שאלון קצרצר

henney

New member
שאלון קצרצר

זה עובר במייספייס הרבה. וסתם חשבתי לשתף (זה כמובן באנגלית ותירגמתי את זה ומסיבה זו יש מספר שאלות שלא כל כך קשורות אלינו) 1. הסרט האהוב ביותר 2. הדמות האהובה ביותר 3. מי שווה יותר? אובי וואן או אנאקין? 4. מי שווה יותר? פאדמה או ליאה? 5. אם היה מבצע "בקניית דגני בוקר מקבלים כפית לייטסייבר חינם" היית קונה? 6. הם יש לך את כל הצעצועים מבורגר קינג? 7. אם היית יכול להיות כל דרך חיים של אחת הדמויות, מי היא תיהיה? 8. למה? 9. האם האיזורים הפרטיים שלך הם כמו צ'ובאקה או כמו אסג' (מי שנילחמה נגד אנאקין במלחמת המשובטים... חח שאלה אידיוטית) 10. שורה *אחת* אהובה! (טוב, אפשר יותר) 11. שורה הכייי גרועה 12. מעריצי מלחמת הכוכבים, חנונים או מגניבים?! 13. תחפושות מלחמת הכוכבים, פריקיות או מגניבות?! 14. האם קראת לאחד מילדיך על שם דמות או שחקן ממלחמת הכוכבים? 15. האם קראת לאחד מהחיות שלך על שם דמות ממלחמת הכוכבים? 16. אם היית יכול לשנות דבר אחד בתסריט הכולל של הסרטים, מה זה יהיה? 17. 501st or Rebel Legion? 18. ג'דיי או סית'?! 19. דרת' ויידר או דרת' מול? 20. כמה לייטסייבר יש לך?

henney

New member
התשובות שלי

אין לי כוח לתרגם את זה. אבל יש שינויים בשאלות אני יודעת (שיפצתי קצת) 1. Favorite Star Wars Movie? ROTJ 2. Favorite Star Wars Character? Anakin, Luke, Leia (can't choose) 3. Who's sexier Anakin or Obi-Wan? i must say, Anakin 4. Who's hotter Padme' or Leia? Leia. 5. Did you buy cereal just to get the Lightsaber spoon? WHOA! you get lightsabers in your cereal! f*ck! 6. Do you own all of the Burger King Toys? No, i don't eat garbge 7. If you could live any characters life for one day whose would it be? i think Luke, or Leia or Anakin. but probably Luke 8. Why? cause he became from no-one to the hero of the galaxy! and besides... he has the force :D but i think being Leia can be cool too :D 9. Are your privates more like Chewbacca or Asajj? OMG lol!!! 10. Favorite Line from any of the movies. Just one. "the force is strong in my family, my father has it, i have it...and my sister has it" "luke....there is another skywalker..." 11. Worst Line from any of the movies. Just one. ALL the lines betweem Padme and Anakin in AOTC and the part with "no...it's only because i am so in love with you" in ROTS 12. Star Wars fans. Cool or Geeks? Definitely – COOL! :D 13. Star Wars Costumers. Cool or Freaks? Cool, but soe are freaks lol 14. Have you named any of your kids after a character or actor in the movie? i will... don't worry. i think Anakin will be great. although i am afraid he will become a mass murderer. 15. Have you named any of your animals after a character? i wanted my dog to be Luke but my brother said "oh give me a break" 16. If you could change anything about the storyline would you? I would skip the Luke kissing Leia part. 17. 501st or Rebel Legion? Rebel legion 18. Jedi or Sith? Jedi!!!!!!!!! 19. Darth Vader or Darth Maul? Vader!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maul was killed by a padwan.... ppf 20. How many lightsabers to do you own? 2in1 blue Anakin. Red Vader

The Prospect

New member
אני מהיר~! =0

1. הסרט האהוב ביותר- לא יכול להחליט בין ROTJ לTESB 2. הדמות האהובה ביותר-אובי וואן. 3. מי שווה יותר? אובי וואן או אנאקין?- אובין וואן. 4. מי שווה יותר? פאדמה או ליאה? לאיה. רק בגלל נטלי פורטמן 5. אם היה מבצע "בקניית דגני בוקר מקבלים כפית לייטסייבר חינם" היית קונה? לא, רק הייתי שולח את אבא שלי לקנות איזה קורנפלקס שהוא רוצה, אבל רק הזה עם הציור המגניב של הבחור עם האסטמה על העטיפה. משם הייתי משאיר את זה לפורסD: 6. הם יש לך את כל הצעצועים מבורגר קינג?.... 7. אם היית יכול להיות כל דרך חיים של אחת הדמויות, מי היא תיהיה? יודה 8. למה? כדי לחיות עד גיל 900~! P: 9. האם האיזורים הפרטיים שלך הם כמו צ'ובאקה או כמו אסג' (מי שנילחמה נגד אנאקין במלחמת המשובטים... חח שאלה אידיוטית) לא כזה LOL. 10. שורה *אחת* אהובה! (טוב, אפשר יותר) כמו שכבר אמרתי, המשפט הגאוני של יודה - "FAITH IN YOUR NEW APPRETNICE WRONG IT MUGHT BE" 11. שורה הכייי גרועה כמו שגם את כתבת, כל הדיאלוגים של הסרט השלישי בין פאדמה לאנאקין. הם היו כ"כ רדודים. בכלל, הסגמנט הכי טוב בכל הסרט, היה קטע המשחק המושלם בסוף הקרב של ויידר וקנובי שהציג 12. מעריצי מלחמת הכוכבים, חנונים או מגניבים?! נחשי P: 13. תחפושות מלחמת הכוכבים, פריקיות או מגניבות?! נחשי P: 14. האם קראת לאחד מילדיך על שם דמות או שחקן ממלחמת הכוכבים? אהה.. אני רק בן 15, אבל אם הייתי חיי באפריקה וכבר היו לי נכדים - SURE~! 15. האם קראת לאחד מהחיות שלך על שם דמות ממלחמת הכוכבים? נגעת בנקודה כואבת:( 16. אם היית יכול לשנות דבר אחד בתסריט הכולל של הסרטים, מה זה יהיה? זה שהראו את ווס רק לכמה שניות 17. 501st or Rebel Legion? ראבאל רג'יין 18. ג'דיי או סית'?! אין מה לעשות - טבע האדם נוטה להיות מרותק ע"י הצד הרשע 19. דרת' ויידר או דרת' מול? ויידר. מאול היה סתם חייה, כמו שאמר דוקו D: 20. כמה לייטסייבר יש לך? 2

Kalimac

New member
That's no moon

1. הסרט האהוב ביותר פרק V 2. הדמות האהובה ביותר מהסרטים? אובי-ואן; ב-EU, כרגע Zayne Carrick. 3. מי שווה יותר? אובי וואן או אנאקין? קנובי. 4. מי שווה יותר? פאדמה או ליאה? ליאה. 5. אם היה מבצע "בקניית דגני בוקר מקבלים כפית לייטסייבר חינם" היית קונה? למה לא? 6. הם יש לך את כל הצעצועים מבורגר קינג? עדיין לא. 7. אם היית יכול להיות כל דרך חיים של אחת הדמויות, מי היא תהיה? שאלה טובה, הייתי אומר ש-K'Kruhk 8. למה? הוא היה עד לכ"כ הרבה, ויש לו כובע גזעי ממש! 9. האם האיזורים הפרטיים שלך הם כמו צ'ובאקה או כמו אסג'? למה לכל הרוחות אני יודע איך האזורים האלה אצלם?! 10. שורה *אחת* אהובה! (טוב, אפשר יותר) Do, or do not, there is no try 11. שורה הכי גרועה מאנאקין סקייווקר ושות'. 12. מעריצי מלחמת הכוכבים, חנונים או מגניבים?! חנונים, אבל בצורה טובה. 13. תחפושות מלחמת הכוכבים, פריקיות או מגניבות?! מה אכפת לי? שיהיה לבריאות. 14. האם קראת לאחד מילדיך על שם דמות או שחקן ממלחמת הכוכבים? כשיהיו ילדים מסביבי, אשקול זאת. 15. האם קראת לאחד מהחיות שלך על שם דמות ממלחמת הכוכבים? סביר להניח שבעתיד. 16. אם היית יכול לשנות דבר אחד בתסריט הכולל של הסרטים, מה זה יהיה? לתת טון יותר הרפתקני ורציני בפרקים I-III. 17. 501st or Rebel Legion? מצד אחד, ה-501 עשו דברים נוראיים אבל הם בסה"כ מילאו פקודות, מצד שני אני לא טיפוס מרדני במיוחד... 18. ג'דיי או סית'?! ג'דיי. בגופי, ברוחי ובאמונתי. 19. דרת' ויידר או דרת' מול? אם רק היה אפשר לשלב... 20. כמה לייטסייבר יש לך? אמיתיות? אף לא אחת. רפליקות? שתיים אוטנטיות של Master Replicas (200$).

Youngling

New member
התשובות שלי

. הסרט האהוב ביותר קשה להחליט אבל אני אלך על האימפריה מכה שנית. 2. הדמות האהובה ביותר סרטים: קיט פיסטו EU (עם הופעה קצרה בפרק I) קוינלון ווס 3. מי שווה יותר? אובי וואן או אנאקין? אובי וואן! 4. מי שווה יותר? פאדמה או ליאה? פאדמה! 5. אם היה מבצע "בקניית דגני בוקר מקבלים כפית לייטסייבר חינם" היית קונה? בהחלט יכול להיות 6. הם יש לך את כל הצעצועים מבורגר קינג? לא ידעתי עליהם עד שהיה מאוחר מדי 7. אם היית יכול להיות כל דרך חיים של אחת הדמויות, מי היא תיהיה? אובי וואן 8. למה? כי הוא ג'דיי ענק! 9. האם האיזורים הפרטיים שלך הם כמו צ'ובאקה או כמו אסג' (מי שנילחמה נגד אנאקין במלחמת המשובטים... חח שאלה אידיוטית) ?! 10. שורה *אחת* אהובה! (טוב, אפשר יותר) "I have a bad feeling about this" "when 900 years old you make, look as good you will not" 11. שורה הכייי גרועה בדיוק מה שhenney כתבה, כל שורה בן פאדמה לאנאקין בטרילוגיה החדשה 12. מעריצי מלחמת הכוכבים, חנונים או מגניבים?! חנונים מגניבים 13. תחפושות מלחמת הכוכבים, פריקיות או מגניבות?! פריקיות 14. האם קראת לאחד מילדיך על שם דמות או שחקן ממלחמת הכוכבים? אין לי ילדים. 15. האם קראת לאחד מהחיות שלך על שם דמות ממלחמת הכוכבים? האחים שלי לא היו מרשים לי 16. אם היית יכול לשנות דבר אחד בתסריט הכולל של הסרטים, מה זה יהיה? התסריט בפרק השלישי 17. 501st or Rebel Legion? 501st 18. ג'דיי או סית'?! ג'דיי שולטים! 19. דרת' ויידר או דרת' מול? דרת' ויידר 20. כמה לייטסייבר יש לך? שניים - ויידר וקוי גון

Gilliana

New member
תשובותי:

1. שובו של הג'די 2. יודה 3. אנאקין 4. ליאה 5. כן, למה לא? נשמע מגניב 6. אפילו לא אחד 7. ליאה 8. בגלל המעורבות הפוליטית והמלחמה למען הצדק 9. באמת שאלה אידיוטית 10. "!Control, control. You must learn control" 11. "Scoundrel? Scoundrel? I like the sound of that" 12. תלוי - יש ויש 13. ראה סעיף 12 14. עדיין לא 15. ראה סעיף 14 16. כף היד של לוק ב-"אימפריה מכה שנית" - לא הייתי גודעת אותה (למרות שיש לכך חשיבות מול הטרילוגיה החדשה) 17. ממש לא משנה לי 18. ג'די - ברור! 19. דארת ויידר כמובן! 20. 0 שאלון נחמד.

Klayhamn

New member
התשובות

1. סרט אהוב: נקמת הסית' 2. הדמות האהובה: אובי-ואן 3. לדעתי אובי-ואן "שווה" יותר מאנאקין כי הוא למעשה הג'דיי "האידיאלי" : הוא מאזן בין המחוייבות שלו למסדר, הסבלנות, אורך הרוח, שיקול דעת, צניעות וכו' - לבין העקשנות, עמידה על עקרונות וכו' (כלומר לא מציית בצורה עיוורת לכל מה שאומרים לו). אנאקין הוא למעשה אפס מוחלט (לא באשמתו בהכרח) כי למרות הכח והפוטנצאיל הרב שהיה לו הוא ביזבז את כולם, עבר לצד האפל ובסופו של דבר אמנם מת בצורה מכובדת אבל עדיין, לא סוף שהייתי מתגאה בו במיוחד. 4. לדעתי לפדמה ולליאה יש אופי דומה ככה שנותר רק לשפוט את המראה החיצוני, ונטלי פורטמן *הרבה* יותר יפה. 5. מבצע כפית לייטסייבר בדגני בוקר: לא. אני לא קונה לפי מבצעים, אני קונה מה שאני צריך ואם יש במקרה גם מבצע אז יופי. 6. צעצועים מבורגר קינג: אין לי אפילו אחד. 7. לא הבנתי את השאלה - היא לא כתובה בעברית תקנית. אני (כבן אדם) לא "יכול להיות דרך חיים" של מישהו. אם השאלה היא באיזו דרך חיים הייתי בוחר, לצערי, לא הייתי נהיה ג'דיי כי זה אומר שצריך בעצם להיות נזיר. אז אולי הייתי כמו האן סולו, אינדיבידואליסט שעוזר לזולת, וזוכה בבחורה :) 9. יותר כמו הבחור עם הצוואר הארוך ממועצת הג'די 10.ציטוטים נבחרים: "אני חושבת שהרפובליקה שלמענה אנחנו נלחמים כבר לא קיימת" (לא ציטוט מדויק). "I am a Jedi, like my father before me" יש עוד הרבה אבל זה מה שזכרתי :) 11. שורה גרועה: הממ.. שאלה קשה. כל משפט שיצא מהפה של ג'אר-ג'אר... בכל מקרה - מה שלא תהיה השורה הכי גרועה, היא בטוח הייתה בפרק 1. 12. מעריצים: תלוי מאוד. יש ויש. 13. תחפושות: שוב, תלוי באיזה הקשר. אם באיזשהו אירוע מסויים אז סבבה. אם סתם ככה אז די אידיוטי. 19. שאלה מעניינת, אבל השאלה היא - לפי איזה קריטריון משווים אותם? נראה שדארת' מול הוא לוחם הרבה יותר טוב מויידר.. מן הסתם אבל מול הוא דמות שטוחה וחסרת אישיות, ולכן ווידר הרבה יותר מעניין.

henney

New member
לקחת את השאלון קשה

זה לא אמור להיות כ"כ פילוסופי.

Klayhamn

New member
אבל אחרת מה הטעם

כל הכיף זה להסביר ולדבר על התשובות אחרת זה סתם נראה כמו רשימת מכולת לא מעניינת

henney

New member
אבל רשימת מכולת מגניבה!

לא מבחינת פירוט. מבחינת זה שלקחת את השאלון הזה קשה קשה. זה דווקא מצחיק, וזה בסדר אבל בעיקרון זה רק כדי להכיר אחד את השני ;)

obiwanjonatan

New member
תשובות

סרט אהוב - נקמת הסית' דמות אהובה - סידיוס ! אנאקין או אובי וואן - ברור שאנאקין ! פאדמה או ליאה - שאלה קשה, אבל אני חושב שפאדמה אם היה מבצע "בקניית דגני בוקר מקבלים כפית לייטסייבר חינם" היית קונה? - כן הם יש לך את כל הצעצועים מבורגר קינג? אפילו לא אחד אם היית יכול להיות כל דרך חיים של אחת הדמויות, מי היא תיהיה? - הקיסר פלפטין למה? - כיף לשלוט בגלקסיה האם האיזורים הפרטיים שלך הם כמו צ'ובאקה או כמו אסג' (מי שנילחמה נגד אנאקין במלחמת המשובטים... חח שאלה אידיוטית) - בהחלט שאלה אידיוטית שורה *אחת* אהובה! (טוב, אפשר יותר) - וואו ! זה קשה מאוד, יש הרבה מאוד!!!! אולי המשפט של סידיוס EVERY SINGLE JEDI, INCLUDING YOUR FRIEND, OBI WAN KENOBI, IS NOW AN ENEMY OF THE REPOBLIC שורה הכייי גרועה - הדיאלוגים של אנאקין ופדמה מעריצי מלחמת הכוכבים, חנונים או מגניבים?! - מגניבים תחפושות מלחמת הכוכבים, פריקיות או מגניבות?! - מגניבות (חלק מהן) האם קראת לאחד מילדיך על שם דמות או שחקן ממלחמת הכוכבים? - אה, אני צעיר מידי בשביל זה אבל אם הייתי מבוגר והיו לי ילדים, אז לראשון אקרא אנאקין ולשני לוק (אם היו לי בנות, אז הייתי קורא להן פאדמה וליאה) האם קראת לאחד מהחיות שלך על שם דמות ממלחמת הכוכבים? - כשהייתה לי כלבה עוד לא ידעתי מה זה מלחמת הכוכבים (הייתי חסר השכלה לחלוטין) אם היית יכול לשנות דבר אחד בתסריט הכולל של הסרטים, מה זה יהיה? - שיודה יהיה קצת יותר רציני בסרט החמישי 501st or Rebel Legion? - לא יודע ג'דיי או סית'?! - סית' (לג'דיי אסור לשנוא, ואם הייתי ג'דיי היו מעיפים אותי מהמסדר מייד) דרת' ויידר או דרת' מול? - ווידאר כמה לייטסייבר יש לך? - אחד, והוא לא ממש טוב, רק פתוח כל הזמן ואפילו לא עושה אור.

Red 5

New member
תשובות

1. הסרט האהוב: קשה אבל אני אלך על האמפריה מכה שנית (ראשון מבין שווים). 2.הדמות האהובה ביותר היא לוק. 3.שווה יותר: אובי וואן (אין פה תחרות בכלל). 4.שווה יותר ליאה (היא קלאסית יותר בעיניי). 5.כפיות לייט סייבר: אולי. 6. צעצועים מבורגר קינג: לא. 7.כנראה לוק למרות שהחיים של האן מוצאים חן בעיניי מאוד (רק מעצם העובדה שהוא עם ליאה זה כבר שווה). 8.לוק למרות הכל כי אני אוהב את הדמות ורוצה לחוות את ההרפתקאות שהיא עברה יותר מכל ההרפתקאות של שאר הדמיות. 9.איזורים פרטיים: מה?????, אם ני שעיר או לא??????????? מה????????????? 10.שורה אהובה: יש המון אבל אני אלך עם זא ותסלחו לי על התרגום "מי טיפש יותר? הטיפש או הטיפש שהולך אחריו". 11.שורה גרוענ: כל מילת אהבה בין אנאקין לפדמה (פשוט מזעזע). 12. חנונים או לא: חנונים לגמרי אבל מגניבים כי הם מקבלים ומשלימים עם זה. 13.תחפושות, מגניבות או לא: מגניבות אבל רק אם יש תרוץ טוב ללבוש אותן. 14.שמות לילדים:לא בשלב זה של חיי. 15.שמות לחיות: כן. 16.שינוי בטסריט: הייתי לוקח את כל שלושת הסרטים החדשים, מוחק הכל וכותב מהתחלה (גם הייתי מלהק קצת אחרת ולא הייתי מצלם את הכל על מסך ירוק/ כחול). 17.מורדים או 501: מורדים. 18.ג'דיי או סית': ג'דיי. 19.ויידר. 20.יש כמה.

ziog93

New member
תשובות שלי...

1. הסרט האהוב ביותר אין אחד מועדף.... 2. הדמות האהובה ביותר מיס וינדו,גריוויס,דארת' מול. 3. מי שווה יותר? אובי וואן או אנאקין? אני אשאיר את ההחלטה למוחות יותר גדולים 4. מי שווה יותר? פאדמה או ליאה? פאדמה 5. אם היה מבצע "בקניית דגני בוקר מקבלים כפית לייטסייבר חינם" היית קונה? כן 6. הם יש לך את כל הצעצועים מבורגר קינג? לא 7. אם היית יכול להיות כל דרך חיים של אחת הדמויות, מי היא תיהיה? צ'ובאקה 8. למה? זה לא ברור?1 אפשר ללכת ערום כל היום בלי שאף אחד ישים לב 9. האם האיזורים הפרטיים שלך הם כמו צ'ובאקה או כמו אסג' (מי שנילחמה נגד אנאקין במלחמת המשובטים... חח שאלה אידיוטית)
10. שורה *אחת* אהובה! (טוב, אפשר יותר) die jedi dogs!!!!1!! 11. שורה הכייי גרועה rots, המשפט של דארת' ויידר אחרי שהוא מגלה שפדמה מתה,זה פשוט הורס את דארת' ויידר. 12. מעריצי מלחמת הכוכבים, חנונים או מגניבים?! מגנונים (?!) 13. תחפושות מלחמת הכוכבים, פריקיות או מגניבות?! מגניבות 14. האם קראת לאחד מילדיך על שם דמות או שחקן ממלחמת הכוכבים? לא 15. האם קראת לאחד מהחיות שלך על שם דמות ממלחמת הכוכבים? לא 16. אם היית יכול לשנות דבר אחד בתסריט הכולל של הסרטים, מה זה יהיה? באימת הפאנטום כורתים לג'אר ג'אר את הראש,ואז מחיים אותו................... ........................................ וכורתים לו אותו שוב וחיים אותו שוב וכורתים לו אותו שוב ובסוף מחיים אותו כדיו להתפוצץ הכוכב המוות הראשון. וגם בשני. וגרידו מפספס את האן ופוגע בו. וAT-ST דורך עליו.... פעמיים. 17. 501st or Rebel Legion? 501st 18. ג'דיי או סית'?! סית' 19. דרת' ויידר או דרת' מול? בחירה קשה... 20. כמה לייטסייבר יש לך? 8 אחד לכל יום בשבוע ועוד אחד לאירועים מיוחדים(אתם יודעים,בר מצוות,הקפאה בפחמן של אנשים,חתונות,לגלות לבנים אובדים שאני אבא שלהם, דברים רגילים)

henney

New member
בשאלה השלישית

אם תשימו לב באנגלית זה sexier עכשיו.. העדפתי לא להשתמש במילה הזו בעברית (כי אין לי מושג מה טווח הגילאים כאן) פירשתם זאת בצורה של עוצמה... סבבה לגמרי (אכן זו הייתה שאלה לבנות פה. ואין הרבה) אבל נחמד ליראות שעל שאלה 4 עניתם נהדר ;)

Darth Tomer

New member
תשובות

1. הסרט האהוב ביותר האימפריה מכה שנית 2. הדמות האהובה ביותר דארת' ויידר כמובן 3. מי שווה יותר? אובי וואן או אנאקין? אובי וואן 4. מי שווה יותר? פאדמה או ליאה? פאדמה 5. אם היה מבצע "בקניית דגני בוקר מקבלים כפית לייטסייבר חינם" היית קונה? למה לא? במילא קונים קורנפלקס 6. הם יש לך את כל הצעצועים מבורגר קינג? לא 7. אם היית יכול להיות כל דרך חיים של אחת הדמויות, מי היא תיהיה? שאלה קשה, נראה לי שאובי וואן 8. למה? כי הוא ג'דיי, והוא נורמלי 9. האם האיזורים הפרטיים שלך הם כמו צ'ובאקה או כמו אסג' (מי שנילחמה נגד אנאקין במלחמת המשובטים... חח שאלה אידיוטית) כן הא 10. שורה *אחת* אהובה! (טוב, אפשר יותר) יש הרבה, אני אלך עם הכי קלאסית "No, I am your father" 11. שורה הכייי גרועה כל מה שכתבו מעליי 12. מעריצי מלחמת הכוכבים, חנונים או מגניבים?! מגניבים אבל בעיקרון תלוי מי 13. תחפושות מלחמת הכוכבים, פריקיות או מגניבות?! מגניבות 14. האם קראת לאחד מילדיך על שם דמות או שחקן ממלחמת הכוכבים? גם כשיהיו לי ילדים אני לא 15. האם קראת לאחד מהחיות שלך על שם דמות ממלחמת הכוכבים? בערך, רק שזה לא היה החיות שלי 16. אם היית יכול לשנות דבר אחד בתסריט הכולל של הסרטים, מה זה יהיה? אולי קצר לשפר את הדיאלוגים בטרילוגיה החדשה, אבל לא משהו רציני 17. 501st or Rebel Legion? המשובטים הרבה יותר מגניבים, אבל הייתי מעדיף להיות בנאדם עצמאי אז המורדים 18. ג'דיי או סית'?! ג'דיי, אם היו שואלים לפני כמה שנים אז סית'. 19. דרת' ויידר או דרת' מול? דארת' ויידר כמובן... 20. כמה לייטסייבר יש לך? 0

DDN

New member
קצרצר הא?

1. שובו של הג'דיי 2. יודה 3. אנאקין כג'דיי 4. ליאה 5. בוודאי, אתם יודעים כמה קל יהיה לקחת גלידה קפואה עם כפית לייטסייבר? 6. חילקו צעצועים?
7. לאנדו קארליסיאן 8. כי הוא איש עסקים עשיר, והחיים שלו מענייינים ולא נראה שמסוכנים במיוחד 9. אההה. . .. אממממ. . .. הם פרטיים! 10. "לא כדאי להרגיז ווקי" - "לא אחד לא מפריע להרגיז דרואיד", "כי דרואיד לא מוריד לך את הידיים כשהוא מפסיד", "ארטו, טקטיקה חדשה - תן לווקי לנצח" 11. לא. ... 12. חנונים מגניבים 13. מגניבות (CRAZY של גנארלס ברקלי היה נהדר!) 14. לא 15. לא (אבל אם יהיו לי כלבים או חתולים אחרים בעתיד, אני הולך לקרוא להם על שם משחקי הקלפים. פאזאק זה שם נהדר לכלב/חתול) 16. הפיכת אנאקין לסית', הייתי עושה אותה. .. . ."גדולה יותר" 17. מה? 18. ג'דיי 19. ווידאר 20. אפס

למעלה