שאלון קצרקצרקצר :]

שאלון קצרקצרקצר :]

טוב זה לא ממש משחק אבל זה כדי להחיות את הפורום ולהכיר אחד את השני יותר טוב = ) אתם לא חייבים לענות על הכל :] שם: גיל: מקום מגורים: מה לא יודעים עלייך פה בפורום ? אם יש עוד נשמח לדעת
מה את/ה הכי רוצה בעולם ? פעם הגשמת חלום ? מי יודע הכי הרבה סודות עליך ? ופה בפורום מי ? מש'ו להוסיף ?

אני ../images/Emo9.gif

שם: אורפז , אבל כולם קוראים לי אורפי גם אתם יכולים =] גיל: עוד חודשיים וכמה ימים 15 מקום מגורים: לא יודעת אם ממש אפשר לקרוא לזה מקום אבל עפולה חחח מה לא יודעים עלייך פה בפורום ? אממ . . יש סיכויים גדולים יותר מידי שאני ילך לפסיכולוג
אם יש עוד נשמח לדעת אני לא אוהבת שוקולד / עוגות / הרבה סוגים של ממתקים וחטיפים ועוד הרבה דברים שילדים נורמאליים אוהבים . . ועוד מש'ו קצת מוזר , פעם הייתי בטוחה במליון אחוז שסהר פשוט שונאת אותי , אבל זה לא נכון, נכון סהר?!?!?!?! מה את/ה הכי רוצה בעולם ? אממ להיות שחקנית פעם הגשמת חלום ? אממ אני חושבת שכן רק לא זוכרת איזה
מי יודע הכי הרבה סודות עליך ? חברות שלי ופה בפורום מי ? מיה אהובתי
מש'ו להוסיף ? אממ באלי להתחתן , חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מיש'ו רוצה להתחתן איתי ?

מיוש94

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: מיה גיל: 14 וחצי ו-18 יום
מקום מגורים: תל אביב מה לא יודעים עלייך פה בפורום ? שאני עצלנית
אם יש עוד נשמח לדעת עדיף שלא חחחח מה את/ה הכי רוצה בעולם ? אם אני יתחיל לרשום זה לא יגמר.. פעם הגשמת חלום ? כן מי יודע הכי הרבה סודות עליך ? החברות הכי טובות שלי ופה בפורום מי ? סהר ואורפז מש'ו להוסיף ? הכנתי עוגת שוקולד שנראת ממ טעימה ואני עוד מעט ילך "לטעום" ממנה חחח

זילברבר

New member
עונה.

אני בן17וחצי.אוהב כמעט הכל.והגשמתי מלא חלומות.ופה אף אחד לא מכיר אותי ביכלל.רק הקרובים אליי מכירים אותי טוב.זה השאלות שאני זוכר.

למעלה