שאלון קצר לשבת...

שאלון קצר לשבת...

טוב אז משעמם לי... הנה שאלון קצר... 28 שאלות של או זה או זה... למה 28? 2 מס' המזל שלי, 8 אבי נמני... שנתחיל? 1. קיץ או חורף? 2. אביב או סתיו? 3. לילה או יום? 4. גשם או שמש? 5. ים-בלילה או ביום? 6. וילה או דירה קטנה? 7. עיר או מושב? 8. תל אביב או חיפה? 9. שוקולד או במבה? 10. פיצה או סלט? 11. ארומה או ארקפה? 12. קולה או פפסי? 13. אימייל או דואר ישראל? 14. חיבוק או נשיקה? 15. נרגילה או סיגריות? 16. בצפר או צבא? 17. אוכל מהיר או אוכל של אמא? 18. דיסני או האחים וורנר? 19. ערוץ הילדים או ניקולודיאון? 20. בירה או וודקה? 21. בירה תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? 22. פינלנדיה או אבסלוט? 23. עם חברים- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית? 24. עם בת\בן זוג- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית? 25. כדורסל או כדורגל? 26. הגועל תל אביב או מכבי תל אביב? (ותיזהרו לענות לא נכון על השאלה הזו!!!) 27. אתם אוהבים אותי? 28. כמה??? חחחח והחלק השני
(מנוסח בלשון נקבה מיועד לשני המינים? למה? כי ככה בא לי גיח גיח) שלושה דברים שתקחי לאי בודד... שלושה מאכלים אהובים... שלושה אנשים שהיית רוצה לידך כשעצוב... שלוש חיות אהובות... שלושה צבעים אהובים.. שלושה ספרים\סרטים שלעולם לא תשכחי.. שלושה ממתקים אהובים... שלוש תנוחות אהובות.. (וגם פה בלי להתכוון יצאו 8 שאלות.. מממ מעניין למה?? חחחח) נראה לי שזהו... יאללה אל תהיו מעאפנים תענו...

todopossible

New member
שבת בצהריים

1. קיץ או חורף? חורף 2. אביב או סתיו? אביב 3. לילה או יום? גם וגם , מותר לנו אנחנו b 4. גשם או שמש? גשם 5. ים-בלילה או ביום? בלילה! 6. וילה או דירה קטנה? תלוי איפה ועם מי 7. עיר או מושב? אותו דבר.. וגם תלוי מתי 8. תל אביב או חיפה? תל אביביביביב 9. שוקולד או במבה? שוקלד 10. פיצה או סלט? סלט עוף ארומה 11. ארומה או ארקפה? ארומה 12. קולה או פפסי? דיאט קולה 13. אימייל או דואר ישראל? דואר ישראל 14. חיבוק או נשיקה?חיבוק ונשיקה 15. נרגילה או סיגריות?סיגריות 16. בצפר או צבא? 17. אוכל מהיר או אוכל של אמא? אמא 18. דיסני או האחים וורנר? דורה, לא יודעת למה היא שייכת אבל אוהבת את התספורת שלה 19. ערוץ הילדים או ניקולודיאון? לא מכירה.. אין טלוויזיה 20. בירה או וודקה?ערק 21. בירה תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? תלוי 22. פינלנדיה או אבסלוט?לא משנה 23. עם חברים- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית? גם וגם 24. עם בת\בן זוג- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית?בית בית 25. כדורסל או כדורגל? 26. הגועל תל אביב או מכבי תל אביב? (ותיזהרו לענות לא נכון על השאלה הזו!!!) מכבי 27. אתם אוהבים אותי?ברור 28. כמה??? חחחח7(גששים) והחלק השני (מנוסח בלשון נקבה מיועד לשני המינים? למה? כי ככה בא לי גיח גיח) שלושה דברים שתקחי לאי בודד... שלושה מאכלים אהובים... שלושה אנשים שהיית רוצה לידך כשעצוב... שלוש חיות אהובות... שלושה צבעים אהובים..אדום ירוק שחור שלושה ספרים\סרטים שלעולם לא תשכחי.. שלושה ממתקים אהובים... שלוש תנוחות אהובות טוב, עניתי למה שיכולתי ואיך שהתחשק לי גם אם לא הייתה אופצייה...

ElPelado

New member
באמת משעמם לי אז....

1. קיץ או חורף? שאלה קשה... חורף 2. אביב או סתיו? אביב, או סתיו, אבל במקומות שבהם באמת יש עלים על הרצפע (ארגנטינה למשל) 3. לילה או יום? לילה מלא כוכבים 4. גשם או שמש? גשם!!! 5. ים-בלילה או ביום? ים עם סיגי 6. וילה או דירה קטנה? דירה קטנה 7. עיר או מושב? מושב, קרוב לעיר :) 8. תל אביב או חיפה? לא זה ולא זה... בשני הם אי אפשר לינשום 9. שוקולד או במבה? במבה מצופה בשוקולד...איייייכס, אני אסתפק בשוקולד 10. פיצה או סלט? פיצה!!! 11. ארומה או ארקפה? בארומה יש אלפחורס!! 12. קולה או פפסי? קולה 13. אימייל או דואר ישראל? תלוי למה 14. חיבוק או נשיקה? חיבוק עם נשיקה 15. נרגילה או סיגריות? לא זה ולא זה, אני גאה בעצמי בזה שלא ניסיתי אף פעם, לא זה ולא זה 16. בצפר או צבא? אם זה צבא בתפקיד שאני עכשיו, אז צבא 17. אוכל מהיר או אוכל של אמא? אוכל של אמא (של סיגי) 18. דיסני או האחים וורנר? לא יודע... 19. ערוץ הילדים או ניקולודיאון? לשאול את אחותי הקטנה? 20. בירה או וודקה? שונא וודקה, בירה לא כל כך טעים, אבל אני אבחר בירה 21. בירה תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? מה זה משנה 22. פינלנדיה או אבסלוט? לא תודה 23. עם חברים- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית? סרטים 24. עם בת\בן זוג- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית? סרטים בבית, ואז מסיבה פרועה, במיטה
25. כדורסל או כדורגל? כדורגל 26. הגועל תל אביב או מכבי תל אביב? (ותיזהרו לענות לא נכון על השאלה הזו!!!) מה אלה? קבוצות "כדורגל" ישראליות? תלמדו מה זה כדורגל, ואז תקימו קבוצות ותתחילו לשחק! 27. אתם אוהבים אותי? לא כל כך מכיר אותך, אבל שוקולד לבן זה טעים 28. כמה??? 3.14 והחלק השני (מנוסח בלשון נקבה מיועד לשני המינים? למה? כי ככה בא לי גיח גיח) שלושה דברים שתקחי לאי בודד... את סיגי, גיטרה, וטלסקופ או ספרים (לא יודע עדיין) שלושה מאכלים אהובים... בשר, עגבניה ממולאת בטונה (שסבתא מכינה), אורז עם אפונה (שאמא של סיגי מכינה) שלושה אנשים שהיית רוצה לידך כשעצוב... סיגי שלוש חיות אהובות... עקרבים, אריה, סוס שלושה צבעים אהובים.. שחור כחול ואדום שלושה ספרים\סרטים שלעולם לא תשכחי.. שודדי הקאריבים, ספרי של אסימוב, מלחמת הכוכבים(ספרים+סרטים) שלושה ממתקים אהובים... פולקי, בייגלה, משהו עם שוקולד שלוש תנוחות אהובות.. תנוחות של מה? לישון??? חחחחח 3 תנוחות: אני למעלה (וכל הוריאציות), אני למטה (וכל הוריאציות), דוגי (וכל הוריאציות, אם יש)....

טוב נראה לי שעכשיו תורי לענות...

1. קיץ או חורף? חורף 2. אביב או סתיו? אביב 3. לילה או יום? לילה 4. גשם או שמש? גשם 5. ים-בלילה או ביום? בלילה 6. וילה או דירה קטנה? דירה קטנה 7. עיר או מושב? עיר או מושב צמוד לעיר... 8. תל אביב או חיפה? ת"א רולז 9. שוקולד או במבה? שוקולד 10. פיצה או סלט? פיצה!!!!!!!!!!!!!!!!! 11. ארומה או ארקפה? ארומה 12. קולה או פפסי? קולה 13. אימייל או דואר ישראל? מכתב בדואר זה הרבה יותר כיף לקבל.... אלא אם זה חשבונות וכאלה... 14. חיבוק או נשיקה? חיבוק עם נשיקה... 15. נרגילה או סיגריות? נרגילה 16. בצפר או צבא? אפחד מהם 17. אוכל מהיר או אוכל של אמא? אוכל של אמא 18. דיסני או האחים וורנר? דיסני 19. ערוץ הילדים או ניקולודיאון? ניקולודיאון 20. בירה או וודקה? וודקה 21. בירה תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? בעעע 22. פינלנדיה או אבסלוט? אבסלוט 23. עם חברים- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית? מסיבה פרועה... 24. עם בת\בן זוג- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית? ערב סרטים ומסיבה פרועה, פרטית :) 25. כדורסל או כדורגל? כדורגל... 26. הגועל תל אביב או מכבי תל אביב? (ותיזהרו לענות לא נכון על השאלה הזו!!!) חחחח נו ברור שמכבי... 27. אתם אוהבים אותי? לא! איחח 28. כמה??? חחחח פיכסע והחלק השני (מנוסח בלשון נקבה מיועד לשני המינים? למה? כי ככה בא לי גיח גיח) שלושה דברים שתקחי לאי בודד... את כל הספרים שלי, אמפי, ומסטיקים (אוהד, מי אמר תסביך אוראלי ולא קיבל?? חחח) שלושה מאכלים אהובים... פיצה, פסטות וכל דבר שיש בו תפוחי אדמה... שלושה אנשים שהיית רוצה לידך כשעצוב... אוהדוש, הדובי שלי, ואמא... שלוש חיות אהובות... סוס, פיל, דולפין... שלושה צבעים אהובים.. כחול צהוב ושחור שלושה ספרים\סרטים שלעולם לא תשכחי.. טיטאניק, נקמה של שרה אנג'ל, אל תגלה של הרלן קובן. שלושה ממתקים אהובים... כל דבר עם שוקולד, חטיפים מלוחים למיניהם, מסטיקים. שלוש תנוחות אהובות.. אררר.. מממ... קשה לבחור, מניחה ש... דוגי, מסיונרית, ו69...
(הולכת להתחבא מתחת למיטה...) ממש נהנתי לענות על השאלות... מי הגאון שכתב אותן??? חחחחחחחחחחחחחחחחחח

sutul

New member
חולה עלייך ועל התסביכים האוראלים שלך

דוגי .. מיסיונרי ו69.. די בנאלי לא?... טוב 4 שנים עם ההוא... אני המום שלא רשמת פרפר בחיות... אולי אני אקעקע על עצמי לבבות כחולים כמו הדובי שלך?

LudaGirl

New member
אחלה שאלון, לאחלה שבת

1. קיץ או חורף? חורף! 2. אביב או סתיו? אביב 3. לילה או יום? יום 4. גשם או שמש? גשם עם שמש 5. ים-בלילה או ביום? בלילה 6. וילה או דירה קטנה? 7. עיר או מושב? עיר 8. תל אביב או חיפה? חיפה (צפון אנשים) 9. שוקולד או במבה? שוקולד 10. פיצה או סלט? סלט 11. ארומה או ארקפה? ארומה 12. קולה או פפסי? קולה 13. אימייל או דואר ישראל? אימייל אני מניחה 14. חיבוק או נשיקה? תלוי ממי 15. נרגילה או סיגריות? נרגילה 16. בצפר או צבא? חחח לא זה ולא זה, אבל אני מניחה שצבא 17. אוכל מהיר או אוכל של אמא? אוכל שלי! 18. דיסני או האחים וורנר? דיסני 19. ערוץ הילדים או ניקולודיאון? ערוץ הילדים של פעם 20. בירה או וודקה? וודקה (סמירנוף) 21. בירה תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? בירה בלגית! 22. פינלנדיה או אבסלוט? אבסולוט אני מניחה 23. עם חברים- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית? תלוי במצב רוח 24. עם בת\בן זוג- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית? ערב סרטים 25. כדורסל או כדורגל? כדורגל 26. הגועל תל אביב או מכבי תל אביב? (ותיזהרו לענות לא נכון על השאלה הזו!!!) ממש לא אכפת לי 27. אתם אוהבים אותי? אה, ככה... 28. כמה??? חחחח והחלק השני (מנוסח בלשון נקבה מיועד לשני המינים? למה? כי ככה בא לי גיח גיח) שלושה דברים שתקחי לאי בודד... פלאפון, מצלמה, וקרם הגנה שלושה מאכלים אהובים... פטריות, מאפים, צ'יפס (ואני לא אוכלת אף אחד מהם חח) שלושה אנשים שהיית רוצה לידך כשעצוב... ניצן, אבאמא שלוש חיות אהובות... חתול, כלב, ותוכי שלושה צבעים אהובים.. ירוק ים, בורדו, ושחור שלושה ספרים\סרטים שלעולם לא תשכחי.. אין אפשרות בחירה, קראתי וראיתי כל כך הרבה שלושה ממתקים אהובים... פסק זמן! שלוש תנוחות אהובות.. הרגילה, דוגי, ואמממ ירידה? כילו, לא 69.. אה, נו ואם אני כבר פה אני אפרסם קצת עשיתי פוסט 50 נשים היפות בעולם, ומקווה לקבל את תמיכתכם חחח http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=94189 כנסו בכיף (אני לא מנסה לפרסם, זה פשוט פוסט איכותי להנאתכם חח)

Duo Maxwell

New member
אני רוצה גיטרת USB!

1. קיץ או חורף? חורף. 2. אביב או סתיו? אביב. 3. לילה או יום? לילה. 4. גשם או שמש? גשם. 5. ים-בלילה או ביום? בלילה. 6. וילה או דירה קטנה? וילה. 7. עיר או מושב? מושב. 8. תל אביב או חיפה? ת"א. 9. שוקולד או במבה? שוקולד!!! 10. פיצה או סלט? פיצה. 11. ארומה או ארקפה? לא משנה. 12. קולה או פפסי? כנ"ל. 13. אימייל או דואר ישראל? אימייל. 14. חיבוק או נשיקה? גם וגם!
15. נרגילה או סיגריות? לא זה ולא זה. 16. בצפר או צבא? בית ספר, אני מניחה. 17. אוכל מהיר או אוכל של אמא? אוכל של אמא! 18. דיסני או האחים וורנר? גם וגם. 19. ערוץ הילדים או ניקולודיאון? ניקולודיאון פחות זבלי. 20. בירה או וודקה? לא זה ולא זה. 21. בירה תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? ... 22. פינלנדיה או אבסלוט? ... 23. עם חברים- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית? ערב סרטים בבית. 24. עם בת\בן זוג- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית? כנ"ל 25. כדורסל או כדורגל? לא זה ולא זה. 26. הגועל תל אביב או מכבי תל אביב? (ותיזהרו לענות לא נכון על השאלה הזו!!!) כנ"ל. 27. אתם אוהבים אותי?
28. כמה??? חחחח למען האמת, אני לא ממש מכירה אותך, אבל לא משנה
והחלק השני (מנוסח בלשון נקבה מיועד לשני המינים? למה? כי ככה בא לי גיח גיח) שלושה דברים שתקחי לאי בודד... אוכל, מחשב וחברה. שלושה מאכלים אהובים... שוקולד, פיצה ופירות למיניהם. שלושה אנשים שהיית רוצה לידך כשעצוב... אף אחד. שלוש חיות אהובות... רק שלוש? שלושה צבעים אהובים... שחור, סגול וכחול לגווניו. שלושה ספרים\סרטים שלעולם לא תשכחי.. רק שלושה? שלושה ממתקים אהובים... כל מה שעשוי משוקולד. שלוש תנוחות אהובות... *אהמ* *אהמ* (וגם פה בלי להתכוון יצאו 8 שאלות.. מממ מעניין למה?? חחחח)

sutul

New member
סתם להתחכם..

אם לא תיקחי איתך גנרטור מה תעשי במחשב?

יאללה =] אין מה לעשות גם ככה...

1. קיץ או חורף?
חורף 2. אביב או סתיו?
לא זה ולא זה. אני אלרגית
3. לילה או יום?
לילה =] 4. גשם או שמש?
גשם! 5. ים-בלילה או ביום?
בשקיעה
6. וילה או דירה קטנה?
דירה קטנה עם אהובתי
7. עיר או מושב?
מושב. יותר שקט. 8. תל אביב או חיפה?
ת"א. נראלי. 9. שוקולד או במבה?
במבה עם שוקולד
[אני מתחכמת] 10. פיצה או סלט?
פיצה. לייק דע!. 11. ארומה או ארקפה?
לא זה ולא זה. 12. קולה או פפסי?
לא משנה איזו חברה, אני לא סובלת קולה 13. אימייל או דואר ישראל?
אימייל =] יותר מהיר 14. חיבוק או נשיקה?
ממאיה? מצידי שניהם =] 15. נרגילה או סיגריות?
סיגריות. 16. בצפר או צבא?
צבא. 17. אוכל מהיר או אוכל של אמא?
אוכל של סבתא. 18. דיסני או האחים וורנר?
דיסני. מלך האריות רולז!! 19. ערוץ הילדים או ניקולודיאון?
לא זה ולא זה -.-" 20. בירה או וודקה?
בירה. לא שותה וודקה. 21. בירה תוצרת הארץ או תוצרת חוץ?
מה שבא ליד
22. פינלנדיה או אבסלוט?
אבסולוט. 23. עם חברים- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית?
מסיבה פרועה =] 24. עם בת\בן זוג- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית?
סרטים בבית... 25. כדורסל או כדורגל?
כדורגל =] 26. הגועל תל אביב או מכבי תל אביב?
שאלה מכשילה :-\ לא זה ולא זה
27. אתם אוהבים אותי?
מאוד. 28. כמה???
המון המון. שלושה דברים שתקחי לאי בודד...
מאיה, החתול ואת הגיטרה
שלושה מאכלים אהובים...
פסטה, פיצה והמבורגר. שלושה אנשים שהיית רוצה לידך כשעצוב...
מאיה, תום ולייטל =] שלוש חיות אהובות...
טיגריס, חתול, אריה. שלושה צבעים אהובים..
אדום, שחור וירוק. שלושה ספרים\סרטים שלעולם לא תשכחי..
"נעמת לי מאוד" "מישהו לרוץ איתו" "תחת כיסוי" שלושה ממתקים אהובים...
שוקולד, סוכריות ומסטיקים למינהם.... שלוש תנוחות אהובות..
אנאערף?! חג שמייח

soul on fire

New member
סופ"ש מעולה =]

28 שאלות של או זה או זה... למה 28? 2 מס' המזל שלי, 8 אבי נמני... איזו הפליה! 8 זה לא רק נימני.. P= שנתחיל? אכן {אגב זאת גם שאלה.. P=} 1. קיץ או חורף? קיץ 2. אביב או סתיו? אביב 3. לילה או יום? לילה {כי זה כמעט כמו היום רק שיש חושך..} 4. גשם או שמש?
5. ים-בלילה או ביום? לילה 6. וילה או דירה קטנה? דירה קטנה 7. עיר או מושב? יישוב.. P= 8. תל אביב או חיפה? ת"א 9. שוקולד או במבה? ביחד =]
10. פיצה או סלט? הסלט של ארז =] 11. ארומה או ארקפה?
הילל!! 12. קולה או פפסי? קולה 13. אימייל או דואר ישראל? אימייל
14. חיבוק או נשיקה?
15. נרגילה או סיגריות? נרגילה {כדי שארז לא ירדוף אחרי.. =X } 16. בצפר או צבא? מה זה צבא?!? =O 17. אוכל מהיר או אוכל של אמא? אמא 18. דיסני או האחים וורנר? דיסני 19. ערוץ הילדים או ניקולודיאון? שניהם... לא! 20. בירה או וודקה? תודה לפוסי של לוסי על התשובה על זה - I like drinking vodka, I'm drinking every day" I like drinking vodka, and I'll do that anyway I'm sure you understand, that i'ts so obvious and clear "That if I had the money, I would buy a pack of beer 21. בירה תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? האמת היא שאני תמיד קונה גולדסטאר כי יש לנו אחלה ארץ עם אחלה בירה - אבל בשביל הפינוק רק איריות
22. פינלנדיה או אבסלוט? פינקה!!! 23. עם חברים- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית? מסיבה פרועה 24. עם בת\בן זוג- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית? ערב סרטים {שיינה} בבית 25. כדורסל או כדורגל? רגל 26. הגועל תל אביב או מכבי תל אביב? (ותיזהרו לענות לא נכון על השאלה הזו!!!)
27. אתם אוהבים אותי? ברור
28. כמה??? חחחח המונהמונהמון כמעט כמו ארז.. ;] והחלק השני (מנוסח בלשון נקבה מיועד לשני המינים? למה? כי ככה בא לי גיח גיח) שלושה דברים שתקחי לאי בודד... הספקת וודקה בילתי אוזלת, כנ"K לגבי קונדומים ואת ארז.. P= שלושה מאכלים אהובים... פסטה , אמפנדס {עם מבטא כמו שצריך.. P= } והמשקה של באבל =] שלושה אנשים שהיית רוצה לידך כשעצוב... אשחר , רות ונעמיד את ארז במבחן..
שלוש חיות אהובות... כלב , נמר וקואלה =] שלושה צבעים אהובים.. בורדו , ירוק ולבן {שאגב כולל בתוכו את כל הצבעים.. P= } שלושה ספרים\סרטים שלעולם לא תשכחי.. הנסיכה שהאמינה באגדות // ילדי יום ראשון // רוץ ילד רוץ שלושה ממתקים אהובים...שוקולד , במבה ובייגלה שלוש תנוחות אהובות.. קשה לבחור רק 3 =[ דוגי , למעלה ומקלחת?!?

sutul

New member
זה שאלון במיוחד כדי להכיר אותי?

1. קיץ או חורף?
2. אביב או סתיו? שנייהם אהובים עלי 3. לילה או יום? מ9 בבוקר ועד 3 בלילה 4. גשם או שמש? תלוי אם יש תוכניות ואיזה אבל אני אוהב גשם לא אוהב שמש חזקה מאוד 5. ים-בלילה או ביום? שנייהם מאוד כיף 6. וילה או דירה קטנה? וילה מצחיקולה 7. עיר או מושב? מושב 8. תל אביב או חיפה? למה הכל בקיצוניות?... אני אומר גבעתיים 9. שוקולד או במבה?לא זה ולא זה.. חוץ ממזרק שוקולד חם ממקס ברנר שאפשר ללקק אחד מהגוף של השני 10. פיצה או סלט? פיצה וסלט קטן בצד 11. ארומה או ארקפה? המון זמן לא היית בארקפה.. אז ארומה 12. קולה או פפסי? אני נגד 13. אימייל או דואר ישראל? יש משהו מיוחד כל כך בלקבל מיכתב בתיבה 14. חיבוק או נשיקה?חיבוק 15. נרגילה או סיגריות? ג'ויינט 16. בצפר או צבא? שנייהם מאוד מאוד חשובים 17. אוכל מהיר או אוכל של אמא? אמא צריכה ללמוד לעשות מוקפצים ותבשילים מהמיזרח
18. דיסני או האחים וורנר? וורנר 19. ערוץ הילדים או ניקולודיאון? הילדים 20. בירה או וודקה? בירה 21. בירה תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? חוץ 22. פינלנדיה או אבסלוט? אבסולוט 23. עם חברים- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית? סרטים 24. עם בת\בן זוג- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית? סקס 25. כדורסל או כדורגל? כדורשער - שאלו אותי מה זה 26. הגועל תל אביב או מכבי תל אביב? (ותיזהרו לענות לא נכון על השאלה הזו!!!) 27. אתם אוהבים אותי? כן 28. כמה???
ככה והחלק השני (מנוסח בלשון נקבה מיועד לשני המינים? למה? כי ככה בא לי גיח גיח) שלושה דברים שתקחי לאי בודד... פלינט מצ'טה ואת יפית שלושה מאכלים אהובים... ספגטי עם כדורי בשר, פילה חזיר ותפוחי אדמה מוקרמים שלושה אנשים שהיית רוצה לידך כשעצוב...יפית, מיכל ושיר שלוש חיות אהובות...טיגריס, קרנף ופרפר (בשביל יפית) שלושה צבעים אהובים..אדום, כחול וירוק שלושה ספרים\סרטים שלעולם לא תשכחי..סידרת הארי פוטר (כן כן אני חנבץ) הנסיכה הקסומה ויש ילדים זיגזג ועוד כמה ספרים שלושה ממתקים אהובים...כל המתוקים הערביים (קנפה וכאלה) טימטם וטוויקס שלוש תנוחות אהובות..זה תלוי אם אני עם גבר או אישה
(וגם פה בלי להתכוון יצאו 8 שאלות.. מממ מעניין למה?? חחחח)

Ben Dor

New member
אאאאאאאאאאאני

שנתחיל?
יאללה =] 1. קיץ או חורף?
קיץ 2. אביב או סתיו?
אביב 3. לילה או יום?
יום 4. גשם או שמש?
שמש 5. ים-בלילה או ביום?
ביום 6. וילה או דירה קטנה?
דירה קטנה 7. עיר או מושב?
מושב 8. תל אביב או חיפה?
תל אביב 9. שוקולד או במבה?
שוקולד 10. פיצה או סלט?
פיצה 11. ארומה או ארקפה?
ארקפה 12. קולה או פפסי?
קולה 13. אימייל או דואר ישראל?
אימייל 14. חיבוק או נשיקה?
חיבוק 15. נרגילה או סיגריות?
לא זה ולא זה 16. בצפר או צבא?
לא זה ולא זה 17. אוכל מהיר או אוכל של אמא?
אוכל של אמא 18. דיסני או האחים וורנר?
דיסני 19. ערוץ הילדים או ניקולודיאון?
ניקולדיאון 20. בירה או וודקה?
בירה 21. בירה תוצרת הארץ או תוצרת חוץ?
תוצרת חוץ 22. פינלנדיה או אבסלוט?
לא זה ולא זה 23. עם חברים- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית?
שניהם =] 24. עם בת\בן זוג- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית?
ערב סרטים בבית 25. כדורסל או כדורגל?
כדורסל 26. הגועל תל אביב או מכבי תל אביב? (ותיזהרו לענות לא נכון על השאלה הזו!!!)
מכבי 27. אתם אוהבים אותי?
בטח =] 28. כמה??? חחחח
מפה ועד לירח =] שלושה דברים שתקחי לאי בודד...
חבר ערסל וגלשן שלושה מאכלים אהובים...
רביולי פיצה וכנפיים שלושה אנשים שהיית רוצה לידך כשעצוב...
חבר חברה טובה ויומן חח שלוש חיות אהובות...
כריש כלב והיפופטם חחח שלושה צבעים אהובים..
אדום שחור כחול שלושה ספרים\סרטים שלעולם לא תשכחי..
מלך החומוס ומלכת האמבטיה, לב אמיץ, השתול שלושה ממתקים אהובים...
שוקולד במבה אדומה ומנטוס ציבעוני שלוש תנוחות אהובות..
כל תנוחה באה בברכה ;]

shirco90

New member
אני אני אני

1. קיץ או חורף?קיץ 2. אביב או סתיו?אביב 3. לילה או יום?לילה 4. גשם או שמש?שמש 5. ים-בלילה או ביום?בלילה 6. וילה או דירה קטנה?דירה קטנה 7. עיר או מושב?עיר 8. תל אביב או חיפה?חיפה{עיר הולדתי} 9. שוקולד או במבה?שוקולד!!! 10. פיצה או סלט?סלט 11. ארומה או ארקפה?סטרבאקס 12. קולה או פפסי?פפסי 13. אימייל או דואר ישראל?אימייל 14. חיבוק או נשיקה?חיבוק 15. נרגילה או סיגריות?סיגריות 16. בצפר או צבא?בצפר 17. אוכל מהיר או אוכל של אמא?אוכל מהיר 18. דיסני או האחים וורנר?מה'כפת לי 19. ערוץ הילדים או ניקולודיאון?לא זה ולא זה 20. בירה או וודקה?בירה 21. בירה תוצרת הארץ או תוצרת חוץ?תוצרת חוץ 22. פינלנדיה או אבסלוט?אבסולוט 23. עם חברים- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית?ערב סרטים בבית 24. עם בת\בן זוג- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית?סרטים בבית וסקס פרוע 25. כדורסל או כדורגל?WNBA 26. הגועל תל אביב או מכבי תל אביב? (ותיזהרו לענות לא נכון על השאלה הזו!!!)מכבי חיפה חחח 27. אתם אוהבים אותי?הא? 28. כמה??? חחחחהא??? שלושה דברים שתקחי לאי בודד...אותו,אותה,מוסיקה שלושה מאכלים אהובים...שניצל,המבורגר,סלט טונה שלושה אנשים שהיית רוצה לידך כשעצוב...עצוב לי לענות שלוש חיות אהובות...חתולים,חתולים,חתולים שלושה צבעים אהובים..סגול,שחור,כתום שלושה ספרים\סרטים שלעולם לא תשכחי..13,נערה בהפרעה,רוקי שלושה ממתקים אהובים...שוקולד,שוקולד,שוקולד! שלוש תנוחות אהובות..שאני למעלה,במקלחת,דוגיסטייל

2דו

New member
אפילו שראשון

טוב אז משעמם לי... הנה שאלון קצר... 28 שאלות של או זה או זה... למה 28? 2 מס' המזל שלי, 8 אבי נמני... 8 זרועות לתמנון שנתחיל? 1. קיץ או חורף?קיץ 2. אביב או סתיו?אביב 3. לילה או יום?יום 4. גשם או שמש?תאילנד 5. ים-בלילה או ביום?כמה שאפשר 6. וילה או דירה קטנה?שטח חקלאי או גג בעיר 7. עיר או מושב?שכונה 8. תל אביב או חיפה?אפה שאני 9. שוקולד או במבה?דובונים 10. פיצה או סלט?פיצה(מביש אבל נכון) 11. ארומה או ארקפה?ברררר 12. קולה או פפסי?מים 13. אימייל או דואר ישראל?ד.ישראל 14. חיבוק או נשיקה?לא מצליח להחליט 15. נרגילה או סיגריות?שכטה 16. בצפר או צבא?בררר 17. אוכל מהיר או אוכל של אמא?אמא 18. דיסני או האחים וורנר? 19. ערוץ הילדים או ניקולודיאון?c rtoon 20. בירה או וודקה?וודקה אבל עדיף קוניאק אכותי 21. בירה תוצרת הארץ או תוצרת חוץ?שותה חברתי 22. פינלנדיה או אבסלוט?אבסולוט 23. עם חברים- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית?גם 24. עם בת\בן זוג- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית?וגם 25. כדורסל או כדורגל?רק בשביל הגופות 26. הגועל תל אביב או מכבי תל אביב? (ותיזהרו לענות לא נכון על השאלה הזו!!!)אזהר. 27. אתם אוהבים אותי?אולי,לא מכיר אותך, כבר מודה לך שנתת הזדמנות. 28. כמה??? חחחח.כל אחד והכמויות שלו את רוצה את זה בדציבלים או קילוווטים? והחלק השני (מנוסח בלשון נקבה מיועד לשני המינים? למה? כי ככה בא לי גיח גיח) שלושה דברים שתקחי לאי בודד...מכשיר קשר,כרטיס אשראי,וחשבון גדול בשוויץ שלושה מאכלים אהובים...חומוס,שניצל,אריסה שלושה אנשים שהיית רוצה לידך כשעצוב...לבד ושיהיו sms שלוש חיות אהובות...כלב,חתול,נמלים(לא בבית,נימלי פרא) שלושה צבעים אהובים..ירוק,כחול,ויום חורף בים שלושה ספרים\סרטים שלעולם לא תשכחי..כבר לא יכול לשכוח הרבה יותר,חולית,גר בארץ נכריה,פני מועדות לכוכבים,העיר,פנטזיה 2000,... שלושה ממתקים אהובים...כל מינישטיות גומי חמוצות עם סוכר,מריר עם אגוזים,טווסט שלוש תנוחות אהובות..עמידה,ישיבה,ושכיבה (וגם פה בלי להתכוון יצאו 8 שאלות.. מממ מעניין למה?? חחחח) כי8 זה מספר קסם נראה לי שזהו...

Blackice

New member
יום ראשון שמח ../images/Emo13.gif

שנתחיל? יאללה למה לא (כי אני צריך ללמוד ולהכין תרגילים? מילא.
) 1. קיץ או חורף? חורף 2. אביב או סתיו? אביב
3. לילה או יום? לילה. או בוקר. 4. גשם או שמש? גשם 5. ים-בלילה או ביום? בלילה ^^ 6. וילה או דירה קטנה? ...וילה? *נמסה לחפש את הקץ'* 7. עיר או מושב? מושב 8. תל אביב או חיפה? איכס! ירושלים, כמובן!
9. שוקולד או במבה? במבה 10. פיצה או סלט? סלט (אם מכינים כמו שצריך..) 11. ארומה או ארקפה? אף פעם לא הייתי בארקפה.. 12. קולה או פפסי?
13. אימייל או דואר ישראל? אימייל, stop living in the past, woman! 14. חיבוק או נשיקה? מה שווה נשיקה בלי חיבוק?
15. נרגילה או סיגריות? XXXXXXXXXX 16. בצפר או צבא? ביצפר? 17. אוכל מהיר או אוכל של אמא? אוכל שאני מכין. או אוכל מהיר. לא טעמתם את האוכל שאמא שלי מכינה..
18. דיסני או האחים וורנר? גם וגם
19. ערוץ הילדים או ניקולודיאון? בע. 20. בירה או וודקה?XXXXXXXXXXXXX 21. בירה תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? XXXXXXXXXXXXXX 22. פינלנדיה או אבסלוט? XXXXXXXXXXXXXXX 23. עם חברים- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית? ערב סרטים בבית ^^ 24. עם בת\בן זוג- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית? *מצטרף לתשובה של אוריאל* 25. כדורסל או כדורגל? כדורסל 26. הגועל תל אביב או מכבי תל אביב? (ותיזהרו לענות לא נכון על השאלה הזו!!!) נבחרת ישראל בשחייה?
27. אתם אוהבים אותי? ברור.... 28. כמה??? חחחח הרבה! *מושפע ממיכל* והחלק השני (מנוסח בלשון נקבה מיועד לשני המינים? למה? כי ככה בא לי גיח גיח) שלושה דברים שתקחי לאי בודד... יאכטה מאובזרת, הרבה אוכל ודלק, את מיכל
שלושה מאכלים אהובים... לזניה, קיווי, פשטידות שלושה אנשים שהיית רוצה לידך כשעצוב... מיכל,ליבי, רותם שלוש חיות אהובות... גיבון, פיתון מתכדרר, קטלן דוגוני (סוג של עקרב..) שלושה צבעים אהובים.. midnight blue , טורקיז,ירוק זית שלושה ספרים\סרטים שלעולם לא תשכחי..רק 3??? אי אפשר לבחור....
שלושה ממתקים אהובים... חלווה, מרציפן, פירות יבשים שלוש תנוחות אהובות.. המ.. כולן? (וגם פה בלי להתכוון יצאו 8 שאלות.. מממ מעניין למה?? חחחח)

soul on fire

New member
../images/Emo3.gif

למה יאכטה מאובזרת ודלק =O אתה לא זוכר שיש לי מחלת ים.. P= ואני מתעקשת שתבחר 3 תנוחות.. P=

Number two

New member
In a sky full of people...

1. קיץ או חורף? קיץ 2. אביב או סתיו? אביב 3. לילה או יום? יום 4. גשם או שמש? שמש 5. ים-בלילה או ביום? ביום, בקיץ בלילה 6. וילה או דירה קטנה? דירה קטנה 7. עיר או מושב? מושב 8. תל אביב או חיפה? חיפה בגלל זוהר. אבל ת"א 9. שוקולד או במבה? שוקולד 10. פיצה או סלט? פיצה 11. ארומה או ארקפה? קפה ג'ו 12. קולה או פפסי? קוקהקולה 13. אימייל או דואר ישראל? דואר ישראלXD 14. חיבוק או נשיקה? חיבוק 15. נרגילה או סיגריות? סיגריות, יותר זמין 16. בצפר או צבא? בצפר 17. אוכל מהיר או אוכל של אמא? אמא 18. דיסני או האחים וורנר? דיסני (פנטזיה!) 19. ערוץ הילדים או ניקולודיאון? ניקולודיאון, רק שם אפשר עדיין למצוא את אד אד ואדיP: 20. בירה או וודקה? בירה 21. בירה תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? חוץ 22. פינלנדיה או אבסלוט? פינלנדיה 23. עם חברים- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית? ערב סרטים בבית 24. עם בת\בן זוג- מסיבה פרועה או ערב סרטים בבית? ערב סרטים בבית 25. כדורסל או כדורגל? סל 26. הגועל תל אביב או מכבי תל אביב? (ותיזהרו לענות לא נכון על השאלה הזו!!!) אמטוב.. מכבי 27. אתם אוהבים אותי? 28. כמה??? חחחח והחלק השני (מנוסח בלשון נקבה מיועד לשני המינים? למה? כי ככה בא לי גיח גיח) שלושה דברים שתקחי לאי בודד... זוהר, ספר, אקדח שלושה מאכלים אהובים... הוםפרייז, ספגטי, ואמ... מלאווח שלושה אנשים שהיית רוצה לידך כשעצוב... רק זוהר שלוש חיות אהובות... לויתנים, כלבים, ציפורים שלושה צבעים אהובים.. ירוק צהוב לבן שלושה ספרים\סרטים שלעולם לא תשכחי.. ספרים- מלך החומוס ומלכת האמבטיה/אילן הייטנר. הנעלמים/ הרלן קובן, זכרונותיה של גיישה. סרטים- זכרונותיה של גיישה, אייס ונטורה, אוסטין פאוורס שלושה ממתקים אהובים...מקופלת, פסקזמן, טוויסט שלוש תנוחות אהובות...

למעלה