שאלון קצרצר...

Fergie7

New member
../images/Emo197.gif

1. באיזה שעה תקום מחר? 7.30 2. יש לך משקפים/עדשות? לא. 3. איזה מספר? 4. מה הדבר האחרון שאכלת? תותים. 5. מה עשית בחג (חנוכה)? לא זוכרת..חברות. 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? ל=י=ש=ו=ן!!!!!! 7. מה הסרט האחרון שראית? חיפושית בהילוך גבוה- אתמול. 8. אתה אוהב כלבים? מאוד. 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? לא הייתי מצביעה. 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 9 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 6 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 7.30 13. מה העיר אותך? שעון מעורר. 14. היית בחו"ל? ברור. 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? גרמניה. 16. מתי זה היה? בדיוק לפני שנה. 17. מה עשית בסילבסטר? סתם. 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 22.21.36 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? אלגברה\ בני גורן ימח שמו. 20. קראת אותו פעם? ממ..כן לצערי יצא לי ככה לרפרף

L0VE T0M

New member
עונה:)

1. באיזה שעה תקום מחר? בטח שבע ורבע 2. יש לך משקפים/עדשות? משקפיים לרחוק... 3. איזה מספר? חצי ואחד 4. מה הדבר האחרון שאכלת? אמ.. שוקולד:) 5. מה עשית בחג (חנוכה)? הלכתי לשיר נולד,היתי המון בעזריאלי וסתאם נחתי... 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו?ידידיה:) 7. מה הסרט האחרון שראית?לא זוכרת... 8. אתה אוהב כלבים? כן 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)?קדימה:) 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)?7 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..)2 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר?שבע ורבע 13. מה העיר אותך?אימא 14. היית בחו"ל?כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? ישראל..חחח 16. מתי זה היה? הרגע..חחחח 17. מה עשית בסילבסטר? ישבתי לי בבית מול המחשב:) 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) ארבע דקו לאחת עשרה 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? השמיניה ותעלומת המסכה הבורמזית(אם זה ככה..חחח) 20. קראת אותו פעם?פעמיים וחצי:)

../images/Emo8.gifכפרות עליך איזה שאלונים

זה כמו בתוכנית אורח של יאיר לפיד חחחחחחחחחח.. טוב ואלו התשובות שלי: 1. 11 או קצת לפני.. 2. אין לי משקפיים ב"ה טפו טפו חמסה חמסה בלי עין הרע (אני מרוקאית כמו שהבנתם כרגע) 3.כנ"ל 4.בג'ט עם סלטים מה זה טעים יאמיייי 5.הייתי אצל חבר שלי היה סופנייייייייי 6.פדיחות?! 7.מעודדת צמודות (בפעם העשירית אם לא יותר) 8.לא בזמן הזה (כשהייתי ילדה היו לנו את כל סוגי הכלבים בבית אבל את כולם!!!) 9.עזבו אותי פוליטקה באמאש'לכם 10. 0??? (איך אומרית ברוסית-כאילו דהההההההה) 11. 7 12. 10 וחצי בערך 13. הפלוץ שאמא שלי עשתה לי בחדר 14.יאפ הייתי בשתי ארצות -בצרפת (פאריז) ולבנון 15. המדינה האחרונה היא לבנון-וזה היה ממש בטעות כשרצינו לנסוע לחרמון אז אמא שלי אמרה לדוד שלי שיסע רק ישר ופיתאום מצאנו את עצמינו בגדר של לבנון..חחחחח המשפחה שלי התחילה לאכול סרטים ואני כולי התלהבתי התחלתי להגיד להם "ישששששששש אני אגיד לחברות שלי שהייתי בחן"ל שוב יש יש"... 16.זה היה בפסח של שנה שעברה (בחול המועד) 17.הייתי בבית למדתי למבחן סופר ענקקקקק =( 18."שעה אחת עשרים ואחת.. השעה אחת עשרים ואחת".. 19.תעודת זהות נחשב?? 20.מיליון פעם מהיום שהוצאתי אותה חחחחחחחח

למעלה