שאלון "קצרצר"..

שאלון "קצרצר"..

אני חולה על הפורום הזה בטיירוףףף... [למרות שלא מאוד רואים].. קצת קשה לי להגיב בקביעות אבל אני מנסה להיכנס ולהתעדכןן...ואם כל הקטעים האלה של המפגשים חייבים שאלוןן... אז אני מצטערת אם העלו אותו כבר אבל גם אם העלו אז תמיד כיף לענות עליו שובבב...!! ויאללה באמת תענו.. תוכיחו שמישהו דוגרי נישאר פה ..בהצלחה P= מחולק ל-2 חלקים.. שעת ההתחלה: שם: תאריך לידה: מזל: מין: גובה: צבע עיניים: מידת נעליים: מיקום: איפה נולדת: נכשלת במקצוע: ביצפר: מאוהב: חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: תעשי סקס לפני החתונה: התאהבת פעם במורה?: מעשנת?: שותה?: סמים: מפלרטט: צבע אהוב: חיות אהובות: סימני לידה: מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?: ביישן?: מתקלח?: שונא ביצפר?: יש לך חיים?: עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תעשה צניחה חופשית?: אוהב לרקוד?: היית בחו"ל?: סילקו אותך מביצפר?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: כלבה: שתייה מועדפת?: שותה מים?: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: יש לך פלאפון?: אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: אוהב להצטלם?: אוהב לקחת תמונות של אחרים?: אתה שזופה?: מתעצבן בקלות?: התחלת שמועה על מישהו?: יש לך קו טלפון משלך?: יש לך בריכה פרטית?: אחים ואחיות?: תחתונים?: מישהי שיחקה בך?: מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? חולמ בהקיץ?: קעקוע?: מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקסית שלך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?: אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה הממוצע שלך? מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: תצא עם מישהי צעירה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שחית פעם בעירום?: מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: במין השני, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך את מרגישה עכשיו? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? עם מה את ישנה? האם הפיצו עלייך שמועה? במה את נוהגת? את ילדה של אבא או אמא? מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר? בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? מה עשית היום? ....

המשך

עוד קצת עלי: תכונה טובה: תכונה רעה: את מאמינה בגורל? קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאתה נרדמת? את מי היית לוקחת לאי בודד? אם היית חיה איזה חייה היית? איזה שפות את מדברת? בן-אדם של לילה או יום? רגישה לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה את חושבת לפני שאת הולכת לישון? ממה את הכי פוחדת? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? שיעור אהוב? חג? שם לבן? שם לבת? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? בכית? צחקת? גרמת למישהו לצחוק? קנית משהו? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאת אוהבת? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהו? מישהו בגד בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהבת? ראית את מגדל אייפל? שתית אלכוהול? עשנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נשארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקת מישהו ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק ונתפסת? נרדמת בשיעור? מה השעה:

עונה אבל על חצי כי אין כוח להכול!!!

עוד קצת עלי: תכונה טובה: אמממ...לא יודעת תכונה רעה: אמממ.גם את זה אני לא יודעת את מאמינה בגורל? כה קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חורף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר?מחשב מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאתה נרדמת? מחשב את מי היית לוקחת לאי בודד? את המחשב! אם היית חיה איזה חייה היית? דולפין איזה שפות את מדברת? ספרדית,אנגלית,ו...עברית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגישה לדיגדוגים? כההההה מה היום הכי גרוע בחיים שלך?לא זוכרת מה היום הכי טוב בחיים שלך? גם לא זוכרת מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה על מה את חושבת לפני שאת הולכת לישון?על המחשב...סתם לא יודעת כל מיני ממה את הכי פוחדת?מ....הפחד המקום האהוב לחופשה? אילת טעם גלידה אהוב? מקופלת ממתק אהוב? סוכריית דובדבן מכונית? לא מבינה במכוניות שיעור אהוב? אין כולם מעצבנים חג? פסח כי החופש ארוך... שם לבן? ליאב שם לבת? אושר תוכנית אהובה בטלויזיה?כנגד כל הסיכויים בויוה מילה אהובה? הרבה.. דיסק אהוב? של הדיימונד'Z ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית?לא חיבקת מישהו? לא בכית? לא צחקת? כה גרמת למישהו לצחוק?לא קנית משהו? לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאת אוהבת?לא התגעגעת למישהו? לא מה השעה: 22:15

ק ש ר

New member
לא מאמין שאני עונה על זה...

שעת ההתחלה: 22:25 שם: אסף תאריך לידה: 26.3.06 מזל: טלה מין: זכר גובה: 1.85 צבע עיניים: שחור מידת נעליים: 46 מיקום: תל אביב איפה נולדת: שיבא יולדות קומה 7 חחחח נכשלת במקצוע: לא ביצפר: סיימתי אז לא רלוונטי מאוהב: כבר לא:( חבר/חברה: כבר לא:( אם כן, שם: השם של האקסית זה מספיק? נעה כמה זמן אתם ביחד: היינו 4 שנים ביחד מה את לובשת עכשיו: ג'ינס קרוע חולה וחגורה חחח תעשי סקס לפני החתונה: ברוררר התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: לא שותה?: רק כשאני יכול סמים: לא מפלרטט: כן בטח צבע אהוב: אדום (כמו הכומתה המהממתתתתתת שלי חחח) חיות אהובות: כלבים סימני לידה: אין מי החברים הכי טובים שלך?: אופיר, מעין ומישה הכית מישהו?: אפשר לומר שזו הסיבה לצל"ש חחח עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם אף אחד, השיחות שלי מסתכמות ב2-3 דקות מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: לא ביישן?: ממש לא מתקלח?: לאאאאאאאאא
שונא ביצפר?: שנאתי יש לך חיים?: יותר מדי עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי במי... בצבא חינכו אותי לא לבטוח באף אחד מלבד בצוות שלי חחח שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: המממ...לא תעשה צניחה חופשית?: אני עושה צניחות חופשיות אז כה אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: כן היית רוצה לגור במקום אחר?: לא אתה מפונק?: לא כלבה: אמא שלך שתייה מועדפת?: קלה- מיץ תפוזים טרי אלכוהול- ייגר שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: מרידול יש לך פלאפון?: 2... אחד צבאי בגודל לבנה ואחד נורמלי אתה מודל לחיקוי?: חחח מה זהההה מה אתה לובש הכי הרבה?: מדים האמת פירסינגים?: לא אוהב להצטלם?: לא אוהב לקחת תמונות של אחרים?: לא אתה שזופה?: טבעי מתעצבן בקלות?: חופשי התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: ברוררררררררר אחת באחוזה בהרצליה פיתוח השניה בטירה הפרטית בדרום צרפת... אה כמעט שכחתי, שרכשתי לעצמי קאנטרי קלאב אחים ואחיות?: היה אחד תחתונים?: אין לי? חחח סתם מה השאלה? מישהי שיחקה בך?: לא מסתדר עם אמאבא?: הכי בעולם מסתדר עם האחים?:
איך אתה מוציא כעס?: אגרוף ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: לא קעקוע?: כן... הסמל של היחידה שלי על הבטן מה היית רוצה?: איפה להתחיל? מה הפרחים המועדפים עליך?: כאלו לא קיימים איך נראית האקסית שלך?: כוסית, בלונדינית, עיניים ירוקות ונמוכה אתה חצוף?: די קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?: להתלכלך? בין אם כן ובין אם לא...זה קורה הרבה איך הפופיק שלך?: מושלם תודה מה הממוצע שלך? הבגרות שלי הייתה עם ממוצע 95 מה מספר המזל שלך?: 11 איך השיער שלך נראה עכשיו?: רטוב תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: המממ...כהה (לא שחור:)), שיער שחור, עיניים שחורות וגדול אבל ממש לא שמן
תצא עם מישהי צעירה יותר?: מגיל 18 תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן אבל גם תלוי עד כמה היו לך הפרעות אכילה?: לא צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא ספרתי שחית פעם בעירום?: כן מתי?: מזמן...אחרי המסיבת סיום למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא חיצונית...אמא פנימית בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: האצבע הקטנה של הרגל באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: מה קורההההההה רומנטי? רק אם היא שווה את זה... האקסית יכולה לספר שהייתי מאוד רומנטי:) מתי הפעם האחרונה שהקאת?: שלשום... האנג אובר רציני במין השני, בלונדינית או ברונטית?: לא משנה...העיקר לא ג'ינג'יות אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: וזה נשמע הגיוני? מחשוף?: בטח...מחסוף v אבל לא עמוק...חחחחחחח החבר הכי טוב שלך בתול?: רקקקקקקק הוא מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: אין איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת זהב עם מגן דויד איך את מרגיש עכשיו? בסדר? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? הלילה עם מה את ישנה? ישנה? אני ישן עם עצמי אבל תלוי... האם הפיצו עלייך שמועה? א במה את נוהג? באופנוע שלי ובמכונית של ההורים את ילד של אבא או אמא? שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר? כשהגיעו קציני העיר לספר שאחי נהרג בשביל 2 מיליון דולר תדגמן לפלייבוי? כן מה עשית היום? הרבה דברים תכונה טובה: מצחיק תכונה רעה: עצבני את מאמין בגורל? כן קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קם בבוקר? יוצא מהחדר מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאתה נרדם? מסתכל לצדדים את מי היית לוקח לאי בודד? רק אחד? לא יכול לבחור אם היית חיה איזה חיה היית? נמר איזה שפות את מדבר? עברית אנגלית וערבית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כה מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? כשאחי נהרג מה היום הכי טוב בחיים שלך? יום הגיוס שלי (חסר חיים) מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה והמדינה על מה את חושב לפני שאת הולכת לישון? מי חושב? ממה את הכי פוחד? מוות (אחלה קריירה בחרתי כאחד שפוחד ממות אה? חחח) המקום האהוב לחופשה? המממ.... סיני טעם גלידה אהוב? וניל עוגיות של מקדונלדס ממתק אהוב? המממ... אנערף שוקולד? מכונית? למבורגיני
שיעור אהוב? היה ספורט חג? יום העצמאות שם לבן? אמיר שם לבת? עדן תוכנית אהובה בטלויזיה? חברים וארץ נהדרת מילה אהובה? אנערף דיסק אהוב? נו דיימנד'ז ברור:) חחח והאוסף של מדונה ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כן בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? כן הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כן התגעגעת למישהו? לא האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהבת? 4 שנים של אהבה... ראית את מגדל אייפל? כן שתית אלכוהול? מה פתאום...תמים כמוני? חחחח כל יום שאני בחופשה עשנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? בגיל 5 נחשב? נישקת מישהו? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא נשארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כמו כל ילד קטן זרקת מישהו ואחרי זה התחרטת? כןןןןןןןןןןןןןןןןןן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? שקרים לבנים השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחח כן פגשת סלבריטי? לא עברת על החוק ונתפסת? לא נרדמת בשיעור? כל שיעור הסטוריה מה השעה: 10:47

ק ש ר

New member
עכשיו קלטתי שכתבתי 06 בתאריך לידה

יוווו אני סטלןןןן............ טוב שנו את זה ל86

../images/Emo26.gifחלק 1

שעת ההתחלה
21:47 שם
רעות תאריך לידה
14.7.1992 מזל
סרטן מין
נקבה גובה
עדיף שלא תדעו
צבע עיניים
חםו מידת נעליים
36
פ"ת נכשלת במקצוע
בהרבה ביצפר
מה השאלה פה
מאוהב
אולי... חבר/חברה
לא אם כן, שם
--- כמה זמן אתם ביחד
--- מה את לובשת עכשיו
פיג'מה
תעשי סקס לפני החתונה
לא יודעת
מה שיצא.. התאהבת פעם במורה
לא.. מעשנת|?
!|
שותה
כן, קולה
לא אני לא שותה... סמים|?
!|
מפלרטט
לא.. צבע אהוב
לא יודעת.. חיות אהובות
כלבים וסוסים
סימני לידה
אין, נראה לי
מי החברים הכי טובים שלך
ליאור, ניר, שרון ולוטם הכית מישהו
שהייתי קטנה.. נחשב
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון
נראה לי בת דודה שלי.. מישהו נתן לך סטירה
לא.. באינטרנט הרבה
כן.. ביישן
קצת... מתקלח
לא ברגע זה
אבל כן... שונא ביצפר
כן יש לך חיים
לא, אני רובוט מטורלל שרוצה להשמיד את העולם
עד כמה אתה בוטח באנשים
תלוי אילו אנשים... שיקרת לחברים הכי טובים שלך
כן
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות
אולי.. תעשה צניחה חופשית
לא.. אוהב לרקוד
קצת.. היית בחו"ל
בטורקיה.. סילקו אותך מביצפר
לא השעו אותך
לא היית רוצה לגור במקום אחר
לפעמים... אתה מפונק
קצת.. כלבה
מז"א
שתייה מועדפת
קולה.. שותה מים
לא הרבה באיזו משחת שיניים אתה משתמש
סנסודין.. זה נורא מעניין אתכם נכון
יש לך פלאפון
כן אתה מודל לחיקוי
בפני אחותי הקטנה קצת...
מה אתה לובש הכי הרבה
ג'ינסים פירסינגים
עגילים באוזניים זה לא םירסינגים נכון
אוהב להצטלם
תלוי למה.. אוהב לקחת תמונות של אחרים
תלוי של מי... אתה שזופה
קצת.. מתעצבן בקלות
קצת.. התחלת שמועה על מישהו
לא יש לך קו טלפון משלך
בבית לא... יש לך בריכה פרטית
לא אחים ואחיות
כן תחתונים
מה קשור
מישהי שיחקה בך
בטח.. הבובה
מסתדר עם אמאבא
כן... מסתדר עם האחים
תלוי מתי איך אתה מוציא כעס
מסתגרת בחדר שומעת מוזיקה ומדברת עם מעין (כשהיא על המחשב...) ברחת פעם מהבית
לא חולמ בהקיץ
לפעמים קעקוע
לא אמיתי... מה היית רוצה
IPOD... מה הפרחים המועדפים עליך
אנערף.. איך נראית האקסית שלך
אקסית
אני נראת לכם לסבית
אתה חצוף
קצת.. קיץ או חורף
כשקיץ אני רוצה חורף וכשחורף אני רוצה קיץ אתה נהנה להתלכלך
לא ממש... איך הפופיק שלך
מה..
מה הממוצע שלך
מה מספר המזל שלך
אין נראה לי... איך השיער שלך נראה עכשיו
אסוף בקוקו.. מעניין אתכם
תוכל להיות צמחוני
אולי... איך את נראית
מה אכפת לכם
תצא עם מישהי צעירה יותר
--- תצאי עם מישהו מבוגר יותר
אולי.. היו לך הפרעות אכילה
לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון
כמה שיוצא
שחית פעם בעירום
לא מתי
--- למי אתה דומה יותר- אבא או אמא
חלק אומרים ככה וחלק ככה בוכה הרבה
קצת הרבה
אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה
שום חלק
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון
מה העניינים
רומנטי
המשפט או אני
מתי הפעם האחרונה שהקאת
מזמן במין השני, בלונדינית או ברונטית
אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)
לא.. מחשוף
תלוי לאן ואם כן אז לא גדול... החבר הכי

המשך החלק..

החבר הכי טוב שלך בתול
כן.. מה הצבע תחתונים שלך
לא אמור לעניין אתכם.. איזה מראה יש לחדר שלך
אין לי כח להסביר... איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו
אין איך את מרגישה עכשיו
בסדר.. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה
לפני שבוע בערך.. עם מה את ישנה
מלא בובות האם הפיצו עלייך שמועה
כן במה את נוהגת
לאנוהגת את ילדה של אבא או אמא
שנייהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר
וואי מזמן.. בכתה ה אני חושבת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי|?
!|
מה עשית היום
כלום...

../images/Emo26.gifחלק 2

תכונה טובה
לא יודעת... תכונה רעה
לא יודעת... את מאמינה בגורל
תלוי
קור או חום
תלוי...
לישון או לקום
תלוי בלאן קמים.. חוף או הרים
חוף קרמבו או שוקו
שוקו מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר
מצחצחת שיניים... מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאתה נרדמת
רואה טלויזיה/קוראת ספר.. את מי היית לוקחת לאי בודד
אמא שלי, בת דודה שלי, רוני, שירי והדיימנד'Z
אם היית חיה איזו חיה היית
לא יודעת... איזה שפות את מדברת
עברית.. אנגית (בערך..
) ספרדית (בערך
) בן-אדם של לילה או יום
שנייהם רגישה לדיגדוגים
כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך
לא זוכרת.. מה היום הכי טוב בחיים שלך
האמת.. אני לא זוכרת.. מה הדבר הכי חשוב לך
חפץ נכון
אם כן אז ה-MP3 והפלאפון על מה את חושבת לפני שאת הולכת לישון
תלוי.. ממה את הכי פוחדת
מהמוות.. המקום האהוב לחופשה
יש כל מיני... טעם גלידה אהוב
לא זוכרת איך קורים לזה.. נוו וניל עם חתיכות קטנות של שוקולד... ממתק אהוב
שוקולד
מכונית
אין אהובה.. שיעור אהוב
לשון
חג
אמ.. אני אוהבת את כל החגים
אבל אני חושבת שהכי את פסח וראש השנה שם לבן
עִילַי שם לבת
לא יודעת.. תוכנית אהובה בטלויזיה
ילדות רעות והדרדסים
מילה אהובה
-- דיסק אהוב
של שירי של רוני של הדיימנד'Z ואני חייבת להודות שהדיסק של מירי מסיקה גם יפה... ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית
לא חיבקת מישהו
כן בכית
לא צחקת
כן גרמת למישהו לצחוק
כן קנית משהו
לא הרגשת טיפש
כן דיברת עם מישהו שאת אוהבת
כן התגעגעת למישהו
כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהו
לא מישהו בגד בך
לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך
כן היית מאוהבת
לא ראית את מגדל אייפל
לא שתית אלכוהול
לא עשנת מריחואנה
לא שיחקת מונופול
כן נישקת מישהו
כן עשית אמבטיית קצף
אולי.. לא זוכרת.. ניסית דיאטה
לא הייתה לך תאונת דרכים
לא רכבת על פיל
לא נשארת ער כל הלילה
כן פחדת מהחושך
כן זרקת מישהו ואחרי זה התחרטת
כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית
לא שיקרת
כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה
להרכיל את הכלבה שלי
פגשת סלבריטי
כן עברת על החוק ונתפסת
לא נרדמת בשיעור
כמעט.. מה השעה: 3:22

../images/Emo178.gif

שעת ההתחלה:02:04 שם:מעין תאריך לידה:4.10.89 מזל: מאזניים מין:בפעם האחרונה שבדקתי,נקבה. גובה: לא זוכרת:S צבע עיניים:חום מידת נעליים:41 מיקום:איפשהו בחור איפה נולדת:איפשהו
נכשלת במקצוע:יש מקצוע שאני לא נכשלת בו?:S ביצפר:צריך לשרוף!!! מאוהב:כן חבר/חברה:אין אם כן, שם:-- כמה זמן אתם ביחד:-- מה את לובשת עכשיו:פיג'מה תעשי סקס לפני החתונה:אנערףף התאהבת פעם במורה?:לא מעשנת?:לא שותה?:לא סמים:איכ מפלרטט: לא צבע אהוב:שחור חיות אהובות:כלב/חתול/ארנב:] סימני לידה:אין מי החברים הכי טובים שלך?:אין לי כוח לרשום. הכית מישהו?:בטח
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:המממ אין לי מושג האמת:| מישהו נתן לך סטירה?:כן *דודי* באינטרנט הרבה?:לצערי=\ ביישן?:כן מתקלח?:למה נראה שלא(?) שונא ביצפר?:מאודד!! יש לך חיים?:לא עד כמה אתה בוטח באנשים?:לתת עכשיו ציון? שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:כן... יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:אולי תעשה צניחה חופשית?:תלוי כמה ישלמו לי
אוהב לרקוד?:המוןן היית בחו"ל?:לא
סילקו אותך מביצפר?:לא. השעו אותך?:לא. היית רוצה לגור במקום אחר?:כן. אתה מפונק?:מאודד כלבה:אין שתייה מועדפת?:קולה שותה מים?:כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:קולגייט אנערף יש לך פלאפון?:כן אתה מודל לחיקוי?:לא מה אתה לובש הכי הרבה?:פיגמהD: פירסינגים?:אין אוהב להצטלם?:לא אוהב לקחת תמונות של אחרים?:מאודד:] אתה שזופה?:חחחחחח ביום שאני אשתזףף שמוליק יהיה גמד מתעצבן בקלות?:כה התחלת שמועה על מישהו?:יש מצב|: יש לך קו טלפון משלך?:לא יש לך בריכה פרטית?:הלוואיי אחים ואחיות?:3 תחתונים?:[?] מישהי שיחקה בך?:מישי?לא. מסתדר עם אמאבא?:קצת מסתדר עם האחים?:^^ איך אתה מוציא כעס?:שומעת מוסיקה:] ברחת פעם מהבית?אכן חולמ בהקיץ?:כה קעקוע?:אין מה היית רוצה?:למות מה הפרחים המועדפים עליך?:=\ איך נראית האקסית שלך?:=\ אתה חצוף?:כשצריך קיץ או חורף?:קיץץ אתה נהנה להתלכך?:ממש לא איך הפופיק שלך?:איכשהו מה הממוצע שלך? עדיף שלא תדעו מה מספר המזל שלך?:8 איך השיער שלך נראה עכשיו?:קוקו תוכל להיות צמחוני?:אין מצצב איך את נראית?:
תצא עם מישהי צעירה יותר?::S תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:בטח היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:למה שאני אחכה? שחית פעם בעירום?:לא מתי?:-- למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אבא בוכה הרבה?:כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:פנים באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:הלוווו רומנטי? ממש לא מתי הפעם האחרונה שהקאת?:לא זוכרת במין השני, בלונדינית או ברונטית?:לא אכפת לי אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:לא מחשוף?:- החבר הכי טוב שלך בתול?:כה מה הצבע תחתונים שלך?:מה אכפת לכם? איזה מראה יש לחדר שלך?:ורוד פאקצי:X אבל סידרנו אותו עכשיו יותר יפה=] איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:אין איך את מרגישה עכשיו?חרא מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?פייייי עם מה את ישנה?עם עצמי האם הפיצו עלייך שמועה?כן במה את נוהגת?הא? את ילדה של אבא או אמא?שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?לא זוכרת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?לא מה עשית היום?הייתי אצל בת דודה שלי.

2

עוד קצת עלי: תכונה טובה:/ תכונה רעה: הכל את מאמינה בגורל? כן קור או חום? חום לישון או לקום? לישוןןן חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? מצחצחת שיינים מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאתה נרדמת? מחשב את מי היית לוקחת לאי בודד? הילהP: אם היית חיה איזה חייה היית? לאיודעת איזה שפות את מדברת? עברית בן-אדם של לילה או יום? ליללה רגישה לדיגדוגים? מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? ואאאאאאוו הרבה מה היום הכי טוב בחיים שלך? הילה
מה הדבר הכי חשוב לך? לא אומרת|: על מה את חושבת לפני שאת הולכת לישון? לא יודעת ממה את הכי פוחדת? ה'. המקום האהוב לחופשה? בית מלון
טעם גלידה אהוב? שוקולדד ממתק אהוב? במבה מכונית? אה? שיעור אהוב? אין כזה חג? פסחח שם לבן? =\ שם לבת? הילה תוכנית אהובה בטלויזיה? פלוריסיינטה מילה אהובה? כוסברהD: דיסק אהוב? דיימנדז
ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כה בכית? לא צחקת? כה גרמת למישהו לצחוק? כה קנית משהו? לא הרגשת טיפש? כה דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כה התגעגעת למישהו? לא האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהו? לא מישהו בגד בך? כה נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כה היית מאוהבת?כה ראית את מגדל אייפל? לא שתית אלכוהול? לא עשנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול? לא נישקת מישהו? כה עשית אמבטיית קצף? לא ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? חס וחסה רכבת על פיל? לא חחחחחחחח נשארת ער כל הלילה? כה חחחחח פחדת מהחושך? כה זרקת מישהו ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת?כה השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אה? פגשת סלבריטי? כן:] עברת על החוק ונתפסת?לא נרדמת בשיעור? כןן מה השעה: 2:18

חלק 1

שעת ההתחלה: 8:19 שם: עדו תאריך לידה: 28.11 מזל: קשת מין: זכר גובה: 186 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 46 מיקום: ת"א איפה נולדת: לוס אלמוס,ניו מקסיקו,ארה"ב נכשלת במקצוע: כן ביצפר: מה איתו? מאוהב: כן חבר/חברה: אין אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה אתה לובשת עכשיו: טריניג וחולצה אדומה תעשה סקס לפני החתונה: כן התאהבת פעם במורה?: לאאאאאאאאאאאאאאאאאא מעשן?: לא שותה?: לפעמים סמים: לא מפלרטט: לפעמים חח צבע אהוב:אדום חיות אהובות:אוגרים סימני לידה: אין מי החברים הכי טובים שלך?: אוקי טימור ליטל סבינה דור ועוד הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אבא מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: כן מתקלח?: כן שונא ביצפר?: כןןןןןןןן יש לך חיים?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: די הרבה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא תעשה צניחה חופשית?: לאאאאאאאאאא אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: לא כלבה: מה? שתייה מועדפת?: קולה שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: לא זוכר ואין כוח לבדוק יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא מה אתה לובש הכי הרבה?: חולצות אדומות פירסינגים?: אין אוהב להצטלם?: לא ממש אוהב לקחת תמונות של אחרים?: כן אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אח קטן ואחות גדולה תחתונים?: מה? מישהי שיחקה בך?: לא מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: כן ולא חח איך אתה מוציא כעס?: מכות לכרית ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: כן קעקוע?: ל מה היית רוצה?: שתהייה לי חברה מה הפרחים המועדפים עליך?: אין איך נראית האקסית שלך?: לא הייתה לי חברה בחיים אתה חצוף?: לפעמים קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: כן איך הפופיק שלך?: נורמלי חח מה הממוצע שלך? 75 בערך מה מספר המזל שלך?: 7 איך השיער שלך נראה עכשיו?: בסדר תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: אין כוח לתאר תצא עם מישהי צעירה יותר?: קטנה בשנה תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מיד עונה שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: פנים חח באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: היי מי זה? רומנטי? חושב שכן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא זוכר במין השני, בלונדינית או ברונטית?:ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?: חושב שכן מה הצבע תחתונים שלך?: כחול חחח איזה מראה יש לחדר שלך?: רגיל איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין איך את מרגישה עכשיו? בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לא זוכר עם מה את ישנה? לבד האם הפיצו עלייך שמועה? לא במה את נוהגת? כלום את ילדה של אבא או אמא? אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר? בכיתה ז בשביל 2 מיליון דולר תדגמן לפלייבוי? לאאא מה עשית היום? עניתי על השאלון

2

תכונה טובה: לא יודע תכונה רעה: בישנות את מאמינה בגורל? כן קור או חום? קור לישון או לקום? לקום חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאת קמה בבוקר? רוחץ פנים מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאתה נרדם? שירותים חח את מי היית לוקחת לאי בודד? את הבת שאני אוהב אם היית חיה איזה חייה היית? לא יודע איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית בן-אדם של לילה או יום? יום רגישה לדיגדוגים? לא מה היום הכי גרוע בחיים שלך? שההורים שלי התגרשו מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא יודע מה הדבר הכי חשוב לך? אהבה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על אהובתי ממה אתה הכי פוחד? גובה המקום האהוב לחופשה? הוואי טעם גלידה אהוב? תות ממתק אהוב? שוקולד חלב מכונית? אין שיעור אהוב? הסטוריה חג? פסח שם לבן? עדו חח שם לבת? סיון חחח תוכנית אהובה בטלויזיה? תשוקות שהיה עכשיו אין מילה אהובה? אין דיסק אהוב? שירי מימון ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן בכית? כן צחקת? כ גרמת למישהו לצחוק? כ קנית משהו? כ הרגשת טיפש? כ דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן אתמול בערב התגעגעת למישהו? כ האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהו? כ מישהו בגד בך? ל נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כ היית מאוהב? כ ראית את מגדל אייפל? כ שתית אלכוהול?כ עשנת מריחואנה? ל שיחקת מונופול? כ נישקת מישהו? כ עשית אמבטיית קצף? כ ניסית דיאטה? ל הייתה לך תאונת דרכיםכ? רכבת על פיל? ל נשארת ער כל הלילה? כ פחדת מהחושך? ל זרקת מישהו ואחרי זה התחרטת? ל יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? ל שיקרת? כ השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? ל פגשת סלבריטי? כ עברת על החוק ונתפסת? ל נרדמת בשיעור? כ מה השעה: ----------->

1אורטלוש

New member
שליי

שעת ההתחלה: 08:23 שם: אורטל תאריך לידה: 21.7 מזל: סרטן מין: נקבה גובה: 1.70 צבע עיניים: חומות מידת נעליים: 40 מיקום: ראשון איפה נולדת: בית חולים :] נכשלת במקצוע: דהה ביצפר: :/ מאוהב: כהההההההההההההה
כפרות על היפה!! חבר/חברה: לא :/ אם כן, שם: - כמה זמן אתם ביחד: - מה את לובשת עכשיו: פיגמה..חח קודם קמתי :] תעשי סקס לפני החתונה: דה התאהבת פעם במורה?: דה חח מעשנת?: לא שותה?: יאס סמים: לאאא מפלרטט: צבע אהוב: וורוד שחור תכלת חיות אהובות: דולפין סימני לידה: לב בתחת חח מי החברים הכי טובים שלך?: מזה אמור לעניין אותכם חח?! הכית מישהו?: מכה כל הזמן חח עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אהובתי היפה! :] מישהו נתן לך סטירה?: לאאאא באינטרנט הרבה?: בערך ביישן?: פה ושם.. מתקלח?: דהה שונא ביצפר?: דהה יש לך חיים?: דהההה עד כמה אתה בוטח באנשים?: ממ חברות שלי יאס.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: :/ יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: :/ תעשה צניחה חופשית?: תשלמו על זה?חחח אוהב לרקוד?: יאסס היית בחו"ל?: לאא סילקו אותך מביצפר?: חח עדיין לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כההההה אתה מפונק?: אממממ
כלבה: אמאא שלכםם שתייה מועדפת?: וודקה וכאלה :] שותה מים?: יאס באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: מממ קולגט אנערף יש לך פלאפון?: דה אתה מודל לחיקוי?: לאא מה אתה לובש הכי הרבה?: גינסים וכאלה פירסינגים?: לא אוהב להצטלם?: יאס אוהב לקחת תמונות של אחרים?: יאס אתה שזופה?: לא..צריך אבל דחווף!חח מתעצבן בקלות?: יאס התחלת שמועה על מישהו?: מממממ לא שזכור לי יש לך קו טלפון משלך?: אההה?! יש לך בריכה פרטית?: הלווואי אחים ואחיות?: 2 תחתונים?: חזיות?! מישהי שיחקה בך?: לא שידוע לי מסתדר עם אמאבא?: בערך מסתדר עם האחים?: יאס איך אתה מוציא כעס?: צועקת!! ברחת פעם מהבית? חחחהחה
חולמ בהקיץ?: על ... חחה :] קעקוע?: לא מה היית רוצה?: אותווו חח סתם ממ מה אתה רוצים ממני על הבוקר אייף מה הפרחים המועדפים עליך?: מי אוהב פרחים..חח איך נראית האקסית שלך?: כמו התחת שלי חח אתה חצוף?: יאס קיץ או חורף?: קיייץ אתה נהנה להתלכך?: ממ לא כלכך איך הפופיק שלך?: הכי יפה בעולם!! חח מה הממוצע שלך? ?@ מה מספר המזל שלך?: 7 איך השיער שלך נראה עכשיו?: פן :] תוכל להיות צמחוני?: אני בערך איך את נראית?: ממממ אנעעערף תצא עם מישהי צעירה יותר?: אני בת חמודים :] תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: יאסס :] היו לך הפרעות אכילה?: ממממ
כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא סופרת שחית פעם בעירום?: באמבטיה מתי?: אתם לא מוזמנים מזה השאלות האלה למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: מממ לפעמים אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: ממממממ נדה! :] באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: היי..ביי חח רומנטי? :/ מתי הפעם האחרונה שהקאת?: חחחחחחחחחחח עזבוו.. במין השני, בלונדינית או ברונטית?: בלונדינית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: יאס מחשוף?: יאס החבר הכי טוב שלך בתול?: תנוחו מה הצבע תחתונים שלך?: שחור :] איזה מראה יש לחדר שלך?: יפה :] איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמיד איך את מרגישה עכשיו? עצבניתתתתתת כי העירו אותיי כושלדודדה שלה!! מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? מממ שבוע שעבר עם מה את ישנה? עם הדובי שלי :] האם הפיצו עלייך שמועה? לא במה את נוהגת? :/ את ילדה של אבא או אמא? אההה? מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר? מממ לאדעעעת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? יאס :] מה עשית היום? כולה בוקר..אבל אתמול הייתי עם היפה שלי ראאאארראר :]

1אורטלוש

New member
2

תכונה טובה: מממ :/ תכונה רעה: מממ :/ את מאמינה בגורל? ממ :/ קור או חום? חוםםם לישון או לקום? לישוןןן חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? חוזרת לישון :] מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאתה נרדמת? אומרת לילה טוב :] את מי היית לוקחת לאי בודד? את .... חח יאוו דייי
אם היית חיה איזה חייה היית? דולפין..כל החיים ביםםםםם יאוו :] איזה שפות את מדברת? עברית..אינגליש..וממ לאדעת בן-אדם של לילה או יום? וגם וגם רגישה לדיגדוגים? יאס מה היום הכי גרוע בחיים שלך? :/ מה היום הכי טוב בחיים שלך? :/ מה הדבר הכי חשוב לך? ממממממממ לאאאאאאאאאדעת על מה את חושבת לפני שאת הולכת לישון? כל מיני אנעערף ממה את הכי פוחדת? :/ המקום האהוב לחופשה? מיאמיי טעם גלידה אהוב? מממממממ אנעערף ממתק אהוב? שוקולדדדדדדדדדדדד והרבה :] מכונית? :/ שיעור אהוב? איככס חג? פסח שם לבן? אלירן שם לבת? אורטל תוכנית אהובה בטלויזיה? מישו שומר עליי-ויוה מילה אהובה? :/ דיסק אהוב? קלייייייי ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית? מממ :/ חיבקת מישהו? כההההההההההה בכית? ממ כה :/ צחקת? כההה גרמת למישהו לצחוק? כהה קנית משהו? ממ לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כהההההההה כפרעליייו התגעגעת למישהו? עכשיו כה.. :/ האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהו? ממממ אנעררף מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? יאס היית מאוהבת? כל שני וחמישיי חחח ראית את מגדל אייפל? ראיתי את שמול חח :] שתית אלכוהול? יאס עשנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? אנעערף :/ נישקת מישהו? יאאס עשית אמבטיית קצף? יאס ניסית דיאטה? תמיד חח הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? חחחחחחחחחחחח על אמא שלכםםם נשארת ער כל הלילה? כה פחדת מהחושך? לא זרקת מישהו ואחרי זה התחרטת? ממממממ כה יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? מממ נראלי אנעערף שיקרת? כה השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחח לא פגשת סלבריטי? מממ כה עברת על החוק ונתפסת? מממ לא נרדמת בשיעור? כה מה השעה: 09:04 דיייייייי איזה חפירוווותתתתתת הרסתם אותייי

עונה :)

מחולק ל-2 חלקים.. שעת ההתחלה: 11:47 שם: מאי תאריך לידה:27.10.1993 מזל: עקרב:p מין:נקבה.. גובה: האממ בערך 1.65 :\ צבע עיניים: דבש
מידת נעליים: 39 מיקום: ראשון לציון איפה נולדת: חולון נכשלת במקצוע: מתמטיקה חחח ביצפר: מקיף ח' מאוהב: האממ ילד? לידור חח חבר/חברה: לא :\ אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו:האממ טרנינג ורוד חח תעשי סקס לפני החתונה: אני חושבת שכן מה אני דתייה :\ התאהבת פעם במורה?: חחחחחחח לא מעשנת?: לא שותה?: לא סמים: לא מפלרטט: לא צבע אהוב: ורוד חיות אהובות: כלב[
] סימני לידה: אין מי החברים הכי טובים שלך?: שירוש והאמ לא דעת מי עוד.. אני חושבת היא הכי טובה הכית מישהו?: חחח בנים עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:שיר[
] מישהו נתן לך סטירה?: כן האממ אני חושבת באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: בערך מתקלח?: חחח מן הסתם:S שונא ביצפר?: כןןן!! יש לך חיים?: כןן :\ עד כמה אתה בוטח באנשים?:האמ תלוי מי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: חחח לא בדיוק תעשה צניחה חופשית?: לא :\ אוהב לרקוד?: כןן :) היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא :\ השעו אותך?: האממ לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לא נראה לי.. אולי בבית אחר אבל לא לעבור נגיד לאנשהו אתה מפונק?: לא כל כך כלבה: תלוי מתי חוחוחו שתייה מועדפת?: קולה שותה מים?: לפעמים באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:האממ קולגייט אני חושבת יש לך פלאפון?: כן :\ אתה מודל לחיקוי?: האממ תלוי למי. יש כמה שכן מה אתה לובש הכי הרבה?: האממ ג'ינס וחולצת בצפר חחחח פירסינגים?: לא :\ אוהב להצטלם?: כןןן :) אוהב לקחת תמונות של אחרים?: תלוי של מי :S אתה שזופה?: תלוי מתי מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: האממ לא שזכור לי יש לך קו טלפון משלך?: לא הלוואי יש לך בריכה פרטית?: לא הלוואי אחים ואחיות?: כןןן :\ תחתונים?: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מישהי שיחקה בך?: לא מסתדר עם אמאבא?: בערך מסתדר עם האחים?: חחח אם מכות זה להסתדר אז כן איך אתה מוציא כעס?: האממ בצעקותת בבכיי בכל מיני ברחת פעם מהבית? לא אולי כשהייתי קטנה ואז אמא שלי ירדה אלי חחח חולמ בהקיץ?: לא בדיוק חח קעקוע?: לא מה היית רוצה?: האממ הרבה דבריםם מה הפרחים המועדפים עליך?: אין :\ איך נראית האקסית שלך?: האממ האקס..? ממש חמוד.. חח מה אני יתאר לכם אותו עכשיו :\ אתה חצוף?: תלוי למי חח קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?:לא :\ מי כן?! איך הפופיק שלך?:מה זה השאלה המפגרת הזאת מה הממוצע שלך? האממ 72 ומשו בערך מה מספר המזל שלך?: 6 איך השיער שלך נראה עכשיו?: בתוך קוקו מבולגן כמו סבתא שלי תוכל להיות צמחוני?: לא נראה לי איך את נראית?: יפה :) תצא עם מישהי צעירה יותר?: האממ אולי לא דעת תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: האמ תלוי בכמה זמן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: האממ אם אפחד לא עונה אז אחרי השישי בערך חחח שחית פעם בעירום?: לא חחח מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: לאבא אני חושבת בוכה הרבה?: תלוי מתי אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אפחדד :\ באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: האממ הלו? רומנטי? בערך מתי הפעם האחרונה שהקאת?: חח לא זוכרת בתחילת שנה שעברה אולי במין השני, בלונדינית או ברונטית?: האממ בלונדיניי זה כוסון אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: האממ תלוי איך החולצה נראית אבל לא בגלל זה .. אני לובשת חולצות חשופות בגלל שזה יפה מחשוף?: האממ כן :) החבר הכי טוב שלך בתול?: חחח כן מה הצבע תחתונים שלך?: נו מהזהה מה אתם מפגריםםם דיי חחחח איזה מראה יש לחדר שלך?: דפוק איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: גומייה[
] איך את מרגישה עכשיו? נחמד מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? האממ לפני שבוע בערך עם מה את ישנה? כרית ושמיכה? האם הפיצו עלייך שמועה?לא :\ במה את נוהגת? אופניים? את ילדה של אבא או אמא?אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר? האמממ לא זוכרתת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? חח לא למה לי. אולי בבגד יםם אבל בעירום לא :\ מה אני זונה?! :\ מה עשית היום? האממ קמתי בבוקר.. חחח :)

החלק השני

עוד קצת עלי: תכונה טובה: האממממ. לא יודעתת חחח סתם סתםם.. האממ נדיבה? תכונה רעה: כלבה לפעמים :) את מאמינה בגורל? כן קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר?פותחת עיינים נו באמת מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאתה נרדמת? סוגרת ?!?! את מי היית לוקחת לאי בודד? מחשב :) וכרטיס אשראי לא שיש לי אם היית חיה איזה חייה היית? חתול אני חושבת איזה שפות את מדברת? עברית, ספרדית, אנגלית, קצת ערבית. בן-אדם של לילה או יום? האממ שתיהם רגישה לדיגדוגים? מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך?האממ לא זוכרת מה היום הכי טוב בחיים שלך? בת מצווה מה הדבר הכי חשוב לך? אחותי מלו על מה את חושבת לפני שאת הולכת לישון?לא יודעת ממה את הכי פוחדת? סמרה מהצלצול המקום האהוב לחופשה? אילת מלון דן :) טעם גלידה אהוב? וניללל! ממתק אהוב? מסטיקקקק מכונית? האממ אין כאילו לא דעת שיעור אהוב? אומנות אני חושבת חג? האמממ החופש הגדול נחשב? שם לבן? לא יודעת שם לבת? ירין תוכנית אהובה בטלויזיה? האמממ פלוריסיינטההההההה :):) מילה אהובה? העי חחח דיסק אהוב? האממ לא עוצרת של רוני ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כן בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? חח כן קנית משהו? כן הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהבת? כן ראית את מגדל אייפל? האמ לא בתמונות רק שתית אלכוהול? כן בבת מצווה שלי חח עשנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהו? האמ כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? כמעט :| רכבת על פיל? לא נשארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהו ואחרי זה התחרטת? מליון ואחת פעמים יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן :\ השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחח כן למשחק פגשת סלבריטי? כןן :) עברת על החוק ונתפסת? אמ לא נרדמת בשיעור: לא מה השעה: האממ 12:31

למעלה