שאלון קצר וחמדמד:)

• פותח הנושא dn51
  • פורסם בתאריך

dn51

New member
שאלון קצר וחמדמד:)

מה הצבעים הבאים מסמלים בשבילך כרגשות? -שחור -לבן -צהוב -אפור -חום -אדום -ירוק -כחול מה הדבר שהכי הרבה יצא לך להתמכר אליו,להגמל, ושוב להתמכר, ובאיזה מצב אתה עכשיו? מה הסרט הבא בשבילך? מה הדבר שהכי מרגש אותך?

amitush26

New member
../images/Emo187.gifעונה../images/Emo26.gif

מה הצבעים הבאים מסמלים בשבילך כרגשות? -שחור- לא יודעת
-לבן- טוהר -צהוב- שמחה -אפור- מרמור -חום- חום
-אדום- להט, אהבה. -ירוק- שנאה, התעניינות, יצירתיות (לא תכונות אבל לא נורא
) -כחול- תקווה. מה הדבר שהכי הרבה יצא לך להתמכר אליו,להגמל, ושוב להתמכר, ובאיזה מצב אתה עכשיו? חח.... נראה לי אינטרנט... לא, במבה... לא, שוקולד... לא! גבינת מוצרלה!
עכשיו אני פחות ממוכרת ממקודם...
מה הסרט הבא בשבילך? FAME ("תהילה")... אני רואה אותו היום... מה הדבר שהכי מרגש אותך? לא יודעת... אני נחשבת לילדה מאוד רגישה והרבה מאוד דברים מרגשים אותי.... לתת דוגמאות? אני אתן אבל לא את כולן, זה בד"כ סצינות- הסצינה שבו מיקי הורג את אדי מ"אחים בדם", הסצינה שבה ההומו דופק מונולוג ב"שורת המקהלה", ו... חח... לא זוכרת עוד סצינות... אבל אני מתרגשת במאוד מאוד קלות... מספיק שאני חושבת על משהו קצת עצוב ואני בוכה... אני בוכה גם בסדרות... אה! ונזכרתי! גם מרגשת אותי הסצינה שרוקסי וג'יין מדברות על אמא שלהן ורבות (בערך רבות...) ב"יום בניו-יורק".

ady18

Well-known member
תשובות שלי

מה הצבעים הבאים מסמלים בשבילך כרגשות? -שחור מוות -לבן קדושה טוהר -צהוב מכבי -אפור חורף עננים -חום אדמה -אדום צבע חביב הפועל דם -ירוק דשא -כחול ים ושמים מה הדבר שהכי הרבה יצא לך להתמכר אליו,להגמל, ושוב להתמכר, ובאיזה מצב אתה עכשיו? צטים ורדיו במצב טוב שאני שולטת מגבילה את עצמי מה שפעם לא הייתי מסוגלת כי הייתי מכורה אבל זה היה לפני שנתים בערך מה הסרט הבא בשבילך?לא הבנתי מה הדבר שהכי מרגש אותך?ים רומנטיקה מוזיקה שאני אוהבת

חני 21

New member
אני עוננהנהנההנה ../images/Emo112.gif

מה הצבעים הבאים מסמלים בשבילך כרגשות? שחור: משהו רע לבן: בית חולים (עושה לי רע..) צהוב,אפור,חום,ירוק: כלום אדום+כחול: אהבה מה הדבר שהכי יצא לך להתמכר אליו, להיגמל ושוב להתמכר? מסטיק.. לעולם לא תתפסו בלי מסטיק אפילו כשאני ישנה אני עם מסטיק... חבר שלי קונה לי ערימות של מסטיקים בכל מיני צורות חמודות... באיזה מצב אתה עכשיו? מכורה קשה.. מה הסרט הבא בשבילך? מה שיהייה מעניין בוידיומאט.. מה הדבר שהכי מרגש אותך? ילדים קטנים.

עונהה../images/Emo13.gif

מה הצבעים הבאים מסמלים בשבילך כרגשות
שחור-
אנשים רעים
לבן-
חחח
רוגע
צהוב-
לאדעת
אפור-
^^^^^^^
חום-
כעס
אדום-
אהבה
ירוק-
דשא חחחחח
כחול-
אין לי מוושגג
מה הדבר שהכי הרבה יצא לך להתמכר אליו,להגמל, ושוב להתמכר, ובאיזה מצב אתה עכשיו
אני לא חושבת שהיה דבר בתיאור הזה.. מה הסרט הבא בשבילך
לאדעת אבל משו שקשור לקומדיה
מה הדבר שהכי מרגש אותך
סרטים מרגשיםם.. וסיפורי אהבה עצוביים
אחלה סקרר

English Muffin

New member
נייס נייס !!../images/Emo9.gif

מה הצבעים הבאים מסמלים בשבילך כרגשות? -שחור-דיכאון,בדידות,מיסתורית,גותיות
-לבן-טהורה,נקיה,יפה
-צהוב-מסונוורת
-אפור-ללכת לאיבוד,עייפות,שואה
-חום-גועל
-אדום-חזקה,בולטת
-ירוק-עמוקה
-כחול-חופש,אופטימיות
מה הדבר שהכי הרבה יצא לך להתמכר אליו,להגמל, ושוב להתמכר, ובאיזה מצב אתה עכשיו?סיגריות
...ואני מנסה להפסיק אבל לא הולך לי כל כך
מה הסרט הבא בשבילך?סרט מצחיק ודרמתי עם הרבה אקשן
מה הדבר שהכי מרגש אותך?אנשים,אהבה,שמחה,ספונטניות,אקשן,חוסר שיגרה גם ליפעמים סיכון

victoria777

New member
עונה

מה הצבעים הבאים מסמלים בשבילך כרגשות? -שחור-יוקרה -לבן-טוהר -צהוב-משהו מסנוור -אפור-שעמום -חום-צניעות -אדום-התבלטות -ירוק-טבע -כחול-שלווה מה הדבר שהכי הרבה יצא לך להתמכר אליו,להגמל, ושוב להתמכר, ובאיזה מצב אתה עכשיו?שופינג,עכשיו בגמילה אבל מזה בא לי מה הסרט הבא בשבילך?לא יודעת מה הדבר שהכי מרגש אותך?אממ....כל דבר טוב כמעט

Swid666

New member
אני ../images/Emo3.gif

וואו, כמה זמן כבר לא הייתי פה... מה הצבעים הבאים מסמלים בשבילך כרגשות? -שחור: הרבה. אני אוהבת שחור -לבן: התנשאות -צהוב: לאדעת -אפור: עצב -חום: הזדהות -אדום: כעס -ירוק: שלווה -כחול: הרבה. גם כחול אני אוהבת מה הדבר שהכי הרבה יצא לך להתמכר אליו,להגמל, ושוב להתמכר, ובאיזה מצב אתה עכשיו? הממממ... יש הרבה דברים
מה הסרט הבא בשבילך? לאדעת מה הדבר שהכי מרגש אותך? שמראים לי שאוהבים אותי

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

-שחור-אלגנטי, מיוחד -לבן-טוהר :> -צהוב-רוצה קיץ.. -אפור-עצבות -חום-חום.. -אדום-אהבה -ירוק-טבע -כחול-שמחה, רוגע.. P:

tuty fruty

New member
תשובות

מה הצבעים הבאים מסמלים בשבילך כרגשות? -שחור:כאב -לבן:תקווה,שךווה -צהוב:יהירות -אפור:שנאה -חום:גועל -אדום:אהבה,אומץ -ירוק:קנאה -כחול:שקט מה הדבר שהכי הרבה יצא לך להתמכר אליו,להגמל, ושוב להתמכר, ובאיזה מצב אתה עכשיו?שוקולד אני במצב לא טוב מה הסרט הבא בשבילך?לא יודעת.. מה הדבר שהכי מרגש אותך?רומנטיקה

nikita j y

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

המפ
שחור-|יפה, אבל מייאש מדי
לבן-כשהוא נקי לגמרי->מדהים
, אבל לפעמים בודד מדי
צהוב-צהוב כהה=חם
אפור-אלוהי|סוגדת| חום-חרא
אדום-משהו רחוק ירוק-טבע
מה הדבר שהכי הרבה יצא לך להתמכר אליו,להגמל, ושוב להתמכר, ובאיזה מצב אתה עכשיו? המפ
עוגת הסויה של אמא שלי- וכרגע אני מכורה
מה הדבר שהכי מרגש אותך? טבע

flowers girl

New member
אהמ..יאללה

מה הצבעים הבאים מסמלים בשבילך כרגשות?
-שחור עצב גדול -לבן נחמה -צהוב סבל קטן -אפור געגוע -חום חמימות -אדום אהבה או שנאה חזקה במיוחד -ירוק בדידות -כחול אהבת חברים או משפחה
מה הדבר שהכי הרבה יצא לך להתמכר אליו,להגמל, ושוב להתמכר, ובאיזה מצב אתה עכשיו?
מההה
סיגריות כאילו? חח אהמ אני עכשיו מעשנת
מה הסרט הבא בשבילך?
הסרט הבא שאני אראה כאילו? אלפי
מה הדבר שהכי מרגש אותך?
אצל מי? בעיקרון.. כנות, אהבה חזקה, שמחה חזקה ואמיתית או עצב גדול

../images/Emo26.gif

מה הצבעים הבאים מסמלים בשבילך כרגשות? -שחור- לא טוב -לבן- טהור נקי לפעמים גם לא דבר חיובי -צהוב- חולה קצת -אפור- תחום ביניים -חום- מרתיע.. קצת מגעיל -אדום- מפחיד -ירוק- לא תמיד טוב -כחול- רגוע ים חח שומדבר לא חיובי אצלי אל תשאלו בקטע של צבעים יש לי בלאגן
מה הדבר שהכי הרבה יצא לך להתמכר אליו,להגמל, ושוב להתמכר, ובאיזה מצב אתה עכשיו? לא נפרט אבל.. עכשיו הפסקתי עם זה אבל לפעמים יש רגעים שבא לחזור קצת לזה מה הסרט הבא בשבילך?מר וגברת סמית שייצא בקיץ מה הדבר שהכי מרגש אותך?ממ אכפתיות כנה

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

מה הצבעים הבאים מסמלים בשבילך כרגשות? [אני לא אענה בדיוק על רגשות לא בא לי, רגשות זה נדוש;[] -שחור - בדידות, דכאון -לבן - הארה[?], לידה -צהוב - חמיצות:> -אפור - שגרתיות, שחיקה, אבל גם ניטראליות -חום - חום זה הרבה דברים... זה טוש חום מסויים שגורם לי לחשוב על מתיקות, זה חרא, זה אדמה.. בסופו של דבר זה מין חמימות, אני מניחה -אדום - נחישות, אהבה(כמובן;[) -ירוק - צביטה בלב?;[ -כחול - חופש:> מה הדבר שהכי הרבה יצא לך להתמכר אליו,להגמל, ושוב להתמכר, ובאיזה מצב אתה עכשיו? אנערף מה הסרט הבא בשבילך? המממממממ אנערף מה הדבר שהכי מרגש אותך? כל מיני סיפורים אמיתיים;[ רעיונות יפים. המון דברים><

backstreet n1

New member
נהנהנהנהנהנה../images/Emo9.gif

מה הצבעים הבאים מסמלים בשבילך כרגשות? -שחור- עצב -לבן-טהר -צהוב-חום -אפור-קרירות -חום-לבביות- -אדום-אהבה -ירוק-נקיות -כחול- יופי מה הדבר שהכי הרבה יצא לך להתמכר אליו,להגמל, ושוב להתמכר, ובאיזה מצב אתה עכשיו? בקסטריט בויז,ואני בשלב ההכי התמכרות שיש
מה הסרט הבא בשבילך? הממ..לודעת
מה הדבר שהכי מרגש אותך? מוזיקה
ויםם

goblinit12

New member
אני

מה הצבעים הבאים מסמלים בשבילך כרגשות? שחור-מוות לבן- טוהר צהוב-אי שפיות אפור-עצב חום-שמחה אדום-תשוקה, אהבה ירוק-אין... כחול-לא יודעת... מה הדבר שהכי הרבה יצא לך להתמכר אליו,להגמל, ושוב להתמכר, ובאיזה מצב אתה עכשיו? לפורומים...לפני איזה שנתיים הייתי יושבת כל היום בפורומים, יצאתי מזה ועכשיו חזרתי לזה וזה נהיה עוד יותר גרוע! מה הסרט הבא בשבילך? הממממ...לא יודעת מה הדבר שהכי מרגש אותך?"סיפורו של ויל האנטינג" תראו! אחד הסרטים הטובים והאמיתיים שיש!

ady18

Well-known member
תשובות

שחור מוות ומסתוריות -לבן טוהר קדושה -צהוב משהו רע -אפור משהו עצוב -חום אין לי מושג -אדום דם מוות -ירוק קנאה -כחול תקווה אופטימות

CountrY GirL

New member
שלי-

מה הצבעים הבאים מסמלים בשבילך כרגשות? -שחור - מסך יורד.. סיומת של משהו -לבן- ריקנות, לא יודעת.. לבן זה צבע נורא משעמם .. לא מעורר בי כלום.. -צהוב- משהו אכזרי, מגעיל, מרתיע -אפור- קור, דיכאון, חורףףף... -חום- לא יודעת -אדום- קיצוניות, עומק.. לא יודעת.. משהו נורא לא ברור -ירוק- טבע, בריאה... -כחול- עצב, כאב, מלנכוליה... מה הדבר שהכי הרבה יצא לך להתמכר אליו,להגמל, ושוב להתמכר, ובאיזה מצב אתה עכשיו? קולה ורכילויות . בשניהם אני איכשהו במצב של עליה.. מנסה להיגמל.. מה הסרט הבא בשבילך? אממ. לא יודעת, בא לי על פוקהונטס מה הדבר שהכי מרגש אותך? קשר שיש לי עם בנאדם מסויים

אני

שחור -כעס לבן -אחרי סערה צהוב -שנאה אפור -יומיום חום -עצב אדום -אהבה ירוק -עליזות. כחול -שקט מה הדבר שהכי הרבה יצא לך להתמכר אליו,להגמל, ושוב להתמכר, ובאיזה מצב אתה עכשיו?ממממחשב ואינטרנט.. כרגע אני במצב מאוזן.. מה הסרט הבא בשבילך? לא יודעת.. מה הדבר שהכי מרגש אותך? הטיול מחר.

למעלה