המשכון =]
האם אי פעם: פגעת בעצמך? בכוונה? קצת מאוד =] יצאת מהמדינה? בייטח אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? חחחחחחח לא בדיוק, אבל קרוב
היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא בדיוק שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא שאני זוכר =] החטפת מכות למישהו? לא שאני זוכר =] התחילו איתך? לא היית על במה? בייטח ישנת מחוץ לבית? בייטח חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? נראה לי שלא =] ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? חה..? חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא!
בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? נראה לי שלא
עברת על החוק? נראה לי שלא =] פגשת מישהו מפורסם? קובי אוז השולט =] הרגת חיה בטעות? מממ נראה לי שלא, כל החיות שהרגתי היו בכוונה
הרגת חיה בכוונה?
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? נראה לי שכן, בצעירותי הרבה =] גנבת משהו? כן, בטעות
היית ברדיו/ טלוויזיה? מממ לא =] היתה לך התמוטטות עצבים? כן =] קפצת בנג'י? לאאא
אני רוצההההההההההההה
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן, נראה לי
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? תגדירו מזל =] באהבה ממבט ראשון? תגדירו אהבה
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא, אבל אף פעם לא ראיתי כוכב נופל
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא, כי אין אלוהים =] לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אחת השאלות הכי גדולות של הייקום =] יש לך חברים הומואים/לסביות? מכיר אחת שהיא בי סקסואלית, אבל בקושי =] מי החבר הכי טוב שלך? פוזה=] מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? ממממ יעל אולי
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכר.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אה? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? פוזה הכי מעט זמן? אין לי כח לחשוב על זה :S הכי מצחיק? פוזה נראה לי =] הכי קרוב? לוידע הכי מוזר? בקאוף הכי חכם? פוזה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אפחד =] הכי נחמד? בקאוף נראה לי הזמר הכי טוב? מממ אפחד =] הכי רועש? פוזה ללא ספק
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? איכס
|
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? משתנה.. אבל נראה לי שירן =] עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? תמוז על מי אתה סומך הכי הרבה? הדר מי מקשיב לבעיות שלך? לפעמים יעל, ולפעמים אפחד עם מי אתה רב הכי הרבה? נראה לי אפחד
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לוידע בבית של מי היית אחרון? פוזה האם החברים שלך מכירים אותך? לא עד כדי כך האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? בייטח =] אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אבא שלי
שצחקת עליו? מתן שהלכת איתו לקניות? מממ אפחד =] ששבר את הלב שלך? לוידע.. אולי שירן?
שאיכזב אותך? שירן :S שגרם לך לבכות? לא זוכר כבר=] ששימח אותך? מממ אין לי מושג שראית איתו סרט? כבר לא זוכר.. בטח פוזה וסהר =] שדיברת איתו בטלפון? תמוז שראית? סהר מה אתה לובש כרגע? חולצה ומכנסיים?
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק
איזה ספר אתה קורא? רובוטים ואמפריה - מאת אייזיק אסימוב
מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: רעב, עייף במקצת ולא מוצא עוד הרגשות חוצמזה
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא, לא היה לי כח לפתוח איי סי או מסנג'ר
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן=] Led Zeppelin - Thank You (כל האלבום של Led Zeppelin 2
) לילה טוף לכולם
הלכתי לאכולללל
האם אי פעם: פגעת בעצמך? בכוונה? קצת מאוד =] יצאת מהמדינה? בייטח אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? חחחחחחח לא בדיוק, אבל קרוב