שאלון קצרצר

y a ® d e n

New member
שאלון קצרצר

>שמעתם בשבוע האחרון שיר של ירמי? >מה השיר האחרון שלו ששמעתם? >ההופעה האחרונה של ירמי שהייתם בה הייתה? >איזה דיסקים של ירמי יש לכם בבית? צרוב או מקורי? >ידוע לכם על הופעות קרובות של ירמי? >שימו את התמונה האהובה שלכם של ירמי: קשור אל ירמי אבל לא ספציפי עליו: >שמעתם את השיר החדש של חמי רודנר? >ראיתם את הקליפ של השיר? >מה אתם חושבים עליו? >קוראים את הטור של רויטל קפלן במעריב לנוער? [אישתו של.. מקווה שאני לא טועה ועשיתי פאדיחה ענקית וזאת לא אישתו..] >מה אתם חושבים עליו? >מה ההופעה האחרונה שהייתם בה? >השיר האחרון ששמעתם הוא?

y a ® d e n

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo109.gif

>שמעתם בשבוע האחרון שיר של ירמי? אכן כן. >מה השיר האחרון שלו ששמעתם? קולה וברה >ההופעה האחרונה של ירמי שהייתם בה הייתה? וואי ממזמן.. בתמונע בדצמבר.. אההה גם הייתי בסילבסטר בדיזינגוף סנטר בהופעה של אסף אמדורסקי ושלו >איזה דיסקים של ירמי יש לכם בבית? צרוב או מקורי? כולם. מקורי >ידוע לכם על הופעות קרובות של ירמי? רק אני יודעת שיש לו ב-17 לדצמבר בחיפה הופעה שלו בשירי הביטלס.. >שימו את התמונה האהובה שלכם של ירמי:
קשור אל ירמי אבל לא ספציפי עליו: >שמעתם את השיר החדש של חמי רודנר? כן >ראיתם את הקליפ של השיר? חח כן >מה אתם חושבים עליו? שיר יפה וקליט כזה. קצת נדבק כזה, אבל אהבתי >קוראים את הטור של רויטל קפלן במעריב לנוער? [אישתו של.. מקווה שאני לא טועה ועשיתי פאדיחה ענקית וזאת לא אישתו..] לא קוראת. >מה אתם חושבים עליו? לא קוראת. >מה ההופעה האחרונה שהייתם בה? וואי ממזמן לא הייתי בהופעה.. נראה לי שבסילבסטר >השיר האחרון ששמעתם הוא? somewhere only we know

באגפלית

New member
עונה ../images/Emo66.gif

>שמעתם בשבוע האחרון שיר של ירמי? אכן. >מה השיר האחרון שלו ששמעתם? הדפוק הזה. >ההופעה האחרונה של ירמי שהייתם בה הייתה? ההופעה האחרונה והראשונה גם- בסנטר בסילבסטר, בהופעת אורח אצל אסף. >איזה דיסקים של ירמי יש לכם בבית? את כ-ו-ל-ם ! צרוב או מקורי? כמובן שמקורי! >ידוע לכם על הופעות קרובות של ירמי? האמת שלא. >שימו את התמונה האהובה שלכם של ירמי: אממ .. מה שמצאתי ...-----> קשור אל ירמי אבל לא ספציפי עליו: >שמעתם את השיר החדש של חמי רודנר? כן. >ראיתם את הקליפ של השיר? לא. >מה אתם חושבים עליו? קצת מוזר לטעמי. פעם ראשונה שששמעתי אותו הוא נשמע ממש ממש מוזר ולא אהבתי, אבל אחרי כמה פעמים מתרגלים והוא דווקא בסדר. אבל לא מדהים. לחמי יש שירים הרבה יותר טובים. >קוראים את הטור של רויטל קפלן במעריב לנוער? לא , לא ידעתי בכלל שיש לה טור O: [אישתו של.. מקווה שאני לא טועה ועשיתי פאדיחה ענקית וזאת לא אישתו..] >מה אתם חושבים עליו? לא קראתי אותו
>מה ההופעה האחרונה שהייתם בה? של ירמי? כבר כתבתי... ההופעת אורח שלו בסנטר. >השיר האחרון ששמעתם הוא? רשמתי למעלה.. חח.. הדפוק הזה.

באגפלית

New member
אופס.. והתמונה ---->

חח אחת התמונות הפסיכיות שלו.. היא ממש מגניבה לדעתי.. אולי יש יותר יפות. אבל זה מה שמצאתי :)

לא עשית פאדיחות.. זאת באמת אישתו !

>שמעתם בשבוע האחרון שיר של ירמי? כל כל יום בשבוע :) >מה השיר האחרון שלו ששמעתם? מודדת.. >ההופעה האחרונה של ירמי שהייתם בה הייתה? לא יצא לי ללכת להופעות האחרונות :( זה אומר שכבר הרבה זמן... >איזה דיסקים של ירמי יש לכם בבית? צרוב או מקורי? רק מקורי!!! - הזמן האבוד, ירמי והפרחים ובוקר טוב ! D: >ידוע לכם על הופעות קרובות של ירמי? חוץ מהמחווה לביטלס?!- לא.. אבל אני מקווה שיהיו בקרוב!!!! ((:) >שימו את התמונה האהובה שלכם של ירמי:
קשור אל ירמי אבל לא ספציפי עליו: >שמעתם את השיר החדש של חמי רודנר? שידרתי אותו ברדיו לא מעט... >ראיתם את הקליפ של השיר? נופ.. >מה אתם חושבים עליו? אחלה בחלה.. >קוראים את הטור של רויטל קפלן במעריב לנוער? כשהייתי מנוייה - קראתי.. >מה אתם חושבים עליו? חביב למדי.. כתבת מעולה למען האמת.. >מה ההופעה האחרונה שהייתם בה? כבר לא זוכרת.. חח >השיר האחרון ששמעתם הוא? ירמי - האש בעצמות ! :)

למעלה