שאלון קצרצר.

moshit1

New member
שאלון קצרצר.

טוב. כוון שממש משעממים לי, וכוון שאתם ממש ממש חשובים לי. אז חשוב לי שלא תגיעו למצב שלי (לשחק סוליטר..) אז הכנתי לכם -יותר נכון אני עכשיו אכין- שאלון על כל מיני דברים שיכולים לעניין אותכם. אז בבקשה תענו. ותהנו (= 1. מה השיר הכי מועדף עליכם של כנסיית השכל? (נכון, קשה ובטח שאלו את זה מתאיייים פעם. אבל נסו) 2. מהו הדיסק שאתם הכי אוהבים שלהם? (כנ''ל...) 3. מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים שלהם? (קשה קשה.. אבל חייב להיות. לא?) 4. מה הקשר שלכם עם חברי הפורום? 5. לפני כמה זמן בערך הצטרפתם לפורום? 6. אתם יחסית חדשים או יחסית ישנים? 7. אתם עובדים? 8. אם כן- במה? וכמה אתם מרוויחים? ואם יש מקום לעוד מישהי? 9. מה אתם עושים בשעות הפנאי? 10. מה המקצוע המועדף? 11. מה המקצוע השנוא? 12. יש קעקוע\פירס- שתפו. 13. מה שומעים חוץ מהכנסייה? (ואל תגידו- 'הרבה'! 14. מה הדבר הכי יקר לכם שבחיים לא תוותרו עליו? 15. יש חבר\ה? בן או בת? 16. מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? שאתם יכולים לשתף אותו בהכל? 17. מי הבן אדם שאתם הכי שונאים? 18. אתם מסוגלים להרוג מישהו? 19. מה הדבר הכי מפחיד שאתם מעיזים לעשות? 20. מה הפאדיחה הכי הכי שהייתה לכם? 21. אתם אוהבים את מוניקה סקס? 22. כמה דיסקים יש לכם של כנסיית השכל? 23. איזה דיסק אתם הכי רוצים- שאין לכם? 24. איפה מעדיפים לשמוע- דיסקמן מערכת סטריאו או מחשב? 25. אתם צורבים? (לא!!!!!!!!!!) 26. להקות לועזיות שאתם אוהבים? 27. מי האומן הישראלי שאתם הכי פחות מעריכים (ברוק ישראלי)? 28. היה קשה? היה משעמם? היה נחמד? 29. אתם זוכרים את השם שלי (בלי להסתכל בפרטים!!!!) אם כן- מהו? 30. מה הגיל שלכם? (איזו שאלה תקועה בסוף... נו מילא.) בהצלחה!

moshit1

New member
טוב. כוון שאתם יבשים- אני אתחיל.

1. מה השיר הכי מועדף עליכם של כנסיית השכל? 'אני מאמין' 'השיר מהגן' 'דברים בלחש'. ועוד. 2. מהו הדיסק שאתם הכי אוהבים שלהם? נראה לי את 'דברים בלחש' 3. מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים שלהם? טיפת מזל.(?) 5. לפני כמה זמן בערך הצטרפתם לפורום? לא לפני הרבה זמן.. 6. אתם יחסית חדשים או יחסית ישנים? יחסית--חדשים 7. אתם עובדים?יאפ 8. אם כן- במה? וכמה אתם מרוויחים? ואם יש מקום לעוד מישהי? חנות בגדים\בייביסיטר. 20 ש''ח לשעה. ולא. 9. מה אתם עושים בשעות הפנאי? מוזיקה, חברות... 10. מה המקצוע המועדף? אומנות. הסטוריה. 11. מה המקצוע השנוא? אנגלית. 12. יש קעקוע\פירס- שתפו. לא. אבל יהיה לי בשפה (אמן) 13. מה שומעים חוץ מהכנסייה? מוניקה סקס
, אלג'יר אינפקציה הקספרים, איפה הילד, שייגעצ, החברים של נאטשה. וכו'... 14. מה הדבר הכי יקר לכם שבחיים לא תוותרו עליו? חברות. 15. יש חבר\ה? בן או בת? לא. 16. מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? שאתם יכולים לשתף אותו בהכל? חברה שלי 17. מי הבן אדם שאתם הכי שונאים? שימי (= חחח.. ידיד. 18. אתם מסוגלים להרוג מישהו?בשמחה (= 19. מה הדבר הכי מפחיד שאתם מעיזים לעשות? <> 20. מה הפאדיחה הכי הכי שהייתה לכם?<> 21. אתם אוהבים את מוניקה סקס? בטח! 22. כמה דיסקים יש לכם של כנסיית השכל? 4.. 23. איזה דיסק אתם הכי רוצים- שאין לכם? 'קח שירים' 24. איפה מעדיפים לשמוע- דיסקמן מערכת סטריאו או מחשב? אחרי שיש לי דיסקמן חדש- דיסקמן. 25. אתם צורבים?אפקורס- לא!! 26. להקות לועזיות שאתם אוהבים?לינקין פארק, נירוונה, לאד זאפלין, ירון מאיידן, בלינק 182, אר אי אמ. ועוד... 27. מי האומן הישראלי שאתם הכי פחות מעריכים (ברוק ישראלי)?<> 28. היה קשה? היה משעמם? היה נחמד? היה משעמם. 0: 29. אתם זוכרים את השם שלי (בלי להסתכל בפרטים!!!!) אם כן- מהו? אמ.. לא. 30. מה הגיל שלכם? 14 (עוד 14 יום ) וזהו.

HuGo Hell

New member
חמודהההההה../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

תודה, מותק. כפי שאת בטח יכולה לראות לפורום יש ירידות ועליות מבחנת ה... חיות שלו.
בכל אופן, תודה
תשובווות~ 1. מה השיר הכי מועדף עליכם של כנסיית השכל? בינתיים זה דברים בלחש. זה משתנה לפי תקופות שיש לי בחיים. 2. מהו הדיסק שאתם הכי אוהבים שלהם? למרות שאין לי אותו, הדיסק דברים בלחש. הדיסק שאי אפשר להשיג :< 3. מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים שלהם? הקאבר לטיפת מזל. 4. מה הקשר שלכם עם חברי הפורום? המממ.... מכירה את דייב, ומכירה את ימיט אישית ו... זהו ^^ 5. לפני כמה זמן בערך הצטרפתם לפורום? חיח, בואו נראהההה .......
6. אתם יחסית חדשים או יחסית ישנים? אני ניובית לגמרי
7. אתם עובדים? הלוואי :< 8. אם כן- במה? וכמה אתם מרוויחים? ואם יש מקום לעוד מישהי?
9. מה אתם עושים בשעות הפנאי? שעות פנאי? קיים דבר כזה?...
(מנסה לראות את חברה של כמה שיותר.) 10. מה המקצוע המועדף? אומנות. 11. מה המקצוע השנוא? ספורט. 12. יש קעקוע\פירס- שתפו. פירסינג בפופיק. 13. מה שומעים חוץ מהכנסייה? הרבה!
סתםסתם. המממ, שומעת רוק יפני ועוד כל מני שירים אקראים. הגעתי למסקנה שאני לא מכירה מספיק מוזיקה טובה, אז כרגע אני מרחיבה את הידע שלי ^_^ 14. מה הדבר הכי יקר לכם שבחיים לא תוותרו עליו? הבוהנות ברגליים. מה??? הם איבר חשוב! 15. יש חבר\ה? בן או בת? חברה. בת. אני... חושבת @_@. 16. מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? שאתם יכולים לשתף אותו בהכל? מעיין, החברה הכי טובה שלי. 17. מי הבן אדם שאתם הכי שונאים? המ. אני לא חושבת שיש אחד כז כרגע. 18. אתם מסוגלים להרוג מישהו? כן. ^_^ (אבא שלי מתכנן לשלוח אותי לשלוותא D:) 19. מה הדבר הכי מפחיד שאתם מעיזים לעשות? הרבה אנשים מפחדים מעכבישים ואי כבר הרבה זמן מתכננת לקנות לי טרנטולה. 20. מה הפאדיחה הכי הכי שהייתה לכם? ל..לא. 21. אתם אוהבים את מוניקה סקס? לא מכירה מוזיקה שלהם. 22. כמה דיסקים יש לכם של כנסיית השכל? 1. אני חסרת כסף >< 23. איזה דיסק אתם הכי רוצים- שאין לכם? דברים בלחש. 24. איפה מעדיפים לשמוע- דיסקמן מערכת סטריאו או מחשב? דיסקמן עם אוזניות ממש חזקות. 25. אתם צורבים? (לא!!!!!!!!!!) ק רוקי יפני. אי אפשר לקנת בארץ :< 26. להקות לועזיות שאתם אוהבים? המ. דיר אן גריי.... ו... בעע. עזבו. 27. מי האומן הישראלי שאתם הכי פחות מעריכים (ברוק ישראלי)? לאאא יודעת. 28. היה קשה? היה משעמם? היה נחמד? היה חביב ביותר
29. אתם זוכרים את השם שלי (בלי להסתכל בפרטים!!!!) אם כן- מהו? @__________@;; שאלה רעה... המממ.. לא...? :X 30. מה הגיל שלכם? (איזו שאלה תקועה בסוף... נו מילא.) גילי הוא 16+2.

daveScorpions

New member
ISRAEL DUES PUA!

1. מה השיר הכי מועדף עליכם של כנסיית השכל? הייתי אומר עושים אהבה (נכון, קשה ובטח שאלו את זה מתאיייים פעם. אבל נסו) 2. מהו הדיסק שאתם הכי אוהבים שלהם? הצהוב... (יש לי אותו אפילו פעמיים) (כנ''ל...) 3. מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים שלהם? אמממ שאלה קשה תשובה תבוא בהמשך (קשה קשה.. אבל חייב להיות. לא?) 4. מה הקשר שלכם עם חברי הפורום? אמממ נראה לי שאני מדבר עם רוב האנשים פה גם באייסיקיו אז אמממ
5. לפני כמה זמן בערך הצטרפתם לפורום? כשהפורום קם? 6. אתם יחסית חדשים או יחסית ישנים? ישנים
7. אתם עובדים? יאפ 8. אם כן- במה? וכמה אתם מרוויחים? ואם יש מקום לעוד מישהי? חברת הייטק... QC אממ בין 3500 ל4500 שקל בחודש תלוי בכמה אני עצלן... ולא הם לא צריכים עוד מעט מפטרים את כולם וסוגרים את המחסן שבוא אני ממוקם 9. מה אתם עושים בשעות הפנאי? מה זה שעות פנאי? 10. מה המקצוע המועדף? תנ"ך 11. מה המקצוע השנוא? כימיע 12. יש קעקוע\פירס- שתפו. כבר ראיתם... אגב הוא כבר התחיל להתקלף!!! וזה מגרד... 13. מה שומעים חוץ מהכנסייה? היהודים, אבטיפוס, סטלה מאריס, פבליטו, קווין, סקורפיונס, דארק טארקוויליטי, נוור מור, באמת שיש הרבה ... (ואל תגידו- 'הרבה'! 14. מה הדבר הכי יקר לכם שבחיים לא תוותרו עליו? אהבה? 15. יש חבר\ה? בן או בת? לא אני לבד, בדכאון מידי פעם בגלל זה ורוצה למות? טוב לכם?! 16. מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? שאתם יכולים לשתף אותו בהכל? אני בן אדם שנקשר ממש מהר לאנשים ואני לא אוהב לשמור דברים בבטן 17. מי הבן אדם שאתם הכי שונאים? אין כזה? 18. אתם מסוגלים להרוג מישהו? נופ? 19. מה הדבר הכי מפחיד שאתם מעיזים לעשות? לרוץ בתחתונים באמצע הרחוב? 20. מה הפאדיחה הכי הכי שהייתה לכם? אני בנאדם של פדיחות למשל זאת שבשורה מעל... 21. אתם אוהבים את מוניקה סקס? הם נחמדים 22. כמה דיסקים יש לכם של כנסיית השכל? 3 23. איזה דיסק אתם הכי רוצים- שאין לכם? קח שירים... 24. איפה מעדיפים לשמוע- דיסקמן מערכת סטריאו או מחשב? דיסקמן 25. אתם צורבים? איזה שאלה
(לא!!!!!!!!!!) 26. להקות לועזיות שאתם אוהבים? סקורפיונס, שמנצליטקה, פנטרה, ביטלאס, וואלה יש פול! 27. מי האומן הישראלי שאתם הכי פחות מעריכים (ברוק ישראלי)? אמממ צריך לחשוב על זה... 28. היה קשה? היה משעמם? היה נחמד? היה חביב אין לי פשוט מצב רוח סורי חמודה... 29. אתם זוכרים את השם שלי (בלי להסתכל בפרטים!!!!) אם כן- מהו? אני שמוק אני לא זוכר... 30. מה הגיל שלכם? 18 (איזו שאלה תקועה בסוף... נו מילא.)

MikeY fReAk

New member
היעהיע.^^../images/Emo79.gif

1. מה השיר הכי מועדף עליכם של כנסיית השכל? אממ. כרגע ואת מתפשטת 2. מהו הדיסק שאתם הכי אוהבים שלהם? יש לי רק את הצהוב. אפרופו יש לי רק את הצהוב. אהבתי אותו, מה אתם ממליצים לי לקנות עכשיו? 3. מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים שלהם? ?!
4. מה הקשר שלכם עם חברי הפורום? אנחנו הולכים לישון באותה מיטה
5. לפני כמה זמן בערך הצטרפתם לפורום? אממ מהקמתו..עם הפסקה אחת קצרצרה באמצע 6. אתם יחסית חדשים או יחסית ישנים? נראה לי יחסית ישנים 7. אתם עובדים? לא
8. אם כן- במה? וכמה אתם מרוויחים? ואם יש מקום לעוד מישהי?
9. מה אתם עושים בשעות הפנאי? קוראת קוראת קוראת ועוד קצת-קוראת. ולומדת למבחנים. ועל המחשב. היע. 10. מה המקצוע המועדף? ספרות
ואנגלית. 11. מה המקצוע השנוא? גמרא-ערבית-אמונה. כן
, אני לומדת את זה. 12. יש קעקוע\פירס- שתפו. אין 13. מה שומעים חוץ מהכנסייה? משינה, היהודים, בייב, יובל בנאי, טאטו*הישראליים. קניתי את הדיסק!!* 14. מה הדבר הכי יקר לכם שבחיים לא תוותרו עליו? החיים של האנשים שחשובים לי. 15. יש חבר\ה? בן או בת? אממ אני בת..
ואין לי חבר 16. מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? שאתם יכולים לשתף אותו בהכל? שירני שכפרעליה ועוד 41 ימים האאא
17. מי הבן אדם שאתם הכי שונאים? המחנכת שלי מג-ה. 18. אתם מסוגלים להרוג מישהו? כנ"ל. 19. מה הדבר הכי מפחיד שאתם מעיזים לעשות? לחצות את הכביש. 20. מה הפאדיחה הכי הכי שהייתה לכם? אני תמיד שוכחת!!
21. אתם אוהבים את מוניקה סקס? נראה לי שהם חביבים..אני אוהבת את אהבה זה לחיות מחמד
קליפ חמודי 22. כמה דיסקים יש לכם של כנסיית השכל? 1 23. איזה דיסק אתם הכי רוצים- שאין לכם? מה שתמליצו לי ויתפוס רוב
24. איפה מעדיפים לשמוע- דיסקמן מערכת סטריאו או מחשב? דיסקמן. אם אין אנשים שמפריעים לי! 25. אתם צורבים? לא!!!!!!!!!!, לא לא לא לא, ממש ממש לא, צריבה=גניבה!! כל בנאדם שצורב שעובר לידי לא עובר סתם כך בלי שיחטוף נאום. אני באמת נגד זה 26. להקות לועזיות שאתם אוהבים? אני לא כ"כ שומעת לעזי 27. מי האומן הישראלי שאתם הכי פחות מעריכים (ברוק ישראלי)? יהלי סוטול? אבל אני לא ממש מכירה את המוזיקה שלו אז.. 28. היה קשה? היה משעמם? היה נחמד? חביב 29. אתם זוכרים את השם שלי (בלי להסתכל בפרטים!!!!) אם כן- מהו? אני מצטערת:| 30. מה הגיל שלכם? השבוע יש לי יומולדת..13 ו10 חודשים

תוריי

1. מה השיר הכי מועדף עליכם של כנסיית השכל? היינו עושים אהבה 2.. מהו הדיסק שאתם הכי אוהבים שלהם? אממ..דברים בלחש בעיקר 3.. מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים שלהם? לא רוצים לישון רוצים להשתגע 4.מה הקשר שלך עם חברי הפורום?
אממ.. לא ממש מכירה.. 5.לפני כמה זמן בערך הצטרפת לפורום? אממ.. לא יודעת הרבה זמןןן 6. אתם יחסית חדשים או ישנים: ניראלי ישנים...
7.אתם עובדים? ממש לא...הלוואי. 8.אם כן- במה? וכמה אתם מרוויחים? ואם יש מקום לעוד מישהי?
9.מה אתם עושים בשעות הפנאי? אממ.. לומדת, בטלוויזיה, או מסתובבת ומחפשת חברים
10.מה המקצוע המועדף? עיצוב גרפי ותנ"ך 11. מה המקצוע השנוא: אנגלית, גמרא
12.יש קעקוע/פירס- שתפו? אממ.. היה בשפה והורדתי וזהו.. 13.מה שומעים חוץ מהכנסייה? אממ.. החברים של נטאשה, פוליאנה פראנק, פרווה חמה,שוטי הנבואה,משינה, הג'ירפות וכו.. 14.מה הדבר הכי יקר לכם שבחיים לא תוותרו עליו? אממ... לא'דעת..
15.. יש חבר\ה? בן או בת? יש חבר
16.מי הבנאדם הכי קרוב אליכם? חבר שיליי =)) 17.מי הבאדם שאתם הכי שונאים? האקסית של החבר
18.אתם מסוגלים להרוג מישהו? כן אותהה
19.מה הדבר הכי מפחיד שאתם מעיזים לעשות?
אני פחדנית... 20.מה הפאדיחה הכי הכי שהייתה לכם? אני לא מתרגשת מפאדיחות כי אני בעצמי דיי פאדחנית עושה הרבה שטויות אפשר לומר לא רגועה
21.אתם אוהבים את מוניקה סקס? אממ.. לא ממש שומעת אותם אבל הם סבבה לגמריי ניראלי..
22.כמה דיסקים יש לכם של כנסיית השכל? 3 23.איזה דיסק אתם הכי רוצים שאין לכם? קח שירים אוףף לא מוצאת אותוו
24.איפה מעדיפים לשמוע- דיסקמן מערכת סטריאו או מחשב? דיסקמן אף אחד לא מפריע.. 25.אתם צורבים? רק משחקים
לא שירים
26.להקות לועזיות שאתם אוהבים? לד זפלין,פינק פלויד ועוד כמה להקות אבל לא ממש מתה עליהם..
27.מי האומן הישראלי שאתם הכי פחות מעריכים ברוק הישראלי?
לא'דעת.. אין לי.. 28.היה קשה? היה משעמם? היה נחמד? היה נחמד למרות שאני לא ממש אוהבת שאלונים כאלה ארוכים..עצלנות..
29.אתם זוכרים את השם שלי(בלי להסתכל בפרטים!!!!) אם כן מהו? אממ.. הדר ניראלי..
30. מה הגיל שלכם? אני בת 16 וחודש

מממ..

1. מה השיר הכי מועדף עליכם של כנסיית השכל? זה קשה אבל נראה לי ש.. "אני בא אליה" 2. מהו הדיסק שאתם הכי אוהבים שלהם? רוץ ילד (כנ''ל...) 3. מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים שלהם? מיטות חולות (קשה קשה.. אבל חייב להיות. לא?) 4. מה הקשר שלכם עם חברי הפורום? אין הרבה קשר.. לא נמצאת פה הרבה לצערי.. צ ב א 5. לפני כמה זמן בערך הצטרפתם לפורום? מאז שנפתח.. 6. אתם יחסית חדשים או יחסית ישנים? חשנים אם אפשר לקרוא לזה ככה 7. אתם עובדים? צבא 8. אם כן- במה? וכמה אתם מרוויחים? ואם יש מקום לעוד מישהי? צבא, משכורת עלובה למדי, יש מקום להרבה אנשים.. גם לך.. 9. מה אתם עושים בשעות הפנאי? אין הרבה.. ובגלל זה.. מחשב, משפחה, חבר, חברים, ערוץ 24, הופעות.. טוב התייאשתי..

למעלה