שאלון קצרצר!!!

שאלון קצרצר!!!

תהנו ותענו.. ריספקט אני כתבתי את השאלות! חחחחחחחח 1. מי הזמרת המועדפת עליכם מדיימנדז? 2. מי הילדה הכי חמודה בפורום? 3. מי הילד הכי חמוד בפורום? 4. מה השיר המועדף מהאלבום? 5. מתרגשים לקראת יציאת הקליפ? 6.והסיקור? 7. הייתם בהופעת הבכורה? 8. נפגשתם פעם עם הלהקה (אחת-כולן, לא משנה)? 9. מה החלום שלכם? 10. מה אתם מאחלים לדיימנדז? 11. מה אתם חושבים על סיוון? 12. מה אתם חושבים על הילה עם שלם? 13. מה אתם חושבים על לימור? 14. מה אתם חושבים על הילה הלוי? 15. איזה קליפ יותר אהבתם - בונא נזרום או כח האהבה? 16. אם הייתן יכולות לפגוש את אחת מהן בלבד, מי זו היתה? 17. מי הכי מעניינת אותכם? 18. מה אתם חושבים על כך שלאחת מבנות הלהקה יש בעל (שהוא גם המפיק) וילדים? 19. מי הכי יפה ומי הכי מוכשרת מהלהקה? (כמובן שכולם מוכשרות ומאוד מאוד יפות..אבל הכי הכי?) 20. האם בכית בגלל מישהי מהלהקה? 21. האם הבנות חייכו בזכותכם? (חחחחחחחחח..איזה שאלה זו...) 22. האם אתם מתרגשים כשהבנות בטלוויזיה? 23. האם אתם מתרגשים כשהן בתמונות חדשות? 24. מה הדבר הכי מטורף שאתם מוכנים לעשות למענן? (או למען אחת מהן..) 25. מה הדבר הכי מטורף שעשיתם להם כבר? 26. איפה אתם רוצים לראות אותם בעוד כמה שנים? 27. כמה היית מוכן לשלם על הדיסק? 28. מה היית מוכן לעשות כדי להגיע להופעה שלהן? 29. האם לא פספסת אף תכנית שהן היו בה? (אם ראית במחשב לא נקרא שפיספסת) 30. ואחרון חביב... מה אתם חושבים עלייייייייי??? חחחחחחחחחח

chriscrossed

New member
חחח עוד אחד טוב...

1. מי הזמרת המועדפת עליכם מדיימנדז? הילה הלוי 2. מי הילדה הכי חמודה בפורום? סורי דונט נו... 3. מי הילד הכי חמוד בפורום? שמוליק ברור חחחח 4. מה השיר המועדף מהאלבום? אמממ "אהבה מטורפת" ו"להיות איתך". 5. מתרגשים לקראת יציאת הקליפ? ברור חחחח 6.והסיקור? עוד יותר
7. הייתם בהופעת הבכורה? הייתי באנגליה...
8. נפגשתם פעם עם הלהקה (אחת-כולן, לא משנה)? לצערי ממש לא 9. מה החלום שלכם? חחחח אני אשמור על זכות השתיקה
10. מה אתם מאחלים לדיימנדז? להגיע הכי רחוק שהן רוצות 11. מה אתם חושבים על סיוון? חמודה וזמרת טובה 12. מה אתם חושבים על הילה עם שלם? כנ"ל 13. מה אתם חושבים על לימור? כנ"ל חחחחח 14. מה אתם חושבים על הילה הלוי? מדהימה
15. איזה קליפ יותר אהבתם - בונא נזרום או כח האהבה? בוא נזרום 16. אם הייתם יכולים לפגוש את אחת מהן בלבד, מי זו היתה? הלוי ברור 17. מי הכי מעניינת אותכם? הלוי חחחח 18. מה אתם חושבים על כך שלאחת מבנות הלהקה יש בעל (שהוא גם המפיק) וילדים? מה אני צריך לחשוב? שתהנה מגיע לה! 19. מי הכי יפה ומי הכי מוכשרת מהלהקה? (כמובן שכולם מוכשרות ומאוד מאוד יפות..אבל הכי הכי?) הלוי 20. האם בכית בגלל מישהי מהלהקה? לא בכיתי חחח אבל... 21. האם הבנות חייכו בזכותכם? (חחחחחחחחח..איזה שאלה זו...) כן הלוי חחחחח 22. האם אתם מתרגשים כשהבנות בטלוויזיה? שמח לא נרגש 23. האם אתם מתרגשים כשהן בתמונות חדשות? כנ"ל 24. מה הדבר הכי מטורף שאתם מוכנים לעשות למענן? (או למען אחת מהן..) אל תשאלו בכלל (ושמוליק מייט' תזהר) 25. מה הדבר הכי מטורף שעשיתם להם כבר? כנ"ל חחחחחח 26. איפה אתם רוצים לראות אותם בעוד כמה שנים? לא משנה איפה העיקר מאושרות... 27. כמה היית מוכן לשלם על הדיסק? כל מחיר שהיו נותנים לו 28. מה היית מוכן לעשות כדי להגיע להופעה שלהן? הרבה אבל לצערי לא יכולתי כשנשברה לי הרגל
29. האם לא פספסת אף תכנית שהן היו בה? (אם ראית במחשב לא נקרא שפיספסת) חחח לא נראה לי... 30. ואחרון חביב... מה אתם חושבים עלייייייייי??? חחחחחחחחחח?

Britney Boy

New member
שלי

1. לא עונה חחחחח כולן הכי חמודה? כולן הכי חמוד? כולם תעתועים כמובן.. הייתי בו אני רוצה לראות איך הוא בטיוי בסוף גם :p והסיקור כן גם היה מצחיק לאללה ברור היו לי תפקידים בה חחחחחח חחחחחחח שאני יענה על השאלה הזאת? שיהיה לי טוב וכל מה שאני ירצה יתגשםן כפרה עליה כפרה עליה כפרה עליה כפרה עליה בוא נזרום חחחחחחחחחח לא עונה על זה חחההה שזה סבבה לאללה זה דווקא יותר עוזר להן כולן ממ לא.. חח אולי מצחוק... מהילה עם שלם חחחחח קרעה אותיפעם כןןן חחחחחחחחחח אני שמח תמיד וגאה לראות אותן בטיוי שלא תדעו מה הדבר הכי מטורף שעשיתי להן.. לא משנה חחחחחחחחח מצליחות בכל העולם שותק... להתגנב לאוטו של איתן חחחחח לא... מת עליך טלל נתראה ביום רביעי בחזרות בעצם בקדם חח

חחחחחח שמולללל

רצחתת אותייי כפרה עליה כפרה עליה כפרה עליה כפרה עליה חחחחחחחחחחחחחחחחח כפרה עליך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכןןן יום רביעי אני קרן ושמול חחחחחחחחחחחחחחח שמול מסתובב טל וקרן BOOM חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נתפוצץ שם עם כל הערבים

שליייייייי

1. מי הזמרת המועדפת עליכם מדיימאין לי העדפות...כל מי שאני מכירה מהפורום חמודה:)
3. מי הילד הכי חמוד בפורום?מממ שמול ואריאלי...לא בוחרת ביניהם!!!חחח
4. מה השיר המועדף מהאלבום?"להיות איתך"-יש לי משיכה אישית לשיר...
5. מתרגשים לקראת יציאת הקליפ?כהההההההה
6.והסיקור? 7. הייתם בהופעת הבכורה?לא:(הייתי בטיול שנתי מזדיןן...
8. נפגשתם פעם עם הלהקה (אחת-כולן, לא משנה)?מממ אם לראות אותן לפני ההופעה ולקרוא להן ושהן יסתכלו עליי נקרא אז כה:)
9. מה החלום שלכם?לחבק את מייקל ג'קסון..
10. מה אתם מאחלים לדיימנדז?להצליח בכבוד ושיתנו להן כבוד...ולא יקראו להן מטומטמות כמו שאחת שאני מכירה אמרה לי
11. מה אתם חושבים על סיוון?שהיא מהממת!!!!! 12. מה אתם חושבים על הילה עם שלם?שהיא מדהימהה!!!!ויש לה קול מדהים! 13. מה אתם חושבים על לימור?שיער יפה,יפה,קול מתוק ביותר...חולה עלייה!! 14. מה אתם חושבים על הילה הלוי?שרוטה עליייייההההה!!!!!!הכי מדהימה מהממת,יפה,מתוקה...
15. איזה קליפ יותר אהבתם - בונא נזרום או כח האהבה?"בוא נזרום"-יותר השקעה... 16. אם הייתן יכולות לפגוש את אחת מהן בלבד, מי זו היתה?הילה הלוי:) 17. מי הכי מעניינת אותכם?אני בת...חחח 18. מה אתם חושבים על כך שלאחת מבנות הלהקה יש בעל (שהוא גם המפיק) וילדים?שזה הכי כיף ללכת ככה לעבודה:) 19. מי הכי יפה ומי הכי מוכשרת מהלהקה? (כמובן שכולם מוכשרות ומאוד מאוד יפות..אבל הכי הכי?)הילה הלוי!!! 20. האם בכית בגלל מישהי מהלהקה?לא 21. האם הבנות חייכו בזכותכם? (חחחחחחחחח..איזה שאלה זו...)ממ כה:)כשראיתי אותן והראיתי להן פוסטר של מייקל ג'קסון-הן אוהבות אותו..כמו כל זמר מוכשר וחכם:) 22. האם אתם מתרגשים כשהבנות בטלוויזיה?כה
23. האם אתם מתרגשים כשהן בתמונות חדשות?כה
24. מה הדבר הכי מטורף שאתם מוכנים לעשות למענן? (או למען אחת מהן..)ממ אני אעשה דבר מטורף רק בשביל מייקל ג'קסון...אני צריכה לאהוב יותר מ5 שנים בשביל לעשות משהו מטורף בשביל סלבריטי...
25. מה הדבר הכי מטורף שעשיתם להם כבר?לא עשיתי,סורי בנותתת!!! 26. איפה אתם רוצים לראות אותם בעוד כמה שנים?בפיסגה-של האושר,שיהייה להן כל מה שירצו!!הצלחה אישית,בקריירה...בהכל!!! 27. כמה היית מוכן לשלם על הדיסק?100,לא היה לי יותר כשהוא יצא...חחח 28. מה היית מוכן לעשות כדי להגיע להופעה שלהן?הרבה...אבל היה לי טיול שהייתי חייבת להיות בו...
29. האם לא פספסת אף תכנית שהן היו בה? (אם ראית במחשב לא נקרא שפיספסת)מממ אני פיספסתי כמה שידעתי עליהן רק אחרי-חוסר חוכמה...איחרתי להיכנס לפורום.. 30. ואחרון חביב... מה אתם חושבים עלייייייייי???שאת ילדה מדהימה ושאני מתה עלייךךך!!!!!!!!!!!ושאת מתוקה,יפה,חמודה והכלללללל!!!!!!

אני...../images/Emo3.gif

. מי הזמרת המועדפת עליכם מדיימנדז?הילה הלוי 2. מי הילדה הכי חמודה בפורום?כולן 3. מי הילד הכי חמוד בפורום?כולם 4. מה השיר המועדף מהאלבום?להיות איתך 5. מתרגשים לקראת יציאת הקליפ?מאודדד 6.והסיקור?כנ"ל 7. הייתם בהופעת הבכורה?בטחחחחחח 8. נפגשתם פעם עם הלהקה (אחת-כולן, לא משנה)?מאחרוי הקלעים של הופעת הבכורה חחח 9. מה החלום שלכם? להיות מושלמת כמו הילה הלוי 10. מה אתם מאחלים לדיימנדז?שיצליחו המון ובגדול! שיהיו להם הרבה מעריצים!,שיגיעו לפלטינה ושלא ירדו מהמבוקשים כמו הראל סקעת חחח 11. מה אתם חושבים על סיוון?מושלמת 12. מה אתם חושבים על הילה עם שלם?מושלמת 13. מה אתם חושבים על לימור?מושלמת 14. מה אתם חושבים על הילה הלוי?מוי מושלמת 15. איזה קליפ יותר אהבתם - בונא נזרום או כח האהבה?בוא נזרום 16. אם הייתן יכולות לפגוש את אחת מהן בלבד, מי זו היתה?הלוי 17. מי הכי מעניינת אותכם?הלוי 18. מה אתם חושבים על כך שלאחת מבנות הלהקה יש בעל (שהוא גם המפיק) וילדים?שהיא מושלמת חחחח וכול הכבוד הלהה
סיוון רולזזזזזזז 19. מי הכי יפה ומי הכי מוכשרת מהלהקה? (כמובן שכולם מוכשרות ומאוד מאוד יפות..אבל הכי הכי?)הלוי:) 20. האם בכית בגלל מישהי מהלהקה?הלויי 21. האם הבנות חייכו בזכותכם? (חחחחחחחחח..איזה שאלה זו...)מ לא זוכרת אולי באירוח של הלוי או עם שלם חחח 22. האם אתם מתרגשים כשהבנות בטלוויזיה?המוןן 23. האם אתם מתרגשים כשהן בתמונות חדשות?בטחח 24. מה הדבר הכי מטורף שאתם מוכנים לעשות למענן? (או למען אחת מהן..)הכול 25. מה הדבר הכי מטורף שעשיתם להם כבר?עשיתי?
26. איפה אתם רוצים לראות אותם בעוד כמה שנים?מככבות בMTV ומצליחות בעולם 27. כמה היית מוכן לשלם על הדיסק?כמה שצריך..
28. מה היית מוכן לעשות כדי להגיע להופעה שלהן?הכול 29. האם לא פספסת אף תכנית שהן היו בה? (אם ראית במחשב לא נקרא שפיספסת) חוץ מהאשכוליות שפיספסתי כי נרדמתי טל ואורטל אתן יודעת למה
אז ראיתי הכול... 30. ואחרון חביב... מה אתם חושבים עלייייייייי??? כפרעלייך מושלמתתתתת

תשובותתתתת

1. מי הזמרת המועדפת עליכם מדיימנדז? הילה הלוייייייייי 2. מי הילדה הכי חמודה בפורום? כולם חמודות 3. מי הילד הכי חמוד בפורום? כולם חמודים פה 4. מה השיר המועדף מהאלבום? זן נדיר 5. מתרגשים לקראת יציאת הקליפ?דאאאאאאאא 6.והסיקור? שטו? 7. הייתם בהופעת הבכורה? לא..... 8. נפגשתם פעם עם הלהקה (אחת-כולן, לא משנה)? לא......... 9. מה החלום שלכם? ליהיות זמרת, שחקנית ולראות את הלוי 10. מה אתם מאחלים לדיימנדז? את כל ההצלחה שבעולם 11. מה אתם חושבים על סיוון?מתוקההההההההההה 12. מה אתם חושבים על הילה עם שלם?מצחיקה 13. מה אתם חושבים על לימור? מאמי 14. מה אתם חושבים על הילה הלוי? מממממממממוווווווווווווששששששששללללללמממתתתתתתתתתתת 15. איזה קליפ יותר אהבתם - בונא נזרום או כח האהבה? בוא נזרום 16. אם הייתן יכולות לפגוש את אחת מהן בלבד, מי זו היתה? הילה הלויייייי 17. מי הכי מעניינת אותכם?הילה הלויייייי 18. מה אתם חושבים על כך שלאחת מבנות הלהקה יש בעל (שהוא גם המפיק) וילדים? שיהיה לה בהצלחההההההההההה 19. מי הכי יפה ומי הכי מוכשרת מהלהקה? (כמובן שכולם מוכשרות ומאוד מאוד יפות..אבל הכי הכי?) הילה הלויייייייייי 20. האם בכית בגלל מישהי מהלהקה? לא בכיתי אבל דאגתייי ומאודדד 21. האם הבנות חייכו בזכותכם? (חחחחחחחחח..איזה שאלה זו...) אולי 22. האם אתם מתרגשים כשהבנות בטלוויזיה?דאאאאאאאא 23. האם אתם מתרגשים כשהן בתמונות חדשות?דאאאאאאאא 24. מה הדבר הכי מטורף שאתם מוכנים לעשות למענן? (או למען אחת מהן..) הכל חוץ מפשעים 25. מה הדבר הכי מטורף שעשיתם להם כבר? לדעת...... 26. איפה אתם רוצים לראות אותם בעוד כמה שנים? איפה שהן ירצו 27. כמה היית מוכן לשלם על הדיסק? לדעת....... 28. מה היית מוכן לעשות כדי להגיע להופעה שלהן? הכל חוץ מלפגוע במשפחה 29. האם לא פספסת אף תכנית שהן היו בה? (אם ראית במחשב לא נקרא שפיספסת) פספסתי כשהן הופיעו בשבת..... 30. ואחרון חביב... מה אתם חושבים עלייייייייי??? לוב יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

למעלה