Tinkerblack
New member
חלק שלישי
177.התנשקת צרפתית? יאפ
178.הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)? גאד כמה ידעתי שתבוא השאלה הזאת.... ואני לא סובלת לשקר הרי.... טוב אז כן... 179.ניסית דיאטה? מי לא
180.ביקרת בארץ אחרת? יאפ אנלגיה צפרת והונגריה 181.צבעת בספר צביעה? חחח כן 182.עשית אמבטית קצף? כן 183.טסת? כן 184.שטת? יאפ 185.נסעת ברכבת? כן כן כן 186.היתה לך תאונת דרכים? לא למזלי 187.רכבת על פיל? לא שאני זוכרת 188.הכנת אתר אינטרנט? מי כמוכם יודע שכן 189.שיחקת בברביות? כן עדיין משחקת בשיעמום טוטאלי חחח 190.נשארת ער כל הלילה? מי לא
191.דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? בתוך הארון מתחת למיטה הכל אותו הדבר 192.שברת עצם? שברתי ציפורן
193.ראית ג`רי ספרינגר? חצי זה נחשב
194.דיברת בשיעור? כל הזמן 195.פחדת מהחושך? כשהייתי קטנה 196.היית בבית חולים (לא לביקור)? כן כיתה ב' למשך חודש 197.עשו לך תפרים? נופ 198.זרקת מישהו והתחרטת על זה? נופ 199.יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? נופ 200.שיקרת? אמממ כן מיד פעם פה ושם 201.נעצרת על ידי המשטרה? לא 202.נרדמת בשיעור? כן כיתה ה' 203.השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן לצרכים לזרוק על אחותי, במלחמה
204.פגשת סלבריטי? כן (חיקוי של עידן מספרים) הנה ג'ודי ניר מוזס הנה ג'ודי ניר מוזס תראו תראו , חחח אבל ראיתי עוד בחיי 205.עברת על החוק?? כל הזמן *גלגול עיניים* 206.אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? לא... מוזר שזה ל קרה לי לא
207.שנאת את עצמך? יאפ 208.נשבר לך הלב? יאפ
209.שברת למישהו את הלב? יאפ
210.רצית להרוג מישהו? יאפ 211.נפלת מכיסא? יאפ
212.נתת למישהו לאפ דאנס? מה זה? 213.הלכת מכות? כן
קאט פאייט 214.הריח האהוב עליך? אש 215.הריח השנוא עליך?דלק 216.במה היית רוצה לעסוק? במאית/תסריטאית 217.במה לעולם לא תעסוק? אספנית זבל 218.מה הקללה האהובה עליך? לך לעזאזל או לך תמצוץ כונן 219.דבר שמשמח אותך? שמחבקים אותי 220.דבר שמעצבן אותך? שמעליבים אותי 2218.אם היית יכול לשנות משהו אחד בלבד מה היית משנה? את העובדה שגברים הם נצלנים מניאקים 222.הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר: שותה שוקו 223.מה אתם עושים על מנת למשוך מבטים מאובייקט מסויים? מפלרטטים אופקורס 224.סקס בפגישה ראשונה? חס ושלום 225.נשיקה בפגישה ראשונה? למה לא
226.ניתוח פלסטי? נופ נופ נופ
227.הנשיקה הראשונה: מה איתה, היה הייתה גרועה הוא לא ידע לנשק שנינו היינו חצי שיכורים, והייתה לו חברה... נצלן
228.הדייט הראשון: מעבר בין כיתה ז' לח' 229.שקרים...לפעמים צריך,לבנים,או בכלל לא: לבנים אפשר מידי פעם זה לא יזיק 230.שיקרו לכם? כן אלפי פעמים 231זה פורום אתה הכי אוהב ולמה? השבט בעקרון 232ה בחרת תכינויי שלך?... בהתךחלה זה היה tinabell לאות הזדהות עם הכינוי של טינה(ניקנאיים) ואז זה הפך לtinkerbell אבל זה נדוש אז זה הפך בסוף לטינקרבלאק 233זה פורום בחיים לא היית נכנס!!!? סי היימן וקניבלים 234 אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? בפורום ובבלוגים ובמסנג'ר ובאיסי 235יזה פורומים אתה רשום!!!? השבט, השיר שלנו, פפרוייקט Y, עדן לנצח ופרדייס הוטל ולא זוכרת עוד 236ה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? השבט יוו איזה מניאקים הם
237הפורום האחרון שהצטרפת אליו? פרדייסט הוטל ועדן לנצח 238ם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? אממ אי אפשר הכללה אבל בעקרון נראה לי שכן 239 נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל) אממ כן בפורום אסטרולוגיה כדי להבין משהו שלא הבנתי על ההבטים ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? שאלתי אותם שיסבירו לי יותר בקפידה על ההבטים 240 אתה רשום ליותר מ-5 פורומים 241 אי פעם הלכת למפגש פורום? יאפ ואם כן איך היה? היה בהתחלה מוזר ואחר כך שוס 242 אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? יאפ 243זה פורום היית רוצה שיהיה ואין? עניין של זמן, אס קלאב, לא כוללש ירות 244 יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?... אין לי 245 ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? נופ 246 אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? רובם כן 247 כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה? אממ כן לעפמים כולנו מוציאים שטויות בכתב בפורום וגם כאן וכמו שכעסו על מה שאני כתבתי אני כעסתי על מה שאנשים אחרים כתבו 248וג לפורום הזה מ1-10 ולמה? 10
רולז בני אדם אנשים נושא והכל מגובשים לאללה אפילו שלומי חזר אלינו לאחר שעב רואים
249היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים?תמיד כל פורום דרוש שיפור לא? 250ה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? לא יודעת מה זה השאלה הזאת 251מי מהפורום הכי היית מתחלף אם יכולתה? יווזה קשה... נראה לי שעם מרון היא גם סיימה ת'לימודים היא גם פצצה עולמים, גם כוסית חבלז, גם יש לה חבר גם וגם וגם מתחילים איתה בגינות חחח אז מה רע? אהה והיא גם ילדה מדהימה 252י מהפורום הלב שלך קופץ לקומה שמינית כל פעם שאת הפוגש אותו? יוו יש לי הרגשה שזה בדיוק נוסח של שאלה שאני פעם ניסחתי... אז בעקרון שגיא וענבל כי מרוב שלא רואים אותם זה כבר נס כשכן רואים אותם 253השיער של מי מהפורום היית רוצה שיהיה לך? עוד פעם אני כתבתי את זה פעם שלומי אתה גנבת לי שאלות או שמהו לקחת שאלונים וציפרת אותם ביחד
את השיער של רז יוו איזה תלתלים 254 מהפורום ברגע זה ממש הכי היית רוצה ללת לו או לה חיבוק? נוריאל בקי ועדי 255מי פגשת עד כה הכי הרבה מהפורום? אממ דפי וגיטע נראה לי 256 לדעתכם מהפורום הכי מגיע צל"ש על עבודה קשה של שיפור הפוורם? אממ טל ודפי 257 היית לוקח איתך לאי בודד (שלוש אנשים)? אמממ אתכ לה פורום במזוודה אחת גדולה חחח ויוו יש עוד מקום לשני אנשים אז את חברות שלי 258לדעתך הוא האדם מהפורום שאליו אתה יכול לפנות ברגעים קשים? אובל, גיתית שגיא ענבל בלונדה 259מי מהפורום אתה הכי יכול לצחוק? בלונדינית אחת בשם בלונדה, גיתית שכל מילה שלה קורעת אותי על הרצפה ושגיא המכוער מכפר הזר 260מהפורום הוא האחרון שדיברת איתו בטלפון? נדיושקה 261ה בן אדם מהפורום ראית אחרון? מרנושקה תעשי לי חתול
262נעשה לחבר הראשון שלך בפורום? רינת אם אני לא טועה 263מי מהפורום אתה מסוגל לשבת שעות על שעות ופשוט להקשיב או לדבר איתו?להתחיל ברשימה? גיתית, בלונדינית אחת בשם בלונדה, שלומינקה, מורן, ענבל, נדיה, אובל, טינה, בקיייייייייייייי 264 למי מהפורום אתה צופה לו הכי הרבה תהילה, ובאיזה תחום? עידן כסופר
177.התנשקת צרפתית? יאפ