שאלון קצרצר

ללוווש

New member
שאלון קצרצר../images/Emo24.gif

שם: מאיפה: גיל: מאכל אהוב: משקה אהוב: צבע אהוב: מה את מתכנן\ת לחופש?: כמה זמן את\ה בפורום?: איזה צבע עיניים יש לך?: ושיער?: זמר\ת להקה אהוב\ה: שיר שאת\ה שומע עכשיו:

ללוווש

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם: X לא אומרת
מאיפה: ת"א גיל: X לא אומרת
מאכל אהוב: עוף בגריל
משקה אהוב: קולה, מים, נסטי אפרסק קר צבע אהוב: אדום מה את מתכנן\ת לחופש?: הרבה דבריםםםם המוןן כמה זמן את\ה בפורום?: יום אחד בערך חח איזה צבע עיניים יש לך?: חום כהה ושיער?: שטני דיי כהה זמר\ת להקה אהוב\ה: כריסטינה אגילרהההה
שיר שאת\ה שומע עכשיו: nelly furtado- maneater

אוקיי... ../images/Emo3.gif

שם: ברק מאיפה: גבעתיים גיל: 16 מאכל אהוב: פיצה משקה אהוב: מיץ מנגו צבע אהוב: לבן מה אתה מתכנן לחופש?: לא הרבה כמה זמן אתה בפורום?: מאז שהוא נפתח נראה לי (שזה לא ממש הרבה
) איזה צבע עיניים יש לך?: ירוק\כחול ושיער?: בלונדיני-שטני זמר אהוב: מייקל ג'קסון
שיר שאת\ה שומע עכשיו: love oh love של ליונל ריצ'י...

DesertRose7

New member
../images/Emo6.gif

זה היה אני..
פשוט הייתי בבייביסיטר ושיעמם לי מוות ושכחתי לצאת מהמשתמש של ההורים שם
שלא יהרגו אותי

ללוווש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מסכנה!! חחח ../images/Emo152.gif../images/Emo9.gif

אה היה פעם באיזה פורום

סיפור על אחת שהייתה בייביסיטר ונתקע לה דיוידי של פורנו במכשיר והיא שאלה בפורום מה היא יכולה לעשות כדי להוציא את זה בלי להרוס את המכשיר ובלי שההורים יידעו שהיא שמה את זה... אז תיזהרי!!!
(אל תשאלו אותי מה הקשר
) וזה היה בפורום אודיו וקולנוע ביתי נראה לי (שלא תחשבו שאני איזה סוטה
)

DesertRose7

New member
../images/Emo6.gif

איזה מסכנה.. ואותי מסקרן לדעת מאיפה אתה יודע על זה |מרימהגבה|

|מגלח לך את הגבה| ../images/Emo3.gif

שמו קישור לזה בפורום מייקל ג'קסון אני חושב... אני לא קורא בפורום אודיו וקולנוע ביתי אז אני משער שמישהו הביא לי קישור (נשבע לך!!!
)

DesertRose7

New member
בכייף

שם:שחר מאיפה:גבעת שמואל גיל:18 עוד שבוע מאכל אהוב: סיני משקה אהוב:ענבים קר קר צבע אהוב: ירוק מה את מתכנן\ת לחופש?: לעבוד לעבוד לעבוד ולבזבז את כל הכסף בסלובקיה ובלונדון כמה זמן את\ה בפורום?: מההתחלה
איזה צבע עיניים יש לך?: שחור/חום כהה ושיער?: כנ"ל זמר\ת להקה אהוב\ה: מקפליי בעיקרון ועוד כל כך הרבה אחרים שיר שאת\ה שומע עכשיו: את החידוש של מקפליי לDONT STOP ME NOW

ללוווש

New member
גם סלובקיהוגם לונדון?גם אני רוצה../images/Emo7.gif

אגב, יש לך שם מדהים

למעלה