שאלון קצרצר...

מוררררר

New member
שאלון קצרצר...

זה שאלון שאני צריכה למלות בשביל עבודה בבצפר...אז בקשה תענו.... זה קצר... 1. מה הג'אנר האהוב עליכם??? 2. האם אתם צופים בתכניות טלוויזיה בעלות תוכן מיני או בעלי אלימות? 3. האם לדעתכם האלימות בטלוויזיה משפיעה עליכם בכל דרך אפשרית? אם כן פרטו 4. תנו 3 תכניו שאתם נוהגים לצפות בהם באופן קבוע.

riketa

New member
תשובות:

1. דרמות, קומדיות, ריל טי וי וכו'... 2. כן. (הכי גאים שיש, סקס והעיר הגדולה) 3. ממש לא... 4. הכי גאים שיש, סקס והעיר הגדולה, חברים (שלושת הסדרות הכי הכי...) בהצלחה עם העבודה:)

ofrikit

New member
הממ

1.קומדיה,רומנטיקה(פחות) 2.כן 3.ממש לא 4.הכי גאים שיש,חברים,סברינה

ofrikit

New member
נצל"ש../images/Emo34.gif

טוב כמו שכבר אמרתי לכן מזמן,עשיתי עבודה על הומופוביה ואני וחברה שלי הכנו שאלון: 1.do you have a homosexual friend? A.yes,a very good friend B.no i hate gay people C.no,not that i know of D.yes,i know some gay people 2.if you will find out that your friend is gay,how will you respond?? 3.Do you believe that homosexual are different than other people? 4.what do think about homosexuals? A.they wont bother me, i wont bother them B.i dont like tham and i dont want them near me C.it doesn't really bother me if they are gay or not i except them 100% 5.if you will see a gay couple kissing on street what would you do? A.look away, its disgusting B.keep on walking,its notmal C.tell them to get a room,and say somthing like: queers or fags D.smile and walk away 6.what would you do if a gay friend of yours would try to hit on you? A. tell him to back off,and never talk to that person again B.i would tell him that im not gay and never talk to him about that issue again,but still stay friends with him. C.tell him nicely that im not into that kind of stuff and tell him to never come near me again. D.let him hit on me:) End!

riketa

New member
שוב תשובות:)

1. A 2. ללא ספק זה לא יפריע לי, אני יודעת שזה יישמע מצחיק אבל אני מתה על הומואים/לסביות, יש לי חברים הומואים וחברותלסביות והם מקסימים!... הם אנשים טובים 3. הם אנשים רגילים לחלוטין, פשוט עם העדפה מינית שונה, אני לא חושבת שזה חטא. 4. C 5. D (אני אוהבת לראות אותם מתנשקים, באמת!!!) 6. D (וזה קרה לי:))

freedom2

New member
עופרי....לגבי מה שהיא רשמה

את עושה עבודה כזו ואת מבקרת אותה? היא בסך הכל היתה כנה

ofrikit

New member
חח

לקחת הכל ברצינות זה לא בריא. ותסבירי לי בבקשה איפה ביקרתי את מה שהיא אמרה?

freedom2

New member
את צודקת עופרי

אז אל תקחי את זה ברצינות פשוט - התפלאת - אחרי שהיא הודתה...זהו- שטויות

riketa

New member
אז ככה:

זה קרה לי. והאמת? אני סטרייטית ואני יודעת את זה בוודאות. אבל אותה בחורה פשוט לא יודעת מהרגע הראשון שראיתי אותה הסתנוורתי, ולא נגיד שהיא מדהימה. לא יודעת משהו שווה אותי אצלה... ופשוט כשהיא כל הזמן התחילה איתי ("איזה עיניים יש לך, את כזאת יפה, איך זה שאין לך חבר..." ועינייים פה ונגיעות שם) ממש הוחמאתי, ואפילו שקלתי לנסות איתה... אבל ידיד שלי (כן, הומו) עצר אותי...

freedom2

New member
שלי...

את צריכה את זה באנגלית או בעברית? לא משנה נענה בעברית - אחלה עבודה 1) A ויש לי הרבה - בעצם אומרים שיש לי קהילה משלי... 2) אני אשמח כמובן ואצרף אותו לקהילה. אני גיי פרנדלי ומקבלת אותם כמו כל אדם אחר. 3) ההבדל היחידי שיש בן הומוסקואלים לבן סטרייטים - שהם צריכים להתמודד עם הרבה יותר דברים בחיים, יותר קשיים- כלומר אם לנו יש את הבעיות הרגילות, להם, לצערי יש פי 2 - כמו במקומות עבודה, הורים שלא מקבלים אותם, חברים,הומופוביה, סטרואטיפים וכ"ד. 4) C 5) D 6) B לסיכום , אני מקווה שגם בפורומים אחרים יענו לך כך - לא נראה לי....

g a g a

New member
תשובות קצרצרות לשאלון הקצרצר../images/Emo9.gif

1)קומדיה/מתח 2)אמממ...כן (הכג"ש + כל תכנית פעולה/מתח= אלימות) 3)לא משפיעה. 4)
הכג"ש
הסדרה המצויינת : 24
נשואים פלוס (לא משודרת, אבל אם תשודר אני אצפה בה בפעם ה890 בעונג רב).
מכושפות
דארק איינג'ל (נגמר
) אה אופס
היה צריך לרשום רק 3 תכניות
לא נורא

למעלה