שאלון קצרצר.

slallum

New member
המשכון =]

האם אי פעם: פגעת בעצמך? בכוונה? קצת מאוד =] יצאת מהמדינה? בייטח אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? חחחחחחח לא בדיוק, אבל קרוב
היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא בדיוק שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא שאני זוכר =] החטפת מכות למישהו? לא שאני זוכר =] התחילו איתך? לא היית על במה? בייטח ישנת מחוץ לבית? בייטח חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? נראה לי שלא =] ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? חה..? חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא!
בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? נראה לי שלא
עברת על החוק? נראה לי שלא =] פגשת מישהו מפורסם? קובי אוז השולט =] הרגת חיה בטעות? מממ נראה לי שלא, כל החיות שהרגתי היו בכוונה
הרגת חיה בכוונה?
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? נראה לי שכן, בצעירותי הרבה =] גנבת משהו? כן, בטעות
היית ברדיו/ טלוויזיה? מממ לא =] היתה לך התמוטטות עצבים? כן =] קפצת בנג'י? לאאא
אני רוצההההההההההההה
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן, נראה לי
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? תגדירו מזל =] באהבה ממבט ראשון? תגדירו אהבה
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא, אבל אף פעם לא ראיתי כוכב נופל
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא, כי אין אלוהים =] לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אחת השאלות הכי גדולות של הייקום =] יש לך חברים הומואים/לסביות? מכיר אחת שהיא בי סקסואלית, אבל בקושי =] מי החבר הכי טוב שלך? פוזה=] מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? ממממ יעל אולי
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכר.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אה? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? פוזה הכי מעט זמן? אין לי כח לחשוב על זה :S הכי מצחיק? פוזה נראה לי =] הכי קרוב? לוידע הכי מוזר? בקאוף הכי חכם? פוזה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אפחד =] הכי נחמד? בקאוף נראה לי הזמר הכי טוב? מממ אפחד =] הכי רועש? פוזה ללא ספק
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? איכס
|
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? משתנה.. אבל נראה לי שירן =] עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? תמוז על מי אתה סומך הכי הרבה? הדר מי מקשיב לבעיות שלך? לפעמים יעל, ולפעמים אפחד עם מי אתה רב הכי הרבה? נראה לי אפחד
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לוידע בבית של מי היית אחרון? פוזה האם החברים שלך מכירים אותך? לא עד כדי כך האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? בייטח =] אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אבא שלי
שצחקת עליו? מתן שהלכת איתו לקניות? מממ אפחד =] ששבר את הלב שלך? לוידע.. אולי שירן?
שאיכזב אותך? שירן :S שגרם לך לבכות? לא זוכר כבר=] ששימח אותך? מממ אין לי מושג שראית איתו סרט? כבר לא זוכר.. בטח פוזה וסהר =] שדיברת איתו בטלפון? תמוז שראית? סהר מה אתה לובש כרגע? חולצה ומכנסיים?
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק
איזה ספר אתה קורא? רובוטים ואמפריה - מאת אייזיק אסימוב
מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: רעב, עייף במקצת ולא מוצא עוד הרגשות חוצמזה
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא, לא היה לי כח לפתוח איי סי או מסנג'ר
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן=] Led Zeppelin - Thank You (כל האלבום של Led Zeppelin 2
) לילה טוף לכולם
הלכתי לאכולללל

jack 1

New member
שאלון קצרצר.

או שלא
שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: למה את/ה בפורום? גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: למה קראת לעצמך ככה בתפוז? פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג קעקועים? אובססיות? התמכרויות איזה שפות אתה דובר. ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה?. ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים?. קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

Shaaaki

New member
חחחחחחחחחחח איזה משפט ענק!

יש פתגם סיני עתיק שאומר שאם אין לך משהו טוב להגיד תגיד פתגם סיני עתיק חחחחחחחחחח הרגת אותי טוב שאתה מאמין במשהו... זה לא טוב, אתה צריך להאמין במשהו!

slallum

New member
ואתה עונה../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

שם: עופר הורוביץ האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא שאני יודע =] מיקום: מזכרת בתיה (ליד רחובות
) האם תקרא לבן שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? יוספה =] ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אין לי חבר שקוראים לו יעקוב או שמואל או יהושפט או יששכר, אז אפחד =] האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן :S אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מה הקשר?
מין: זכר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? :S אם לא, רוצה להיות? =] תאריך לידה: 15/7/88 גיל: 16 גיל שהיית רוצה להיות: 11 כיתה: י"א (כ' עדיף
) מצבך החברתי: טוב
למה את/ה בפורום? כי חביב פה =] גובה: 1.68 =[ צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? כן, למה לא=] צבע שער: יש וויכוח גדול על זה.. אני משער שחום כהה מאוד
אוהב אותו? את הצבע? מעדיף שחור לגמרי =] צבע אהוב: כתום=] למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי זה הניק שלי מכיתה ג', והחלטתי לא להחליף אותו =] פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: רוק, מאטריקס וקונספירציות ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? דיאנה הכלבה השולטת שלי =] מה העבודה שלך? אין=] יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? כל פעם אני מחליף
התמכרויות: טוויקס, מאטריקס, אוכל, שירים מסויימים
איזה שפות אתה דובר? אנגלית, קצת ערבית, קצת מאוד יידיש, קצת מאוד גרמנית, קצת מאוד הולנדית =] אה ולטינית קצת
ציטוט מועדף/ מוטו: "החיים הם מתנה" וגם "שונא מתנות יחייה"
ומדי פעם אני אוהב להגיד "יש פתגם סיני עתיק שאומר שאם אין לך משו טוב להגיד תגיד פתגם סיני עתיק".. אה ונזכרתי בעוד אחד: יש 10 סוגי אנשים בעולם - כאלה שיודעים ספירה בינארית וכאלה שלא
האם אתה חי את הרגע? לא, כמעט אפחד לא חי את הרגע, מצטער להגיד לכם.. אבל בכל מקרה - Siez the day! Carpe Diem!
יש לך סודות? אני אף פעם לא הבנתי את השאלות האלה, כאילו לא ברור שיש לכולם סודות?! אתה שונא את עצמך? לא עד כדי כך =] האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא אוהב ולא שונא.. הוא סתאם מכוער
יש לך הרגלים רעים? אמממ לוידע=] איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? על העיניים שלי לרוב
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "כלום" מה הפחד הגדול ביותר שלך? חתולים? =] אתה יודע לשיר? חחחחח ממש לא
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? נראה לי שלא
האם אתה מתבודד? לפעמים =] מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להינות =] אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? ממממ.. לוידע=\ האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים, אבל לרוב אני חושב שלא =] האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן :S האם אתה פסיבי או פעיל? בנוגע למה? =] יש לך יומן/ ג'ורנל? לא=] מה החולשה הכי גדולה שלך? לוידע
מה החוזק הכי גדול שלך? לוידע
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את דרך המחשבה שלי=] אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? מממ כן, נראה לי =] יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? בייטח =] אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? עד כמה שהם היו יכולים להיות טובים
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שלא כדאי למלא שאלונים של 700 שאלות
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את העיניים שלי =] ומה הכי פחות אוהב? כל השאר
אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? כן, נראה לי =] לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אמממ הייתי אומר שאני דומה קצת לאנדר מהמשחק של אנדר.. אבל קשה לאפיין את עצמך :S האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? פעם בהרבה זמן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא =] יוצא לטיול בגשם? לא
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אמממ לא הרבה =] נוהג? לא =\ אוהב לנסוע מהר? :S אוהב את הקול שלך? לא 'כפת לי

Ivy Riddle

New member
כי אין מה לעשות

שם: טל
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא שידוע לי
האם תקראי לבת שלך על שמך?לא
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? משה (נוראי נכון)
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אם אף אחד
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא
סטרייט/גיי/ביי: סטרייט
רווק? נכון לעכשיו כן
אם לא, רוצה להיות? זה נחמד לפעמיים
תאריך לידה: 18.3.87
גיל שהיית רוצה להיות: שוב פעם בת 11 כדי להתקבל להוגוורטס
כיתה: יב
מצבך החברתי: באמצע לא חנונית ולא מהמקובלים
למה את/ה בפורום? לא ברור למה??
גובה: 1.65
צבע עיניים: חום
אוהב אותו? כן
צבע שער: שטני
אוהב אותו? כן
צבע אהוב: סגול ותכלת
למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי אני אוהבת תשם איווי ואת טום רידל
פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: דיסני, סימס, הארי פוטר הספר, אלניס, בנות גילמור, שיעורי בית
ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שונאת פולטיקב אז אין לי מושג
חיות מחמד? אין אבל רוצה חתול וכלב
מה העבודה שלך? לא עובדת
יש פירסינג? לא
קעקועים? לא
אובססיות? כן, והרבה
התמכרויות? הארי פוטר וקפה
איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, ספרדית וקצת צרפתית יפנית ורומנית
ציטוט מועדף/ מוטו: כרגע- Once I know who I'm not, then I'll know who I am
האם אתה חי את הרגע? מנסה
יש לך סודות? ברור
אתה שונא את עצמך? לא
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן
יש לך הרגלים רעים? להיות צינית ולצטט דברים
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמודה :>
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מאחורי החידה
מה הפחד הגדול ביותר שלך? נחשים ועכבשים וגוקים מפחידים אותי נורא!
אתה יודע לשיר? כן
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? אי שם בכיתה ו'
האם אתה מתבודד? רק שאני עצובה
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לדבר עם אנשים
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא הבנתי את השאלה
האם אתה פועל בפזיזות? לא חושבת
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? תראו כמה שאלות למעלה בקשר לשונאת בעצמי- ציניות אבל למדתי לחיות עם זה
האם אתה פסיבי או פעיל? לפעמים ככה לפעמים ככה
יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מאז כיתה ז'
מה החולשה הכי גדולה שלך? דיגדוגים
מה החוזק הכי גדול שלך? ציניות וביטחון עצמי
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? פחות צינית ואומאת לאנשים מה שאני חושבת עליהם בפרצוף
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא שזה קשור באהבה
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן- לא זוכרת מה
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? סברים
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה שאתה מבשל זה מה שתאכל
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? הידיים שלי והעיינים והשיער
ומה הכי פחות אוהב? החצקונים
אתה חושב שאתה נראה טוב? כל אחד צריך להיות מרוצה בעצמו ולא להתלהב יותר מידי שונאת אנשים שחושבים עצמם
יש לך ביטחון עצמי? כן
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? מורגן לה פיי או הדמות בסיפור שלי/ קמונה

Ivy Riddle

New member
המשך

האם אתה:
מעשן? דוחה
על סמים? לא
קורא עיתון? לפעמיים
מתפלל? לפעמיים
הולך לבית כנסת? לא
מדבר עם זרים? לא
ישן עם בובות פרווה? לא
יוצא לטיול בגשם? לא
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן (****)
נוהג? עדיין לא
אוהב לנסוע מהר? לא נוהגת
אוהב את הקול שלך? כן אבל לא שאני צרודה
האם אי פעם:
פגעת בעצמך? לא בכוונה
יצאת מהמדינה? לא
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן- ערבוב של קולה ועוד משהו או מילשיק ועוד משהו
היית מאוהב? כן
היית על סמים? לא
שחית בעירום? לא
היה לך מקרה חירום רפואי? שבירת רגל, פתיחת ראש וחשש לפנדיציט (ועוד אומרים עליי שאני שקטה)
עברת ניתוח? נגד פזילה
ברחת מהבית?לא
שחקת "strip poker"? לא
חטפת מכות? כן
החטפת מכות למישהו? כן
התחילו איתך? כן
היית על במה? כן
ישנת מחוץ לבית? אצל חברה נחשב?
חשבת על התאבדות? לא ברצינות
נשארת ער כל הלילה? כן
לא אכלת יום שלם? ביום כיפור
דיברת בטלפון כל הלילה? לא
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא
ישנת כל היום? לא
הרגת מישהו? לא
חשבת שאתה משתגע? כן- מה שבי"ס עושה לאנשים
נישקת מישהו מאותו מין? לא
בגדו בך? כן
היה לך חלום שהתגשם? כן
עברת על החוק? לעבור באור אדום וליגנוס מסטיק מחנות נחשב?
פגשת מישהו מפורסם? אישית לא
הרגת חיה בטעות? לא!
הרגת חיה בכוונה? לא
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא
גנבת משהו? מסטיק מחנות
היית ברדיו/ טלוויזיה? לא
היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן
(נזכרת ופורצת בנוסטלגיה)
האם אתה מאמין:
באסטרולוגיה? לא. סתם נחמד ליקרוא אבל בסוג של טאטרוט כן
בקסם? לא טריקים זולים.
באלוהים? כן
בשטן? לא
בסנטה קלאוס? לא
ברוחות? בגילגול נשמות
בפיות? כן
במזל? כן
באהבה ממבט ראשון? כן
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן
במכשפות? כן
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא ראיתי אחד
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן
בדת מאורגנת? לא
אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אני מאמינה בגילגול נשמות ובגן עדן ככה שבגוף מת נמצא בקבר הנשמה מעוברת לגן עדן ולאחר תקופה מסוימת לגוף אחר
יש לך חברים הומואים/לסביות? לא
מי החבר הכי טוב שלך? הארי (אור) וחיים
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא שלי וחברה שלי
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אחותי
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? היא די אישית אז אני יוותר
מי החבר שלך? חסוי
שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חגית כבר 7 שנים וכמובן אחותי ואמא שלי
הכי מעט זמן? אותכם בפורום
הכי מצחיק? ידיד שלי ואבא שלי
הכי קרוב? אחותי, אמא שלי וחברה שלי חגית
הכי מוזר? אחד בכיתה שלי
הכי חכם? אחד בכיתה שלי 770 בפסיכומטרי
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? בת דודה שלי נחשב?
הכי נחמד? אתי- תודה על התמונה דרך אגב
הזמרת הכי טובה? טורי אימוס ואלניס
הכי רועש? מטאל אלא אם כן יש את אלא שחושבים ש goo goo dolls רועש
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חגית
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ורד
על מי אתה סומך הכי הרבה? אמא שלי אחותי חגית
מי מקשיב לבעיות שלך? חברות שלי אחותי ואמא שלי
עם מי אתה רב הכי הרבה? חגית :)
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים כן לפעמים לא
האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי מי
בבית של מי היית אחרון? חגית
האם החברים שלך מכירים אותך? ברור
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? רק שהיא נכזבת
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אני עדיין בדעה הקדומה. לוקח לי הרבה זמן לישאול את השאלה הזאת
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת
מי היה האדם האחרון:
שרצית להרוג? **** והוא יודע את זה
שצחקת עליו? לא צחקתי עליו צחקתי איתו וזה ***&&&^^^
שהלכת איתו לקניות? אחותי
ששבר את הלב שלך? **%%@@
שאיכזב אותך? >>>"""
שגרם לך לבכות? ההוא מהסרט שראיתי
שימח אותך? אתי
שראית איתו סרט? אמ...אחותי
שדיברת איתו בטלפון? אתי
שראית? ורד
מה אתה לובש כרגע? מכנסי גינס וסוודר

עונה בשמחה חדווה דיצה ורינה!

שם: שלומי בקמן. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? על שם סבא של אמא שלי. מיקום: איפשהו באיזה חור בדרום. האם תקראי לבת שלך על שמך? לבת שלי??לא.... אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?שלומית
ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?אף אחד. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא.חס וחלילה.. מין: זכר. רווק? גרוש. אם לא, רוצה להיות?לא. תאריך לידה: 26.8.86 גיל: 18 גיל שהיית רוצה להיות:לא יודע. כיתה:לא לומד. מצבך החברתי:לא הבנתי תשאלה למה את/ה בפורום?כדי שיהיה לכם מה לשאול. גובה: 173. צבע עיניים:חום אוהב אותו? את מי? צבע שער: חום. אוהב אותו? את מי לעזאזל???? צבע אהוב: צהוב למה קראת לעצמך ככה בתפוז?ממ לא זוכר.פשוט רציתי ניק שבטוח במאה אחוז שאין לאף אחד. פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:הארי פוטר ודיביזי... ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני חיות מחמד? אין. מה העבודה שלך? לא עובד. יש פירסינג?לא . קעקועים? לא אובססיות? הרבה.... התמכרויות?לא. איזה שפות אתה דובר?קוריאנית,ספרדית,רוסית,גרמנית....חח סתם נראה לכם?עברית ואנגלית
ציטוט מועדף/ מוטו: אין לי. האם אתה חי את הרגע? בטח יש לך סודות? למי אין?... אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?לא יש לך הרגלים רעים? לא חושב איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא מקבל מחמאות אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו:לא יודע. מה הפחד הגדול ביותר שלך? מממ עדיף שאני לא אענה על זה.. אתה יודע לשיר?לא... האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא.. האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אין לי סדר עדיפויות. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?לא יודע... האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?למה אתם מתקעשים לשאול אותי את זה?לא שונא את עצמי!!! האם אתה פסיבי או פעיל? הא? יש לך יומן/ ג'ורנל? יש... מה החולשה הכי גדולה שלך? מממ... מה החוזק הכי גדול שלך? מממ... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?הרבה... אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יודע... יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? מממ יש הרבה דברים.. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?הא? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?מממ... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ממ.... ומה הכי פחות אוהב? מממ..... אתה חושב שאתה נראה טוב? השאלון הזה עושה לי כאב ראש. יש לך ביטחון עצמי?מממ לא יודע. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? דודידו. האם אתה: מעשן? לא על סמים?לא קורא עיתון?לא כרגע מתפלל? לא כרגע הולך לבית כנסת?בכלל לא. מדבר עם זרים? הא?ומה בדיוק עושים באינטרנט? ישן עם בובות פרווה? לא. יוצא לטיול בגשם? לא. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לפעמים.. נוהג? עוד לא. אוהב לנסוע מהר?לא נוהג! אוהב את הקול שלך? לא מי יודע מה. האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן. יצאת מהמדינה? לא. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא. היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית?לא. שחקת "strip poker"? לא. חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו?כן. התחילו איתך? לא שזכור לי. היית על במה?.כן. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה?לא. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?חח לא. ישנת כל היום? כן. הרגת מישהו? הרגתי זבובים רבים במשך חיי.נחשב? חשבת שאתה משתגע? כן. נישקת מישהו מאותו מין?0_0 בגדו בך? 0_0 היה לך חלום שהתגשם? לא. עברת על החוק? לא. פגשת מישהו מפורסם?כן. הרגת חיה בטעות? לא. הרגת חיה בכוונה? כן.זבובים כמו שכבר אמרתי. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן.הרבה פעמים. גנבת משהו? אולי שהייתי קטן לא זוכר. היית ברדיו/ טלוויזיה? ברדיו אני חושב.לפני 8 שנים. היתה לך התמוטטות עצבים?.לא. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא. בקסם? אקפסקטו פטרונום! באלוהים? כן. בשטן?לא. בסנטה קלאוס?לא. ברוחות?לא. בפיות?לא. במזל? לא. באהבה ממבט ראשון?לא. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?לא חושב. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא באמונה המסורתית,אבל לדעתי יש גן עדן וגיהנום. בדת מאורגנת? שזה אומר? אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לגן עדן או לגיהנום.דה. יש לך חברים הומואים/לסביות?לא. מי החבר הכי טוב שלך?לא שאתם מכירים... מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מממ...לא יודע. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?ממ לא זוכר מה בדיוק הייתה העצה אבל שיר נתנה לי אותה. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?ממ אין לי בדיחות פנימיות. מי החבר שלך?החבר שלי?מזאתאומרת? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? כאילו שאתם מכירים... הכי מעט זמן? כאילו שאתם מכירים.... הכי מצחיק? כאילו שאתם מכירים.... הכי קרוב? כאילו שאתם מכירים... הכי מוזר? כאילו שאתם מכירים.... הכי חכם? כאילו שאתם מכירים..... שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?גאד!נמאס לי מהשאלון הזה! הכי נחמד?רעבק דיי!!!! הזמר הכי טוב?ארררג נמאס לי!!! הכי רועש? ארררררררררררררררג דייייייי! האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?הא?????? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?אף אחד. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מממ אני כמעט שלא מדבר בטלפון וחלקכם יודעים למה. על מי אתה סומך הכי הרבה?נוריאל. מי מקשיב לבעיות שלך?נוריאל עדי ושיר. עם מי אתה רב הכי הרבה? נוריאל. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא חושב...אני בנאדם ממש לא מובן. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא. בבית של מי היית אחרון? שלי. האם החברים שלך מכירים אותך?מממ אף אחד לא מכיר אותי באמת. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? הא? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:מאיפה אני יודע??תשאלו אותם
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?מממ....נראה לי במבי.אבל אני כבר לא זוכר למה... שצחקת עליו?מממ לא זוכר. שהלכת איתו לקניות?לא זוכר. ששבר את הלב שלך? למה שאני אגיד לכם? שאיכזב אותך?למה שאני אגיד לכם? שגרם לך לבכות?לא אומר...מצטער.. ששימח אותך? מממ לא זוכר. שראית איתו סרט? לא זוכר. שדיברת איתו בטלפון? שדיברתי איתו בטלפון?ממ נראה לי שזו הייתה דידה. שראית?מממ את המוכרת בסופר. מה אתה לובש כרגע? חולצה ארוכה ומכנס טרלינג. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? הא?אני מקליד! טיפשים! איזה ספר אתה קורא?עונות מתחלפות של סטיבן קינג. מה יש על הפד לעכבר שלך? ציור של כלבי ים בחוף אקזוטי יפה כזה. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני שמח שהגעתי לסוף השאלון האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא.אבל דיברתי עם במבי מקודם. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא.

love Jay

New member
איזה קצר, מסיימת אותו תוך שנייה...

שם:עדי צפריר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא נראה לי מיקום: גבעת טל (ליד קרית אתא) האם תקראי לבת שלך על שמך? לא! למה לי? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? גם עדי אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? שני... האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא! בחיים לא! מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? בנתיים כן,עוד 10 שנים אולי לא... אם לא, רוצה להיות? להיות או לא להיות...זו התשובה... תאריך לידה: 7/3/92 גיל: 12 ויותר מחצי גיל שהיית רוצה להיות: 22 כיתה:ז' מצבך החברתי: טוב למה את/ה בפורום? כי אני אוהבת להיות פה גובה: לא יודעת האחות עדיין לא קראה לי...בסביבות מטר שישים צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע שער: שחור-חום אוהב אותו? כן צבע אהוב: כחול וירוק למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי אני אוהבת את ג'יי פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: הארי פוטר ויוה או שזה כיתה 406...אה ומכושפות ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד? היו לי אוגרים,דגים,כלבה וחתולה, עכשיו הם אינם (במובן שהם לא איתי) מה העבודה שלך? לא ברור עדיין, אבל אני בעיקר עובדת כתלמידה יש פירסינג? לא אבל רוצה... קעקועים? גם לא אובססיות? לג'יי, לואד ולכריס התמכרויות? שוקולד איזה שפות אתה דובר? ערבית, עברית, אנגלית וספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: אה...שאני שואלת אם יש למישהו בעיות והוא אומר כן אז אני אומרת תתמודד עם זה בשקט ואם הוא אומר לא אז אני אומרת תשב בשקט ותואכל מלפפון...זו לט מוטו או ציטוט כי אני המצאתי את התשובות אבל אני רגילה להגיד את זה האם אתה חי את הרגע? אולי כן ואולי לא יש לך סודות? למי אין?! אתה שונא את עצמך? לא,למה לי? שאלה מטומטמת! למה לי לשנוא את עצמי?? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן אבל רוצה לשפר יש לך הרגלים רעים? אה...אוכלת יותר מדי שוקולדים איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? נדיבה, בישנית (מחמאה?), חמודה וכל הדברים שהמבוגרים אומרים אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אה...חייה של עדי? מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות אתה יודע לשיר? לא ממש האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה שלי אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? חושבת שכן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי... יש לך יומן/ ג'ורנל? מה ז'אתומרת? מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת מה החוזק הכי גדול שלך? כנ"ל אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אף אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא יודעת... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? המון דברים ומה הכי פחות אוהב? פחות דברים אתה חושב שאתה נראה טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? עם אנשים שאני מכירה כן אם זרים לא ממש לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לשם דמות האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? תפילה אישית... הולך לבית כנסת? לפעמים בימי כיפור מדבר עם זרים? כשנחוץ ישן עם בובות פרווה? יש לי בובת פרווה בצורת ארנב שנתנו לי ליום הולדת למי יש בעיות עם זה?? יוצא לטיול בגשם? כן למה לא?? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? תלוי עד כמה אני שונאת אותם ואם נחוץ לי לדבר איתם נוהג? אני אנהג אוהב לנסוע מהר? לא יודעת אוהב את הקול שלך? קצת האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? גם לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא.... היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? רציתי אבל לא עשיתי שחקת "strip poker"? לא זוכרת חטפת מכות? כן מאח הדבילי שלי החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? במובן של החברות כן היית על במה? למה לריקוד? למשחק? כן ו...גם כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? ההורים שלי אומרים שבכל השנה אני צמה וביום כיפור לא...תסיקו מסקנות דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? הייתי יכולה אבל לא היה בא לי הרגת מישהו? מצחוק כן חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? את אמא שלי בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? אה....לא זוכרת עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? אני אפגוש את סבלימינאל והצל ומשפחת תאקט הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? עכבישים וג'וקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן בערוץ שש לפני שנתיים היתה לך התמוטטות עצבים? תלוי על מי קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אה...לא נראה לי האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? אולי בקסם? קסם האהבה והחיים כן באלוהים? כמובן בשטן? לא בסנטה קלאוס? מה אני נראת בת שנתיים אבל אם הייתי גם לא... ברוחות? לא בפיות? נו באמת... במזל? כן למה לא? באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא ראיתי כוכב נופל באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? אין גיהנום בדת מאורגנת? ז'אתומרת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן... יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שידוע לי מי החבר הכי טוב שלך? לא מכירים קוראים לה שני מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא שלי אבל גם שני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להיות מי שאני מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת מי החבר שלך? מה ז'אתומרת?? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חברה (לא מכירים) הכי מעט זמן? חברה (לא מכירים) הכי מצחיק? גם לא מכירים הכי קרוב? גם לא מכירים הכי מוזר? לא מכירים ואין כזה הכי חכם? לא מכירים ויש כזה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לא מכירים הכי נחמד? כנ"ל הזמר הכי טוב? כנ"ל הכי רועש? כנ"ל האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? חבר בעתיד...כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לא מכירים אבל פאר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא מכירים אבל שני על מי אתה סומך הכי הרבה? נועה מי מקשיב לבעיות שלך? נועה עם מי אתה רב הכי הרבה? פאר האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי מי הם בבית של מי היית אחרון? אה...שלי? האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא בחור צריך להציע לבחורה לצאת אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אני כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אף אחד שצחקת עליו? אף אחד שהלכת איתו לקניות? אה...שני ששבר את הלב שלך? אף אחד שאיכזב אותך? שני שגרם לך לבכות? אה....אף אחד ששימח אותך? שני שראית איתו סרט? פאר,תמר,נועם ומור בקיצקץ לא מכירים שדיברת איתו בטלפון? שני שראית? בן מה אתה לובש כרגע? בגדים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בסנטר?? :) איזה ספר אתה קורא? הארי פוטר ומסדר עוף החול בפעם השלישית מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אה....אה...אה...אה...כרגיל האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? פאר האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא נגמר??

SwEEt T

New member
גררר נמאס לי מהשאלונים האלו כבר!!

שם: עדי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: עדי זה שם אחר לתכשיט מיקום:דרום הארץ האם תקראי לבת שלך על שמך: לא זה דבר נרקיסיסטי ומגעיל אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך: דניאל אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה:אני אוהבת את השם דניאל האם השם שלך משובש לעיתים קרובות:כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך:אני לא אהיה מפורסמת מין:נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית רווקה:אכן אם לא, רוצה להיות:לא תאריך לידה: 23.8 גיל: 17 גיל שהיית רוצה להיות: 17 כיתה:יא' מצבך החברתי:זה שאלה ילדותית במקצת, סבבה לי עם איך שאני למה את/ה בפורום:אני מכורה גובה: 1.58 צבע עיניים: חום אוהב אותו: מאד צבע שער: שחור אוהב אותו: מאד צבע אהוב: סגול למה קראת לעצמך ככה בתפוז: סיפור ארוך והגיע הזמן להחליף כינוי פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:אוונסנס, הארי פוטר הספר, יוני בלוך, לימדוי תיאוריה ונהיגה ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד: כלבה- באני מה העבודה שלך:אני עובדת בחדר האוכל בקיבוץ ואני שונאת את העבודה הזאת! יש פירסינג: לא קעקועים?: לא אובססיות:הרבה התמכרויות:הרבה איזה שפות אתה דובר: עברית, אנגלית וקצת ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: חיים רק פעם אחת תהנו מזה האם אתה חי את הרגע:משתדלת יש לך סודות:כמו לכל אדם אתה שונא את עצמך: לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך:אני מבינה אותו לא צריכה יותר מזה יש לך הרגלים רעים: לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים: אני אל מקבלת מחמאות בדרך כלל אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו: לא היו עושים עלי סרט מה הפחד הגדול ביותר שלך: המוות אתה יודע לשיר: קצת האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool: לא האם אתה מתבודד:בשנה האחרונה כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים: המשפחה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך:אני לא מישהו אחר האם אתה פועל בפזיזות: לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך:אני רגשנית מידי האם אתה פסיבי או פעיל: תלוי בסיטואציה יש לך יומן/ ג'ורנל:יומן בית ספר מה החולשה הכי גדולה שלך:הרגש מה החוזק הכי גדול שלך:אהבה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה: כלום אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית:לא ממש יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית: כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו:אני לא מתלוננת מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים:שהאהבה פותרת הכל מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך:אין משו ספיציפי ומה הכי פחות אוהב: אני בסבבה עם הגוף שלי אתה חושב שאתה נראה טוב: אני חושבת שהמראה החיצוני זה לא הכל יש לך ביטחון עצמי: שאני צריכה אותו באמת כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה:להרמיוני האם אתה: מעשן: לא על סמים: לא קורא עיתון: כן מתפלל: לא הולך לבית כנסת: לא מדבר עם זרים:כן ישן עם בובות פרווה:לא יוצא לטיול בגשם: כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם: כן נוהג:בשיעור נהיגה בנתיים אוהב לנסוע מהר: לא אוהב את הקול שלך: בערך האם אי פעם: פגעת בעצמך: לא יצאת מהמדינה: כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא: לא היית מאוהב:אולי,אני כבר לא יודעת היית על סמים: לא שחית בעירום: לא היה לך מקרה חירום רפואי: לא עברת ניתוח: לא ברחת מהבית: לא שחקת "strip poker": לא חטפת מכות:כן החטפת מכות למישהו: כן התחילו איתך: כן היית על במה: כן ישנת מחוץ לבית: כן חשבת על התאבדות: לא נשארת ער כל הלילה: כן לא אכלת יום שלם: כן דיברת בטלפון כל הלילה: לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס:לא ישנתי אבל הייתי באותה מיטה ישנת כל היום: לא הרגת מישהו: לא חשבת שאתה משתגע: מידי פעם זה קורה לי נישקת מישהו מאותו מין: לא בגדו בך: לא היה לך חלום שהתגשם: כן עברת על החוק: לא פגשת מישהו מפורסם: כן הרגת חיה בטעות: לא הרגת חיה בכוונה: נמלים שיעצבנו אותי סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות:כן גנבת משהו:לא היית ברדיו/ טלוויזיה:הייתי באולפן טלוויזיה ובאולפן רדיו אבל לא בתור משתתפת היתה לך התמוטטות עצבים: אולי קפצת בנג'י: לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים: כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה: לפעמים בקסם: כן באלוהים: לא בשטן: לא בסנטה קלאוס: לא ברוחות: לא בפיות: כן במזל: כן באהבה ממבט ראשון: לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע): כן במכשפות:לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל: שזה יקרה אני מניחה שכן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום:לא חשובת על המוות בדת מאורגנת: לא אתה חושב שלאלוהים יש מין:לא התעמקתי בנושא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים:לא רוצה לחשוב על זה יש לך חברים הומואים/לסביות: כן מי החבר הכי טוב שלך:אני לא מאמינה הגדרות מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך: לא יודעת מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך:לא להתיעש מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך: אין כזאת מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן: חברי ילדות הכי מעט זמן: לא יודעת הכי מצחיקף כולם הכי קרוב:כולם קרובים ושם שצריך אותם הכי מוזר:כל אחר בדרכו שלו הכי חכם:מה אכפת לי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו: כולם הכי נחמד: לא יודעת הזמר הכי טוב: חבר ילדות אחד הכי רועש:מממ לא יודעת האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר: לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין:עם החברים מהפורום עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון:עם החברות מהכיתה על מי אתה סומך הכי הרבה:על כולם מי מקשיב לבעיות שלך:כולם עם מי אתה רב הכי הרבה: אף אחד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך:לא אבל תמיד מוכנים להקשיב האם אתה סומך על אחרים בקלות: לא בבית של מי היית אחרון: לא יודעת האם החברים שלך מכירים אותך: כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות: לפעמים האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה:לא אכפת לי מה מקובל בחברה כבר עברתי את הגיל ממזמן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:מי שחושב מראה את זה מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג: המחנכת שלי שצחקת עליו: המחנכת שלי שהלכת איתו לקניות: אמא ואבא ששבר את הלב שלך:לא יודעת שאיכזב אותך:אני לא אנקוט בשמות שגרם לך לבכות:לא יודעת ששימח אותך:הרבה אנשים שראית איתו סרט:אחות שלי שדיברת איתו בטלפון:אמא שראית:לא זוכרת מה אתה לובש כרגע:גינ'ס, גופיה וסריג ורוד באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע:באף חלק איזה ספר אתה קורא: חוכמת הבייגלה מה יש על הפד לעכבר שלך:החיזר הזה עם האקדח של לוני טונס תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:עייפה, עייפה, עייפה,עייפה,עייפה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע: לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע: עד לפני שניה דיברתי האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע: לא

darkness calls

New member
אווו שאלון זה כיף ^_____^

שם: תום האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן, שיניתי את שמי מסיון לתום בגיל 8 עקב שנתיים של הערצה מטורפת לתום אבני, ואף כיום אני נחשבת המעריצה מס' 1 שלו בישראל.
האם תקראי לבת שלך על שמך? תום זה שם יפה אבל לא עד כדי התעללות בבתי היקרה >< חוצמזה, אני בכלל רוצה לאמץ
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? גם תום. ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אממ אולי מיטל.. o_O לוידעת בעיקרון אני די פסדר עם השם שלי מכיתה ו' >< האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? ממש לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? תלוי אני אתחתן והשם יהיה ממש נורא
אבל בדוגרי.. אני לא רואה סיבה לנטוש אותו, זה סה"כ שם
סטרייט/גיי/ביי: ישרה כמו סרגל המתכת הזדוני של ידיד שלי =] רווק? יאפ אם לא, רוצה להיות? לא >.< תאריך לידה: 28.6.90 גיל: 14.5
גיל שהיית רוצה להיות: 15. 16 זה גיל יפה, אבל ב-15 יש עוד המון דברים לפניך =] כיתה: ט' מצבך החברתי: מעולה. =] למה את/ה בפורום? אני לא זוכרת למה הצטרפתי.. בטח סתם מהשיעמום.. אבל התחברתי והתמכרתי ועכשיו אני לא רוצה לעזוב כי אני יודעת שקשרים יתנתקו
גובה: 1.60-65..
צבע עיניים: ירוקות עם שמש חומה מסביב לאישון. דאמט בטיול שהיה לא מזמן חברה שלי צילמה תמונה כלכך יפה וברורה של העין שלי, והיא עוד לא שלחה לי!
אני אעלה כשהיא תשלח =] אוהב אותו? מאוד. עיניים ירוקות רולז. רק חבל שלא רואים שהן ירוקות מרחוק
צבע שער: שטני אוהב אותו? אממ.. הוא פסיידר =] צבע אהוב: אדום ושחור למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי האני השטני השתלט עלי?
פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: אוונסנס, קצת יוני בלוך ובעיקר קוראת בפאנפיקים. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלית חיות מחמד? בעלת חתול ג'ינג'י מאמם
מה העבודה שלך? בייביסיטר קבוע
סה"כ 200 ש"ח בחודש =] יש פירסינג? הליקס. עוד שנה וחצי עגיל בגבה ^__________^ קעקועים? לא, כל העניין די מפחיד אותי, ואני גם בנאדם לא החלטי - עדיף שלא. אובססיות? המון. התמכרויות? זה לא אותו הדבר? >.< שוקו ארומה
איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, ערבית בסיסית ביותר
כנ"ל רוסית
ואממ קצת ספרדית
קומו אסטס צ'יקוס?
ציטוט מועדף/ מוטו: האקונה מטטה?
האם אתה חי את הרגע? לעיתים רחוקות >< יש לך סודות? אמממ... כן. אתה שונא את עצמך? לפעמים, כמו כולם. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? מאז שיצאנו לחופש הגדול הוא פשוט בושה וחרפה =\ יש לך הרגלים רעים? יאפ איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אני מתלבטת בין "יש לך שם יפה" "יש לך עיניים יפות" =\ אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? כישלון טוטאלי בבתי הקולנוע?
מה הפחד הגדול ביותר שלך? למות.. ולהפסיד את החיים. אתה יודע לשיר? לא >.< האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא יודעת.. לא נראה לי... =\ האם אתה מתבודד? כשרע לי. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אנשים שאני אוהבת. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? הייתי החברה הכי טובה של עצמי ;] האם אתה פועל בפזיזות? יותר מדי לא =\ האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כה.. וממש לא בא לי לפרט =\ האם אתה פסיבי או פעיל? אמממ. לוידעת. בתקופות?
יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג שכבר לא כ"כ מתעדכן מה החולשה הכי גדולה שלך? אם מישו שחשוב לי יבקש ממני משו.. וכאילו.. יגיד לי שהוא ממש רוצה.. אני אעשה הכל...
מה החוזק הכי גדול שלך? אני חושבת שזה שקל לי להשתלב.. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הפגיעות שלי. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? למרות שאני רגישה.. כן, אני חושבת שאני חזקה. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כמו לכל אדם כמעט. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לעמוד על שלי... ואני עדיין לומדת
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שבמשך החורף הוא לבןןןןן=] רק בקיץ אני משתזפת =\ ומה הכי פחות אוהב? שתוך חצי שעה של ישיבה בשמש אני נעשית שחורה שוב וכל הלבן של החורף הולך ;[ אתה חושב שאתה נראה טוב? לא >.< יש לך ביטחון עצמי? אממ.. כשאני מרגישה בנוח עם האנשים שמסביבי, כן. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לוידעת מה זה =\ האם אתה: מעשן? לא על סמים? הסנפה של דברים רנדומליים וחוקיים בלבד
קורא עיתון? כמעט שלא. מתפלל? לא לאלוהים. [אבל גם לא לישו
] הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לפעמים. ישן עם בובות פרווה? חחחחחחח. לא. =] יוצא לטיול בגשם? כשיש לי עם מי =] מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? איזו ברירה כבר יש?..
נוהג? נהגתי על ריינג'ר! בגיל 14! ריינג'ר ג'ו! כמו הפרסומות שיש במעריב לנוער ושטויות!$@ כלכך שולאט!
אוהב לנסוע מהר? I GOT THE NEED FOR SPEED
אוהב את הקול שלך? לא >.<

darkness calls

New member
המשך=>

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כה יצאת מהמדינה? כה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אממ.. לא >.< היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? ...לא
עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כה שחקת "strip poker"? כה
חטפת מכות? כה החטפת מכות למישהו? כה התחילו איתך? כה היית על במה?. כה ישנת מחוץ לבית? כה חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? כה דיברת בטלפון כל הלילה? כה?
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כה ישנת כל היום? כה הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כה נישקת מישהו מאותו מין? רק על הלחי >< בגדו בך? ... אני לא יודעת מה לענות... היה לך חלום שהתגשם? כה עברת על החוק? כה פגשת מישהו מפורסם? כה הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? אממ חרקים
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כה.
גנבת משהו? כה היית ברדיו/ טלוויזיה? לא בטוחה.. היתה לך התמוטטות עצבים?. כה קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? יאפ בקסם? יאפ באלוהים? נופ בשטן? נופ בסנטה קלאוס? נופ ברוחות? יאפ בפיות? יאפ במזל? יאפ באהבה ממבט ראשון? זה לא אפשרי... לאהוב מישהו זה להכיר אותו על הצדדים הטובים והפחות טובים שלו, ובכל זאת לרצות אותו ולאהוב אותו ולהעריך אותו... ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? ברור שזה נכון. במכשפות? יאפ האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? יאפ... והן מתגשמות!!! באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? נופ בדת מאורגנת? אממממממ... אתה חושב שלאלוהים יש מין? ברור שהוא אישה
לא, סתם, אני בכלל לא מאמינה באלוהים
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאיזושהי תקופת שהות עד שאנחנו יוצאים אל העולם בגלגול הבא... יש לך חברים הומואים/לסביות? יאפ מי החבר הכי טוב שלך? שחר מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אני חושבת שטליה... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? jimmy eat world - the middle... וכן, זה שיר.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אמממ "אסורררררררר!" "בואו נקים אוהל מחאה בניצנימנימנימ"! "הספר של דאאאאני"
חחח בטח לא הבנתם כלום
מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חברת ילדות שלי.. אנחנו ביחד מהגנון..
הכי מעט זמן? מיקי. ילדה מאגניבה מהשכבה שלי שהכרתי לפני כמה ימים =] הכי מצחיק? שחר
הכי קרוב? אמממ שחר?
וטליה.. הכי מוזר? שחרררר
הכי חכם? דן =] שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אאוצ' ]: BAD MEMORIES... מעדיפה לשכוח הכי נחמד? טליה =] פשוט ילדה נחמדת שכזו =] הזמר הכי טוב? רעות הכי רועש? שחר?
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מממ דן =] עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שחר על מי אתה סומך הכי הרבה? שחר וטליה מי מקשיב לבעיות שלך? אף אחד... עם מי אתה רב הכי הרבה? ענבר
יותר היא רבה איתי >.< האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא... האם אתה סומך על אחרים בקלות? יותר מדי... בבית של מי היית אחרון? שקד.. ידיד שלי האם החברים שלך מכירים אותך? לא לגמרי.. אבל כן.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש ממש ממש לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? חח ממש ממש ממש ממש ממש לא
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אני יודעת על חלק שחושבים ככה.. אני טוענת שנמתח להם השכל ;] מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? להרוג להרוג?.. לא יודעת.. אבל די כעסתי על המורה שלי למתמטיקה לפני כמה ימים =\ שצחקת עליו? לא זוכרת >.< שהלכת איתו לקניות? מיטלללל! היום! ^_____^ ששבר את הלב שלך? השם לא יתן לכם כלום.. =\ שאיכזב אותך? =\ שגרם לך לבכות? אמא.. ששימח אותך? אמא.. הביאה לי ארומה =] שראית איתו סרט? וואו.. זה היה ממש מזמן.. עם ידיד שלי שובל :] שדיברת איתו בטלפון? ליאור :] זאת שהיתה איתי במפגש הראשון.. הלבנה
שראית? מיטל מה אתה לובש כרגע? מכנס כחול, גרבי ברך עם פסים, סווטשירט שחור ומאגניב של הנוע"ל
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? סנטר
כל הזמן מגרד לי שם לוידעת למה
איזה ספר אתה קורא? כרגע כלום.. אנלא מוצאת שומדבר טוב בזמן האחרון =\ אבל עוד מעט אני אקבל את ורוניקה מחליטה למות ^______^ מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר? o_O אהה כאילו מה מיוצר.. תיחכומיישן
אממ סתם כתוב משו שקשור לחברת מחשבים כלשהי.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מבולבלת. קפואה. שמחה. שלוה. עייפה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? יאפ האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נופ האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? יאפ.. אוונסנס

darkness calls

New member
ולמקרה שמישו מודאג=]

כמו שלומי
כן, הקטע על תום אבני היה בצחוק
לכו תבינו ת'הומור המעוות שלי =]

dafi daf

New member
את כה כוסית תומאצ../images/Emo70.gif{שיכלול!!!}

תעשי לי עוגת שוקולד חמה
לסירופ אני אדאג
אני רוצה יורשים תומאצ1 יורשים!!!!!

darkness calls

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

דאאאפפפיייי
חחח יורשים
אין בעיות!
אבל את!! אתתתתתתת! לא באה לראשון בגלל מסיבת חנוכה ארורה!

dafi daf

New member
תאשימי את הבית ספר המזדיין!!!!!!

זה הכול אשמתו! המסיבה הייתה אמורה להיות ברביעי אבל הם דפוקייייים והעבירו את זה לחמישי! אם זה היה סתם מסיבה אז הייתי באה לראשון על בטוח אבל זה חנוכה...ויהיה מעולה...ויהיו שם אנשים מסויימים{*אהמ* *אהמ* גם טרופית מחמד!!!!!!
}

Mrs Garfieldon

New member
^_^../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

משעמם לי... אבל אל תצפו להדגשות\אייקונים\כתב כחול בכל סעיף-כי אפילו לשיעמום שלי יש גבול
שם: יעל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אמא שלי טוענת שזה ע"ש יעל מהתנ"ך מיקום: פ"ת סיטי האם תקראי לבת שלך על שמך? אין סיכוי. אני לא רוצה שגם לה יהיו טראומות מעודף ילדים באותו השם
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? *חושבת* אילון. כי ככה קוראים לאח הקטן שלי
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? *חושבת* דנה. תמיד נמשכתי לשם הזה
או שירלי
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? יותר מדי קרובות
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: מה זה ביי
רווקה? כן אם לא, רוצה להיות? למה שמישהו יירצה להיות רווק
תאריך לידה: 16.5.90 גיל: 14 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 16 כיתה: ט מצבך החברתי: אה
למה את/ה בפורום? כי בא לי
גובה: 1.67 צבע עיניים: כחול אוהב אותו? בהחלט
צבע שער: לא ברור
אוהב אותו? לאחרונה החלטתי שכן... צבע אהוב: כחול למה קראת לעצמך ככה בתפוז? מיסיס גאפילדון-ככה
יעלונט-כי זה כינוי שנטע הדביקה לי ואהבתי
פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: ה"פ הספר, דוליז, ופה ושם מבקרת בעוד חמישה. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? מובטלת יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? לתרכיז סמדר התמכרויות? כנ"ל איזה שפות אתה דובר? אנגלית ושפת הקודש וכמה מילים בערבית
ציטוט מועדף/ מוטו: תן לי לחשוב ואחזור אליך האם אתה חי את הרגע? תלוי מתי יש לך סודות? כמו לכל אדם נורמלי אתה שונא את עצמך? לא. אבל לפעמים יש רגעים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? ממש לא יש לך הרגלים רעים? ברור איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? כוסית נחשב
אה וגם שיער יפה
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מאיפה לי
אני לא מקורית =] מה הפחד הגדול ביותר שלך? למות, ושחבר קרוב\קרוב משפחה שקרוב אליי ימות. אתה יודע לשיר? פעם ידעתי. היום אני לא בטוחה^^ האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? אה
האם אתה מתבודד? לפעמים. אני ילדה של מצברוח
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? החיים אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? מאיפה לי
האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? רגישות יתר מה החוזק הכי גדול שלך? איי.קיו
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? שאני לא אצחק מכל שטות אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? אני מניחה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? זה שאלון עמוק מדי
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את העיניים ומה הכי פחות אוהב? *חושבת* ביג פוט אתה חושב שאתה נראה טוב? תלוי מתי יש לך ביטחון עצמי? תלוי לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אין לי שמץ האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? בחגים אנד סטאף הולך לבית כנסת? כנ"ל מדבר עם זרים? תלוי ישן עם בובות פרווה? עד לפני שלוש שנים כן^^ יוצא לטיול בגשם? תלוי מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים כשאין ברירה נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן. אבל בלי כוונה יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא שידוע לי היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא שידוע לי פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יכול להיות שבבצפר היסודי.אבל מאז בגרתי^^ גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? בערך היתה לך התמוטטות עצבים?.כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? כן באלוהים? כן בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?כן בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? אה
אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא חשבתי על זה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן\גהנום יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? מיטל מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מיטל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? כנ"ל מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אמ.. *חושבת* ענבל הכי מעט זמן? שירע הכי מצחיק? נטע הכי קרוב? מיטל הכי מוזר? ענבל הכי חכם? ליטל\מוריאל\ריטה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? שירע\ש"ס *אהמ אהמ* הכי נחמד? מיטל הזמר הכי טוב? לירון לב
הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לא זוכרת עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ענבל על מי אתה סומך הכי הרבה? מיטל מי מקשיב לבעיות שלך? ש"ס\שירע\מיטל עם מי אתה רב הכי הרבה? לא יודעת... בעקרון אני לא רבה הרבה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? *חושבת* נטע האם החברים שלך מכירים אותך? חלק האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אני מניחה
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? קרין זכריה המורה להסטוריה שצחקת עליו? כנ"ל שהלכת איתו לקניות? אמא שלי
ששבר את הלב שלך? --- שאיכזב אותך? --- שגרם לך לבכות? --- ששימח אותך? מיטל שראית איתו סרט? אח שלי שדיברת איתו בטלפון? סבתא שלי שראית? אמא שלי מה אתה לובש כרגע? מכנס אדום, חולצה שחורה, סווטצ'רט שחור, ואני מסרבת לחשוף פריטים אינטימיים
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אצבע איזה ספר אתה קורא? שומדבר. אין לי כ"כ זמן מה יש על הפד לעכבר שלך? משו שקוף ונוצץ
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: משועממת משועממת חסרת חיים ומשועממת האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? נופ האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא, אבל לפני דקה כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן סיימתי *רוקדת הורה*

Tinkerblack

New member
מתה עליך תעשי לי כלבבבבבבבבבבבבב

איזה חמדמדה את אהה
סורי הקולה שלא שיתית משפיעה עליי חחח

Tinkerblack

New member
../images/Emo41.gifMegan../images/Emo41.gif

שם: שיר מייגן
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אמממ שילוש של שם סבתא מצד אמא וסבתא מצד אבא
האם תקראי לבת שלך על שמך? לא- מה אני מפגרת
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אור
ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? עם שמה של חברתי נסיכה- מתה על שמות יוצאי דופן
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אממ רק באנגלית
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא
סטרייט/גיי/ביי: סטרייט
רווק? פעם אחרונה שבדקתי אז כן
אם לא, רוצה להיות? אבל אני כן
תאריך לידה: 21/2/89
גיל שהיית רוצה להיות: 16 וחצי
כיתה: י'2
מצבך החברתי: אממ טוב אחלה סבבה חחח מעולה
למה את/ה בפורום? למה לא
גובה: עם הנעלי פלטפורמה שמוסיפות לי 7 סנטימטרים או בלי?
צבע עיניים: חום שאם מסתכלים באמת טוב רואים ירוק
אוהב אותו? למה לא
צבע שער: שחור שולט
אוהב אותו? מתה על השיער שלי חולה עליו
צבע אהוב: סגול
למה קראת לעצמך ככה בתפוז? התחיל כטינהבל שהיה שם חיבה לטינה הפך לטינקרבל ואז טינקרבלאק סתם בשביל הכיף
פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: פרדייס הוטל, פרוייקט Y
ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימיני...
חיות מחמד? כלבה בשם לוקה
Luca
מה העבודה שלך? לעצבן אנשים
יש פירסינג: לא
קעקועים? לא
אובססיות? ליותר מידי דברים- ראו הוזהרתם
התמכרויות : כן
איזה שפות אתה דובר: אנגלית, עברית, ערבית(88 יאי לי) וזהו
ציטוט מועדף/ מוטו: "תנצל את הרגע כי עוד שתי דקות תדרוס אותך מכונית"
האם אתה חי את הרגע? אמממ... תסתכלו למעלה...
יש לך סודות? כמו כולנו...
אתה שונא את עצמך? מה פתאום מתה על עצמי, תעשי לי ילד
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? אממ כשהוא בעט דקיק אז כן
יש לך הרגלים רעים? אממ חחח כן
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני מאוד כישרונית(איזה ממאות עאלק)
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו: "האסונות של שיר אהה"
מה הפחד הגדול ביותר שלך? להישאר לבד
אתה יודע לשיר? כן אני לומדת פיתוח קול אני גם יודעת לרקוד אם זה עוזרלמישהו
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? אממ לא אבל פעם אחת עשו לי את זה- הוא חטף ממני הרבה חחח
האם אתה מתבודד? אממ לפעמים
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חברים
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא, כאילו מי המפגרים שמתחברים איתי, אין לכם חיים תגידו
האם אתה פועל בפזיזות? אממ כן לפעמים פשוט המוח זה לא החלק הכי חזק אצלי
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האף
האם אתה פסיבי או פעיל? אני היפרקטיבית למי שלא מכיר אותי, תמיד בפעולה תמיד עוש המשהו
יש לך יומן/ ג'ורנל? היה היה...
מה החולשה הכי גדולה שלך? לרקדים.. גם אני רוקדת ת'ריקוד שלי
סתם לבנים פשוט בנים חחח
מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת... נסו ותראו...
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את הרגישות שלי...
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא
חחח וכולם יסכימו איתי
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אני מתחרטת שלא פעלתי כשהיה לי הזדמנות עם ידיד שלי ואחרי זה שנינו גילינו שהיה לנו משהו אחד כלפי השני...
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? אממ החיים הם חיים.. אז בואו נחייה אותם?
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אנגלית?
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את השיער ואת החזה שלי
ומה הכי פחות אוהב? אף
אתה חושב שאתה נראה טוב? אממ כן
חוץ מזה ענבל ושגיא מזכירים לי את זה מידי פעם חחח
יש לך ביטחון עצמי? יאפ עלה עלה עלה
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? ג'אבה - Muwhahaha האם אתה:
מעשן? כן
על סמים? לא ששמתי לב לזה...
קורא עיתון? לא
מתפלל? לא
הולך לבית כנסת?
מדבר עם זרים?