שאלון קצרצר

nettus

New member
אניייי

בגדים+נעליים 1.בקיץ עם מה אתם מעדיפים ללכת גופיה,חולצה רגילה (לבנות) או חולצות בטן?חולצה רגילה 2.מיכנסי ספורט או ג'ינס?ג'ינס 3.בקיץ-> כפכפים ללכת יחפים או נעלי ספורט?נעלי ספורט 4.בחורף-> נעלי ספורט או מגפיים?מגפיים(קר עם נעלי ספורט) 5.נעלי עקב או פלדפורמה?פלטפורמה(עקב לא נוח) 6.אתם נגד\בעד צעיפים? 7. מה עדיף קפוצ'ון או מעיל?גם וגם אוכל 8.מה אתם מעדיפים לאכול חלבי או בשרי?חלבי, כי אני בקושי אוכלת בשר 9.מה תעדיפו בצוהוריים פיצה או המבורגר?פיצה(לא אוהבת המבורגר 10.מה תעדיפו בערב ארוחה רגילה (ספגטי,פיצה...) או פרות?פיצההההההה 11.מה דעתכם על דיאטה?לא צריכה אז אני לא ממש חושבת על זה מחשב+טלוויזיה 12.מחשב או טלוויזיה?מחשב 13.כמה שעות אתם בערך ביום במחשב?מספיק 14.כמה שעות בערך אתם צופים בטלוויזיה?בעבר זכה היה כמעט כול היום עם לא כולו ועכשיו אולי שעה שעתיים ביום וגם זה לא תמיד 15.אייסי' או מסנג'ר?מסנג'ר

תשובות

בגדים ונעליים
חולצה רגילה
חצאית
יחפים...
נעלי ספורט
פלטפורמה
בעד צעיפים
קפוצ'ון אוכל
חלבי
המבורגר
רגילה
כל עוד זה לא הרעבה וקיצוני אז סבבה מחשב/טלויזיה
מחשב
3 שעות
4 שעות ויותר
אייסי

Three Minutes

New member
../images/Emo122.gif ../images/Emo129.gif

שיהיה. אבל מה עם שאלונים על מוזיקה, מתו
? בגדים+נעליים 1.בקיץ עם מה אתם מעדיפים ללכת גופיה, חולצה רגילה (לבנות) או חולצות בטן? או גופיה או חולצה גזורה. 2.מכנסי ספורט או ג'ינס? מה שמתחשק. 3.בקיץ-> כפכפים ללכת יחפים או נעלי ספורט? יחיפים\כפכפים. 4.בחורף-> נעלי ספורט או מגפיים? אולסטאר
5.נעלי עקב או פלטפורמה? אם חייבים אז פלטפורמות
6.אתם נגד\בעד צעיפים? בטח שבעד
7. מה עדיף קפוצ'ון או מעיל? קפוצ'ון אוכל 8.מה אתם מעדיפים לאכול חלבי או בשרי? מה שמתחשק
9.מה תעדיפו בצהריים פיצה או המבורגר? הייתי אומרת פיצה אבל לפעמים ממש בא לי המבורגר
10.מה תעדיפו בערב ארוחה רגילה (ספגטי,פיצה...) או פרות? פרות
?!?! בטח התכוונת פירות. טוב, ארוחה רגילה
11.מה דעתכם על דיאטה? שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. מחשב+טלוויזיה 12.מחשב או טלוויזיה? מחשב. 13.כמה שעות אתם בערך ביום במחשב? לא רוצה לדעת. 14.כמה שעות בערך אתם צופים בטלוויזיה? שעתיים משהו. 15.אייסי' או מסנג'ר? מסנג'ר.

NiKi†a

New member
עונה

בגדים+נעליים 1.בקיץ עם מה אתם מעדיפים ללכת גופיה,חולצה רגילה (לבנות) או חולצות בטן? חולצה רגילה 2.מיכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס 3.בקיץ-> כפכפים ללכת יחפים או נעלי ספורט? יחפה 4.בחורף-> נעלי ספורט או מגפיים? נעלי ספורט 5.נעלי עקב או פלדפורמה? פלטפורמה 6.אתם נגד\בעד צעיפים? בעד 7. מה עדיף קפוצ'ון או מעיל? קפוצ'ון אוכל 8.מה אתם מעדיפים לאכול חלבי או בשרי? בשר 9.מה תעדיפו בצוהוריים פיצה או המבורגר? שניהם :) 10.מה תעדיפו בערב ארוחה רגילה (ספגטי,פיצה...) או פרות? ספגטי ופיצההה 11.מה דעתכם על דיאטה? רע P: מחשב+טלוויזיה 12.מחשב או טלוויזיה? מחשב 13.כמה שעות אתם בערך ביום במחשב? המון 14.כמה שעות בערך אתם צופים בטלוויזיה? שעתיים מקסימום 15.אייסי' או מסנג'ר? אייסיקיו

Swid666

New member
אני

בגדים+נעליים 1.בקיץ עם מה אתם מעדיפים ללכת גופיה,חולצה רגילה (לבנות) או חולצות בטן? גופייה 2.מיכנסי ספורט או ג'ינס? לא איכפת לי 3.בקיץ-> כפכפים ללכת יחפים או נעלי ספורט? אולסטאר
4.בחורף-> נעלי ספורט או מגפיים? אולסטאר
5.נעלי עקב או פלדפורמה? אף אחד מהם 6.אתם נגד\בעד צעיפים? מה זאת השאלה הזאת? 7. מה עדיף קפוצ'ון או מעיל? קפוצ'ון אוכל 8.מה אתם מעדיפים לאכול חלבי או בשרי? צמחוני!! 9.מה תעדיפו בצוהוריים פיצה או המבורגר? אני צמחונית, אז ברור שלא המבורגר... וגם לא פיצה 10.מה תעדיפו בערב ארוחה רגילה (ספגטי,פיצה...) או פירות? תלוי 11.מה דעתכם על דיאטה? קישקוש מחשב+טלוויזיה 12.מחשב או טלוויזיה? מחשב
13.כמה שעות אתם בערך ביום במחשב? המממ... הרבה
14.כמה שעות בערך אתם צופים בטלוויזיה? כבר שכחתי איך להדליק אותה...
15.אייסי' או מסנג'ר? מסנג'ר

Butza

New member
../images/Emo3.gif אני בשוווווווונג....

1.בקיץ עם מה אתם מעדיפים ללכת גופיה,חולצה רגילה (לבנות) או חולצות בטן? גופיה. לגמרי 2.מיכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס. רק ג'ינס. 3.בקיץ-> כפכפים ללכת יחפים או נעלי ספורט? יחפה..
4.בחורף-> נעלי ספורט או מגפיים? מגפיים. כאלה יפות, שהבאתי מצרפת. 5.נעלי עקב או פלדפורמה? גם וגם. תלוי למה. 6.אתם נגד\בעד צעיפים? אוח, כל כך בעד. 7. מה עדיף קפוצ'ון או מעיל? קפוצ'ון. הכי נוח. הכי חמוד.
אוכל 8.מה אתם מעדיפים לאכול חלבי או בשרי? חלבי. 9.מה תעדיפו בצוהוריים פיצה או המבורגר? פיצה. 10.מה תעדיפו בערב ארוחה רגילה (ספגטי,פיצה...) או פרות? רילה, במיוחד אם זה בחוץ
11.מה דעתכם על דיאטה? זה בסדר. מחשב+טלוויזיה 12.מחשב או טלוויזיה? גם וגם. צריך גיוון. 13.כמה שעות אתם בערך ביום במחשב? שעתיים? 14.כמה שעות בערך אתם צופים בטלוויזיה? שעה? 15.אייסי' או מסנג'ר? בעיקר אייסי, אבל עכשיו התחלתי קצת מסנג'ר

איפה אני?

בגדים+נעליים 1.בקיץ עם מה אתם מעדיפים ללכת גופיה,חולצה רגילה (לבנות) או חולצות בטן? גופיה 2.מיכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס 3.בקיץ-> כפכפים ללכת יחפים או נעלי ספורט? יחפים, ואם חייבים אז כפכפים 4.בחורף-> נעלי ספורט או מגפיים? העלי ספורט 5.נעלי עקב או פלדפורמה? פלטפורמה 6.אתם נגד\בעד צעיפים? בעד 7. מה עדיף קפוצ'ון או מעיל? קפוצ'ון אוכל 8.מה אתם מעדיפים לאכול חלבי או בשרי? חלבי 9.מה תעדיפו בצוהוריים פיצה או המבורגר? פיצה 10.מה תעדיפו בערב ארוחה רגילה (ספגטי,פיצה...) או פרות? ספגטי ופיצה
11.מה דעתכם על דיאטה? שאני באמת צריכה אחת כזאת
מחשב+טלוויזיה 12.מחשב או טלוויזיה? מחשב [כי מחשב זה גם טלוויזיה] 13.כמה שעות אתם בערך ביום במחשב? יותר מדי [4 נגיד] 14.כמה שעות בערך אתם צופים בטלוויזיה? שעה, שעה וחצי [ביום] 15.אייסי' או מסנג'ר? מסנ

victoria777

New member
עונה

בגדים+נעליים 1.בקיץ עם מה אתם מעדיפים ללכת גופיה,חולצה רגילה (לבנות) או חולצות בטן?גופייה כמובן.אבל גם חולצה רגילה זה בסדר 2.מיכנסי ספורט או ג'ינס?ג'ינס יותר יפה אבל רוב הזמן אני לובשת ספורטיבי 3.בקיץ-> כפכפים ללכת יחפים או נעלי ספורט?נעלי ספורט או כפכפים 4.בחורף-> נעלי ספורט או מגפיים?מגפיים 5.נעלי עקב או פלדפורמה?פלטפורמה 6.אתם נגד\בעד צעיפים?בעד 7. מה עדיף קפוצ'ון או מעיל?תלוי במזג אויר אוכל 8.מה אתם מעדיפים לאכול חלבי או בשרי?אני צמחונית-אז חלבי 9.מה תעדיפו בצוהוריים פיצה או המבורגר?המבורגר צמחוני 10.מה תעדיפו בערב ארוחה רגילה (ספגטי,פיצה...) או פרות?פירות(ספגטי זה כבד מידי לארוחת ערב לדעתי) 11.מה דעתכם על דיאטה?עדיף פשוט לאכול נורמלי.דיאטות לא עובדות לאורך זמן מחשב+טלוויזיה 12.מחשב או טלוויזיה?גם וגם(אצלי יש תוכנה של טלויזיה במחשב אז זה אפשרי) 13.כמה שעות אתם בערך ביום במחשב?תלוי כמה זמן יש לי לזה... 14.כמה שעות בערך אתם צופים בטלוויזיה?3-4 15.אייסי' או מסנג'ר?איי סי

T h e Rose

New member
גם אני ../images/Emo9.gif

בגדים+נעליים 1.בקיץ עם מה אתם מעדיפים ללכת גופיה,חולצה רגילה (לבנות) או חולצות בטן? חולצה רגילה 2.מיכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס רולז 3.בקיץ-> כפכפים ללכת יחפים או נעלי ספורט? כפכפים 4.בחורף-> נעלי ספורט או מגפיים? מגפיים 5.נעלי עקב או פלדפורמה? עקב 6.אתם נגד\בעד צעיפים? בעד
7. מה עדיף קפוצ'ון או מעיל? מעיל אוכל 8.מה אתם מעדיפים לאכול חלבי או בשרי? בשרי |יאמי| 9.מה תעדיפו בצוהוריים פיצה או המבורגר?
10.מה תעדיפו בערב ארוחה רגילה (ספגטי,פיצה...) או פרות? ממ ספגטי זה טוב 11.מה דעתכם על דיאטה? שהלוואי שיכולתי לעשות
מחשב+טלוויזיה 12.מחשב או טלוויזיה? מחשב
13.כמה שעות אתם בערך ביום במחשב? כל היום בערך
14.כמה שעות בערך אתם צופים בטלוויזיה? שעה ביום בלחץ 15.אייסי' או מסנג'ר? מסנג'ר

../images/Emo121.gif

בגדים+נעליים
1.בקיץ עם מה אתם מעדיפים ללכת גופיה,חולצה רגילה (לבנות) או חולצות בטן?
גופיה. 2.מיכנסי ספורט או ג'ינס?
ג'ינס. 3.בקיץ-> כפכפים ללכת יחפים או נעלי ספורט?
כפכפים. 4.בחורף-> נעלי ספורט או מגפיים?
מגפיים. 5.נעלי עקב או פלדפורמה?
שוםדבר. 6.אתם נגד\בעד צעיפים?
בעד. 7. מה עדיף קפוצ'ון או מעיל?
מעיל.
|הלינק
סלינק|
8.מה אתם מעדיפים לאכול חלבי או בשרי?
בשרי. 9.מה תעדיפו בצהריים פיצה או המבורגר?
המבורגר. 10.מה תעדיפו בערב ארוחה רגילה (ספגטי,פיצה...) או פרות?
פיצה. 11.מה דעתכם על דיאטה?
אממ סבבה.
מחשב+טלוויזיה
12.מחשב או טלוויזיה?
מחשב. 13.כמה שעות אתם בערך ביום במחשב?
אין לי שמץ. 14.כמה שעות בערך אתם צופים בטלוויזיה?
חצי שעה בלחץ. 15.אייסי' או מסנג'ר?
ICQ.

../images/Emo26.gif מוכר לי השאלון הזה

בגדים+נעליים 1.בקיץ עם מה אתם מעדיפים ללכת גופיה,חולצה רגילה (לבנות) או חולצות בטן?גופיה 2.מיכנסי ספורט או ג'ינס?גם וגם יותר ג'ינס 3.בקיץ-> כפכפים ללכת יחפים או נעלי ספורט?ספורט או כפכפים 4.בחורף-> נעלי ספורט או מגפיים?ספורט 5.נעלי עקב או פלדפורמה?פלטפורמה נגיד 6.אתם נגד\בעד צעיפים?בעד! 7. מה עדיף קפוצ'ון או מעיל?תלוי במזגאויר אוכל 8.מה אתם מעדיפים לאכול חלבי או בשרי?בשרי 9.מה תעדיפו בצוהוריים פיצה או המבורגר?בורגר 10.מה תעדיפו בערב ארוחה רגילה (ספגטי,פיצה...) או פרות?רגילה 11.מה דעתכם על דיאטה?סבבה כל עוד זה עם דיאטנית ובהשגחה מחשב+טלוויזיה 12.מחשב או טלוויזיה?מחשב 13.כמה שעות אתם בערך ביום במחשב?קצת בוקר קצת ערב 14.כמה שעות בערך אתם צופים בטלוויזיה?לא הרבה 15.אייסי' או מסנג'ר?שניהם טוב בטוח עשיתי את זה כבר.. נממ שאלות מתחילות לחזור

ע-ו-נ-הההה

בגדים+נעליים 1.בקיץ עם מה אתם מעדיפים ללכת גופיה,חולצה רגילה (לבנות) או חולצות בטן?חולצה רגילה 2.מיכנסי ספורט או ג'ינס?ג'ינס 3.בקיץ-> כפכפים ללכת יחפים או נעלי ספורט?ספורט 4.בחורף-> נעלי ספורט או מגפיים?ספורט 5.נעלי עקב או פלדפורמה?פלטפורמה 6.אתם נגד\בעד צעיפים?זה יפה אבל לא נוח אז נגד 7. מה עדיף קפוצ'ון או מעיל?קפוצ'ון אוכל 8.מה אתם מעדיפים לאכול חלבי או בשרי?חלבי 9.מה תעדיפו בצוהוריים פיצה או המבורגר?פיצה 10.מה תעדיפו בערב ארוחה רגילה (ספגטי,פיצה...) או פרות?ספגטי 11.מה דעתכם על דיאטה? אחלה מחשב+טלוויזיה 12.מחשב או טלוויזיה?אוח שאלה קשה ! 13.כמה שעות אתם בערך ביום במחשב?2 14.כמה שעות בערך אתם צופים בטלוויזיה?3-4 15.אייסי' או מסנג'ר?נוטה לכיוון מסנגר

קוקו 28

New member
תשובות קצרצרות../images/Emo9.gif

בגדים+נעליים
1.בקיץ עם מה אתם מעדיפים ללכת גופיה,חולצה רגילה (לבנות) או חולצות בטן?-חולצה רגילה 2.מיכנסי ספורט או ג'ינס?-חצאית... 3.בקיץ-> כפכפים ללכת יחפים או נעלי ספורט?-נעלי ספורט 4.בחורף-> נעלי ספורט או מגפיים?-מגפיים 5.נעלי עקב או פלטפורמה?-לא ולא 6.אתם נגד\בעד צעיפים?-בעד!!! 7. מה עדיף קפוצ'ון או מעיל?-מעיל אוכל
8.מה אתם מעדיפים לאכול חלבי או בשרי? -חלבי 9.מה תעדיפו בצהריים פיצה או המבורגר? -פיצה, ברירת מחדל. 10.מה תעדיפו בערב ארוחה רגילה (ספגטי,פיצה...) או פירות?-ארוחה רגילה, לא פיצה... 11.מה דעתכם על דיאטה?-למי שצריך - בהצלחה! מחשב+טלוויזיה
12.מחשב או טלוויזיה?-מחשב 13.כמה שעות אתם בערך ביום במחשב?-4 פלוס מינוס 14.כמה שעות בערך אתם צופים בטלוויזיה?-כנ"ל 15.אייסי' או מסנג'ר? -מסנג'ר

../images/Emo29.gif

בגדים+נעליים 1.בקיץ עם מה אתם מעדיפים ללכת גופיה,חולצה רגילה (לבנות) או חולצות בטן? חולצה רגילה 2.מיכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס 3.בקיץ-> כפכפים ללכת יחפים או נעלי ספורט? גם גם וגם 4.בחורף-> נעלי ספורט או מגפיים? מגפייםםםםםם 5.נעלי עקב או פלדפורמה? פלטפורמה 6.אתם נגד\בעד צעיפים?
בעדדדדדדד 7. מה עדיף קפוצ'ון או מעיל? לפעמים ככה ולפעמים ככה אוכל 8.מה אתם מעדיפים לאכול חלבי או בשרי? חלבי 9.מה תעדיפו בצוהוריים פיצה או המבורגר? פיצה 10.מה תעדיפו בערב ארוחה רגילה (ספגטי,פיצה...) או פרות? ארוחה רגילה! 11.מה דעתכם על דיאטה? יש כאלו שזקוקים לזה... מחשב+טלוויזיה 12.מחשב או טלוויזיה? מחשבבבבבב 13.כמה שעות אתם בערך ביום במחשב? יותר מדיי 14.כמה שעות בערך אתם צופים בטלוויזיה? יותר מדיי 15.אייסי' או מסנג'ר? מסנג'ר

תשובות

בגדים+נעליים 1.בקיץ עם מה אתם מעדיפים ללכת גופיה,חולצה רגילה (לבנות) או חולצות בטן? גופיה 2.מיכנסי ספורט או ג'ינס? תלוי.. 3.בקיץ-> כפכפים ללכת יחפים או נעלי ספורט? כפכפים!!! 4.בחורף-> נעלי ספורט או מגפיים? מגפיים 5.נעלי עקב או פלדפורמה? אני אוהבת את שתיהם 6.אתם נגד\בעד צעיפים? בעד 7. מה עדיף קפוצ'ון או מעיל? קפוצ'ון אוכל 8.מה אתם מעדיפים לאכול חלבי או בשרי? חלבי ! 9.מה תעדיפו בצוהוריים פיצה או המבורגר? פיצה 10.מה תעדיפו בערב ארוחה רגילה (ספגטי,פיצה...) או פרות? רגילה 11.מה דעתכם על דיאטה? נתחיל מחר מחשב+טלוויזיה 12.מחשב או טלוויזיה? מחשב 13.כמה שעות אתם בערך ביום במחשב? בחורף הרבה.. בקיץ קצת.. 14.כמה שעות בערך אתם צופים בטלוויזיה? קצת.. 15.אייסי' או מסנג'ר? מסנג'ר

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo9.gif

בגדים+נעליים 1.בקיץ עם מה אתם מעדיפים ללכת גופיה, חולצה רגילה (לבנות) או חולצות בטן? ממ.. חולצה רגילה עם קצת בטן
2.מיכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס 3.בקיץ-> כפכפים ללכת יחפים או נעלי ספורט? כפכפים 4.בחורף-> נעלי ספורט או מגפיים? נעלי ספורט 5.נעלי עקב או פלטפורמה? נעלי עקב 6.אתם נגד\בעד צעיפים? בעד! 7. מה עדיף קפוצ'ון או מעיל? ממ תלוי במזג אוויר :> אוכל 8.מה אתם מעדיפים לאכול חלבי או בשרי? חלבי 9.מה תעדיפו בצהריים פיצה או המבורגר? ממ.. פיצה 10.מה תעדיפו בערב ארוחה רגילה (ספגטי,פיצה...) או פירות? משו חלבי P: 11.מה דעתכם על דיאטה? ח, לא טובה בזה :> מחשב+טלוויזיה 12.מחשב או טלוויזיה? טלויזיה 13.כמה שעות אתם בערך ביום במחשב? ממ.. שעתיים-שלוש בממוצע :> 14.כמה שעות בערך אתם צופים בטלוויזיה? ממ שלוש שעות בערך.. תלוי מה יש לראות :> 15.אייסי' או מסנג'ר? ממ.. אייסי

hilaloosh12

New member
תשובות

1.בקיץ עם מה אתם מעדיפים ללכת גופיה,חולצה רגילה (לבנות) או חולצות בטן? נראה לי שחולצה רגילה, זה תלוי 2.מיכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס, נראה לי 3.בקיץ-> כפכפים ללכת יחפים או נעלי ספורט? נראה לי שכפכפים 4.בחורף-> נעלי ספורט או מגפיים? תלוי 5.נעלי עקב או פלדפורמה? תלוי 6.אתם נגד\בעד צעיפים? בעד 7. מה עדיף קפוצ'ון או מעיל? לא יודעת אוכל 8.מה אתם מעדיפים לאכול חלבי או בשרי? תלוי 9.מה תעדיפו בצוהוריים פיצה או המבורגר? תלוי 10.מה תעדיפו בערב ארוחה רגילה (ספגטי,פיצה...) או פרות? נראה לי ספגטי ופיצה 11.מה דעתכם על דיאטה? רעיוןנחמד מחשב+טלוויזיה 12.מחשב או טלוויזיה? נראה לי שמחשב 13.כמה שעות אתם בערך ביום במחשב? הרבה 14.כמה שעות בערך אתם צופים בטלוויזיה? לא הרבה 15.אייסי' או מסנג'ר? איי סי קיו.

למעלה