שאלון קצרצר...

ניסיון

1. באיזה שעה תקום מחר?
לא יודעת, 8..
2. יש לך משקפים/עדשות?
כן
3. איזה מספר?
1.75
4. מה הדבר האחרון שאכלת?
שניצל
5. מה עשית בחג (חנוכה)?
הלכתי לשיר נולד
6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו?
הילי ואנאהי
7. מה הסרט האחרון שראית?
הארי פוטר וגביע האש
8. אתה אוהב כלבים?
כן
9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)?
לא יודעת...
10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)?
0
11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..)
חסוי
12. באיזה שעה קמת היום בבוקר?
7
13. מה העיר אותך?
אמא
14. היית בחו"ל?
לא
15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה?
^^^
16. מתי זה היה?
^^^
17. מה עשית בסילבסטר?
כלום..היתי בבית
18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות)
4:20
19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך?
השמנייה ותעלומץ המסכה הבורמזית
20. קראת אותו פעם?
כן

Mersitosh

New member
שאלון קצרצר...

1. באיזה שעה תקום מחר? 2. יש לך משקפים/עדשות? 3. איזה מספר? 4. מה הדבר האחרון שאכלת? 5. מה עשית בחג (חנוכה)? 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? 7. מה הסרט האחרון שראית? 8. אתה אוהב כלבים? 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 13. מה העיר אותך? 14. היית בחו"ל? 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? 16. מתי זה היה? 17. מה עשית בסילבסטר? 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? 20. קראת אותו פעם?

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif עונה!!

1. באיזה שעה תקום מחר? שבע 2. יש לך משקפים/עדשות? משקפיים רק לרחוק 3. איזה מספר? ממש נמוך.. אחד וקצת 4. מה הדבר האחרון שאכלת? ספגטי 5. מה עשית בחג (חנוכה)? הייתי באנגליה 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? אנגליה 7. מה הסרט האחרון שראית? השמועה אומרת ש... 8. אתה אוהב כלבים? מאוד! יש לי
9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? לא יודעת.. 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 7 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..)---- 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? שבע 13. מה העיר אותך? אמא 14. היית בחו"ל? כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? אנגליה 16. מתי זה היה? בחנוכה 17. מה עשית בסילבסטר? הייתי חולה
18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) עוד מעט שתיים וחצי... 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? הארי פוטר 20. קראת אותו פעם? כן

nWkobi

New member
עונה

1. באיזה שעה תקום מחר? לא יודע... 2. יש לך משקפים/עדשות? לא. 3. איזה מספר? אין לי אמרתי! 4. מה הדבר האחרון שאכלת? שניצל
5. מה עשית בחג (חנוכה)? שום דבר מיוחד. 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? שניצל
7. מה הסרט האחרון שראית? אממ...לא זוכר. 8. אתה אוהב כלבים? מאד! יש לי כלב חמוד בשם מייקי
9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? לא החלטתי עדיין... 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 7 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 2 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 10:00... 13. מה העיר אותך? אני. 14. היית בחו"ל? כן. 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? צרפת. 16. מתי זה היה? לפני עשר שנים בערך.. 17. מה עשית בסילבסטר? כלום... 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 2:31. 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? - 20. קראת אותו פעם? -

Mersitosh

New member
עונה...("מ"צלמה.)

1. באיזה שעה תקום מחר? 6:30===>כרגיל 2. יש לך משקפים/עדשות? לא אבל היה לי...איזה מזל שאבא שלי אופטומטריסט הא? 3. איזה מספר? 1 וחצי או משהו כזה... 4. מה הדבר האחרון שאכלת? מלפפון 5. מה עשית בחג (חנוכה)? כלום..ישבתי בבית והלכתי לקניון ודברים כאלה... 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? בננה... 7. מה הסרט האחרון שראית?טיפשים ללא הפסקה 2 8. אתה אוהב כלבים? בטח! כל חיית מחמד.. 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? אני לא מבינה בזה... 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)?6 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..)4 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 6:30 13. מה העיר אותך? אבא שלי כמו בכל בוקר 14. היית בחו"ל? כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? אמריקה 16. מתי זה היה? בחופש 17. מה עשית בסילבסטר? כלום...יצאתי למסיבת כיתה.. 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 14:32:22 עכשיו כבר לא...
19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך?כפר אשמאדים 20. קראת אותו פעם? ארבע פעמים יאללה סאלמת...

MoRaN SaShA

New member
בא לי ../images/Emo9.gif

1. באיזה שעה תקום מחר? 7+ חחח 2. יש לך משקפים/עדשות? לא 3. איזה מספר?.. 4. מה הדבר האחרון שאכלת? שוקולד אבל אם מחשיבים קרח כאוכל אז קרח. 5. מה עשית בחג (חנוכה)? הייתי בחו"ל ובשיר נולד. 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? קרח. כי זה מה שאני כרגע אוכלת. 7. מה הסרט האחרון שראית? וואלה לא זוכרת 8. אתה אוהב כלבים? מאוד. 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? לאפחד חח 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? חסוי. 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) גם חסוי. 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 7+ 13. מה העיר אותך? השעון נדמה לי. 14. היית בחו"ל? כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? שוויץ 16. מתי זה היה? בחנוכה. 17. מה עשית בסילבסטר? הייתי בשוויץ. 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) עשרה לשלוש. ולא יודעת כמה שניות. 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? וואלה לא יודעת. קראתי כמה לאחרונה. 20. קראת אותו פעם? נו באמת

ShirUsh22

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif../images/Emo20.gif

1. באיזה שעה תקום מחר? 7:30
2. יש לך משקפים/עדשות? לא
3. איזה מספר? אין לי 4. מה הדבר האחרון שאכלת? סוכרייה
5. מה עשית בחג (חנוכה)? לא זוכרת
6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? "הבוקר קמנו.." יש עכשיו את השיר סיום של השמינייה
7. מה הסרט האחרון שראית? "הגבר המושלם" איזה סרט יפההה
8. אתה אוהב כלבים? אממ בערך
9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? לא יודעת
10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 9 חח 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 6
12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 7:30 בערך.. 13. מה העיר אותך? אמא חחח
14. היית בחו"ל? כןןן
15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? צרפת
16. מתי זה היה? לפני איזה 3 שנים
17. מה עשית בסילבסטר? יצאתי עם חברות
18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 14:59:45 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? אלגברה
20. קראת אותו פעם? כן, לצערי הרבה פעמים

דופנה19

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. באיזה שעה תקום מחר? אם הייתי יכולה.. מאוחר אבל לצערי אני לא יכולה ואני יקום ב- 7:00 לבצפר...
2. יש לך משקפים/עדשות?לא..
3. איזה מספר? 4. מה הדבר האחרון שאכלת? שניצל..
5. מה עשית בחג (חנוכה)לא זוכרת ... 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו?לישון... 7. מה הסרט האחרון שראית?נרניה...
8. אתה אוהב כלבים?לא... 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)?|סגדש| לא יודעת.. 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)?כאילו קידומת
כי אם לא אז 6... 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..)3
12. באיזה שעה קמת היום בבוקר?כרגיל...7:00 לצערי... 13. מה העיר אותך?אמא שלי...
14. היית בחו"ל?כן... 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה?צרפת..
16. מתי זה היה?לפני שנתיים.. 17. מה עשית בסילבסטר?כלום... 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות)לא יודעת אין לי כח.. 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך?אין... אני לא אוהבת לקרוא.. 20. קראת אותו פעם?לא... כי אין...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Punkitty

New member
עונה ../images/Emo163.gif

באיזה שעה תקום מחר? שבע וחצי
2. יש לך משקפים/עדשות? לא 3. איזה מספר? אין 4. מה הדבר האחרון שאכלת? מילקי
5. מה עשית בחג (חנוכה)? שומדבר מיוחד 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? מסנג'ר 7. מה הסרט האחרון שראית? רק ידידים, מומלץ!
8. אתה אוהב כלבים? כן, אבל אני מעדיפה חתולים. 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)?אין לי מושג, אני לא כל כך עוסקת בפולטיקה. 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 6
11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 4 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? שבע ועשרים בערך 13. מה העיר אותך? אמא 14. היית בחו"ל? כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? ארה"ב, בניו יורק
16. מתי זה היה? בחופש הגדול האחרון 17. מה עשית בסילבסטר? כלום, נשארתי בבית 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) שלוש בדיוק
19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? למבחינת פיזית דפי זהב נמצא לידי, אבל הספר שהכי קרוב אלי הוא הארי פוטר 20. קראת אותו פעם? נו באמת

עונה

1.אני יקום בבוקר בשעה 7 2.כן 3. מספר 1.75 4.מלוואח וצ'יפס 5.שום דבר מיוחד הלכתי לשיר נולד 6.ניני 7.ימים של אהבה 8.לא-אבל גם אין לי שום דבר נגדם 9.אריאל שרון רק שיהיה בריא... 10. 6 11. גם 6 12. בשעה 7 וחצי בבוקר 13.שום דבר אבא שלי מעיר אותי תמיד אני לא צריך שעון מעורר וזה 14.לא 15.ישראל 16.מידי יום חחח
17.יצאתי עם הבת זוג הנהדרת שלי 18. השעה עכשיו 3 ושלוש דקות ואתם יכולים גם לקרוא בצד ההודעה 19.אין לי ספר אהוב 20.לא

Super Chuly

New member
אין כמו שאלון לשיפור המצברוח המעפן

1. באיזה שעה תקום מחר? אני לא יודעת עדיין 2. יש לך משקפים/עדשות? לא 3. איזה מספר? --- 4. מה הדבר האחרון שאכלת? ספגטי בולונז של אמא 5. מה עשית בחג (חנוכה)? התכוננתי לסרטי גמר 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? אוטו 7. מה הסרט האחרון שראית? "למוני סניקט: סדרה של צרות" 8. אתה אוהב כלבים? כן 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? לצערי אי אפשר לסמוך על אף אחד מהמועמדים הנוכחים. 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 7 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 8 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? שבע 13. מה העיר אותך? השעון המעורר 14. היית בחו"ל?כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? גרמניה 16. מתי זה היה? אוקטובר 2004 17. מה עשית בסילבסטר? כלום טוטאלי 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 15:05 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? "החתונה" של דניאל סטיל 20. קראת אותו פעם? לא, מהספרים המעפנים של אמא... ליהי :)

עונה../images/Emo70.gif../images/Emo192.gif

1. באיזה שעה תקום מחר?6 2. יש לך משקפים/עדשות?לצערי משקפיים... 3. איזה מספר?לא זוכרת... 4. מה הדבר האחרון שאכלת?אממ לחמניה 5. מה עשית בחג (חנוכה)?לא זוכרת... 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו?הראסמוס
7. מה הסרט האחרון שראית?אמממ מדגסקר 8. אתה אוהב כלבים?כן 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)?חחחח לא יודעת... 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)?8 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..):2 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר?7:20 13. מה העיר אותך?אימא שלי... 14. היית בחו"ל?כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה?פינלנד
כי נולדתי שם.... 16. מתי זה היה?לפניי שנה. 17. מה עשית בסילבסטר?שמעתי שירים של הראסמוס
חברה שלי באה אליי,אכלנו והדלקנו זיקוקים. 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות):15:11 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך?אין כזה... 20. קראת אותו פעם?חחחחח...

תיקון...

אמממ הספרה הראשונה בטלפון שלי זה 6 ואמממ בפלאפון 8 כי כתבתי את הספרה האחרונה בטעות...

עדידה16

New member
עונה../images/Emo13.gif

1. באיזה שעה תקום מחר?7:00-7:30 יש לי ברירה? יש ביצפר
2. יש לך משקפים/עדשות?כן.. רק לחלק מזמן 3. איזה מספר?1/2 ו1 בערך 4. מה הדבר האחרון שאכלת?חצי לחמנייה 5. מה עשית בחג (חנוכה)?לא זוכרת
6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו?תות
7. מה הסרט האחרון שראית?אממ.. רק ידידים 8. אתה אוהב כלבים?כן 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)?לא יודעת 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)?6 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..)2 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר?7:00 13. מה העיר אותך?אבא 14. היית בחו"ל?כן.. אבל לא עכשיו
15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה?איטליה נראה לי
16. מתי זה היה?בפסח 17. מה עשית בסילבסטר?לא זוכרת
18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות)15:15:02
19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך?הספר של השמינייה 20. קראת אותו פעם?כן

KiShKooSh

New member
עונה../images/Emo210.gif../images/Emo194.gif

1. באיזה שעה תקום מחר?לא יודעת 2. יש לך משקפים/עדשות?לא 3. איזה מספר?X 4. מה הדבר האחרון שאכלת?קורנפלקס 5. מה עשית בחג (חנוכה)?כלום 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו?לבכות 7. מה הסרט האחרון שראית?"אבולוצית האינדיגו" 8. אתה אוהב כלבים?כן 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)?באמת אני כבר לא יודעת 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)?0
?! 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..)6 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר?מאוחר, כואב לי הראש פחד 13. מה העיר אותך?אני 14. היית בחו"ל?כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה?איטליה(עם המלצר ההוא
) 16. מתי זה היה?שנה שעברה בחופש(לפני רויאל ביץ') 17. מה עשית בסילבסטר?כלום 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות)15:32 ולמי יש כוח לשניות
? 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך?ביבר הזכוכית 20. קראת אותו פעם?כן, ועכשיו אני צריכה להחזיר אותו לאורי

עונה!

1. באיזה שעה תקום מחר? כרגיל.. אבל מחר תעודות!
2. יש לך משקפים/עדשות? לא
3. איזה מספר?
4. מה הדבר האחרון שאכלת? עוגיה
5. מה עשית בחג (חנוכה)? ראיתי סרטים, אירועים משפחתים.. מפגש פורום
6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו?
הילי
7. מה הסרט האחרון שראית? "השמועה אומרת ש.."
8. אתה אוהב כלבים?כן
9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? אין לי מושג..
10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)?6
11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..)6
12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? כרגיל 7
13. מה העיר אותך? אמא
14. היית בחו"ל? מלא פעמים ב13 ארצות!
15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? בסלובניה,ונציה ואוסטריה
16. מתי זה היה? בחופש הגדול
17. מה עשית בסילבסטר?שום דבר מיוחד
18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 15:28 אין לי מושג שניות..
19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? ספר תנ"ך(יש לי שיעורים..
20. קראת אותו פעם?את כולו??
הודגש באמצעות מדגישומטיק
נכון שמיצי חמוד.. ליהי לאב הילי

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif עונהה.... ../images/Emo26.gif

1. באיזה שעה תקום מחר? שבע וחצי.... 2. יש לך משקפים/עדשות? לא למזלי הרב.... 3. איזה מספר? איןן לי משקפיים מה שאומר שאין לי מספר........ 4. מה הדבר האחרון שאכלת? דג קרפיון 5. מה עשית בחג (חנוכה)? כלום 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? השמינייה... [[באמתת
]] 7. מה הסרט האחרון שראית? קינג קונג.. [[אחלה סרט אגב]] 8. אתה אוהב כלבים? מאודד ויש לי כלב... 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? איןן לי מושגג 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)?9 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..)2 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? שבע שלושים וחמש [[ליתר דיוק]] 13. מה העיר אותך? אבא שלי... 14. היית בחו"ל? כןן אולי איזה מיליון פעם 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? ארה"ב 16. מתי זה היה? מלפני שנתיים... 17. מה עשית בסילבסטר? כלום זה חג נוצרי בכלל 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 15:35:20 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? השמינייה 20. קראת אותו פעם? כןן היום שיימתי אותו ואני ממליץ לכולם לקרוא את ספר השמינייה כי הוא מ=ד=ה=י=ם=
=
=

Seas Girl

New member
עונהה ../images/Emo140.gif

1. באיזה שעה תקום מחר? -אממ.. 7 וחצי 2. יש לך משקפים/עדשות? -כן, אני משקפופרית גאה
3. איזה מספר? -אממ... לא זוכרת אבל קטן. 4. מה הדבר האחרון שאכלת? -מסטיק חחח..
5. מה עשית בחג (חנוכה)? -אכלתי סופגנייה
6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? -אמ... 7. מה הסרט האחרון שראית? -הארי פוטר 8. אתה אוהב כלבים? -כןן כןן כןן
9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? -אמ... לא יודעת 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? -5 ובפלאפון? -4 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? -7 וחצי.. :) 13. מה העיר אותך? -אממ... השעון הקרציה. 14. היית בחו"ל? -כןן פעמיים 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? -הולנד 16. מתי זה היה? -בחופש הגדול 17. מה עשית בסילבסטר? -כלום.. 18. מה השעה עכשיו? -15:36 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? -הארי פוטר...
20. קראת אותו פעם? -הרבה פעמים חח..

למעלה