 9. אייקון אהוב בתפוז: 10. שחקן קולנוע אהוב: 11. סרט אהוב: 12. סרט מועדף של אלן: 13. סרט מועדף של ג'ייסון (אייזקס)
: 14. סרט מועדף מסדרת סרטי הארי פוטר: 15. ספר אהוב של הארי פוטר: 16. דמות אהובה מספרי הארי פוטר: 17. דמות שנואה מספרי הארי פוטר:

Silly LoveSong

New member
שלי...

1. שם: אלינה לנון. 2. גיל: 17. 3. כיתה: עולה ליב'. 4. מסנג'ר: היה לי פעם, אבל עקב תקלה טכנית בה הוא השמיד לי את המחשב, אני יותר לא מתקרבת אליו. 5. אייסיקיו: 191071920. 6. מאכל אהוב: לזניה (זה כל הזמן משתנה חח). 7. מאכל שנוא: בשר
. 8. צבע אהוב: טורקיז. 9. אייקון אהוב בתפוז: הסמיילים האלו -
10. שחקן קולנוע אהוב: אלן ריקמן, מל גיבסון ולאחרונה גם ג'ייסון אייזקס. 11. סרט אהוב: לב אמיץ. הסרט הכי מדהים בעולם. 12. סרט מועדף של אלן: לא ראיתי מספיק כדי להחליט...
13. סרט מועדף של ג'ייסון (אייזקס): "הפטריוט" (למרות שאני אוהבת אותו גם ב"הארי פוטר וחדר הסודות", אבל שם הוא משחק תפקיד ממש קטן). 14. סרט מועדף מסדרת סרטי הארי פוטר: כל הסרטים חרא. שווה לצפות בהם רק בשביל סנייפ
. 15. ספר אהוב של הארי פוטר: "הארי פוטר והאסיר מאזקבאן". 16. דמות אהובה מספרי הארי פוטר: סנייפי-פו
. ולוציוס. 17. דמות שנואה מספרי הארי פוטר: פוטר, רון, וריטה סקיטר.

Silly LoveSong

New member
הממ...

לפעמים הוא עולה לי על העצבים.. הוא כל כך עקשן.... הוא שונא להודות בטעויות שלו. אבל כמובן יש קטעים איתו שממש הצחיקו אותי (במיוחד קטעים בהם גרד ופורג' {
} מעורבים בהם). רון גם שונא את סנייפ (הוא אפילו קילל אותו החצוף!!!). וזאת גם אחת מהסיבות מדוע אני לא מחבבת את רוני פיצפוני.

GothicAngel

New member
שלי../images/Emo29.gif

1. שם: מיצ'י ביצ'י 2. גיל: עוד מעט 14 3. כיתה: ט' 4. מסנג'ר: [email protected] 5. אייסיקיו: 171128322 6. מאכל אהוב: נמנמנמ... מק רויאל. בא לי... להעלות את כל הקלוריות ששרפתי.. 7. מאכל שנוא: סלט חצילים, פיכסה. 8. צבע אהוב: שחור, בורדו וכחול 9. אייקון אהוב בתפוז:
10. שחקן קולנוע אהוב: נמנמנמ... אין מועדף, יש פשוט כאלה שהייתי עושה להם טובה, ויש כאלה שכמה טובות, ויש כאלה בלי סוף טובות. אה, אלן לא מקבל אף טובה. 11. סרט אהוב:פורסט גאמפ 12. סרט מועדף של אלן:שיהיה רובין הוד.. 13. סרט מועדף של ג'ייסון (אייזקס):נמנמנמ... השם מוכר לי, אבל אין לי שמץ מי זה 14. סרט מועדף מסדרת סרטי הארי פוטר:השלישי 15. ספר אהוב של הארי פוטר:רביעי 16. דמות אהובה מספרי הארי פוטר:אמממ.. אף אחד. כולם שמה חייזרים רודפי בצע. לא יפה... 17. דמות שנואה מספרי הארי פוטר:למרות שהם חייזרים, רודפי בצע זה בסדר, לא?

3נטוש

New member
אני ../images/Emo70.gif

שם:נטע
כיתה: עולה לט'
מסנג'ר:נראה לי שיש לי אבל אני לא נוגעת בזה... אין לי מושג איך....
אייסיקיו: 291133093
מאכל אהוב: מממ כול מה שיש בו שוקלד...
מאכל שנוא: כול מה שיש בו בצל
צבע אהוב:ורוד ושחור
אייקון אהוב בתפוז:ממ אני אוהבת הכול ובמיוחד
שחקן קולנוע אהוב:מממ דניאל רדקליף אלן ריקמן ג'יסון אייזיקס וגרי אולדמןוזה ששחק את לופין(ברח לי השם )
סרט אהוב: מממ יש הרבה הארי פוטר אהבה זה כול הסיפור ממילדות רעות... ממ ללכת על המים...
סרט מועדף של אלן: דארק ארבור
סרט מועדף של ג'ייסון (אייזקס):ארמגדון למרות שיש לו תפקיד ממש קטן... אהבתי מאוד ת'סרט וגם פיטר פן...
סרט מועדף מסדרת סרטי הארי פוטר:השלישי
ספר אהוב של הארי פוטר: החמישי
דמות אהובה מספרי הארי פוטר: סניפ (
) הארי ,פרפסר מקונגל שר הקסמים(הוא כול כך דביל!) מממ ג'ני ויזלי מממ התאומים ומר ויזלי...
דמות שנואה מספרי הארי פוטר: מממפרופסר סנייפ (כן
) אמבריג' ופילץ

Silly LoveSong

New member
חח

היא בטח אומרת את זה כדי שהוא יתן לה איזה עונש או ריתוק...
(שיטה טובה, ד"א....
)

Minerva

New member
הנה: ../images/Emo140.gif

1. שם: אביגיל 2. גיל: הרבה מידי 3. כיתה: חחחח, רפואה שנה א 4. מסנג'ר:
5. אייסיקיו: 29479657 6. מאכל אהוב: פסטה 7. מאכל שנוא: מממ, כבד 8. צבע אהוב: סגול 9. אייקון אהוב בתפוז:
10. שחקן קולנוע אהוב: אלן, דההה 11. סרט אהוב: שר הטבעות ואחוות הטבעת 12. סרט מועדף של אלן: מממ, קשה, כנראה דוגמה 13. סרט מועדף של ג'ייסון (אייזקס): ראיתי בערך 1 14. סרט מועדף מסדרת סרטי הארי פוטר: השלישי 15. ספר אהוב של הארי פוטר: השלישי
16. דמות אהובה מספרי הארי פוטר: מממ, סנייפ, לופין, דמבלדור, מקגונגל 17. דמות שנואה מספרי הארי פוטר: וורמטייל כיף!

אפשר לחשוב סבתא..... את בגילי לא?(אבל שלא ידעו!) רפואה שנה א? את עתודאית?

Minerva

New member
נמנמ,

לא עתודאית... רגע, אני מיד אבדוק בכרטיס שלך אם את בגילי או לא

מלאכית16

New member
שאלון קצר../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif|קר|

1. שם:הילה ריקמן. 2. גיל: 18 וכמה חודשים.. 3. כיתה: אין
מוווואהאהאהאהאהאההה
4. מסנג'ר:p[email protected] 5. אייסיקיו:144161159 6. מאכל אהוב: ספגטי...מכל הצורות הסוגים והרטבים
7. מאכל שנוא: בשר=רצח. 8. צבע אהוב:כחוווול
9. אייקון אהוב בתפוז:
10. שחקן קולנוע אהוב: רק אחד
*פאפי פייס*...טוף נו...אם רק אחד אז- אלן ריקמן
11. סרט אהוב: מממ...שר הטבעות..אני חושבת.
12. סרט מועדף של אלן: הארי פוטרים.. 13. סרט מועדף של ג'ייסון (אייזקס): הארי פוטרים
(לוצי תעשה לי ילד
) 14. סרט מועדף מסדרת סרטי הארי פוטר: מממ...שלוש..אני חושבת..למרות שגם 2 טוב.. 15. ספר אהוב של הארי פוטר: האסיר מאזקבן
16. דמות אהובה מספרי הארי פוטר: סוורוס סנייפ, לוציוס מאלפוי, דראקו מאלפוי, טום רידל, וולדי, דמבי ומקונגל..אבל הכי את סנייפי פו
17. דמות שנואה מספרי הארי פוטר: הארי פוטר.

מלאכית16

New member
מממ...../images/Emo110.gif|קר|

כשאני כותבת שאחד מסרטי הארי פוטר הוא "טוב" אני מתכוונת לכך שאלן שם הוא "טוב"/"מספק"/סקסי/"בעל תפקיד נורמלי של יותר משתי שורות
" שלא תבינו אותי לא נכון ותחשבו שאני אמרתי שאחד מהסרטים של הארי פוטר הם באמת ברמה שניתן להגי עליהם "טוב"
...

I n n u e n d o

New member
אני אני

1. שם:דורין 2. גיל:18 עוד חודשיים 3. כיתה:אין כיתה 4. מסנג'ר:[email protected] 5. אייסיקיו:121507138 6. מאכל אהוב:תבשיל סצ'ואן של טבעול
7. מאכל שנוא:תבשיל כפרי של טבעות 8. צבע אהוב:טורקיז 9. אייקון אהוב בתפוז:
10. שחקן קולנוע אהוב:אלן ריקמן ורובין ויליאמס 11. סרט אהוב:הוק
12. סרט מועדף של אלן:דוגמה 13. סרט מועדף של ג'ייסון (אייזקס):פיטר פן 14. סרט מועדף מסדרת סרטי הארי פוטר:השלישי 15. ספר אהוב של הארי פוטר:3 16. דמות אהובה מספרי הארי פוטר:סיריוס:~{ 17. דמות שנואה מספרי הארי פוטר:נוויל

למעלה