שאלון קצרצר

שאלון קצרצר

מכיוון שהפורום קצת ישנוני לאחרונה, החלטתי להעלות לפה שאלון (סטייל שאלון ספיידי) קצרצר... 1. איפה תעדיפו לבלות את חופשתכם
בצפון או בדרום
2. המונדיאל מתקרב מצעדי ענק. אתם... נרגשים מהמאורע או "את מי זה מעניין בכלל"
3. האירוויזיון מתקרב בצעדי ענק. אתם... נרגשים מהמאורע או "את מי זה מעניין בכלל"
4. אתם הולכים ברחוב ופוגשים באדם שאתם מכירים אבל לא זוכרים מאיפה. אתם פונים אליו ומנסים לברר מי הוא או שממשיכים הלאה בלי לדעת את התשובה
5. ספרו על האהבה הראשונה שלכם. 6. עם איזה סלבריטי הייתם רוצים לצאת לדייט
7. התנשקתם פעם עם בני מינכם
8. אתם הולכים ברחוב ופתאום דורכים על מסטיק. אתם... מתחילים לקלל את האדם שהשליך את המסטיק על הרצפה או שנשארים אדישים ומנסים לגרד את המסטיק מהנעל
9. איך הייתם רוצים שיקראו לילדים שלכם
10. מה מפחיד אתכם
זהו להפעם...

העכביש2

New member
כל הכבוד הרצגבינה ../images/Emo45.gif

אהבתי -- מבטיח לענות בערב כשאחזור...יש פה כמה שאלות מעולות

../images/Emo26.gif

1. איפה תעדיפו לבלות את חופשתכם בצפון או בדרום
בצפון הפעם..
2. המונדיאל מתקרב מצעדי ענק. אתם... נרגשים מהמאורע או "את מי זה מעניין בכלל"
את מי זה מעניין בכלל??
3. האירוויזיון מתקרב בצעדי ענק. אתם... נרגשים מהמאורע או "את מי זה מעניין בכלל"
לא מעניין ב
4. אתם הולכים ברחוב ופוגשים באדם שאתם מכירים אבל לא זוכרים מאיפה. אתם פונים אליו ומנסים לברר מי הוא או שממשיכים הלאה בלי לדעת את התשובה
קרה לי . ופניתי אליהם
מי ישמע יאכלו אותי
5. ספרו על האהבה הראשונה שלכם
אין מילים
כמו באגדות
6. עם איזה סלבריטי הייתם רוצים לצאת לדייט
ווין דיזל
כן
8. אתם הולכים ברחוב ופתאום דורכים על מסטיק. אתם... מתחילים לקלל את האדם שהשליך את המסטיק על הרצפה או שנשארים אדישים ומנסים לגרד את המסטיק מהנעל
גם וגם
9. איך הייתם רוצים שיקראו לילדים שלכם
חחח לא חשבתי על זה
10. מה מפחיד אתכם
להשאר לבד

תשובותיי

1. אעדיף לבלות את חופשתי בדרום הארץ. 2. המונדיאל מתקרב. אני די מתרגש... 3. האירוויזיון מתקרב. את מי זה מעניין בכלל
4. אם אני אלך ברחוב ואפגוש מישהו שאני מכיר ואני לא אזכוא אותו, סביר להניח שאני אשאל אותו מי הוא. 5. האהבה הראשונה שלי הייתה בכיתה א'. קראו לה ורד והיא הייתה מדהימה. 6. אחינועם ניני/ריטה 7. לא התנשקתי אף פעם עם גבר. 8. דורכים על מסטיק
אני בדר"כ לא מקלל, כי אני גם זורק מסטיקים באמצע הרחוב. 9. בנים: דניאל ותומר. בנות: דניאלה, דנה והדס. 10. מפחיד אותי לאבד את העצמאות שלי.

מותר לי

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1. איפה תעדיפו לבלות את חופשתכם בצפון או בדרום 2. המונדיאל מתקרב מצעדי ענק. אתם... נרגשים מהמאורע או "את מי זה מעניין בכלל" 3. האירוויזיון מתקרב בצעדי ענק. אתם... נרגשים מהמאורע או "את מי זה מעניין בכלל" 4. אתם הולכים ברחוב ופוגשים באדם שאתם מכירים אבל לא זוכרים מאיפה. אתם פונים אליו ומנסים לברר מי הוא או שממשיכים הלאה בלי לדעת את התשובה 5. ספרו על האהבה הראשונה שלכם. 6. עם איזה סלבריטי הייתם רוצים לצאת לדייט 7. התנשקתם פעם עם בני מינכם 8. אתם הולכים ברחוב ופתאום דורכים על מסטיק. אתם... מתחילים לקלל את האדם שהשליך את המסטיק על הרצפה או שנשארים אדישים ומנסים לגרד את המסטיק מהנעל 9. איך הייתם רוצים שיקראו לילדים שלכם 10. מה מפחיד אתכם

מותר לי

New member
../images/Emo12.gif

איפה תעדיפו לבלות את חופשתכם בצפון או בדרום
בצפון
(אם דרום אז אילת והלאה)
המונדיאל מתקרב מצעדי ענק. אתם... נרגשים מהמאורע או "את מי זה מעניין בכלל"
מה זה מונדיאל?
סתם... אבל אותי זה לא מעניין בכלל!
האירוויזיון מתקרב בצעדי ענק. אתם... נרגשים מהמאורע או "את מי זה מעניין בכלל"
לא מתרגשת, או שנזכה או שלא, מה לא?
אתם הולכים ברחוב ופוגשים באדם שאתם מכירים אבל לא זוכרים מאיפה. אתם פונים אליו ומנסים לברר מי הוא או שממשיכים הלאה בלי לדעת את התשובה
מנסה שתי שניות לברר איתו מאיפה הוא מוכר, ואם לא מצליחים אז ממשיכים הלאה, אני כבר אזכר מתישהו
ספרו על האהבה הראשונה שלכם
סתם סיפור שלא כדאי להזכר בו... עלק אהבה...
עם איזה סלבריטי הייתם רוצים לצאת לדייט
למה שאני ארצה לצאת עם סלבריטי?
התנשקתם פעם עם בני מינכם
לא!
אתם הולכים ברחוב ופתאום דורכים על מסטיק. אתם... מתחילים לקלל את האדם שהשליך את המסטיק על הרצפה או שנשארים אדישים ומנסים לגרד את המסטיק מהנעל
קצת מגרדת, קצת מקללת, איכסה של אנשים!
איך הייתם רוצים שיקראו לילדים שלכם
אוהווו!!! יש הרבה שמות על הפרק
מה מפחיד אתכם
נחש
בעבודה אני עושה עיקופים שלמים כדי שלא יקפוץ לי נחש מהדשא או בטעות ירד מאיזה עץ...

liormk

New member
באופן מפתיע - תשובות../images/Emo70.gif

1. איפה תעדיפו לבלות את חופשתכם בצפון או בדרום? צפון כמובן, זה כמו לשאול איזה צבע יותר יפה - ירוק או צהוב? 2. המונדיאל מתקרב מצעדי ענק. אתם... נרגשים מהמאורע או "את מי זה מעניין בכלל"? מי? 3. האירוויזיון מתקרב בצעדי ענק. אתם... נרגשים מהמאורע או "את מי זה מעניין בכלל"? מה? 4. אתם הולכים ברחוב ופוגשים באדם שאתם מכירים אבל לא זוכרים מאיפה. אתם פונים אליו ומנסים לברר מי הוא או שממשיכים הלאה בלי לדעת את התשובה? ממשיך הלאה ולא מסוגל לחשוב על משהו אחר ב-½4 חודשים הקרובים.. 5. ספרו על האהבה הראשונה שלכם. היה אחלה, תודה על ההתעניינות
. 6. עם איזה סלבריטי הייתם רוצים לצאת לדייט? Sarah Silverman, ולולא הייתי סטרייט - סיינפלד כמובן
7. התנשקתם פעם עם בני מינכם? ע"ע שאלה 6. 8. אתם הולכים ברחוב ופתאום דורכים על מסטיק. אתם... מתחילים לקלל את האדם שהשליך את המסטיק על הרצפה או שנשארים אדישים ומנסים לגרד את המסטיק מהנעל? תלוי איזה טעם
9. איך הייתם רוצים שיקראו לילדים שלכם? אפרים וגרשון (תאומים - בן ובת). 10. מה מפחיד אתכם?
דבורים. and let's never speak of this again!

העכביש2

New member
כיף לענות על שאלון של אחרים ../images/Emo13.gif

. איפה תעדיפו לבלות את חופשתכם בצפון או בדרום
אילת בהחלט מצויינת, אבל באופן כללי אז הצפון לוקח אצלי. הרבה ירוק, יש מה לראות 2. המונדיאל מתקרב מצעדי ענק. אתם... נרגשים מהמאורע או "את מי זה מעניין בכלל"
בהחלט נרגשים!! אחחחח בשביל זה שווה לחכות 4 שנים!!! (או שנתיים אם מחשיבים את היורו
) 3. האירוויזיון מתקרב בצעדי ענק. אתם... נרגשים מהמאורע או "את מי זה מעניין בכלל"
באייקון אחד--
(למרות שלפעמים יש שירים יפים אז אני לא פוסל על הסף) 4. אתם הולכים ברחוב ופוגשים באדם שאתם מכירים אבל לא זוכרים מאיפה. אתם פונים אליו ומנסים לברר מי הוא או שממשיכים הלאה בלי לדעת את התשובה
אני בדרך כלל ימשיך ליעדי אלא אם כן הוא ממש מוכר לי ויש מצב סיטואציוני לבירור... 5. ספרו על האהבה הראשונה שלכם.
. אה....נראה לי אי שם בצבא דווקא...
(אני כותב בפרוטרות אה?)
6. עם איזה סלבריטי הייתם רוצים לצאת לדייט
ממממממ..
לא ממש
מקללים ומוציאים את המסטיק (בטח כולם ענו ככה
) 9. איך הייתם רוצים שיקראו לילדים שלכם
10. מה מפחיד אתכם
האמת, לא משהו מיוחד...אולי גבהים עזים ... שאלון מצוין הרצגובינה. אהבתי

exterior

New member
Me, Me, Me.......:)

1. איפה תעדיפו לבלות את חופשתכם בצפון או בדרום?---> בצפון הייתי לא ממזמן, אז אעדיף לבלות אותה בדרום. 2. המונדיאל מתקרב מצעדי ענק. אתם... נרגשים מהמאורע או "את מי זה מעניין בכלל"?----> איף, זה ממש ממש ממש לא (!) מעניין אותי. 3. האירוויזיון מתקרב בצעדי ענק. אתם... נרגשים מהמאורע או "את מי זה מעניין בכלל"?---> ?!?!?!זה מעניין מישהו בכלל? 4. אתם הולכים ברחוב ופוגשים באדם שאתם מכירים אבל לא זוכרים מאיפה. אתם פונים אליו ומנסים לברר מי הוא או שממשיכים הלאה בלי לדעת את התשובה? ----> ממשיכה הלאה וחושבת לעצמי תוך כדי הליכה "מאיפה לעזאזל אני מכירה אותו/ה..." 5. ספרו על האהבה הראשונה שלכם---> הוא היה גדול ממני בשלושה חודשים :) 6. עם איזה סלבריטי הייתם רוצים לצאת לדייט----> ג'ייק ג'ילינהול 7. התנשקתם פעם עם בני מינכם? once 8. אתם הולכים ברחוב ופתאום דורכים על מסטיק. אתם... מתחילים לקלל את האדם שהשליך את המסטיק על הרצפה או שנשארים אדישים ומנסים לגרד את המסטיק מהנעל? מקללת (לעיתים) ומגרדת (תמיד) :/ 9. איך הייתם רוצים שיקראו לילדים שלכם? אממ, הממ, אממ.....יש כמה שמות, אבל ----next question: 10. מה מפחיד אתכם? ---> ג'וקים, עכבישים, דבורים ונמלים, מפחידים ומגעילים אותי. איכס.

יאללה נו...

1. בצפון או בדרום? למה צריך להחליט? גם וגם! זרקו לי אוהל, שק"ש ומים :) 2. ממש בראש מעייני אל תשאל... 3. כנ"ל... 4. אני חיבת, אני אפנה אליו ואברר מאיפה, ואם זה לא יעבוד אני אשתגע (מה שקורה לי כבר כמה ימים...) 5. האבה הראשונה שלי? היו מעורבים בה הרבה מאוד סמים, כנראה בגלל זה חשבתי שהיא אהבה 6. מי ירצה לצאת לדייט עם סלבריטי??? 7. :) נמנעת! 8. מגרדת את המסטיק מהנעל 9. אין לי מושג... אני אחליט רק אחרי הלידה-שיתאים להם... 10. מה מפחיד אותי...? הרבה דברים, בעיקר להיות לבד (לא מבחינה זוגית-בכלל)

התגעגעתי לענות

אוי כמה שזה היה חסר לי... בזמני הפנוי אפילו שאלתי את עצמי שאלות 1. איפה תעדיפו לבלות את חופשתכם בצפון או בדרום בצפון לא! בדרום. לא לא בצפון! לא אל לא לא בדרום. סליחה אפשר לשנות? בצפון. אולי בדרום? כן בדרום. אהממ סליחה אני חוזרת בי, בצפון וזה סופי... נראה לי... נו טוב תלוי איזה טיול, אבל אני חולה על טבריה. 2. המונדיאל מתקרב מצעדי ענק. אתם... נרגשים מהמאורע או "את מי זה מעניין בכלל" מונדיאל!!!!!!!!!! מה זה? מי זה? מתי הוא בא? אהה זה זה! אני מחכה לו. 3. האירוויזיון מתקרב בצעדי ענק. אתם... נרגשים מהמאורע או "את מי זה מעניין בכלל" אירוויזיון.... השם הזה מזכיר לי את פעם, איך שפעם היינו יושבים כולם מוחכים לזה.... איפה הזמנים ההם? 4. אתם הולכים ברחוב ופוגשים באדם שאתם מכירים אבל לא זוכרים מאיפה. אתם פונים אליו ומנסים לברר מי הוא או שממשיכים הלאה בלי לדעת את התשובה זה קל! אני ממשיכה לדבר איתו כאילו אני יודעת מיהו, וזה בטח יבוא לי עם השיחה, ואם לא? אז לא. 5. ספרו על האהבה הראשונה שלכם. "האהבה הישנה זאת שברחה לי, מונחת שם ואף אחד כבר לא נוגע, מזמן לפני כל הסרטים הפונוגרפים, היה עוד משהו פשוט להתגעגע...." 6. עם איזה סלבריטי הייתם רוצים לצאת לדייט אני הייתי רוצה לצאת לדייט עם.... תנו לי לחשוב על זה. 7. התנשקתם פעם עם בני מינכם כן. צריך לפרט? 8. אתם הולכים ברחוב ופתאום דורכים על מסטיק. אתם... מתחילים לקלל את האדם שהשליך את המסטיק על הרצפה או שנשארים אדישים ומנסים לגרד את המסטיק מהנעל מסטיק שנדבק סוטם חורים בנעל כמו סטימה בשן, אין לי על מה להתעצבן, אני רק מקללת קצת מתרגזת טיפה מחפשת מקל ומגרדת. 9. איך הייתם רוצים שיקראו לילדים שלכם לי יהיו בת בכורה, בן אחריה ואז שוב בת ואז שוב בן אהה שמות רציתם? אין לי... לא יודעת.... פעם כל מי שאהבתי אמרתי שעל שמו אני יקרא לילד שלי. 10. מה מפחיד אתכם מופסה! מופסה! מופסה!!!! <מלך האריות>

c o h e n 8

New member
זאת דרך הטבע

אין מה לעשות אנחנו נמשכים למושג "נשיקה של בנות" זה לא יעזור להבין כי גם אנחנו לא מבינים למה זה קורה לנו...אבל...יש הרבה יותר בנות שמוכנות להתנסות בזה ואחר כך לומר שהן לא לסביות אז זה נכון שבנות יותר פתוחות בקטע הזה מבנים

ברור ברור

לא שופטת גמני רוצה לדעת פרטים גמלי זה קרה אני לא מתרגשת. ואתם הבנים.... זה בדיוק כמו הטבע השני "בן ששוכב עם בנות הוא גבר ובת היא זונה" שכחתם שצריך 2 לטנגו? אהה לסקס?

c o h e n 8

New member
אני

אני לעולם לא אחשוב את זה על בנות-כל בת רשאית לעשות מה שהיא רוצה בלי לעשות חשבון לאף אחת

שוב ברור

שכל אחד ואחת תעשה יעשה כל שברצונה ברצונו אבל האם היית יוצא מתחתן עם אחת כזאת? זאת השאלה? אתה יודע בדיבורים הכל אפשרי.

למעלה