שאלון קצרצר

אלמה 3

New member
שאלון קצרצר

שאלון בנושא דברים שאתם אוהבים קצר כמו שאני אוהבת שם? גיל? פרח? צבע? חיה? אוכל? סגנון לבוש: משקה? ושכל מי שעונה על השאלון ישים תמונה שיש לו במחשב שהוא אוהב

אלמה 3

New member
עונה לעצמי

שם? אורטל גיל? 20 פרח? קאלה..פרח יפהפה צבע? שחור חיה? לא מתה על חיות אבל מעדיפה אם כבר דגים
אוכל? חצילים סגנון לבוש: ספורט-אלגנט משקה? תפוזים

linoy pal

New member
עונהה

שם? לינוי גיל? 14.5 פרח? כל מיני חחח צבע? ורוד חיה? ארנבת אוכל? מרקים כל הסוגים סגנון לבוש: ספורטיבי משקה? נסטי

moruush

New member
חחחח עונה

שם? מור גיל? 13 ומשו
פרח? נרקיס צבע? ורוד חיה? ארנב אוכל? מלפפונים
סגנון לבוש: ספורטיבי/אלגנטי. משקה? מים או נאסטי.

נושבו

New member
עונה:)

שם
לבן-גל לבת-שחר גיל
שנה-שנתיים פרח
ורד צבע
ורוד חיה
כלבים קטנים:) אוכל
דגנים עם חלב!! סגנון לבוש: ספורט-אלגנט משקה
ספרייט דיאט

מ א מ י2

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo219.gif

שם? לוטן
גיל? 11 וחצי
פרח? לבנדר
צבע? סגול
חיה? נמר
אוכל? שניצל
סגנון לבוש: רגיל שכזה
משקה? מים,קולה וספרייט
הודגש באמצעות מדגישומטיק
יש לי עוד תמונות אבל זו אחת שאני אוהבת במיוחד.

lintu1

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם?אביב גיל?עוד 3 חודשים 13 פרח?...? צבע?אדום שחור חיה?כלבים וחתולים אוכל?פיצה
סגנון לבוש:לא יודעת... נוח? משקה?הכל חוץ מ...דם
ושתן וכאלה

ester6

New member
עונה..

שם? אסתר. גיל? 14. פרח? נרקיס. צבע? תכלת! חיה? דוב קואלה. אוכל? גלידה! סגנון לבוש: בעיקר ג'ינסים. משקה? קולה!!! ושכל מי שעונה על השאלון ישים תמונה שיש לו במחשב שהוא אוהב- אני לא יכולה להשים תמונה כי אני לא בבית.. אני בבית ספר, כי המורה שלי העיפה אותי משיעור לשון..

My self and i

New member
~;;../images/Emo54.gif

שם? שרית. גיל? 13. פרח?
נרקיס? צבע? כתום. חיה? כלב. אוכל? מקדונלס
סגנון לבוש: רגיל וזרוק {: ג'ינסים, דגמחים. 3: משקה? קולה דיאט. אין לי כח לשים תמונה

heartless me Oo

New member
עונההההההההה

שם? ולריה גיל? 15 פרח? קקטוסים!!! צבע? שחור+ורוד+אפור חיה? כלבים & נחשים אוכל? סושי סגנון לבוש: אממ אין לי מושג משקה? נסטי!!!! וקולהההההה

אני

שם?עדי גיל?14 פרח?לא מתה על פרחים צבע?ירוק חיה?קוף אוכל?ג'אנקפוד סגנון לבוש:אין משקה?קולה

רותמי4

New member
עונה [:

שם? רותם. גיל? 16 וחצי. פרח? רותם ורד ונרקיס. צבע? ורוד ותכלת. חיה? ארנב. אוכל? פיצה וספגטי. סגנון לבוש: ספורט-אלגנט. משקה? מים ונסטי.

התשובות שלי לשאלון

שם:סיגל גיל:18 פרח:יקינטון צבע:סגול חיה:חתול אוכל:פסטה סגנון לבוש:ספורטיבי משקה:מים

melmel1

New member
עונה [:

גיל:14 פרח:סביון P= צבע:כחול חיה:דולפין אוכל:אורז סגנון לבוש:לא יודעת... ממשקה: מיץ ענבים

למעלה